DISKUZE

Základní informace + pravidla:

• Pro přidávání komentářů musíte být zaregistrováni a následně přihlášeni (vpravo nahoře).
  • Komentáře hrubě poškozující fanoušky a klub samotný budou mazány.
  • Nastavení profilového obrázku: → sekce Profil → vybrat soubor → aktualizovat profil → vlevo dole se spustí nahrávání → obrázek je nahraný.
1 244 245 246 247 248 259
  • bože to jsou kydy tady….je to vubec diskuze o hokeji???????

• Jen okrajově 🙂
      Dost často sem zabrousí kluci z Jedličkova ústavu, když se dostanou k netu na vycházce… nebo sem rádi chodí ti co mají sklon k úchylce napadat názor jiných.

• Jsme pati v tabulce,dáváme spoustu krásných gólů,hrajeme si myslím nejlepsi hokej za poslední dobu,máme 5 vítězství v radě,když vyhrajeme i ten zapas o který máme méně,budeme čtvrti s minimálním odstupem na čelo tabulky. No proste kdy jindy přijít na hokej když ne teď!!!a v pátek zase přijde 1500 diváků.je úplně jedno,ze hrajeme s Kadani,jdu na Prostějov!!!zarazi mě,proč nejsou například vylepeny plakáty na městě,v obchodech,kde bude napsáno,ze jsme druhy nejlépe střílející tým WSM ligy apodobne.ted v Kauflandu za den projde asi 20 tisíc lidi,proč to tam není vylepeno??staci černobílý plakat a je to. No ne??

• Jiří ty jsi kreten,vůbec si nepochopil pointu příspěvku ty debile

• Marketing se tu resi x let…a vis, jakej je?Nulovej.Doktor to svadi na nedostatek financi a taky si mysli, ze lidi natahnou jen vysledky

• proč nejsou plakaty proč není ono….tak mužeš začít a vše bude

• To su teda zvedave kdo ma prijit ze svolali na zitra tiskovku.Uz se nemuzu dockat……

• v pondělí jsem byl v Budějkách , venku mráz až to praští a já jsem seděl na celkem pohodlné sedačce jen v mikině a vůbec celé to prostředí je podstatně jiné než u na našem ZS , řekl bych i pro ¨ nás diváky ¨ vcelku útulné.Tady se jen kritizuje DOKTOR ,že nezařídí teplý párek nebo neumyje podlahu na zimáku ,ale to přece není jeho věc.Proč se místo bojkotu tyto věci neřeší tam , kde se to řešit má a to je podle mě radnice.Pokud vím hodně lidí kteří tam tedˇ sedí si před volbama získávalo hodně hlasů i díky hokeji . Tím jen chci říct , že by ta návštěvnost vypadala asi jinak.

• @ jinyn
      Jste mně rozesmál člověče…Jsem ted v sobotu bohužel na žádném hokeji nebyl…ale byl jsem na zápase Millwall FC vs Middelsborough FC…stadion krásný…jen….venku tak kolem 2° C, foukalo….docela kosa…bych řekl dost kosa…pivo mělo tak 3° C, prostě ledový jak sfiňa….a navíc se s ním nemohlo na tribunu…tam taky kosa…od toho větru venku a toho jak pršelo…a víte co….NIKDO SI NESTĚŽOVAL….LIDI SE BAVILI HROU SVÝHO MUŽSTVA…FANDILI… a něktaří tam dokonce byli v kratasech.

• A kdo to tedy ma zaridit . Doktor si to pronajima tak by na to mel mit vliv

• Z tiskovky… Zadna prestupova bomba nevybuchne, Nouza podepsanej na pristi sezonu, Divisek otazka rodiny, Rudovsky ma od nas na pristi sezonu nadstandartni nabidku, rozhoduje se…Licenci ma ma v rukach p. Lunak.

• krpa tady pise statistiky na drtinu ale na co je kdyz on hraje bez durazu prostejovak ma pravdu nema nato podivejte se jak to hraji obranci v prerove na hranici faulu ale tvrde na mantinel ze toho protihrace rozhodi a on namuze nahrat v prerove dve branky jdou na marka prvni neuhlidal prochazku dalsi velka hrubka na modre vidim ze tady nesmis napsat svuj nazor hned jsi z jedlickova ustavu asi je to tady jen pro nekoho ale jinak super za body z venku moc jim to preji

• jak řikaš tady se nesmi řict svuj nazor chodi sem divni lide a hlavne ti,co v životě nestali na bruslich…..p.s. ja vyrustal na rybnicich to byla nej škola hokeje a ted do mě!!!!!!!!!!

• Co to je dneska, tři body od Motoru a dneska takové trápení s klubem co by měl hrát druhou ligu

• Jestli se tam ten dostane znova tak tady tem lidem neni pomoci…

• Pěkné choreo! Ale proč Tomiguv zloděj Pospíšil leze pořád na stadion?

• Zdravím všechny naše skvělé hokejisty a samozřejmě i všechny Prostějovské fanoušky 🙂 atd….. – a všem přeju příjemné Vánoce:-) a pohodové celé Vánoční svátky ;-)!Mějte se a Ahoj Martin z Benešova 😉

• Tak jsem zvědav jakou pokutu dostane vepřov za přerušení zápasu

• Jedna se o prvni prohresek, takze to vyresime symbolickou pokutou ve vysi 1kč.