DISKUZE

Základní informace + pravidla:

• Pro přidávání komentářů musíte být zaregistrováni a následně přihlášeni (vpravo nahoře).
  • Komentáře hrubě poškozující fanoušky a klub samotný budou mazány.
  • Nastavení profilového obrázku: → sekce Profil → vybrat soubor → aktualizovat profil → vlevo dole se spustí nahrávání → obrázek je nahraný.
1 235 236 237 238 239 259
  • Vlasta- Palicka: Nikdy jsem nepochopil, proč někteří Prostějováci mají potřebu blít a pochlebovat na cizích forech- jako Ty na az-fans.net..

• A to je nějaké hrdinství jezdit v pracovním týdnu po Prostějově a čmárat na fasády takový hnusy, které zvládne aji mentál? A pak se u toho fotit v kuklách?U náctiletejch to je asi možná hustý.. Ale to asi není případ HZ. Asi tam fetujete taky hodně kočičí chcánky co bando vyjebanců?

• jak njaky levičacky špiny nafetovani,jo vlastne čmrkat na zdi je moderni ultras styl jak antifaci . Nechali ste u grafka rozsypany piko.

• Jedna dva tri ctyri pet Kanada a Demon chceme prachy hned!

• Proč již není tipovačka?) Nenašel jsem na České Budějovice

• Včera me nejvíce zklamala hlavní skupina motoráku, ktera se k nám nedostavila v ani jednom kuse. Což by mě nikdy nenapadlo, snad to príště napraví. Jinak co dělají všichni?
    Před týdnem bídná navsteva proti Slavii, vcera to samé proti Motoru…

• Asi tak: kurva neschovavej se jak srac pod anonymitou a dojdi do kotle a vyjádří se osobně. Jen tu píšeš samé sracky.

• Vcera nejnisi navsteva proti Motoru co proti nim hrajem. Pred tydnem proti Slavii to same, k tomu nepotrebuj cisla, staci zapatrat v pameti.

• Asi netak napsal: Ano jenom 3x , a sochu nechci. Já jsem si odjezdil kdysi od roku 1986 . Vyškov , havl. brod , hradec , tábor , hodonín , f-m , opava , karviná , písek………..dokonce mám ASI permici starší než kolik tobě je let. pokud ne tak se omlouvám .

• Návštěvy jsou stejné , dokonce lepší jak před Vaším bojkotem. Najednou asi chcete aby chodilo kvůli Vám 20 lidem – kteří stále dělají problémy 500 lidí navíc? Už ted s Váma normál na výjezd nepojede , a určitě víte proč – příjezd o 4 hodiny později , do ČB zaplatit a nevidět půl zápasu , dělat bordel a být lustrován ACAB …….díval jsem se na návštěvnost , proč ted je lepší než když jste měli bojkot ? Jíní soupeři , jasně – tak doufám že se stejnými mužstvy
      doma bude kvůli Vám návštěva o 2000 větší. Nestěžuj si ohledně lidí , Vy frajeři jste měli bojkot a že bez vás to nepůjde. OK , tak si spočítej kolik Vás chodí , určitě to Lunáka na vstupném vytrhne. Jenom aby tady někdo nepsal blbosti , občas na výjezdy jezdím – letos zatím 3x.

• Nejvíce mě pobavilo , jak Vlasta Palička Z fans of pv 1913 se vtíral do prdele Džonovi z fora AZ. kurva vy bojujete proti vlastnímu klubu , aby hosté měli vlastní bufet . Tam si jdou 2 lidi koupit klobásu , protože na fanoušky hostů serou a ještě je odsoudíte? Příště jim pošlete pivo , klobásu a at to do kotle soupeře donesou ty holky z kotle. Proč tam nemají přístup hostující fans do bufetu , nebo i na jiných stadionech ? Taky bych mu občanku neukázal , nemá na to právo. Zvláště idiot který bije holky ve vlastním kotly , že prý málo fandí. Aspon že dostal na piču pořádně.

• Dadaismus dostává nový rozměr. Neskutečný příspěvek 😀

• Za těchto 5 skvostů nesmírně děkuju. Neskutečná bomba! 🙂

1. „Vlasta Palička Z fans of pv 1913 se vtíral do prdele Džonovi z fora AZ“
      2. „Tam si jdou 2 lidi koupit klobásu , protože na fanoušky hostů serou a ještě je odsoudíte?“
      3. „Taky bych mu občanku neukázal , nemá na to právo.“
      4. „bije holky ve vlastním kotly , že prý málo fandí“
      5. „Aspon že dostal na piču pořádně.“

• asi tak: Doporučoval bych se nevyjadřovat k něčemu, čemu očividně absolutně nerozumíš. Pleteš sem jablka s hruškama.

• V posledních pěti domácích zápasech ani jedna výhra za tři body,pouhých 9 vstřelených branek, hokej na který se za střízliva nedá dívat,to bude asi ten důvod mizerných návštěv.

• S pošahaným JR , že bude Pv diskutovat, to bych nečekal. Už to ,že řeší , kdo vymyslel ten velkolepý chorál kolik vás bude atd atd. To je k smíchu.

• Zdeňku, povyprávěj mi tu pohádku o tom, kolik těch diskuzních fór je :-))).

• Ten JR je neskutečnej blb píše po všech forech kraviny a vy se snim ještě hádáte .

• A kdybys jen věděl, kolik těch diskutérů z PV je… A všechno rozumní kluci, s kterýma si můžeme napsat o tom a tamtom a pak si během zápasu dát do rypáku, viz středa…

• Vsechny anonymni curaky beze jmena a prezdivky bych ignoroval…nema to lidi uroven.povinna registrace by to vyresila.nebo mozna verejne lyncovani takovejch picusu.

• Tak a teď to chce za každou cenu vyhrát v Kadani a pak doma s Frydkem. Máme pouze 4 body na 4 místo,to je neskutečna motivačka myslím!!!! Hoši bojovat….

• Pročítám na onlajnech popis našich včerejších gólů a tak si říkám, jestli ten člověk nebyl na jinym hokeji 😀 :-/

• Neni to nic jednoducheho kometovat podle streamu, pan nejvyssi totiz psani onlajnu ze stadionu zakazal. Prakticky mas ale pravdu, ten clovek opravdu na hokeji nebyl.

• Neskutecna navsteva fanatiku??? jestli to nebude tim vasim „tahni,kdyz nefandis celej zapas na 120% Prumer cca 25.lidi

• Aha.
      Co ti napsat. Ty vlastně nechodíš na hokej. Ty ten hokej máš jen jako kulisu,takovou klubovnu na svůj 100% zápas.
      Tak asi takto. Já chodím na hokej. Na ty Divíšky a Nouzy.Když prohrají sere mě to víc,než že kotel nefandil.
      Ty si svůj boj vlastně můžeš realizovat u lesa,na poli,na basketbalu či na WC.
      Neeee. My nebudem diskutovat. Já chodím na hokej. Ber to tak,že máme zcela odlišné zájmy,pouze na stejném místě/zimní stadion/.Tak třeba až jednou zas budou chodit lidi na hokej /Divíšky a Nouzy/bude zase plněji.
      Normálně mě přehlížej.
      Děkuji

• M19: Dovol, abych se Tě zeptal, co Ty sám za sebe, nebo ve skupině přátel, děláš dnes a poslední měsíce či třeba roky pro to, aby na hokej do Prostějova, potažmo do kotle Prostějovanů, chodilo více lidí, než kolik jich chodí? Díky.
      P.S. Ty nechápeš a ani nechci abys pochopil, že je pro mě důležitější „podusení“ dvou Prostějovanů než „nějaký“ nicotný výsledek hokeje. A byť není moc tak oddaných fanoušků ledního hokeje jako já, kdy těm klukům na ledě fandím jak jen to jde a prožívám s nimi jak klubové vzestupy, tak i pády, tak ano, výsledky jsou nicotné. Já pro havířovský hokej nemůžu udělat víc než dělám, tak proč si nedopřát tu přidanou hodnotu, kdy nazýváš ji PODUSENÍ? Na výsledek zápasu, kor u nás v Česku, lidé zapomenou za 2 dny. Budou výsledky další, bude se prohrávat, vyhrávat, pořád dokola… Ale to, jaké jméno děláš své ekipě, to se táhne léta. A pro mě, jako hráče jinde než na ledě, je obrovsky důležité, jak se naše zápasy vyvíjejí. My je můžeme změnit. Ty hrané na ledě jen horko těžko. Tak proč láteřit na adresu sudích (což zase u drtivé většiny fandů nechápu já), když ten svůj mač mohu hrát na 100%, nezávisle na nich, nezávisle na stavu skóre na světelné tabuli? Hraješ ten svůj zápas na 100% i Ty? Nebo aspoň tak poctivě, jako ti zdejší Pirlové, Šukeři, Korčové či Paličkové, kdy především díky nim má velké množství fanoušků Havířova zafixováno, že nějaký Prostějov je? Na Rudovské, Divíšky, Nouzy a jiné, kdy tihle tu za rok nebudou a budou tu další, ti sere pes… Ti nejsou Prostějov.

• Není tady mnoho diskutujících, se kterými se můžu názorově ztotožnit tak, jako s M19. Jen ješitnost vás „skalních“ vám brání přijmout podobné argumenty a následně o nich seriózně diskutovat. Poslat někoho do h.ajzlu je tak snadné …

• Pravda je, ze lidi v kotli je cim dal mene a sere me to neskutecne.Spousta kotelniku behem dvouch let odesla na jine mista, treba na druhou stranu, jmenovat nemusim.Duvody znaji asi jen oni

• Psal jsem ti hned na další zápas, ať dojdeš nad kotel. Klidně ti to najdu a vyscreenuju. Zítra tam dojdu teda. Tady už na tebe reagovat nebudu…

• Kolik lidí dalo na pokuty aniž by na těch zápasech byli?
      Já přiběhl hned. Pro pv hokej. Protože to považuju za správné. A já jen hážu špínu na kotel?
      Ty mě neser. Já za to nemůžu,že bydlím tak daleko. Věř,že bych se angažoval. A hodně.
      Drtivá většina z vás by se po přestěhování na tom hokeji neukázala.
      Kde jsi byl,když jste nás tak zvali nad kotel?
      Tak zítra.
      Po 1.třetině kouřím venku vlevo u zdi zimáku.

• A můžeš mi někde najít jak házím špínu na kotel?
      Jako když řeknu,že je vás málo a čím dál míň to je špína?
      Vždyť je to fakt.
      Ale to cje přesně ono. Vám se nesmí nic říct.
      Ani před časem vám tady nikdo sprostě nenadával. Možná na vyjímky nějakých blbů. Na rozdíl od vás. Při tom protestu. I já proti tomu protestu nikdy nic nenapsal. Já psal ohledně pokut. Jenže vy už reagujete hystericky na jakoukoliv kritiku aniž by jste si uvědomovali kdo co píše.

Hele,kdysi jste nadávali na Černoška basket a pod. Já jen řek,že v tomto městě bez Černoška nic nebude a že bych za sebe byl rád kdyby do hokeje vstoupil.

Odpověď: Jsi pi….. a radši už do kotle nelez. A to ještě brzdím ve formě odpovědi.
      A je nás víc.
      Zrovna mě budeš říkat,že nikoho nikdo nevyhodil.

Netvářím se jako spasitel. Říkám svůj/nejen/názor.
      A co se týče komu jak jde o hokej.
      Vás přijde skalních do kotle na Benátky 40.
      Já to mám na hokej 130km a vynechal jsem 2.
      Pro mě jsou ty návštěvy směšné. A výmluvy všech těch prostějováků na blití.
      Jedu do pv 2 hodiny a 2 hodiny zpět. Máme bod na 4 místo a 5 ma 3. A furt jem pláč jak se na to nedá dívat co to stojí a všichni jen mají důvod proč pravidelně nechodit.
      Já vyjedu o půl 4 a 11 doma. Nediv se že mě sere jak někdo řeší 10kč a v kotli je 40 lidí.
      Ale jinak v pohodě. Vy by jste jistě jezdili taky.
      A to jsem říkal i Dykovi,že bych rád byl u jednání s Luňákem.
      Taky bych udělal max se dostavit.

Ale to nepochopíš

• Nepamatuju si, že bychom my z kotle vyhazovali někoho, protože má na něco (na cokoliv) jiný názor. Jednou za čas je z kotle někdo vyhozen, protože nefandí. Nefandící nemají v kotli co dělat. Pokud se chce někdo mlčky dívat na hokej, tak může jít kamkoliv jinam. Na ty tvoje další bláboly nemá smysl reagovat. Tváříš se tu jako spasitel, jak ti moc záleží na prostějovském hokeji, ale jediná tvoje aktivita je házení špíny na kotel.

• Jo tak. Počet lidí v kotli je přímo úměrný počtu lidí na hokeji.
      Krásná myšlenka.
      Takže když přijdou 4000 bude v kotli 1000 hlav.
      To je snad o tom,že lidi co chodí do kotle by pokud to jde neměli chybět.

A co se týče toho druhého.
      Mám řešení. Třeba si odpustit tady nadávat každému kdo má jiný názor. Mě bylo řečeno ať tam radši nelezu,když mám jiný názor. A takových lidí znám víc.
      Vy se sem tam vymezujete i od toho hokeje. Ultras scéna. Příkladem je ten dementní článek od toho Havířováka. Ten už na začátku píše,že nějaký výsledek hokeje má v prdeli. Hlavně že podusil dva z PV co si šli pro párek.
      Ono drtivá většina lidí chodí na hokej a vaše scény a bojůvky nikoho moc nezajímají.
      Kdysi chodili do kotle lidi co chtěli fandit PV hokeji.
      Dnes musíš být skalní,musíš držet lajnu v pohledu na Luňáka,musíš nemít rád Černoška a volejbal a hlavně nejít proti vašim myšlenkám.
      Takže se to pěkně vyselektovalo a je vás kolik je.
      Nás bylo víc,protože jediný co nás spojovalo a zajímalo byl hokej a to jak hrají.
      Nikdy jsem neslyšel jsi pi… nelez sem.
      Nelezu.

• M19: jedna věc, prosím tě, tu moudrost světa to máš už od narození? Hochu, teda Pane, ty víš úplně všechno nejlíp, ať komentuješ cokoli, ve všem seš borec.. že ti to už není trapný ty stará gardo co chodí už minimálně 20let na hokej:)

• M19: Když je na zimáku 1000 lidí (jestli vůbec), tak jich logicky v kotli nebude 250, že? Je chyba fanoušků v kotli, že lidi na hokej nechodí? Co si máme uvědomit? Rád od tebe uslyším návrh na řešení, ne jen plky od někoho, kdo do kotla ani nechodí, jak to dřív bylo lepší a dnes je to na hovno. Dík

• Noooo. Ale bylo víc na Nový Jičín.
      Sorry,ale to už přestává být kotel. Tam fakt stojí hrstka lidí. A já taky před léty slyšel,že jsem……a nemám tam radši chodit. Tak nechodím. Ale pohled to začíná být smutný. Je čas si to přiznat.
      A že lístek stál 40 kč?
      Chudáci Hanáci. Hlavně že při návštěvě 1500 diváků přijede 1200 lidí autem. I z Kostelecké se mi zdá.
      To nemluvím o tom,že za HC byly i mzdy poloviční,né li nižší.
      Hoši,to není proti vám,ale podívejte se na ty fotky toho kotle.
      Je čas si něco uvědomit.
      Připomínáte mi Zemana. Ten má taky na vše odpověď. A taky se mu daří rozdělovat národ.

Evidentně je jedno jestli se hraje v týdnu nebo v sobotu. Jestli v sobotu přijede Slávie nebo Motor.
      +- 500 lidí rozdíl.
      Prostějov má 1500 fanoušků hokeje.Hotovo. Tak to je.
      My nejsme vládci ničeho.
      Jsme na Hané nejhorší co se týče postavení v tabulce. Té sportovní i té v návštěvnosti.
      Pokud beru PV PR OL.

A první krok k nápravě většinou bývá uvědomění a přiznání si problému místo hledání problému všude jinde.

Tak zítra. Klidně nad kotlem,nebu uprostřed něho nebo třeba v pr……

• Pred 2,3,4 ani 10 lety v pondeli na Benatky o mnoho vic fanousku v kotlu nebylo. Mozna pred 17 lety za HC. To jsme hrali o postup do extraligy a listek stal 40,-. Tak tu nemystifikuj Martine. Pokud se ti nechtelo fandit, tak v kotlu nikemu nechybis 😉

• Pirlo ty budes jiste vzacnej druh !!!Kazdej to vidi,jen ty mas asi zatahle zaluzie.

• Nechceš si radši nejdřív zjistit, co znamená slovo „průměr“?

• V pondělí proti Benátkám 45 fans v kotlu. Ani se nebudu ptát, jak přišels na průměr 25 lidí, ty nýmande.

• Utok Lunak-Divisek-Nouza… Tak se to Lukaskovi prece jen povedlo. Seberte Lukaskovi hracku dokud je cas, nebo vam rozmrda satnu jako kazdej rok. Letos mate dobry tym a sanci na uspesnou sezonu.

• Nevím co je v kabině,ale mladej Luňák maká od začátku do konce. To je prostě bojovník.
      A ti dva? Asi se stačí podívat na body.Myslím,že budou oba mezi prvníma.
      Možná první a druhej.

• Stefane ty jseš idiot !
      Žabžo na ty hlasy se vyser asi si nevšimly, že polovinu našich gólů zařídili právě tito dva.

• Přestaňte se furt navážet do mladýho Luňáka. Jako jeden z mála, tam vždy nechává vše. Ozývají se tu hlasy, jak Divíšek hraje na h….., Nouza vlastně taky, tak nevím, co se Luňákovi jako povedlo.

• No výborně!!!1 bod na čtvrtý místo!!ted v sobotu Frýdek!!!hosi bojovat

• 1560 ,onlajnysta se upsal,asi blbě slyšel,i hlasatel hlásil 1560.

• Franta22: Dle Sport.cz v PV 1260 divaku, v LT 1444. Tak nevim . Ale uz to radsi neres.

• Ale atmosféra výborná. Díky všem. Od hráčů, přes kotel, po ostatní fanoušky. Dnes to muselo bavit každého.

• Nemuzu si pomoct ale hned po utkani na onlajnech 1235 divaku……je mozny preklep ale asi todle ma na mysli!ale kazdej pocita jinak ,lunak na posledni chvili dokoulil 300 lupenu,aby se nereklo.

• akorat že hlasili 1560….ja myslim že bylo i vic tak 1800 určitě