DISKUZE

Základní informace + pravidla:

• Pro přidávání komentářů musíte být zaregistrováni a následně přihlášeni (vpravo nahoře).
  • Komentáře hrubě poškozující fanoušky a klub samotný budou mazány.
  • Nastavení profilového obrázku: → sekce Profil → vybrat soubor → aktualizovat profil → vlevo dole se spustí nahrávání → obrázek je nahraný.
1 240 241 242 243 244 259
  • Tak prý to byl boj do poslední minuty.To znám od očitého svědka. Bohužel,my pracující až do 18 :00 moc hokeje v Sobotu nestihneme!

• Tak sem strávil Neděli na ZS kde byl první turnaj dětí SK.ročník 2008 .Při pohledu na ty malé bojovníky jsem se utvrdil v přesvědčení,že když vydrží všichni trenéři a lidé kolem malých hokejistů se o budouctnost hokeje v Prostějově nemusíme bát.Poděkování patří paní Markové všem trenérům kteří se o děti starají.Jediné co mě mrzí tak je nezájem fanoušků,vždyť sou to naděje našeho klubu.Je jistě správné,že fandíte dospělým ale myslím,že budouctnost klubu si povzbuzení také zaslouží. Ladislav Rolenc

• Osobně jsem pár zápasů mládežníků navštívil. Věř, že o tom turnaji jsme věděli a dokonce byla ve hře i aktivní podpora. Jenže z toho bohužel muselo sejít, jelikož se blíží zápas s Havířovem a my celý víkend tvořili choreografie na tento mač. Však není všem dnům konec :))

• MOBILIZACE NA HAVÍŘOV!!!
    Všichni si prosím přečtěte důležité informace o sobotním zápase proti slezskému rivalovi! K vidění bude velké celotribunové choreo, ve fanshopu pak na prodej nové šály a kulichy! Informace a fotky v článku…
    http://www.fop1913.cz/mobilizace-na-havirov/

• . napsal: Samozřejmě že to mají obráceně . já to tady dával jenom proto kdo věří motoru at oškube sázkovku.

• Hlavně v play off 😀
      Ale ne, gratulace hokejkám. Chvíli jsem koukal a byli jsme fakt lepší. Teď nezbývá než jim za 3 body z Prahy poděkovat v sobotu a proti Havířovu vytvořit pořádný peklíčko :))

• Myslím, že dnešní vítězství je ideální pozvánkou na sobotu! Pak se zas dva týdny hrát doma nebude, tak dojděte!

• Hecujte okoli, znamy, rodinu, kamarady…z te pekelne atmosfery se musi pšonci posrat!!!Pred fanatickym publikem si kluci na lede nedovoli vypustit jedinej souboj…

• Ten Dvoracek je peknej noob, kdyz neda ani cistej hattrick…

• Pojď i ty poděkovat klukům za dnešní výkon v Praze v sobotu na hokej.
    A rovnou do kotla, bude to stát za to 🙂

• Pojdme v sobotu do kotle ukazat polakum pořádnej balkán

• Doufám že se ten stadion v sobotu naplní, sám budu přítomen. Chtělo by to něco podobného jak 2 roky zpátky od vedení, že když přijde určitý počet lidí tak že příští zápas bude něčím zvýhodněn, myslím že ty 2 roky zpátky to bylo proti Motoru a mělo přijít 4800 což se nepovedlo ani zdaleka a tak stanovit nějakou rozumnou návštěvu :)))

• V sobotu ty polský srače zničíme. Jak v ulicích tak na stadione!

• 5000 litru flastr za trefeni Dedka petkou do palice?Cekal jsem teda vic, nastesti se tak nestalo