DISKUZE
Základní informace + pravidla:
- Pro přidávání komentářů musíte být zaregistrováni a následně přihlášeni (vpravo nahoře).
- Komentáře hrubě poškozující fanoušky a klub samotný budou mazány.
- Nastavení profilového obrázku: → sekce Profil → vybrat soubor → aktualizovat profil → vlevo dole se spustí nahrávání → obrázek je nahraný.
Mám volné dvě místa v autě na zítra do Vsetína. Odjez 15:15 tel.775417445
Nepostrádá někdo ze sobotního busu mikinu a čepici ?
Já postrádám novou šálu,kterou po mně chtěl a taky , pro mou důvěru v čestné slovo členů FANS……. MÁM.Zítra se dovím,jestli moje pitomost je nebetyčná a nebo je skutečňe každý organizátor výjezdů skutečně věrohodný?!? Jesti jsem naletěl-moje pitomost a Vaše ostuda.Ale ještě jedna připomínka.Na výjezdech nabádáte k větší účasti a přitm mezi sebou máte alespoň 3,co jsou svým přístupem velmi negativní k novým účastníkům výjezdů!.Další výjezdy s Váni , ani Já,ani moji přátelé,neplanují!
Ty už nepij ! Chudáku.
Když si někdo neuvědomí, že by se na to kluci mohli vybodnout, ať si každý sežene lístky do Vsetína sám, a jediný co musí udělat, že zaplatí v busu (cestu + lístek na zápas), tak je asi pěkný rozežranec. Co byste kur*a chtěli? Uvědom si, kolik usílí, času, nervů, financí, a bůhví čeho ještě to ty kluky stojí? A zkusi si někdy, po tom co se dozvíš soupeře, v takové krátké době něco shánět, a ještě se lidem zavdečit. Pokaždý je to od nich bezvadně zvládnutý a zařízený, a na takový výjezd se pak jede s radostí, a lidi jsou spokojení, a váží si toho. .. Teda pokud se někdo nechová jako opice ožralá, nebuzeruje ostatní, atd. – Myšleno na člověka, co jede poprvé na výjezd, jako ty, a kromě přijití na sraz k busu proto neudělal ani „Ň“ ..
Jak jsem osobně slíbil tak jsem dodržel. Tvoje šála se věnovala řidiči za ochotu a tobě byla slíbená nová i s pár věcmi navíc za ochotu. Co jsem byl informován. Do shopu ses stavil a dostal si i vlepky zapalovač a placku. My nejsme žádní zloději!
To, že sem tebe ani kolegu neviděl nikdy na výjezdu neřeším. Ale to, že budete ožralý kecat do organizování vyjezdu a lidem, co mají naježdeno víc jak vy nasráno nebudete říkat “nastupovat kurva. Jedem”
Tím chceš říct, že jsme zloději?! Nebo jak to myslíš? To by mne opravdu zajímalo.
K připomínce: starostí s výjezdama na play-off je až až. Možná to netušíš, ale několik dní předem, než bylo jasné, koho vůbec dostaneme, jsme obvolávali a domlouvali dopravce na dva dny, různé penziony v Budějovicích, Kladně, Praze, Jihlavě.. Jen proto, aby lidi jako ty a tvoji přátelé, jejichž výjezdová aktivita v sezoně začíná a končí výjezdem do Přerova, měli vše nachystané jak na zlatém podnose. Cestu, bydlení, vstupenky.. Do toho přijde Vsetín, vyjede x lidí, kteří by nikam dál nejeli, chovají se jako totální vandráci co „zapalují Vsetín“ nebo si hrají na organizátory a budou dávat lidem, kteří jezdí celé rok do každé prdele, kázání o tom, co a jak bude? To se nediv, že je pak někdo negativní..
Albíni na turné.
Albíni na turné potřebují lék na kočiči uši.
ahoj ma někdo volny misto v autě na dnešek do Vsetina?
Dorazme tu raněnou ovcu. Kdo má pořád poslochat to bečení.
Ahoj ja se podívam, které magor si hodil něco dobrého na děcka. Mnam. Doufám, že to děláto často..
ALE itak nepojedu. Právě protot.
A jedeme dál.
prosim ma tu dneska volny misto v autě do vsetína
Zrovna si stříham nehty u u nohou, a poslal jsem si pro pizzu. Fanděme.
To se mi nelíbí, otočte to.
To už asi nepude, ale byla to krásná sezona a i to play of nebylo špatné.
A ještě bych nevěřil, že tu budou hrát z hvězdy praha. Filip švaříček, Filip Hanták, ještě ste mohli natáhnout filipa vogla, te byl a pré je ještě rychlé. Já je znal když jim bylo 10.
Emoce!!!
Krátké připomenutí našeho krásného domácího chorea 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=cqeCsAQgqvo
Poslední výzva !!!
Kdo na posledním domácím utkání přišel při oslavě gólu o náramkové hodinky, nechť se mi ozve na tel: 606683401.
Já to nebyl!
Zdar Borci….prvni řadě Vám přeji úspěch a bylo by dobré aby PV časem postoupil do extraligy… vaše fans scéna patří k těm lepším celkově v této republice…jinak proč sem píšu..chci se zeptat na 3 věci…jak to vypadá s výstavbou nové haly a plány vedení na příští roky…zda je vize hrát extraligu…pak mě jako fanouška Zbrojovky zajímá proč bojkotujete fotbal u Vás…konečně tam máme vedení co vám zajistilo druhou ligu a na tom malém stadionu by jste udělali dobrou atmosféru…sledoval jsem vás v době kdy se začal fotbal v PV opět zakládat na okresní přebor vás jezdilo dost…a poslední otázka kdysi u Nás za Luzankama visela vlajka fans Prostějov co fandila Zbrojovce nevíte co se s těmito lidmi stalo…díky za odpověď a ať se Vám daří…
Zdravím