DISKUZE

Základní informace + pravidla:

• Pro přidávání komentářů musíte být zaregistrováni a následně přihlášeni (vpravo nahoře).
  • Komentáře hrubě poškozující fanoušky a klub samotný budou mazány.
  • Nastavení profilového obrázku: → sekce Profil → vybrat soubor → aktualizovat profil → vlevo dole se spustí nahrávání → obrázek je nahraný.
1 239 240 241 242 243 259
  • Ahoj, jedu do Přerova autem a mám 3 volný místa.
    Kdyby někdo chtěl jet, tak odjezd v 16:45 od zimáku.
    725 963 234

• Vyjíždíš ve stejné čas jako bus a máš prázdný auto? 😀 no comment

• že prostě máme s těma cigánama takové problémy, to už začíná být chronické, snad už druhá sezona kdy nám to nejde a nejde :(, hoši bojovat!

• Nevadi ze jsme prohrali vsak my jim to vratime.Mame marodku a zadna nahrada .Stary a Divisek strasne chybi.Snad to vyjde v sobotu i kdyz to bude podle me boj.Hosi jedeme dal.Urcite nam budou psat čokočesi ale serte na ně

• 35 let co jezdim do PR nás řeže sudi Přerovák spadne lidi zařvou a jdem na 2minuty Faul na nás bez potrestání Před prvnim golem Přerova vymyšleny faul byla to hra tělem ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

• Ty malý uplakaný prostěcigáne, sudí, marodka :-)))))) Další výmluvy??

• No jooo banda simulantů a při tom hrají hnusně sekají hakujou a nic…. To vyloučení Holíka taky nevím… řekl bych že ho hrál tělem, jen blbě spadl na mantinel…

• jediný gol prostějova v přesilovce 4na3 po nafilmovaném pádu prostějovského hráče, Střely na branku: 28:12. pro domácí, vhazování: 50:25 pro domácí,…asi jsme byli každý na jiném zápase 🙁

• Pust si ten nafilmovanej pád na Tvcom, pak mudruj… asi jsi se díval zrovna jinde

• Ostuda . Aspoň že jsem vylemptal 10 zubřu a bylo me to jedno.

• Jako Přerovák musím pochválit oba mančafty za HOKEJ, super atmosféra i oba kotle, nikdo se nebil, nic nehořelo, pohoda. Vyloučení Holíka podle mně nebyl faul na 5 + DKU, možná ani na 2 minuty, Milan Procházka se zrovna otáčel a v obratu zády k mantinelu nemáš stabilitu, to tělo nebo naražení pak zakončila hlava o plexi. Nikdo nemá radost, když se borec skácí bezvládně na zem a to na obou stranách. Asi jsem naivní, ale příště by slušelo neřvat na kluka s rozpáraným obličejem na ledě. Koko.i se najdou vždy a všude.

• Jako Prokes z Budejek co hraje za Tabor?Mlady kluk no to nevim .Chtelo by to nejakeho opravdu bombardaka?

• Doufám v trochu soudnosti a objektivni report z Přerova. … Na ledě jasně lepší Přerov, v hledišti remíza.

• Remiza na tribunach za jasneho vyvoje to se ti zda vporadku?
    Jeste k tomu nad slabouckem a uplakanem Prostejovu…

• Čas tvého příspěvku odpovídá jeho kvalitě. Už nežer, Cigáne, nebo aspoň nepiš!!!!!

• jak dlouho bude jeste hrat ten drtina, prisel jako posila a je to neslapsi obrance kazdej zapas se tam mota a je to jako by hrali ve 4 copak to ti treneri nevidi chce to radeji sehnat dobreho obrance v prerove 2 goly chyba drtina 1gol zovinec

• ale drtina do zraneni hral famozne. po te pauze hleda formu. nikdo nevi jestli neni treba porad nejak limitovany. jeho cas zase prijde.