DISKUZE
Základní informace + pravidla:
- Pro přidávání komentářů musíte být zaregistrováni a následně přihlášeni (vpravo nahoře).
- Komentáře hrubě poškozující fanoušky a klub samotný budou mazány.
- Nastavení profilového obrázku: → sekce Profil → vybrat soubor → aktualizovat profil → vlevo dole se spustí nahrávání → obrázek je nahraný.
ať není další pokuta
přal bych si plný dum ale stejne dojde tak max. 1500….lidi nechodi nikde krome motoru,ty časy kdy bylo dva a pul až tři tisice jsou pryč
naprostý nesouhlas
Naprostý souhlas.
Bude zitra HZ fandit nebo zase stat a cumet na led jak posledni dva roky? Co myslite? 😀
Viděl si pičo ne ?
J.R. from B.K.
Kdyby chtěl jet někdo do Prostějova, je v tomto období limitován financemi a čeká na blížící se výplatu (kapesné), napište mi, nějak se domluvíme… – strýček Fido J.R. from B.K. (cwl)
Ja, ja. Das ist nicht normal. Das ist super!!!
Náhodou tohle je dost rozumný, přece jenom ne každej mladej má teď peníze na vyjezdy..
A proč ne?
A co jako?
Zétra všeci na hokej, ať si tu ta polská verbeš nedělá co chce!!!
https://www.youtube.com/watch?v=PQh3nfgPBEw
vždyt oni už ani nejezdí….posledně jich bylo 10 ????????
Ješte pár hodin už to ve mně hučí!!!
V 16:30 otevíráme fanshop, kde budou k dostání nové šály a kulichy. Od 16:45 už buďte prosím na svých místech (ideálně v kotli), děkujeme! TADY JE PROSTĚJOV!
Dvořáčku esi nedáš hattrick,tak radši ukonči kariéru!
1800 lidí??? tak to je fakt ubohost … to ty lidi v pv ten hokej uz nebaví nebo co ? sobota + havířov a taková propagace a je z toho jen 1800
je to i dobou spousta lidi musi makat i o vikendech a lidi mají hodně svých starostí a zbývá daleko min času na zábavu
Hokej je sracka pro curaky. Je to sport pro spodinu a lidi bez budoucnosti
Jeste, ze me nezabil pavlos
Pana Dvoracka si si pamatuju za spartu, jak daval gole arnemu.
Rict pavlosovi, ze su doktor, tak uz se ho nezbavim.
Cikanske pičke
Dost.
Dost.
Kanadskému bodování vládnou Jestřábi
Takhle vypadá elitní trojka nejproduktivnějších hráčů WSM Ligy: 1. Jan Rudovský (33 b), 2. Tomáš Nouza (31), 3. Tomáš Divíšek (30).
Takovéto hráče tady možná dvacet let neuvidíme a přijde tak trapná návštěva… V Budějkách taky se maká o víkendech, ale čas na hokej se najde, to není důvod „jiří“.
To Korca:
Je to marný, je to marný, je to marný. Nejsi schopen, a možná ani já, objektivního pohledu na věc. Myslíš si, že kdyby nebylo při derby tolik bordelu a nadávek, že by příště přišlo méně lidí? To si fakt myslíš ? Jedno ale zůstane pořád platné – základní lidská slušnost za (skoro) každou cenu. Když se někdo chová jak hovado, nemusím se tak chovat taky. Tím bych naši komunikaci uzavřel do dalšího žhavého tématu. Vítězství našim barvám.
Merlin: To je nesmysl. Po gólech sleduju, jestli se raduje někdo mimo sektor hostů a je to vždy pár jedinců, které spočítá na prstech obou ruk i Houmr Simpsn…
Nedělaly 😀
Nee to ti tvrdit nechci. Určitě se nedělali tyhle chorea. ( Nedělali se žádný chorea). Nebylo to myšlené,tak že lidi nechodí jen kvůli tomu. Prostě už to není tak ,,in“ i kvůli dalším věcem co se řeší pořád dokola.
Vysoké návštěvy na derby Prostějov-Přerov a opačně.Jsou z velké části ovlivněny krátkou dojezdovou vzdáleností. Je spoustu fanoušků ( PV i PR ) co jezdí na derby,ale do sektoru hostů raději nejdou z důvodu bezpečnosti.
Radegast:
2. a 3. Kdo se má o pořádek starat? Ti stejní, kteří se o to snažili když jsme byli třeba v ČB a klekali na hlavu chlapovi který tam byl s malým synem a který nic neudělal? A takových incidentů co jsme s nimi zažili nejen my, je určitě plno.
Ano, já s vyvedením nesouhlasil. Kolikrát jsem v Prostějově zažil dělobuch? Mockrát. A to jsem z těch mladších, kteří tady nezažili ty „nejhorší“ časy.
Nečekal jsem, že budou vyvedení. S pyrotechnikou na stadionech souhlasím, myslím, že je to většinou pěkné dokreslení atmosféry. S čím ale nesouhlasím, jsou dělobuchy. Ale že by dva dělobuchy od nějakého hloupého jedince byli něco, za co potrestám celou skupinu? To se mě nelíbí.
4. Do kotle v Prostějově chodí několik velice chytrých lidí i s vysokými školy, se zaměstnáním zaměřeným na přemýšlení hlavou, lidí jejichž názory mi rozhodně nepřijdou hloupé a tupé. Proto narážet na to, že všichni co chodí do kotle jsou hloupé či tupé mě přijde naprosto absurdní.
5. Proč jsou teda nejvyšší návštěvy právě na Přerov u kterého všichni tyto projevy čekají a těší se na, než třeba na Motor, Kladno, Slavii, kde by se dal čekat pěkný hokej.
6. Nemyslím si, že by někomu šlehlo v hlavě
Pissmaker:
Nechceš doufám tvrdit, že za HC Prostějov se fandilo slušněji, že by se pokřik, ve kterém je slovo kur*a (Vaše matky..) neobjevil, že ne? 😀
https://imgur.com/a/7VXX9
Tak s Radegastem plně souhlasím. Je prostě skupina lidí, co by na hokej přišli, protože je baví jako hra,ale tyhle věci rozhodnou,že nejdou. Vzpomínám si, když jsem za HC viděl na hokeji chlápka s manželkou od nás z paneláku. Do těch bych to v životě neřekl,ale v tu dobu bylo jít nebo chodit na hokej společenská událost. Teď mi přijde , že už po něm neštěkne ani pes a nezachrání to bohužel ani autogramiáda ve zlaté bráně. Hokej ve městě je zábava pro užší skupinu lidí. Jeho pověst je totálně zdevastovaná. To jak píše Radegast o sprostem řvaní, určitě budete argumentovat, že tohle se děje všude a ať chodíme na kuželky ,když se nám to nelíbí, ale jde o to , že asi nějaká úroveň vulgarity ke sportu fandění spontánně patří,ale tohle je opravdu tupost a někteří na to možná přijdou časem a někteří nikdy.
Odpověď pro Korcu:
1. Vyjádřil jsem svůj osobní názor a musím říct, že nejsem s tímto pohledem na věc zdaleka sám.
2. Nelíbí se mi zničené zdi a řádění hostujících fans. O pořádek se dle mého ale mají starat jiní.
3. Když už ho korytnačky s havířovákama udělají, pak už jsem vůbec nechápal pokřik kotle o „českém hokeji pro fanoušky“. pochopil jsem to správně, že jste s vyprovoděním ze ZS nesouhlasili ? ???
4. Určitě jsi mě neslyšel křičet „olé-zkurvené přerov“, „vládci Hané“, či poslední hit „polské kurvy…“. Připadá mi to hloupé a tupé, ale každého věc. Vadí mi, že to řvou děti školou povinné a mladé slečny, které sice hokej nezajímá, ale asi jsou poté mezi vrstevníky za hrdiny a skalní , no asi tomu nerozumím…
5. Znám několik starších ročníků, u kterých právě tyto projevy rozhodují o jejich nechuti na hokej dojít. Když si k tomu přečtou Kadlecovy výplody, pak je posekáno.
6. Za sebe říkám – než takové choreo, to radši nic. Děláte fantastické věci, presentace vytahované na síti neměly chybu, ale když vám šlahne v hlavě, tak to stojí za houno. A to už vůbec neřeším, jak se na to dívají ti naši pseudopředstavitelé z města, sponzoři, hráči, trenéři.
Howg
A co takhle vy tupá hovada začít zase nějaké bojkot ?!
Radegast: Tobě se líbili zničené zdi od Havířováků v našem městě ci zničený stadion tři roky zpátky? Příští domácí zápas teda aby jsme se zavděčili lidem na tomto fóru uděláme „sláva Havířovu“ budeme stát u pokladen a každému fanouškovi Havířova dáme do ruky kytku a pusu za to, že je tak hodný a přijel za náma?
Ne. To bude taky špatně, určitě by se našel někdo, kdo by říkal, že jsme jim měli radši dát pivo a klobásu.
Ne. Teď vážně. Někteří mě přijdete, jako by jste zapomněli, co všechno nám Havířov udělal a tak jsme se je rozhodli takto uvítat. Proč při zápasech s Přerovem je „olé zkurvené Přerov“ jeden z nejhlasitějších chorálů, řve/řval to mnohdy takřka celý stadion (https://youtu.be/HY8d2bkkuNo) to nikoho nepohoršovalo, ale najednou jakmile se tato slova objeví na plachtě, kterou udělali prostejovaci z kotle, tak je to nevhodné, protože ti lidi dělají takřka všechno špatně a musím o tom rychle napsat na fórum. Proč proboha?
To je zase nabluto
Ty uz tahni konecne do prdele, prosim.
Radegaste, díky za info! Věřím, že si to všichni lidé tvořící choré-a vemou k srdci a příště přivítají Havířov nějakou lichotkou 😉
Když jsem, mávajíc vyfasovanou vlajkou, uviděl na obrazovce text sobotního chorea, tak bylo u mě (a nejen u mě) po mávání a vlajka si šla předčasně odpočinout k zábradlí. S takovým choré-em jděte do prdele. Vládci Hané.
Alee pan Capitan aka XXX vylezl z ulity, konečně. Ať někdy ti z bufetu nahoře vyjedou do Havířova, třeba pochopí 😉
Návštěva je trapná, ale když s tím chtěli lidé z kotle něco udělat, tak byli za čuráky. Si rozmyslete, co chcete, vy mudrlanti na všechno..
Je pravda,že rozjet vaše matky polské.. když jdou naší hráč na led a nebo jdou z ledu, to opravdu nadchne. Nenávist je v pořádku,ale na tohle uz nemá spoustu lidí žaludek.
Ano, pravdu má Joe69 – mimochodem na tomto webu „oslovovat veřejnost“ k chození na hokej je víc než úsměvné. Jaksi některým z vás nedochází, kdo tento web sleduje.
Pořád se divíte na návštěvnost, ale zapomínáte na podstatné věci – to, co se zde dělo poslední měsíce je obrovská tragedie. Obyčejný divák (nevím jak jinak tuto skupinu pojmenovat), tak brzo nedojde. Nemá zájem, když byl mediálně masírován kauzou Tomiga – pořád se jednalo o Jestřábi, o hokejisty, o klub působící za peníze města. Tomu, kdo jde na hokej 3x do roka na Kladno, Slavii, Budějovice… nevysvětlíte, že muži s tím neměli (?) nic společného. To je realita! Na druhou stranu klub nic extra nabídne – stadion stejně jako před roky, propagace zápasů nulová… a teď si vemte, že hlavní tiskovina okresu se jmenuje PV večerník – ten píše „zaručené zprávy“ vyčtené všude možně na netu. Teď válčí s Luňákem a zítra čekám nádherný článek ohledně pokut, které máme za Přerov a za Dědka. To bude hezká propagace – no a přidejte si sobotní Havířovskou zvěř… kdo pak dojde příště z těch „obyčejných diváků“? Pak si zde brečte, že nedojde ani 2 000 lidí – proč by chodili? Kvůli tomu, že kluci vládnou kanadskému bodování a jsme nahoře v tabulce? To je důvod pro pár lidí – 70% zajímá cena vstupenky a piva, teplota klobásy, kde zaparkují auto bez ukopnutého zrcátka a jestli stihnou film po zápase.
PS – reakce mimochodem na poslední choreo, které jsem slyšel o přestávce v bufetu nahoře na stadionu – „to se zase předvedli – uráží a provokují hned od první minuty“… co dodat? Vlastně měli pravdu 🙁
Plně podepisuju názor Joe69 🙂
Duvod malých návštěv musíme hledat hlavně – nic moc zimák – špatná pověst značky „Jestřáb“ (že pane Tomigo) – mizerný marketing a neochota koncepční práce v Prostějově od pana Lunáka
Přesně 🙂 hrajeme momentálně asi nejlepší sezonu ve WSM lize a chodí takové trapné návštěvy…osobně mě to jako fanouška taky sere…ti kluci si zaslouží hrát před více než 1500ti až 2000 divákama 🙂 ale pokud už ani taková jména lidi netáhnou, tak už fakt nevím…a s tou prací o víkendech…no nikde není napsané, že celý Prostějov a okolí pracuje i víkendy, takže s tím bych taky polemizoval…buď ti lidi přijdou na jeden zápas, který třeba prohrajem a zrovna v tom zápase hrajem na piču, tak si řeknou, že už nepřijdou nebo se jim vyloženě nechce chodit kvůli našemu staršímu zimáku…nevím sice, jestli se dočkáme nějaké rekonstrukce nebo něčeho, ale tohle nezlobte se mi přijde už jako výmluvy…já dvanáctky v práci sice nedělám, ale dělám taky rukama, taky mám po směně dost, ale na hokej si čas najdu vždycky 🙂 tím nechcu nikoho hanit nebo odsuzovat, ale i tak…sakra lidi proberte se, hokej se snad hraje pro fanoušky ne? Tak zvedněte prdele a přijďte konečně kluky podpořit…chcete, aby se tu hrál dobrý hokej a abysme hráli hokej na špici, ale sami nechodíte…z čeho si pak myslíte, že ty hráče má Luňák zaplatit? takoví hráči stojí nemalé peníze a pokud jsou takové návštěvy, tak ty peníze potom chybí…osobně jsem zvědav kolik lidí přijde 29. prosince jak hrajeme se Vsetínem…to je pátek, poslední pracovní víkend a beztak si myslím, že to bude stejné…no uvidíme, ale třeba bude příjemné překvapení
vcera radikalni fans PV byl kde ? Zaspal…?
Asi bylo hostů optický moc tak si domácí nedovolily raději…
Sobotní úvodní choreo :)))
https://youtube.com/watch?v=Nv_eEsJpJhI
Přesně jak píše Radegast. Nenávist je v pořádku,ale na tohle jsou sponzoři a všichni určitě tak zvědaví. Havířov v lásce taky nemám,ale choreem se nejvíc ponížil tak Prostějov.Kotel fandil dobře , Chorea jsou jindy taky fajn ,ale tohle bylo asi moc..
Pokud tady kdejaká olomoucká, cigánská nebo havířovská frnda bude otirat svůj rýpák o náš klub, tak to tady nikdy nebude mít úroveň. Všechny naše konkurenční kluby už mají cenzuru nebo evidenci přihlášených, jenom tady se tomu pořád někteří brání. Pak se není čemu divit, že si tu každý píše sračky.
Jste normální chudáci. Bojite se postavit.Necháte se dovíst autobusem až před zimák a ještě vás musí hlídat policajci ZBABĚLCI.jet vlake,m a za nádru pěšky se bojíte.
kreténe
My jezdíme každou sezonu, minimálně jednou vlakem 😀 narozdil od vas Meo.
Tak jestli se potkáme v Play-off, doufám že nás budeš čekat na nádraží v první řadě, chudáku
Abych pravdu řekl, tak po Havířově jsem odcházel domů docela zklamaný. Na zápas s Havířovem jsem se těšil snad X dní dopředu a pak to dopadlo takhle. Letos na několika zápasech tleská celý stadion do většiny chorálů a najednou přijede Havířov, se kterým můžeme soupeřit na tribunách a lidi jsou jako opaření. Vy zde napíšete, že Vás nasralo úvodní choreo, tak co ale, když jsme vytáhli třeba Google choreo Cigána z Přerova? Šli jste domů, nebo co jste dělali? Mezi Prostějovem a Havířovem panuje několik let velká nenávist a v posledních měsících to ještě více vygradovalo. Právě proto jsme se rozhodli takové choreo udělat. V plánu bylo ještě jedno odlehčující, ale to jsme vzhledem k zakouření stadiónu odložili. Když jsme bojkotovali, tak jste na internetu psali, jak škodíme právě klukům na ledě a vy teď uděláte to samé. Tohle opravdu nepochopím. Kotel podle mě šlapal jak měl, jen stadion se nepřidával, bohužel.
to prostejovak. Ne pico. Jsem z Prostejova, ale ne tak tupej jako ty. Nepis sem lzi, kdyz neznas pravdu!
I nám Dr. Luňák přiznal, že některé návštěvy nadhodnocuje..
Tipuju tě na Moráka nebo cigána rozumbrado.
Tak to jsi na velkem omylu noumo. Naopak si lunak par stovek pridava. Jen se jsi zeptat doktora:))
Choreo bylo naprosto v pořádku. Nás taky nikde nevítají chlebem a solí. To možná vadilo jenom 1 člověku…I starší generace cítí k Havířovu totální nenávist. Z mého pohledu se fandilo obstojně i když vždycky je co zlepšovat. Pořád si myslím, že co se týče fandění, chorea a doprovodných akcí, tak pořád patříme ke špičce naší hokejové scény. Takže za mě palec nahoru kotli i tobě Šukere. A k divákům. 1800 diváků tam nebylo ani omylem. Víme všichni, že už leta se z různých důvodů ubírá počet diváků. Takže 2 – 2,2 tis.tam bylo.