DISKUZE

Základní informace + pravidla:

• Pro přidávání komentářů musíte být zaregistrováni a následně přihlášeni (vpravo nahoře).
  • Komentáře hrubě poškozující fanoušky a klub samotný budou mazány.
  • Nastavení profilového obrázku: → sekce Profil → vybrat soubor → aktualizovat profil → vlevo dole se spustí nahrávání → obrázek je nahraný.
1 230 231 232 233 234 259
  • Ono bojkotovat fandění na domácích zápasech je jedna věc,ale přidělávat finanční starosti klubu odpálením pár světlic na výjezdu,považuju ,při nejmenším , za pitomost , ne-li přímo za útok proti „vlastnímu“ kludu.Atmosféra bez kotle je slabá,zvláště,pokud ji nevyprovokuje kotel soupeřův,ovše zvyknout se dá na vše a pak komu bude chybět stovka kotelníků?
    K tomu historickému fandění má jen toto z paměti starších.Pokři „kde máš auto“,s následnou inzultací rozhodčího,byl proslulý u všech sudích.Proto tak rádi pískali v Prostějově.Tolik k časů “ nesvobody“ v totalitě.

• STOVKA kotelníku??? Maximálně na Přerov apod. Jinak po nich ani pes nestekne. Je jich 30-50 max, ale těm klobouk dolů!!! Vážně!

• Jan Starý právě skóroval za Pardubice. Jen aby si ho nestáhli na trvalo :-/

• Vyčníval protože si hodně sedl s Ruďákem a Divochem, který se s ním v lajně zázračně zvedl a šlape jim to, Pardubice mají zraněného Kauta se Sýkoru až se vrátí do sestavy bude zpátky tady.

• Mám tušení,ze se nevrátí.u nás trochu vyčníval.je to rozdílový hráč.byla by ho škoda stratit.

• Tvrzení některých lidí, která mimo jiné zahrnují i to, že by se Prostějov obešel bez kotle, jsou neuvěřitelně hloupá a naivní. Stejně tak i urážky a výsměch směřované na adresu hlavních představitelů Fans of Prostějov. Až vy, jedinci, kteří píšete podobná vyjádření, investujete tolik osobního času, energie a peněz do věcí, které se týkají prostějovského hokeje, tak možná pochopíte, jaký je to nelehký úkol.

Jak si představujete, že se obejdete bez kotle? Jediné, na co jste se doposud zmohli bylo, že jste zařvali pár pokřiků, když jste dospěli k zjištění, že Prostějov dal branku. To je podle vás na úrovni? Snad poprvé v životě zakřičet pár pokřiků, protože přeci vyhráváme, pak si střihnout děkovačku a libovat si v tom, jaký že jste věrný fanoušek? A aby to bylo kompletní, tak ještě ten večer pěkně usednout za svůj počítač a napsat pár nadávek o tom, že lidé z kotle nejsou fanoušci, ale zmrdi, že to VY jste přeci ten, kdo fandil, když se kotel na hráče vysral. Ano, opravdoví fanoušci, avšak kdybychom na ledě prohrávali 0:3, tak držíte huby.

Proč jste nefandili před bojkotem, když vás kotel doslova vyzýval, ať fandíte všichni s ním? Zde se opět ukazuje vaše zaslepené uvažování. Vždyť od toho je tu kotel, proč byste si namáhali hlasivky, že. Nikde není napsáno, že kotel musí fandit. Berete to jako samozřejmost a navíc si dovolujete lidem z kotle nadávat za to, že nefandí. Ubohost.

Ani nemáte tušení, kolik do toho všeho za posledních pár let vložili kluci úsilí a času. Například založení Fanshopu, veškeré věci ve Fanshopu, nový web, organizace výjezdů, časově náročná chorea a spousta dalších věcí. Troufám si říct, že kluci tím žijí opravdu každý den. A hlavně, dělají to všechno dobrovolně, aby zlepšili úroveň a pověst prostějovského hokeje. Čeho se dočkali za odměnu, když přišlo do tuhého? Pomluv a výsměchu od vás. Že si hrají na Nadfanoušky? Co jste pro fanouškovskou scénu hokeje udělali vy? Přispěli jste dvacku na choreo? Možná ani to ne, kdo ví.

Bojkot nastal z důvodů, které jste si již mohli dávno přečíst. A ne, vůbec nejde o to, že by si Fans of Prostějov chtěli diktovat nějaká pravidla, jak tu s oblibou někteří tvrdíte. Jde o to, že se tito fanoušci snaží vylepšit podmínky právě pro nás všechny, co navštěvujeme hokej a také zlepšením těchto podmínek třeba přilákat více lidí. Jak sami prohlásili, snaží se zvyšovat úroveň, aby návštěvnost stoupala, ne neustále klesala. Avšak aby k tomu došlo, potřebují vidět snahu i z druhé strany. Ta zatím vidět moc nebyla, proto nemají jinou možnost, než bojkot domácích zápasů.

Tvrdíte, že kotel pokutami jen přidělává finanční starosti klubu, ale to, že pokuty kotel sám uhradí a taky to, kolik peněz kotel klubu vydělal, už nevidíte.

Říkáte, že lidi nechodí kvůli pyrotechnice. Tak proč ještě relativně nedávno hokej navštěvovalo mnohem více lidí a pyrotechnika nikomu z nich nevadila, naopak se jim její použití při optické prezentaci líbilo? Je také důležité si uvědomit, že vždy byla používána pouze pyrotechnika efektní, ne pyrotechnika zdraví nebezpečná.

V takové situaci byste měli stát při nich, ne jim to mnohonásobně ztěžovat. Myslíte si snad, že pro kotel je bojkot výhra a že je baví nefandit, když pro fandění žijí?

• kf Dobře napsáno :-)!
      A jinak Já bych řekl,že Pirlo,Krťa,Šuker atd.,atd. jsou fakt borci 🙂 , klobouk dolů 😉 ,protože ty chorea byly vždy perfektní a to jejich fandění při domácích zápasech a samozřejmě i na venkovních zápasech je vždy supeeer a vždycky jsem si to tam užil a těším se,že se zase někde potkáme na dalším dobrém výjezdu!!!!!

• Já souhlasím se vším,ALE.. o pyrotechnice co není zdraví škodlivá by se dalo opravdu polemizovat. To buďme soudní..

• To uz nema smysl vysvetlovat tady tem hrdinum za klavesnici, fakt ne. Doufam a preju si, aby bojkot byl hodne dlouho at se konecne projevi ti stari tatinkove:) prece to byla skvela amtosfera, kdyz nebyl kotel a hlavne jak nekdo poznamenal stoji tam jen 20 30 lidi. Nekteri z vas co pisete to je az neuveritelne. Ono fandeni pred 20 lety (jak tu kazdej psal ze uz tak dlouho chodi na hokej) bylo uplne neco jineho az ted, ale bohuzel jsme v CR ne nekde v Polsku ci na Balkane..

• Naš hokejový klub není SK,ale LHK Jestřábi !!!
    ( Eská,eská,eska moc lidí vám netleská.Nadřazení nadutí vandalové.)

• , komu se nelíbí, ze kotel nefandi tak se ukažte třeba proti ciganum zmrdi. Jinak dojede chelsea headhunters a všechny vás sežerou. Fandete v pondělí jak kotel jinak si s sebou doneste hořčici. Kluci to maj prý rádi

• Chodim ted v Brně na posudkuvó. U pana prof Brehala Su dostačné zmrd?

• Jo kdysy hořčice, mi ztoupala do nosu. Já bych to nepřeháněl.

• Dnes a v pondeli budeme vybirat na pokutu, je to presne 17 tisic. Prispet muzete bud u me, Dyka nebo Korcu. Vsem co prispeji moc dekujeme.

• Ač nejsem příznivcem bojkotu, tak jeho důvody, až na nějaké výjimky, beru, ale začínám z toho mít pocit, že se s vaničkou vylilo i dítě.

• Proč máme přispět když jsme zmrdi? My jsme vám nic neudělali jen chceme aby tady byl Prostějov a normálně se společně fandilo. Je smutné jak z nás všech už mají jinde pěknou prdel!!! Já a myslím si že i ostatní přispějí až se tady přestanou vzájemné urážky. Na rovinu…. Za ta léta se fandilo…. nefandilo…. ale nyní je to hnus…. Tak kluci pojďme do toho a nehrajme si na něco co nejsme…..

• Takovým existencim nedávat radši nic, protože by to skončilo v matech na bonveru

• tak doufám že dnes konečne 2000 diváku…..a 3 body doma..nebo aspon 2

• Zdravím všechny příznivce FANS OF PROSTĚJOV – situaci na ZS známe. Držíte bojkot, což je vaše vaše věc, ale osobně se vyjádřím jako fanoušek (doufám, že stále se takhle budu moci titulovat i po tomto příspěvku) – připomenu hned na úvod, že jde o můj pohled na váš dopis, se kterým nemusíte souhlasit, zároveň bych rád, aby jste mě za mé myšlenky nenapadali, pokud nebudete souhlasit. Dávno v kotli nestojím, neboť život se ubírá různým směrem, uznávám jiné životní cíle a hodnoty, mám už taky svůj věk, přesto PV hokeji fandím a v rámci možností navštěvuji zápasy jak doma, tak občas i venku. Mnozí z vás mě jistě znají, když ne osobně, tak určitě od vidění.
    Nyní k dopisu –
    bod 1) Ofi web LHK – Nezlobte se na mě, ale nikdo vám nebrání založit si druhý web, dávat tam reportáže, fotky, příspěvky, pozvánky, statistiky, reporty… Tak jak vedete web Fans of PV. Není to zakázané, naopak konkurencí můžete ukázat, že spravovat ofi web dokážete levou zadní.
    2) Kauza Tomiga – radit majiteli, aby dával nějaké prohlášení že s ním nechce mít nic společného… promiňte, ale vzhledem k minulosti a vazbě vedení klubu to udělat nemůže – je to nesmysl – oba byli členové představenstva klubu. Oba měli svoje pravomoce, možnosti a své „hromádky“. Myslím, že to už lidi ani nezajímá.
    3) Stadion – je majetkem města, doktor je pouze uživatel. Stěžovat si může kdy chce, ale je to věc Dr. Horáka, jestli pošle uklízečku – takže aasi tak. Sortiment v bufetech se jistě dá domluvit, ale pokud má majitel dělat např. langoše a chtít je dělat nebude, máte smůlu. Vy mu prodělečnou činnost jistě nezaplatíte – zde souhlasím, že nedostaky na stadionu jsou obrovské, ale kritika má směřovat poněkud jinde, než na majitele LHK.
    4) Fans shop – ano, je paráda, že něco takového děláte. Mnoho lidí si rádo koupí vaše věci – na druhou stranu se zaptám – jak je to s placením DPH? Není třeba tady potíž? A skříně na vlajky – jestli se nemýlím, tak potíže byly již několikrát a většinou to nějak vázlo na DomSprávě – nepletu se?
    5) Sektor hosté – zde plně souhlasím, že má být na každý i nerizikový zápas otevřen vchod od velodromu, také by se mělo nějakým způsobem zajistit občerstvení i pro třeba čtyři hosty v tomto sektoru. Buď má být otevřen „hostující bufet“ , nebo má zajišťovat občerstvení např. stan u rolby roznáškou – samozřejmě musí být i nealko a nějaké jídlo. Sektor hostů je alfou a omegou při potížích zápasů.
    6) Hymna a nápis – ….
    7)
    8) Marketing – pokud majitel klubu chce svého člověka, je to jeho věc! Je majitel klubu a má svoje zaměstnance. Vy také v zaměstnání nediktujete ředitelovi, že na pozici např. sekretářky má být Jitka ze skladu. Můžete pouze navrhovat, co by se vám třeba o přestávkách líbilo a můžete nabízet pomoc. Ano, jde o lukrativní pozici, která může hodně v klubu změnit, ale opakuji – doktor je „zaměstnavatel“, což ač nechcete, musíte respektovat.
    9) Spolupráce s SK – ano, měla by vzniknout. Na druhou stranu ale nezapomínejte, že „zatím“ majiteli je k ničemu. Juniory 1.SK nemá a zatím mít i nebude. Takže by šlo pouze o „formální spolupráci“.
    10) změna názvu a loga – pohřbít Tomigovi jestřáby. Je naprosto jedno, zda jsme Gladiátoři, SK, nebo Poštolky. Ano SK je prvotní název, ale byli jsme třeba Tatran 🙂 Důležité je, aby byla hlavička PROSTĚJOV – chápu že jde o výsledek vaší práce s pečetí. Já třeba zase uznávám barvy klubu SK – tedy červeno bílo červenou. Třeba černá a zlatá tam absolutně nepatří – myslím že nutit majitele ke změně názvu je silné kafe. Nejsme SK LeRK, nebo BK Olomoucko – titulek města tam oficiálně přece máme.
    11) Stadion – dotaz směřujte na město – nikam jinam! Je majitelem.
    12) Sponzoři – zde jen napíšu – „jedna bába povídala…“ – zde nemám zkušenosti, ale klub opět získal solidní hráče a předpokládám, že za jitrnici nehrají. Vztahy firem, podnikatelů, soukromníků a politiků mi nepřísluší komentovat.
    Pokud bych to měl shrnout, zdá se mi, že vaše požadavky v mnoha případech mají směřovat na radnici. Naopak bych očekával dotazy na majitele klubu, co hodlá dělat po skončení platnosti smluv a licence. Zda je možné licenci na 1.ligu koupit, nebo kam budou kroky pana Luňáka směřovat pokud licenci nebude moci opět získat a pod. Zda má váš protest nějaký význam nechám na vás – kotel chybí, moc se nepovzbuzuje, ale hokej se hraje dál a emoce mají lidi i bez vás. Některým vaše přítomost nevadí, někteří jsou dokonce rádi, některým chybíte. Na závěr bych rád napsal jednu větu – Jsem fanoušek PV hokeje a vážím si každého, kdo mu věnuje svoje emoce – ať je to dítě, důchodce, žena, nebo někdo z kotle. Každý má na stadionu svoje místo!

• Bravo, tak to je po dlouhé době názor, který má hlavu a patu. Snad vás neurazí, že i v Přerově kroutíme hlavou, co si dokážete v Prostějově okolo hokeje udělat. Někdo vás nenávidí, já vás zase beru jako největšího rivala, kterého je potřeba dorazit, ale jenom na hřišti a jinak v pohodě. Jestli chcete svému klubu pořádně ubližovat, tak i dál nefanděte…

• A ze to bez vas nejde co nefandite tak LHK zbira body doufam ze jeste dlouho fandit nebudete.Grrr

• Tak kolik jste vybrali na vaše hračky – pokuty za pyro? Vždy jsem rád na fop přispěl, ale na něčí flastry, že nerespektuje zákazy a nastavena pravidla (o jejich důvodech a smyslu pochybuji,) NEDAM!!!

• myslim, že tohle je věc kotle….až se to zaplatí a vyřeší si nějak své požadavky – nebudu už psát svůj názor..ten tu je…tak si myslim, že pokud se vrátí k fandění a budou dělat zase nějaká klasická – povolená chorea tak hodně lidí zase něco přihodí :)…..aspoň já to tak mám 🙂 a vic bych nějak ty pokuty za pyro neřešil..to je opravdu jejich věc 🙂

• Nikdo ty peníze nechce od normálních fanoušků z tribuny. Ta výzva o přispění samozřejmě směřovala do kotle. Protože kotel nese plnou zodpovědnost za odpálení zmíněné pyrotechniky. Pokud chce přispět někdo mimo kotel, tak se mu samozřejmě nebrání, ale já osobně s tím moc nepočítám 🙂

• Toto už není normální. Už se do prdele všichni proberte. Na co si hrajete ? Směje se Vám celá hokejová republika.To co jste uveřejnily v dopise jsou opravdu malicherné věci,které se dají bez problémů vyřešit. Pořád obviňujete Luňáka a spol. Nikdo si neuvědomujete co od konce loňské sezony až do dnes musí Luňák s Vykoukalem řešit spoustu problémů aby zde pokračoval hokej. Nikdo si toho nevážíte co všechno tito lidé dělají abychom mohli ve středu a v sobotu jít a užívat si hokeje. Skončete s nesmyslným bojkotem a začněte opravdu něco dělat tak aby všichni jsme byly hrdi na Prostějov a všichni jsme křilčely na každém zápase JSME PROSTĚJOV

• pokud na každe schuzce poslouchaš ,udelejte neco at chodí lidi, jestli mi radnice neda penize tak to balim ,a td a td. Ty daš 20 navrhu a nic. Přestane to bavit každyho. loni dalo mesto 8 mil. A malem ani play of nebylo. Vy ste jen zaslepeni wsm lig

• pokud bys chodil na jednani s Lunakem tak budeš první bojkotovat! a třeba ty lidi stratili chut fandit uplne. Musí te to vzít vy doruk!a začít jednat s p. LUNAKEM dveře mate otevřene.

• Pořád to nerozebírám poprvé jsem vyjádřil zde svůj názor nic víc

• Zdravím , bude se v pondělí proti Přerovu fandit nebo kotel zůstane zavřený ? Přece jenom je to derby a myslim že by byla ostuda kdyby tady byli jak doma. Co pro jednou udělat výjimku ? Diky za odpověď

• Radegast: Byla to jenom jasná a stručná otázka. Vim že je bojkot ale zase derby je derby. Myslim si že to je jiny než ostatni zápasy

• Teda vy si to představujete jak Hurvínek válku. To by teda tak nešlo.

• Oni jsou na tolik blby, ze pak budou psat, ze nas prervali (i kdyz kotel bojkotuje) 😀

• Stránky FOP:nejbližší zápas nic,tipovačka nic,vyjádření,jestli kotel bude proti cikánům fandit nic…

• xXx: nevím proč se pořád vyjadřuješ k věcem o kterých nic nevíš. Na správu oficiálního webu jsme měli domluveného člověka, který by se tomu věnoval za finanční odměnu. Člověka, který má s novinařinou zkušenosti a má na to i potřebné vzdělání. Nedělali bychom to přímo my, kteří se ve volném čase věnujeme Fopku 🙂

• Nejbližší zápas bude s Přerovem, kotel nebude. Tipovačku dám, hned jak se k ní dostanu. Někteří tady si myslí, že jsme stroje, a že nemáme nic jiného na práci než se starat o věci okolo hokeje.

• Bojkot respektuji, máte na něho určitě právo, nikdo vás nemůže z nefandění obviňovat.
    Ale mohl by mi někdo procentuelně vyjádřit, jaký dopad má toto rozhodnutí nefandit v rovnici „Luňák st. – hráči LHK“ ? Kdo je víc poškozenej a komu to více vadí či mrzí ????

• Fakt jsem myslel, že proti Přerovu už kotel bude… je to pro mně fakt obrovské zklamání…:-(

• Netrestáte Luňáka, ale hráče! Také jsem zklamán.. Teď už nebojujete proti Luňákovi, ale ostatním fanouškům, u nichž jste už bohužel ztratili důvěru, kterou jste skvělou prací dlouho dobu vytvářeli. Ztrácíte lidi pro spolupráci pri fandění, choreech, nákupu suvenýrů a příspěvků do fondu…

• Zach: Když je to hráčům buřt, tak proč jste je dosud podporovali?
      Co se týká toho, co jsem odfandil- máš pravdu , nebyl jsem na všech výjezdech, spousta lidí je aktivnějších. Ale myslím, že pokračovat v bojkotu a nechat si sebrat výhodu domácího prostředí proti největšímu rivalovi, je už moc.

• Na rovinu, hráčům je to celkem buřt. Kolik z nich má k městu vztah? A když jsme u toho ztrácení důvěry. Kolik jsi toho letos odfandil? Odpovím za tebe, oproti komukoliv z kotle, jsi neodfandil prakticky nic. Není ti to ani trošku trapné v tomto kontextu chtít, abychom fandili my? ?