DISKUZE
Základní informace + pravidla:
- Pro přidávání komentářů musíte být zaregistrováni a následně přihlášeni (vpravo nahoře).
- Komentáře hrubě poškozující fanoušky a klub samotný budou mazány.
- Nastavení profilového obrázku: → sekce Profil → vybrat soubor → aktualizovat profil → vlevo dole se spustí nahrávání → obrázek je nahraný.
duvaj kurac
Se zelim kyselým
bože to jsou kydy tady….je to vubec diskuze o hokeji???????
Hops
Rooobert Jedlička!
Jen okrajově 🙂
Dost často sem zabrousí kluci z Jedličkova ústavu, když se dostanou k netu na vycházce… nebo sem rádi chodí ti co mají sklon k úchylce napadat názor jiných.
Jsme pati v tabulce,dáváme spoustu krásných gólů,hrajeme si myslím nejlepsi hokej za poslední dobu,máme 5 vítězství v radě,když vyhrajeme i ten zapas o který máme méně,budeme čtvrti s minimálním odstupem na čelo tabulky. No proste kdy jindy přijít na hokej když ne teď!!!a v pátek zase přijde 1500 diváků.je úplně jedno,ze hrajeme s Kadani,jdu na Prostějov!!!zarazi mě,proč nejsou například vylepeny plakáty na městě,v obchodech,kde bude napsáno,ze jsme druhy nejlépe střílející tým WSM ligy apodobne.ted v Kauflandu za den projde asi 20 tisíc lidi,proč to tam není vylepeno??staci černobílý plakat a je to. No ne??
fanda22 má pravdu, marketing stojí úplně za hovno
fanda 22…kreten a debil jsi askorat ty
Jiří ty jsi kreten,vůbec si nepochopil pointu příspěvku ty debile
Marketing se tu resi x let…a vis, jakej je?Nulovej.Doktor to svadi na nedostatek financi a taky si mysli, ze lidi natahnou jen vysledky
proč nejsou plakaty proč není ono….tak mužeš začít a vše bude
Kdo ještě nemá dárky k Vánocům, tak může nakoupit zítra v našem fanshopu v zápase proti Kadani! Otevíráme 17:30, zavíráme po první přestávce.
Report z Českých Budějovic zde: http://www.fop1913.cz/ceske-budejovice-prostejov-14-18-prosince-2017/
To su teda zvedave kdo ma prijit ze svolali na zitra tiskovku.Uz se nemuzu dockat……
Jakub Husa
v pondělí jsem byl v Budějkách , venku mráz až to praští a já jsem seděl na celkem pohodlné sedačce jen v mikině a vůbec celé to prostředí je podstatně jiné než u na našem ZS , řekl bych i pro ¨ nás diváky ¨ vcelku útulné.Tady se jen kritizuje DOKTOR ,že nezařídí teplý párek nebo neumyje podlahu na zimáku ,ale to přece není jeho věc.Proč se místo bojkotu tyto věci neřeší tam , kde se to řešit má a to je podle mě radnice.Pokud vím hodně lidí kteří tam tedˇ sedí si před volbama získávalo hodně hlasů i díky hokeji . Tím jen chci říct , že by ta návštěvnost vypadala asi jinak.
@ jinyn
Jste mně rozesmál člověče…Jsem ted v sobotu bohužel na žádném hokeji nebyl…ale byl jsem na zápase Millwall FC vs Middelsborough FC…stadion krásný…jen….venku tak kolem 2° C, foukalo….docela kosa…bych řekl dost kosa…pivo mělo tak 3° C, prostě ledový jak sfiňa….a navíc se s ním nemohlo na tribunu…tam taky kosa…od toho větru venku a toho jak pršelo…a víte co….NIKDO SI NESTĚŽOVAL….LIDI SE BAVILI HROU SVÝHO MUŽSTVA…FANDILI… a něktaří tam dokonce byli v kratasech.
A kolik těch lidí v těch Benátkách taky chodí?
A kdo to tedy ma zaridit . Doktor si to pronajima tak by na to mel mit vliv
DNES VELKÉ ÚVODNÍ CHOREO! Choďte prosím včas, nejpozději v 17:50 na místech, děkujeme!
Tipovačka zde: http://www.fop1913.cz/tipovacka-prostejov-kadan-33-kolo/
Nevite kde koupit avokado?
😀
V Kromclu bebile
Mate někdo info co bylo na tiskovce ?
Podepsanej Nouza.. Jinak nic
Z tiskovky… Zadna prestupova bomba nevybuchne, Nouza podepsanej na pristi sezonu, Divisek otazka rodiny, Rudovsky ma od nas na pristi sezonu nadstandartni nabidku, rozhoduje se…Licenci ma ma v rukach p. Lunak.
Za mě dobrý
krpa tady pise statistiky na drtinu ale na co je kdyz on hraje bez durazu prostejovak ma pravdu nema nato podivejte se jak to hraji obranci v prerove na hranici faulu ale tvrde na mantinel ze toho protihrace rozhodi a on namuze nahrat v prerove dve branky jdou na marka prvni neuhlidal prochazku dalsi velka hrubka na modre vidim ze tady nesmis napsat svuj nazor hned jsi z jedlickova ustavu asi je to tady jen pro nekoho ale jinak super za body z venku moc jim to preji
jak řikaš tady se nesmi řict svuj nazor chodi sem divni lide a hlavne ti,co v životě nestali na bruslich…..p.s. ja vyrustal na rybnicich to byla nej škola hokeje a ted do mě!!!!!!!!!!
Jara: nepis tu furt sracky a jed se radsi lecit
Co to je dneska, tři body od Motoru a dneska takové trápení s klubem co by měl hrát druhou ligu
Pěkně jsi včera smrděl,asi ses špatně vytřel.
Pokazdy to bohuzel nelepi
Nepište za mě
Kdo chce ve středu do Frýdku, tak máme posledních pár míst v druhém buse…
Report z Benátek zde: http://www.fop1913.cz/husa/
Včerejší úvodní choreo :)))
https://www.youtube.com/watch?v=f2bKXtZoa74
Jestli se tam ten dostane znova tak tady tem lidem neni pomoci…
Budou volby a hokejkam se daří tak bezpateřak vylezl.
Pěkné choreo! Ale proč Tomiguv zloděj Pospíšil leze pořád na stadion?
Zdravím všechny naše skvělé hokejisty a samozřejmě i všechny Prostějovské fanoušky 🙂 atd….. – a všem přeju příjemné Vánoce:-) a pohodové celé Vánoční svátky ;-)!Mějte se a Ahoj Martin z Benešova 😉
Tak jsem zvědav jakou pokutu dostane vepřov za přerušení zápasu
Jedna se o prvni prohresek, takze to vyresime symbolickou pokutou ve vysi 1kč.
Ou
http://www.ibb.co/iK7Rem
???