DISKUZE
Základní informace + pravidla:
- Pro přidávání komentářů musíte být zaregistrováni a následně přihlášeni (vpravo nahoře).
- Komentáře hrubě poškozující fanoušky a klub samotný budou mazány.
- Nastavení profilového obrázku: → sekce Profil → vybrat soubor → aktualizovat profil → vlevo dole se spustí nahrávání → obrázek je nahraný.
Nevahejme a hlasme se do Frydku! Nikdo nesmi chybet.
Díííky 🙂 , Krásný výsledek 🙂 , jen,tak dál hoši 🙂 !!!!!
Hoši děkujeme..! Ještě něco z Liberce B.
Včera výbornej výsledek, teď to chce potvrdit ve středu v Liberci a následně v domácím vánočním zápase s Kadaní a pak hurá všichni do Frýdku.
PS: Na pátek před zápasem je svolaná tisková konference ohledně změn v mládeži a změnách v „A“ teamu, že by předčasný ježíšek ? 🙂
https://imgur.com/a/OlwJ7
Ahoj, bude to pro veřejnost dostupné?
Co jsem slyšel, přijde kurv* velkej ježíšek ze Sparty. 🙂
Mohl bych vědět kdo přijde ze Sparty?
Že by bylo „Kumy se našel“…
Gratulace k super výsledku, hlavně to teď potvrdit za 6 bodů s outsidery a bude to pecka!
PETR KUMSTAT TO BY BYLA POSILA ????????? PRVNI DVE LAJNY TO BY BYLY EXTRALIGOVY PARAMETRY!!!!!!!!!!!!!!
Kumstátovi se letos bodově nedaří,tak je možné že ho Sparta pustí,věk na návrat domů už má.
tak jsem se dival na vcerejsi zapas v budejkach a opet nejslapsi hrac pv drtina bohuzel nema na to doufam ze si v klidu treneri prohlednou zapas jake delal hrubky jinak velka gratulace k vyhre nad silnym souperem to co pisou na onlaynech vubec neodpovida nasi hre hrali velice chytre a zodpovedne dozadu rasner zahral pozicne dobre proc nehral holik misto drtiny
Drtina…0:1
I kdyby byl Drtina nejslabší tak o jeho nasazením do hry rozhoduje trenér a né ty.Připomínáš mi blba který při domácích zápasech nadává všem hráčům ale na Drtinu má zvlášť nasazeno.Doufám,že jsi to ty,páč dva stejní makovníci nemůžou být to by bylo proti přírodě.
Ty se vrať do školy. Hrubky děláš sám. Napsat,že je někdo nejslapší to je trestná činnost. Blbe.
Plníme druhý bus do Frýdku! Info v sekci „Výjezdy“!
Ty se vrať do školy. Hrubky děláš sám. Napsat,že je někdo nejslapší to je trestná činnost. Blbe.
A je to vůbec roumné jezdit teď do Dachau?
neeechytlač ty čéska svině! Nebo uvidět!
Ach jo, zase tam hulákaj „VLÁDCI HANÉ“ 🙁
To Fesso:
Díky za vysvětlení. Fórum mám přečtený snad 10 let pozpátku, ale nic vysvětlujícího k tomuto jsem se fakt nedočetl. Souhlas s tím, co píšeš, ale pro 80% zbytku jestřábího světa, pokud si to tady nepřečtou, tak je to zavádějící a má to úplně jiný význam. I tak ještě jednou díky. R
Uz to tady bylo snad tisickrat… Podstata pokriku neni v postaveni v tabulce, ani hrana soutez… Je to o kvalite a pestrosti supportu, i poctu aktivnich fanousku a HLAVNE kvalita a originalita choreografii nebo treba zastav. A to, ze na Hane jsme celkove v tomto nejlepsi, potvrdi kdejaky fanousek z ostatnich nezaujatych klubu. A to pisu jako „divak“ z druhe strany.
Čekal jsem obdobnou lacinou reakci. To dovedete skvěle. Kecat o všem jiném, jen ne o podstatě. Už jsem se na to ptal dříve, odpovědi se mi nedostalo. Tak jsem si dovolil opět malou poznámku. Nic víc, nic míň.
Ale jsou TAM, zatímco ty klasicky tlacháš akorát na internetu.
Hned bych toho marnýho Drtinu vyhodil hrůza …
Zdrž se hlasování,jsi trapnej.
Taky. Hrají už 30 minut a on má jen 2 body
Hrůza kdo ho tady drží?
Uz tri, traged jeden
Havířov flastr 20.000 za pyro u nás.
pro debila dedar asi jsi to dobre neprecetl
pro debila dedar asi jsi to necetl jinak prece nenapises takovou blbost chodis vubec na hokej ty jsi asi jedinej komu se jeho hra libi otevri oci blbe hodne lidi vidi jak se tam mota trener at si rozhodne sam prisel jako velka posila podivej se na zaznam kazdeho zapasu a zamer se na nej a uz nikdy nepis takove blbosti blbe radeji jdi na volejbal tam nikdo nenadava makovniku blbej
POZ. GP G A P +/- + – PIM
1 Matic Podlipnik HC Energie Karlovy Vary O 31 10 17 27 17 30 13 12
2 Jiří Drtina HC Slavia Praha O 28 8 15 23 0 16 16 8
3 David Bernad Hokej Ústí nad Labem O 29 4 19 23 7 33 26 24
4 Marek Drtina LHK Jestřábi Prostějov O 26 3 16 19 10 23 13 20
Tak asi tak..;)
Podrezu vsechny nacky!!!