DISKUZE
Základní informace + pravidla:
- Pro přidávání komentářů musíte být zaregistrováni a následně přihlášeni (vpravo nahoře).
- Komentáře hrubě poškozující fanoušky a klub samotný budou mazány.
- Nastavení profilového obrázku: → sekce Profil → vybrat soubor → aktualizovat profil → vlevo dole se spustí nahrávání → obrázek je nahraný.
Vykoukaljefilcka:nemám potřebu Tě urážet. Jsi opravdu nemocný a tak moc slaboučký
chachaaa tu je ale legrace bando dementni
Je alespoň nějaký progres po zaslání dopisu,resp.probiha nějaká komunikace mezi vámi a vedením?Myslím,ze sem tam nějaké info o aktualni situaci by mohlo pomoct omezit tyhle diskuze co tu poslední dobou probíhají…Diky
věřím že jednání s panem Luňákem nejsou lehká ale opravdu tento bojkot se vůbec nepodařil. Tím že pravidelně neinforujete a není hlavní mluvčí kotle tak se vše bohužel obratilo proti vám. nefandit třeba celou třetinu, jednat , řešit.
veřím že suker musí takhle bez fandění hodně trpět . škoda. během několika dnů zahodit vše. a pokud napíše zach že hrači na nás kašlou a vůbec kotel neřeší tak to opravdu úplně vše degraduje- tak proč chcete dělat marketing když se takhle vyjadřujete o hráčích. proč chchete řešit větší návštevy když přece vůbec hráče nemusíte.
s Luňakem neprobiha žadne jednaní! Řek že jednat s kotlem nebude!
Svým bojkotem jste dle mého názoru získali sympatie i antypatie ze strany fanoušků. Ale bojkotovat zápas s naším největším rivalem je už přes čáru. …Já za sebe můžu říct a věřím, že spousta fanoušků se mnou souhlasí, že po čase už nikomu chybět nebudete. A chraň bůh za námi u tyčky přijít s kloboukem a prosbou o příspěvek. Rozkopnu vám ho. Už teď vámi spousta lidí na stadionu pohrdá a jak tady někdo psal, tu image, kterou jste si celou dobu pracně budovali a na kterou vám stadion tleskal je pryč. Takže běžte do prdele.
Pokud bys mě rozkopl, tak bych vsadil vše co by ve mě zůstalo, ze by si dopadl se svou hlavou narvanou v prdeli
Doufám, že tě bude zítra dobře slyšet, pač jak říkáš, bojkotovat zápas s naším největším rivalem, je už přes čáru. Jinak je ta image, kterou si na internetu pracně buduješ pryč. ? Takže běž do prdele. ?
yess kámo pěkně napsáno. budou muset prosit mámu ať jim dá na omalovánky ona..
Však vedeni klubu je to jedno že se nefandi! tak proč TI kluci z kotle maji stracet čas a fandit klubu ktery o ty fans nestojí! Ja jim rozumim. Tady uraži kotel tak 10 lidi! dobrej zaklad na založeni noveho kotle!
Vy jste všichni jak padlí na hlavu furt. Bojkot (ang. Boycott) je nátlakový prostředek skupiny lidí sloužící k prosazení společného zájmu. Tolik stručná definice – derby nederby. To by trochu postrádalo smysl, kdyby se nefandilo, pak 1 zápas fandilo a pak zase nefandilo
Luňákovi trhá žíly tento „Boycott“ jako mě je trhají tornáda v Karibiku…
Ale zase to berme pozitivně, kotelníci budou mít čas nacvičit chorály na další sezonu na SK v krajském přeboru, až to tady doktor zabalí.
Prisel za ni Jenicek. Rozslapal vyjezdove stetce kosicek. Tytyty tytyty ty ty flastry budes platiti.
sektor FANS bych oplotil aby uz tam nikdy nepachli
chapu dobre, ze prostor kam patri kotel je obehnan paskou a nikdo tam nesmi?
Takový stupidní kecy co tady někteří píšete… Je mi z toho smutno kam se to dostalo. Je to patová situace a jedinej kdo trpí jsou fandové Prostějova pro které to vlastně děláte… Bez kotle to není ono a nikdy nebude
Některým hráčům je to u prdele, některé to sere. Ale to by tak bylo všude. Doufám, že dnes přerováky zašlapou do ledu, s kotlem nebo bez.. Spíš mě mrzí, že jsme se zmohli na laciné urážky už i my. Některé příspěvky co tu píšete nám moc nepomáhají. Serte na ty anonymní hovna.
Prostějovský hokej byl vždycky sportů král, celý manšaft výborný, každý zápas hrál. Na ledě jsou hráči, na tribunách fandové. Ti si s chutí zakřičí, nahlas co by ne. Prostějov, Prostějov, dáme, dáme góóól!
Ještě byl myslím taky za BH maskot nějaká stonožka nebo co to bylo ..:-)
nebo když hrával gála…chytal vasilev…chlad…kostka s reklamou prioru nad ledem taky bývala
Koukám, že pamětníků tady moc není….Za éry BHS Prostějov jezdil po ledě i maskot, takovej divnej zelenej pták, asi orel. Každopádně lidi bavil, hlavně když hodil držku:)
to byly časy :D:D…a pak ještě vašku ty si klasa chlap…ty máš všechno v malíku….:D:D
Dost se tady probira, ze kotel skodi klubu pokutama a nebohe vedeni pak nema penize na to propagovat klub. Je to spravna uvaha. Takze lidi mezi sebou zacnou vybirat na zaplaceni. Protoze uznaji, ze je potreba udelat vstricny krok. Probira se tu, ze pozadavky jsou pitomosti. Chapu. Muze byt. Dost se tady redi, zeani na derby se nebude fandit. Predpokladam, ze pro vetsinu z nas to bude mozna nejsmutnejsi zapas jaky kdo zazil. Ale nepadla tady ani jednou otazka, co vlastne vedeni udelalo pro to, aby to nezaslo az tak daleko.
Asi je vse v poradku, kdyz v sobotu na Kladno v PV, ktery doma 4 zapasy neprohral prijde mene lidi nez v Havirove, ktery je 3 od konce na Litomerice. K zamysleni…
Obrázek všeho byla sobotní návšteva na KLADNO realná max.1400 . A to je obrázek toho ,jak se tady vede klub! Arogance a td. A chapu že to ty dany lidi nebaví! ze strany klubu nic a proč? je jim to fuk.
Dnes všechny spory stranou a pojďme si užít hokejový svátek. Chápu kotelníky, že mají bojkot, tak si aspoň stoupněte vedle nebo na druhou stranu a přidejte hlasivky anonymně. Ti největší držáci tam stejně vždycky jsou.
Myslím, že už se to hýbe na obou stranách. Fanoušci přispějí na pokuty, za klub mladí SK na ledě, nová markeťačka (i když jí to zatím moc nejde :).
Souhlasím… pojdme tam dnes nechat vše…
Jak píše Sherwood, pomalu se to hýbe, SK na ledě je toho důkazem. Neudělejme si MY fanoušci ostudu před Přerovem a celou republikou, nenechme Přerov na tribunách vyhrát..
již je to jenom , ty jsi řekl a já řekl, já jsem napsal, ty jsi napsal. bla,bla bla
Škoda, že nemáte všichni takový zájem o atmosféru, když je na svých místech i kotel. Velká škoda…
Deti SK na lede jsou zasluhou vedeni a rodicu SK.
dneska udělejte výjimku a přijdtě všichni !!!(kotel i ostatní) řešit se to může zase až po tom. Přece cikánům nedopřejete pohled na poloprázdnou tribunu…
Stále bez kotle, toš si dáme aspoň panák, ne?!
no to je směšné ty on-line:::: Jaub Šlahař vybojoval puk v rohu útočného pásma, vyměnil si přihrávku se spoluhráčem a bleskově zakončil. Brankář Šimboch jeho pokus vyrazil mimo tři tyče. (18:19:37) asi vepřové střílí na vlastniho
Je to bez těch kouzelníků úplně o nicem
Možná přijde i kouzelník :))
Kotelniku