DISKUZE

Základní informace + pravidla:

• Pro přidávání komentářů musíte být zaregistrováni a následně přihlášeni (vpravo nahoře).
  • Komentáře hrubě poškozující fanoušky a klub samotný budou mazány.
  • Nastavení profilového obrázku: → sekce Profil → vybrat soubor → aktualizovat profil → vlevo dole se spustí nahrávání → obrázek je nahraný.
1 233 234 235 236 237 259
  • Klasické bojovné derby, nezrušit nám Rudovskýho, tak jsme je dali. Ani bez něho to nebylo na konci daleko k vyrovnání. Tak pořád nebrečte po každém prohraném zápase o gól. Tak to v hokeji chodí. A kotel chyběl, to je fakt…

• Zimák relativně plný a všichni drží 50 minut tlamu a hledí na led jak na svatý obrázek. Na posledních 10 minut si vzpomenou, že se může i fandit. To zase byla ostuda…

• A ty jsi tam dělal co, že zase moralizuješ – patrně jsi 50 min. držel tlamu

• Kotel včera dost chyběl, s ním by ten tlak na konci mohl být o pár minut delší, ale naštěstí neschopnej Přerov nevyhrál na tribunách, ani když neměl soupeře. Ubohé

• Ale to je přece úkol hlavně kotle Davide ne? Tady to nikdy nebude jako na Balkáně nebo v Argentině… Potřebujme kotel tak se prosím už vraťte pokud Luňák začal jednat

• Eder ten staré cigánské baron se na meofans pěkně vyblil. Zákrok na Ruďáka bylo jasných 5+ do konce. Číst něco o počtech od tábora, který loni i předloni psal cifry ze vzdálenějších výjezdů bez jediné dodané fotky, je taky celkem úsměvné. A být meosiktas, starám se raději o sebe. Opět u nás žádná optická prezentace a support velice, opravdu velice bídný…

• hlavně, že jsou tam 4 ocasi v pruhovaném a nevidí to ani jeden

• Jestli měl ruce vysoko, tak i s hokejkou – úder do oblasti hlavy a krku – 5+ do konce.

• ze záznamu je vidět, že nešlo o nijak velkou prasárnu, ale ruce měl přerovský obránce vysoko a šly do tváře… takže za mě 2+2

• Hranice mezi ukázkovým stromem a prasáckým zákrokem je tenká, jsem sám zvědavej jestli se někde objeví záznam.

• to jseš na velkém omylu paličko, z každého našeho výjezdu je pořízena fotka a zveřejněna na našem fb, že ji žádná stránka mapující hokejovou scénu nepřevzala a ty ji neviděl je tvůj problém, takže nešiř bludy.

• Faul to rozhodně nebyl spíš ukázkovej strom, to musí uznat každej kdo aspoň trošku rozumí hokeji nebo aspoň pravidlům. A na příspěvku edera nevidím nic drsnýho, jestli spíš vy nejste zakomplexovaní.

• eder – Dnes, 10:52 – Odpovědět
      Včera dobrý hokej s ještě lepším výsledkem. Konečně se probudili útočníci. Vyzdvihl bych parádní Novasuv knockout pičusa Rudovskeho ,pěkná odplata za zranění Chmeldy z kraje sezóny. Prochyho obranný zákrok ke konci zápasu ,kde šlo o zdraví a bezchybný výkon mága Šimbiho. Opravdu respekt k těmto borcům.
      Náš počet mizerný ,170 fans ( podle židovské matematiky 250 , ovcomrdského počítadla zhruba 300 a karlovarské kalkulačky ruské výroby 500) je prostě málo na to ,že se hrálo u našeho největšího rivala . Ona série proher udělala své. Ještě že na stadionu podle onlajnu panovala elektrizující atmosféra a diváci byli na nohou ….. K píčusům od vedle jen jedno “ vaše bída naše radost“.

• napsal;ty jsi ale hňup jak vrata.Jsem z PV ale mám kamarády i z《 V》Přerova a každý říkal ze to byl faul.Zítra už Rudy bude hrát!!!Simboch vynikající to uznávám.

• Tak Slahy v rozhovoru rekl, ze slysel neco o tom, ze se tu tvori novej kotel…tak se hlaste, kdo budete fandit?A spikra bude delat Misa Tkac?

• Dnes opět bez „kotle“ ouuu jeeee! Myslím, že už to nemůže nikomu ani chybět. Prdel už z toho má celá republika:) Takže vlastně skvělý PR (public relations) počin! Jen ty lidi furt nechodí….

• PROTI SLAVII OPĚT S KOTLEM!!!

Doufáme, že i přes rozdílné názory na celou situaci v uplynulém měsíci, budeme na tribunách opět táhnout za jeden provaz a do fandění se bude zapojovat opravdu celý stadion, stejně jako tomu bylo v některých momentech při absenci kotle či v některých památných zápasech v minulosti.

Více v článku: http://www.fop1913.cz/konec-bojkotu/

• A teď mě tam dostaňte, pro mě naprosto nefuknční.Su v PV, zétra rychle do Brna, pak by bele rádi abych pokecal. Chlapi je supe, že ste se skamošili, ale pro mě nerealistické. Zdraví Jiříček

• Tak ten třetí gól v prodloužení, to byla lahůdka teda!!!

• Je fajn pro všechny, že byl bojkot a taky to, že se kotel vrací zpět.
    Fanouškum teda těm rádoby fanouškům to prospělo, zapojují se a vyndají ruce z kapes a fandí.
    V sobotu doženeme kluky pro 3body !!!

• Fandily pokřiky – sice málo ale občas přece. Pochybuju že ty vaše zpívánky budou lidi řvát s váma. Je to vždycky tak , na Prostějov atd. se lidi přidají , na chorály už né.

• V sobotu se musí stadion otřásat v základech, tak všichni nechme na stadionu hlasivky! Celý stadion bude fandit !

• V sobotu velka mobilizace! 16 50 vsichni v kotli! Vratit se po bojkotu bude tezke ale spolecne to zvlsdneme. FOP

• Sorry ja zitra nemuzu. Mam zaracha moja me nepusti, zase by me zmlatila kdyz prijdu ozralej, jako posledne.

• ja byl dCky skin s dlojema vlasam. Aji s koministama sem byl za malda skin

• hej dejte me naky drogy pica uz to nedavam su v pici vole uplne v hovnech potrebuju si to nasit do zil at muzu zitra bodat kudlou prazaky

• Taky fláknu několik bahen na zimáku. Dobře se z toho předraženého patoku bluje! Navíc bude po volbách, takže to půjde samo 🙂

• A ja pujdu, uz konecne zase vyhravame, ozeru se konecne mezi lidma a ne v zaplivanejch putykach s bezdomovcema.Jeste ze nebydlim se starou, ta by me hnala