DISKUZE

Základní informace + pravidla:

• Pro přidávání komentářů musíte být zaregistrováni a následně přihlášeni (vpravo nahoře).
  • Komentáře hrubě poškozující fanoušky a klub samotný budou mazány.
  • Nastavení profilového obrázku: → sekce Profil → vybrat soubor → aktualizovat profil → vlevo dole se spustí nahrávání → obrázek je nahraný.
1 236 237 238 239 240 259
  • Prijedeme vas rozsekat, az to nebudete cekat! Hooligans Kromeriz!

• Pokud bych mohl doporučit tak dle mého názoru by byl lepší čas kolem 15.30 až 16.30 hod. to jdou lidi z práce a školáci se pohybují na městě. ale takto pozdě k večeru tam nikdo nepřijde

• No jo, když se vyhrává a fandí, tak není na co nadávat, tudíž je tu mrtvo 😀

• Je do Vsetína vypraveno víc autobusů, nebo jen zmiňovaný jeden? Dost autařů se přidá až na zimáku, tak snad se konečně představíme se Vsetínem v dobrém světle.

• Samozrejme,ze to není špatne…a mě osobně se nestrasil líbí.jen jsem myslel,ze nemáme peníze na další hrace

• Nestrašil je na zkoušku, a neříkej mi že mít útočníka v záloze je špatný

• Soutěže se nezúčastním, ale na otázku č. 5. Kdo z hráčů si připsal gól v NHL? neznám odpověď.
    Můžete to tady někdo prásknout?

• Tak jediný hráč, který hrál v Nhl od nás je myslím Divoch….

2001-02 Philadelphia Flyers NHL 3 1 0 1

• všichni hráči ať se hlásí zítra v Mubei na hale 1 v 5/55 na vrátnici. Ať se stihnete píchnout (nožem) zmrdi. A pan Divíšek ať se hlásí na triskaní.

S pozdravem,

Jiří Jidáš Vykoukal

• to by se pan divíšek divil za jakou každodenní dřinu by dostal sotva 20 tisic za 12 hodinové směny…..on zvyklý na desetitisice za 12hodin práce…ale týdně

• Kdybys aspoň měl minimálně střední školu, než budeš psát takový komentář bo takové sračky … podle tvého komentáře si hrál minimálně NHL,ne-li víc …

• Drazí hokejisté. Po včerejším zápase jsme svolali rodinnou poradu a jednohlasně odsouhlasili, že již nebudeme podporovat a navštěvovat tento podprůměrný tým podlidí,kteří svými výkony dělají ostudu. Proto se obracíme jiným směrem a to na sever do Olomouce kde má hra úroveň hodnou oku diváka. Shořte v pekle

• Zřejmě rozdvojení osobnosti spolu s nadmíru zbytněllým ego-pohledem ostatních na sebe sama.Vážený je pouze ve svých,teď už zveřejněných,fantaziích.Měl by jezdit spíše jižněji do Kroměříže.Snad to nebude dědičné.Blbů máme v republice dost,nač jim přidávat dorost?

• Ty budeš asi solidní pacient, když napíšeš, že jezdíš do Olomouce a pak si sám sobě odpovíš pod jiným nickem, že jezdíš do Přerova a na Kometu :)))

• Zdeněk V Tak,tam jezdí dál,ale tady to nikoho nezajímá!Vždy a jedině PROSTĚJOV 🙂 !!!!!

• My už druhou sezonu jezdíme radši do Přerova, nesrovnatelné s PV a občas na Kometu.

• Vidíš, a já jako Olomoučák si myslím, že PV hraje nejlepší hokej od návratu do národní ligy. Tak přestaň trollit a dělat ostudu kašpare

• Nechtěli byste zavést povinnou certifikovanou registraci? Třeba by si tady už nehonili trika slepice z kurníku, nebo prasata z Vepřova.