DISKUZE
Základní informace + pravidla:
- Pro přidávání komentářů musíte být zaregistrováni a následně přihlášeni (vpravo nahoře).
- Komentáře hrubě poškozující fanoušky a klub samotný budou mazány.
- Nastavení profilového obrázku: → sekce Profil → vybrat soubor → aktualizovat profil → vlevo dole se spustí nahrávání → obrázek je nahraný.
posledni 2 zápasy doma neskutecnej humus!!!
Jo stoji to za
Na prostějovské hokej může chodit už jen buď idiot, nebo člověk, který se k smrti nudí a násilný primitiv. Musím se jen smát, smát, smát a smát.
Jo stoji to za
já su masochysta
Slávia jasně lepší . Hráli aktivně a dobře napadali ve 2 hráčích. Dobře bránili červenou čáru a věděli o sobě , naši bez šance . PV hra na náhodu , námazi jak prase a chaos , puk odskakoval od hokejek nebo ho ani netrefily . Pokud se dostali do útočné třetiny , tak končili u mantinelu nebo za bránou a hned o puk přišli. Asi je překvapilo jak rychle u nich hned byli hráči slávky a napadali je. Žádná souhra a jít do brány. Pár šancí měli , ale slávka byla dost nebezpečnější v útoku . Bojovnost ? – spíše frustrace a bezmoc . Vykoukal měl zůstat kde byl a ne dělat trenéra . Každý zápas zpřeházené útoky , jak se mají sehrát ? I když přibude 1 hráč na soupisku , tak proč hned roztrhat všechny útoky i ty kterým to spolu jakž-takž jde ? O taktice – systému nic nevím , ale asi to nebude to pravé když je přehrávají všechny mužstva . Kromě 2- 3 zápasů ? Vsetín , Ústí , Kladno ….. prohráli , ale hráli lépe než PV . Doufám že v polsku dostanou 10 at se probere Lunák , na to chce natáhnout lidi ? Asi jim více vyhovuje návštěva kolem 12 – 14 set lidí. Návštěvy budou jenom klesat. Jediné pozitivum z dneška je , že aspon ušetřím peníze za cestu do polska.
Nezkusíme udat Žovince třeba přes yBay někam do světa ? Pro nás naprosto zbetečné chlap.
Nevím, z mého pohledu hrála Slávie stejnou sračku jako my, jen nepatrně byli lepší v obraně a propadlo jim jedno nahození na branku za Kubovi záda.
To že se nepodařilo někde vyškrábat peníze na zkušeného trenéra je opravdu špatenka…
hokej chvilemi jako na rybníku,venkrbec,lunak,hozák,žofinec,fiala,dvořáček….hruza!!!! navšteva 1900 lidi slušná,kotel nic moc,ostatní škoda mluvit i když se nedivim za takový výkon….snad bude líp
xXx: Pane Capitan2012, proč tu píšete pod svojí dlouholetou přezdívkou rádobynormální příspěvky a pak se při kritice kotle a lidí o něj se starajících schováváte pod anonymní přezdívku xXx?! Tohle se Vám nějak nevyvedlo. Čekal bych to od nějakého zhrzeného mladíka, ale od dospělého chlapa?
tvoje mama hraje hokej jak na rybniku kundo jebamna Jiři
jaká mobilizace hry to píšeš na spatnym foru
Tak mobilizace se nějak nevyvedla a hra stála za hovno
Tak doufám, že jsi v tom kotli byl 😉 Bohužel zrovna na včerejší zápas chyběl bubeník a bylo to znát. Žezla se chopil mladé klučina, první třetina byla sice špatná, ale od druhé si myslím, že už to bylo úplně v pohodě. Okolní tribuny se moc nepřidávaly, čekaly na gól… 😀
Bombardujte Dánsko! Pripravte rakety!
No to to je zajímavé
Nechcu do toho kecat, ale Radegast má pavdu. Aspon pron me. A já mu za to děkuju.
Lupene já bych jel, ale moje matka mi vzala klíče od auta, jako trest za to, že jsem volal se ženou. A pak pracuj.
http://www.hokej.cz/vysoka-pokuta-pro-prostejov-za-poruseni-radu-zaplati-pres-132-tisic/50260857
Že jim není líto zbytečně vyhozených peněz.
Amaterismus…to je tak, kdyz klub vedou 2 lidi
to doktora trefí šlak
Co melo proboha znamenat tech par ozralejcha a pomatenejch trolu z Ultras PV na zapase OLO vs. PLZ ? ? ?
Chlapci to uz je jina liga…exliga…Zustante radsi doma neb se vam ve velkem meste muze leccos prihodit.
v olomouci se opravdu bat nikdo nemusi?
Lunaku tvůj úspěch skončil postupem do wsm. Tím to končí děláte akorad ostudu v zákulisí.jen tahat z města miliony a z fanoušků dělat hlupáky, hlavně ze vy amatéři máte kamery na statistiky, blbouni ste k smíchu!
Nechte lunáka být…. dělá to tu dobře ikdyž složitě ale aspon něco dělá…
Trošku zvracíš na špatném místě, tady není Lunákovo…
Zbytecna smrt si nevybira, uderi presne, tam kde to ty necekas. Zbytecna smrt, nam hrdlo svira. Vrasky pridela, kdyz ohen dohasina..
r.i.p…
C Bob to osolil kurevsky co? Jsou to fakt dobri kryplove!
Pry ste dostali napicu v havirove…?
Bohužel jen 2…
Od koho myslíš přesněji? Od domácího kotle co 80% procent kotle bylo ze základní školy F. Hrubína z 8. Tříd?
https://www.youtube.com/watch?v=ac36o2A-bkw
včerejší kotel havířovských mláďátek :DDDD to ječení se nedalo poslouchat………..
Já bych se těch dětí rád zastal. V kotli se sice sešlo tak 10 lidí, kteří už mají vychozenou základku, na druhou stranu jejich počet byl za poslední dobu určitě jeden z nejlepších (minimálně proti nám). Nastoupeni byli už před zápasem a snažili se fandit celej zápas. Jen ta Haviřovská zvěř v jejich podání neměla tu správnou šťávu (když několik desítek dětí řve, že chlastá a smrdí, tak to opravdu vyvolávalo úsměv na tváři, u mě dokonce nefalšovaný záchvat smíchu). Zajímalo by mě, kde se to tam nabralo, jestli proběhl nějaký nábor po základních školách, nebo jestli jim bylo něco přislíbeno, když přijdou. No alespoň jsme se pobavili. Navrhoval bych v Havířově založit pěvecký spor, název by mohl být třeba BDH (Bambini di Havířov).
pakujte se do krajského přeboru http://hokej.cz/vysoka-pokuta-pro-prostejov-za-poruseni-radu-zaplati-pres-132-tisic/5026085
Už to tu je, ty joudo 🙂
Radsi se uz postavte a nemejte na hube
Uznávám,ze HZ byla skladana predevsim z mladeze,a ze vy jste po Ultras scene byli jinde,ale to je vse. Pak se nedivte,ze si pro vas urciti lide budou chodit.
Tohle mě opravdu pobavilo
https://imgur.com/a/nlLZX
Konečně jsem se dnes dostal k vyhodnocení tipovačky. Počítám, počítám a najednou mě překvapí tato zpráva. Někteří jsou vážně padlí na hlavu. Vždyť tu tipovačku děláme pro Vás, ne pro nás 😀 Doufám, že když už je po bojkotu, že se Radek zase připojí, ať mám víc práce při počítání 😀
Může zatím trénovat češtinu
Ostuda Prostějova jak muze takovyhle tabor dostat inkasovano ?
http://az-fans.net/2017/10/26/trautenberku-neloz-tam-bude-zle-aneb-az-havirov-vs-prostejov/
Kdo dostal kromě těch dvou idiotů?