DISKUZE

Základní informace + pravidla:

• Pro přidávání komentářů musíte být zaregistrováni a následně přihlášeni (vpravo nahoře).
  • Komentáře hrubě poškozující fanoušky a klub samotný budou mazány.
  • Nastavení profilového obrázku: → sekce Profil → vybrat soubor → aktualizovat profil → vlevo dole se spustí nahrávání → obrázek je nahraný.
1 256 257 258 259
  • Mám volné dvě místa v autě na zítra do Vsetína. Odjez 15:15 tel.775417445

• Já postrádám novou šálu,kterou po mně chtěl a taky , pro mou důvěru v čestné slovo členů FANS……. MÁM.Zítra se dovím,jestli moje pitomost je nebetyčná a nebo je skutečňe každý organizátor výjezdů skutečně věrohodný?!? Jesti jsem naletěl-moje pitomost a Vaše ostuda.Ale ještě jedna připomínka.Na výjezdech nabádáte k větší účasti a přitm mezi sebou máte alespoň 3,co jsou svým přístupem velmi negativní k novým účastníkům výjezdů!.Další výjezdy s Váni , ani Já,ani moji přátelé,neplanují!

• Když si někdo neuvědomí, že by se na to kluci mohli vybodnout, ať si každý sežene lístky do Vsetína sám, a jediný co musí udělat, že zaplatí v busu (cestu + lístek na zápas), tak je asi pěkný rozežranec. Co byste kur*a chtěli? Uvědom si, kolik usílí, času, nervů, financí, a bůhví čeho ještě to ty kluky stojí? A zkusi si někdy, po tom co se dozvíš soupeře, v takové krátké době něco shánět, a ještě se lidem zavdečit. Pokaždý je to od nich bezvadně zvládnutý a zařízený, a na takový výjezd se pak jede s radostí, a lidi jsou spokojení, a váží si toho. .. Teda pokud se někdo nechová jako opice ožralá, nebuzeruje ostatní, atd. – Myšleno na člověka, co jede poprvé na výjezd, jako ty, a kromě přijití na sraz k busu proto neudělal ani „Ň“ ..

• Jak jsem osobně slíbil tak jsem dodržel. Tvoje šála se věnovala řidiči za ochotu a tobě byla slíbená nová i s pár věcmi navíc za ochotu. Co jsem byl informován. Do shopu ses stavil a dostal si i vlepky zapalovač a placku. My nejsme žádní zloději!
      To, že sem tebe ani kolegu neviděl nikdy na výjezdu neřeším. Ale to, že budete ožralý kecat do organizování vyjezdu a lidem, co mají naježdeno víc jak vy nasráno nebudete říkat “nastupovat kurva. Jedem”

• Tím chceš říct, že jsme zloději?! Nebo jak to myslíš? To by mne opravdu zajímalo.
      K připomínce: starostí s výjezdama na play-off je až až. Možná to netušíš, ale několik dní předem, než bylo jasné, koho vůbec dostaneme, jsme obvolávali a domlouvali dopravce na dva dny, různé penziony v Budějovicích, Kladně, Praze, Jihlavě.. Jen proto, aby lidi jako ty a tvoji přátelé, jejichž výjezdová aktivita v sezoně začíná a končí výjezdem do Přerova, měli vše nachystané jak na zlatém podnose. Cestu, bydlení, vstupenky.. Do toho přijde Vsetín, vyjede x lidí, kteří by nikam dál nejeli, chovají se jako totální vandráci co „zapalují Vsetín“ nebo si hrají na organizátory a budou dávat lidem, kteří jezdí celé rok do každé prdele, kázání o tom, co a jak bude? To se nediv, že je pak někdo negativní..

• ahoj ma někdo volny misto v autě na dnešek do Vsetina?

• Dorazme tu raněnou ovcu. Kdo má pořád poslochat to bečení.

• Ahoj ja se podívam, které magor si hodil něco dobrého na děcka. Mnam. Doufám, že to děláto často..

• Zrovna si stříham nehty u u nohou, a poslal jsem si pro pizzu. Fanděme.

• To už asi nepude, ale byla to krásná sezona a i to play of nebylo špatné.

• A ještě bych nevěřil, že tu budou hrát z hvězdy praha. Filip švaříček, Filip Hanták, ještě ste mohli natáhnout filipa vogla, te byl a pré je ještě rychlé. Já je znal když jim bylo 10.

• Poslední výzva !!!
    Kdo na posledním domácím utkání přišel při oslavě gólu o náramkové hodinky, nechť se mi ozve na tel: 606683401.

• Zdar Borci….prvni řadě Vám přeji úspěch a bylo by dobré aby PV časem postoupil do extraligy… vaše fans scéna patří k těm lepším celkově v této republice…jinak proč sem píšu..chci se zeptat na 3 věci…jak to vypadá s výstavbou nové haly a plány vedení na příští roky…zda je vize hrát extraligu…pak mě jako fanouška Zbrojovky zajímá proč bojkotujete fotbal u Vás…konečně tam máme vedení co vám zajistilo druhou ligu a na tom malém stadionu by jste udělali dobrou atmosféru…sledoval jsem vás v době kdy se začal fotbal v PV opět zakládat na okresní přebor vás jezdilo dost…a poslední otázka kdysi u Nás za Luzankama visela vlajka fans Prostějov co fandila Zbrojovce nevíte co se s těmito lidmi stalo…díky za odpověď a ať se Vám daří…