DISKUZE
Základní informace + pravidla:
- Pro přidávání komentářů musíte být zaregistrováni a následně přihlášeni (vpravo nahoře).
- Komentáře hrubě poškozující fanoušky a klub samotný budou mazány.
- Nastavení profilového obrázku: → sekce Profil → vybrat soubor → aktualizovat profil → vlevo dole se spustí nahrávání → obrázek je nahraný.
Hlavně dnes moc nekřičte ať může Vykoukal udělovat pokyny. Jak si dnes pochvaloval klid při zápase s Kladnem v pv večerníku. To mi hlava nebere
A v Třebíči to byla taky ironie, ko..te?
Píčusku, nevíš co je ironie? Na tebe těžké slovo, kterému nerozumíš, že?
Ať se na mě nikdo nezlobí ale Vykoukal bohužel není trenér a podle toho to na ledě vypadá. Nechápu jak ho mohli loni přemlouvat aby tady zůstal.
Už se to zase opakuje jako každý rok nejdříve je to-Luňák ven,potom si stěžujete na klub a na závěr vyhodíme trenéra a znova je to k smíchu
přerov nas 50 minut přehraval….my hráli jen posledních 10 minut
Pravda,pravda Přerov hrál hodně dobře
Tragedie ….
A co děti z kotle, když nefandí, mají si kde hrát???
Dnes hra hrůza,hlediště katastrofa.Vyhrává i prohrává se i bez kotle.Jediná světlá stránka bylo utkání našeho potěru mezi třetinami.Pro ty benjamínky to musel být zážitek.
A jak je to přitáhne?
Proc mrdal? (asi mělo byt vtipny ze?)…tohle je jedna z cest,jak pritahnout další lidi a vychovat si fanoušky…
Mrdal bys co?
Ten prcek, kterej kroužil s vlajkou po ledě byl kouzelnej:)
Tak co, kotelnici, porvali jste se? S kým, proč? Hlavně EGO…
Vrchol trapnosti byl vypelichanej maskot havrana kteryho ma asi Lunak pronajmutyho k licenci od TOMIGU. TY VOLE VŽDYT TOHLE TOMIGA VYTAHL TAK PŘED 7 LETY . Tohle je fakt zoufali co předvadíte!
A mně chybí KissCam
Mě chybí roztleskávačky.
Ale holky s pivem taky pěkný.
Nejde ani tak o maskota ,ale o to jak doktor přemyšlí maskot tu mel být davno! a né ted najednou zničeho nic doktor zalepi hubu fans maskotem. Ubohy pane Lunak vytahnout TOMIGOVA HAVRANA! A MYSLET JAK TO DELAM DOBŘE!
Dospěláci se zasmáli, děcka si s ním poplácali, někteří se i vyfotili. Jen by mě zajímalo,kde toho maskota vyhrabali 😀 Asi někde ve skříni, když vyklízeli Tomigovi kancl 😀 Teď ještě otázka, jestli našli jenom kostým, nebo vypadl ze skříně i ten týpek 😀
Maskot byl uplně v pohodě, deckám se líbil …to je to poslední co by se tady mělo řešit
Stokrat lepsi maskot nez roztleskavacky, co myslis pro ty decka, aspon oni si to uzijou.
Hele, mne se fakt líbí, jak tu všichni klukům z kotle vycitate (nadávte), že nefandi.
Sakra, copak to je jejich povinnost???
Klidně můžete fandit místo nich!
Ale to ne….že? To se tak akorát přidat, když vyhecujou celej zimak ze?
Kdo chce, tak fandí, kdo ne, tak „bojkotuje“!
Zdravím všechny, tak sportovně musím přiznat, že bez kotle to fakt nejde…dneska to bylo uplně o hovně i kdy bylo docela dost lidí, tak se prostě vůbec nefandilo a já jen doufám, že to byl první a zároveň i poslední zápas s Přerovem kdy jsem neslyšel ,,cikáni z Přerova“ doufám,že tohle už nezažiju…
Ale rodinám s dětmi a kojícím matkám se to určitě líbilo.
Sh
To byl Vykokal
Palmo ty filcko…
Ano
Ano nevolit. Babiš je filcka
Bojkot by byl dobrý, kdyby se udělal aspoň trochu smysluplně.
Z ničeho nic nechat prázdný kotel a až ZPĚTNĚ zveřejňovat vysvětlení je přece nesmysl. Mělo se postupovat nejprve nějakým protestem (nejlépe v podobě chorea nebo i rozdávání letáčků s vysvětlením), aby se to dostalo do povědomí obyčejných fanoušků. A až případně poté vyhlásit bojkot domácích zápasů.
Myslím, že velká část obyčejných fanoušků vůbec neví, kvůli čemu se protestuje.
Pokud jste si vzali za vzor stávku baníkovců proti Šafarčíkovi, tak se to teda moc nepovedlo…
Dneska jsem uschla podruhé…protože mě vytrhli z tohoto fóra
Tragédie
Bojkotuje se, nefandí se a přesto tam bylo přes 2500 … tak co? Lidi stejně to vstupné zaplatili, takže Luňák je v pohodě
Takhle se hraje derby a doma? Prasata? A po hokeju na Plznicku? Prasata? Hovno! Buzeranti, hovno!Naposledy kurva!V Polsku by Vas za takovej vykon vykuchali
Včera to nebylo špatný, mohl by doktor zvát fandy Přerova, aby dělali atmošku na zimáku. Co musím ocenit, tak jsem nezaregistroval z jejich strany žádné sprosté pokřiky.
A co se ti na té „atmošce“ jako líbilo? Šílené ale naprosto šílené buben a pořád dokola pivovar Přerov,lokomotiva a to jejich mečení méo,méo no hnus velebností,ale toto née
tak to asi špatně slyšíš zku…. prostejov řvali a ne jednou , po faulu na našeho hráče když se sbíral z ledu vstávej pi… vstávej. Naopak když se sbíral jejich tak mu pv fanoušci zatleskali .Při opakovačce Prostejov to pěkně prokládali slovy zku… Takže bys to sve ocenění mel raději přehodnotit hold cikáni jsou cikáni .
ty si fakt osel
Asi si nestál u nich, něco ty lopaty mlely, ale nebylo je slyšet..