DISKUZE

Základní informace + pravidla:

• Pro přidávání komentářů musíte být zaregistrováni a následně přihlášeni (vpravo nahoře).
  • Komentáře hrubě poškozující fanoušky a klub samotný budou mazány.
  • Nastavení profilového obrázku: → sekce Profil → vybrat soubor → aktualizovat profil → vlevo dole se spustí nahrávání → obrázek je nahraný.
1 238 239 240 241 242 259
  • Neskutečná forma našich borců zrovna když je výjezd měsíce do Kladna, kde se bylo autobusem naposledy před 14ti lety. Co dodat? Jen: HLASTE SE!!!!!

• Kdo mě to učil: V zimě musí Jiříček jet do Vepřova vrznout, jinak kniazev musí zmrznout. Do Kladna asi ne, neboť jsem tam byl . Ale středy jsem schopen.

• Tak to gratulace!!!to co predvadime to mi hlava nebere. Parádní hokej!!!! I to,ze Divíšek lehké do střely s zablokuje to svědci o tom,ze klíči táhnou za jeden provaz,baví je to a drou jak mezci!!!! Zkratka tleskam!!!!

• Přesně tak…. může tady psát kdo chce co chce, ale Divoch neskutečný na buly a silnej na puku…. Nouzič super player a Dvořáček má v prdel.. vrtulu… Aby člověk na zbytek nezapoměl prostě všichni hrajou tedď super…

• Dneska paráda, opravdu skvělá atmosféra! Kdo by chtěl jet do Kladna, tak zbývá posledních pár míst v buse pro 60 lidí…

• opravdu paráda. nyní nějaké body z venku a potom doma zase naplno. včera to bylo opravdu parádní na ledě i na trubinách

• Posledni dobou vidim STARY DOBRY PROSTEJOV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• to, co tady ted predvadeji Rudovsky, Nouza a Divisek, jsem v Prostejove na urovni prvni ligy naposledy videl od tri Hlouch, Riha, Pavelek, predtim jeste Jirka Hradecky, Sykora, Sakarov. ted jenom jestli jim to vydrzi celou sezonu

• Zdravim.Nejede nekdo do Kladna pres Brno a ma volnej flek v aute? dik kdyztak 606554144

• Po jaké ? Jen kapela stále vyhrává… pošetřili goly na cigoše a Kuba si vybral dopředu pár smolných golu.

• Vařené větve – Recept na vařené větve, stačí sebrat nebo utrhnout větev stromu, narvat do hrnce s vodou a uvařit, podáváme se šlehačkou, syrovýma bramborama, kečupem a můžeme dochutit lidským exkrementem a močí

• Solidní blitek ve večerníku. Mrdky ublížený, co zase nemůžou chodit na hokej, tak si navymýšlí pičoviny. Nekupujte ten bulvár!!!!

• Večerník je mediální žumpa…je bych tam nepouštěl i kdyby si tu vstupenku koupily…

• Ale mužou ,jen mrdky na novinarskej prukaz zdarma je nepustili.ma si zaplatit vstupny to bulvarní hovado.

• Zdarec Nebudete teď před Vánocema něco nového prodávat ve Fanshopu 🙂 – tričko,mikinu,kšiltovku :-)???2Díky za odpověd a mějte se 😉

• Jsou objednány šály, čepice a kulichy. Měly by být buď na Litoměřice nebo na Havířov.

• Ahoj, kdyby jel ve středu někdo do Přerova autem a měl volný místo, určitě bych toho využil.
    Díky

• Marodka

28.11.2017 | Zranění stále trápí Jana Starého, Viktora Nestrašila a Milana Švarce. Viróza zase Tomáše Divíška. Nad zítřejším startem Ondřeje Fialy visí velký otazník.

• Jo nakup zubry ať víš jaké pachutí může takypivo poskytovat.Chmel ,slad a vepřov.