DISKUZE

Základní informace + pravidla:

• Pro přidávání komentářů musíte být zaregistrováni a následně přihlášeni (vpravo nahoře).
  • Komentáře hrubě poškozující fanoušky a klub samotný budou mazány.
  • Nastavení profilového obrázku: → sekce Profil → vybrat soubor → aktualizovat profil → vlevo dole se spustí nahrávání → obrázek je nahraný.
1 227 228 229 230 231 259
  • Sekce AKTUALITY – web Jestřábů –

Vláďa Šmicer o chování fans!

6.10.2017 | https://youtu.be/U9jd6fpgIT8

Více na Facebooku Jestřábů…. ať jsem hledal, jak jsem hledal, nic jsem nenašel 🙂 Ale je fajn si poslechnout odborníky 🙂 Takže souboj FOP – doktor se přiostřuje?

• Moc mě mrzí po tom všem, že nakonec nebyl zveřejněn dopis který byl zaslán panu Luňákovi na který dle informací nějakým způsobem reagoval. Je zcela nepochopitelné když tedy vedete válku, proč není informace- ano toto jsme chtěli, toto bylo splněno a na tomto se ještě domlouváme. Marketing a propagace je běh na dlouhou trať a pokud nebyl tak v následujích týdnech nebude. potom je tedy jisté pokud je to jeden z hlavních bodů sváru, že kotel v následujcících týdnech nebude. Jenom stále nechápu proč nereagujete na stanovisko Dr. Luňáka uveřejněné na stránkách . myslím si, že by bylo slušné konstruktivně reagovat a informovat. nějak ta původní odvaha a jasné stanovisko vyšla do ztracena. z vaší strany nebyl uveřejněn ani dopis ani jediné opravdu korektní stanovisko. což si myslím nenjí správné a vaši pozici i v očích ostaních fanoušků to velmi oslabuje,

1. Z rozhodnutí ČSLH okamžitý zákaz používání jakékoliv pyrotechniky, jak při domácích, tak venkovních zápasech, jak před, tak po skončení zápasu (není možné se odvolávat na to, co bylo nebo na to, co jste byli zvyklí).

2. Najít cestu jak Klubu vykompenzovat škody ,které jste svým chováním způsobily v podobě hrazení pokut ČSLH.

3. Zdržet se všech vulgárních pokřiků ať už směrem k hráčům či fanoušků soupeře – toto vše je nově trestáno ze strany ČSLH.

• dnes tak 1300 diváku…pondělí,hodně lidi delá na smeny a nebo celé dny,bohužel

• Vydate nějaký oficiální prohlášení ohledně pyra a budejek jak se kotel postavi k pokutě která nyní uz je 30000Kč??na zacatku jste říkali že klidně pet tisic vyberete tak se bych chtěl vědět jak to dopadlo a jestli uz máte neco našetřeno i na tech zbylich 25000 kc??

• Pro osma strana. ..Tebe ve školce neučili,jak se má odpovídat na slušně položenou otázku? a ve škole,že se máš podepsat??

• ??? takovy kecy si nechte do skolky ?? asi je to tak ze to opet zaplatí Lunak za 30 papiru by bylo krasnych do noveho marketingu ze!!!!například

• Víc? Vždycky se psalo, že se píše míň , aby ušetřili. Nevím, dnes tam nebudu.

• Tak vprodloužení, ale vyhráli. Já teda ťukal do počitača. Nemuselo to byt špatny.

• Jdete do prdele s vasema protestama. Nikdy Vam nikdo s nicim nevyhovi, jsou to jen zaminky se skrytym zamerem…

• Je skoda,ze se nefandi. Zvlášť,když se teď klukům daří,bojují a dá se na to i dívat. Snad se to do soboty vyřeší a v sobotu a v pondělí bude zase peklo!!!protoze v těchto dvou zápasech by si to zasloužili!!!!

• Je smutné,že závěrečnou děkovačku rozjíždí lidé,kteří ani nejsou z Prostějova

• Já si myslím, že na hokej do PV jezdí hodně lidí co nebydlí přímo v Prostějově.

• Vážení protestujíci.
    Jestli-že protestujete proti tomu,že p.Luňák dává málo finančnich prostredků na marketing (propagaci),tak jste na velkém omylu.Jenom v roce 2017 zaplatil na pokutách od svazu 125 000.-Kč za nepřístojnosti ,,tzv fanoušků“.
    Śpatná propagace je taté propadace (marketing).
    Jak hodláte tuto částku nahradit?

• Vážený neprotestující. Nutno podotknout, že převážná část těchto pokut jsou neuhrazené pokuty z roku 2016 a dle DK Svazu jsou za „nedostatečnou pořadatelskou službu“. Tedy i za nepřístojnosti hostujících fanoušků.

• Dobrý večer. zcela jasně prohlašuji že jsem připraven uhradit celou pokutu svazu. chci ještě tento týden jednat se zástupci kotle o jasných problémech a hlavních tématech jak odblokovat současný stav bojkotu. navrhněte čas a místo setkání.

• Když už je řeč o týnkách. Měl by se udělat nábor – řekněme 14-16let. Místo na pokuty by jsme se jim skládali na vstupné. A aby si zas někdo nestěžoval, tak ty škaredý týnky by se od vchodu posílaly rovnou domů.

• Nevím jak doktor, nebo Jiřík, ale ultrasákům prý stačí sehnat nějaký čtrnáctilety týnky. Údajně to za ty týnky zaplatí 😉

• Nevím jak doktorovi, ale Jiříkovi prý postačí sada dýk. Rád bodá do zad. Údajně to za ty dýky proplatí 😉

• Zdravím z Medellinu, taky bych chtěl přispět na pokuty. Dá se zaplatit panu doktorovi bílým práškem?

• Fascinuje me, ze pocet divaku a ohlasy treneru jsou vzdy driv na webu souperu nez u nas…OSTUDA redakce

• Domyslel někdo, že se nemusí fandit třeba do konce sezóny, Lunakovi stačí, že chodí lidí a hraje se hokej…

• Včera slušná návštěva a ještě lepší atmosféra! Jen co je pravda… 😀

• Atmosféra hrozná ale vyhrálo se. A bojovali i když už nemohli.
      Odjížděl jsem spokojený. Přece jen chodím na hokej.

Atmosféry škoda…….a návštěva?
      Je třeba si přiznat že standartní. Nevěřím,že buide vyšší při fandění.
      Prostějov není hokejové město. Prostě už dávno ne. V hokejovém městě se plno lidí baví o hokeji. Není třeba jim nosit letáky,protože se na další zápas těší.Netvrdím,že to trošku nepomůže,ale pořád si myslím,že výsledky přitáhnou víc lidí. Třeba o 500. Víc už snad ani ne. Ale zkuste dát v kaufu slevu na máslo. V sobotu od 17 do 20 hodin. To bude atmosféra. V kafu bude zasahovat policie a my si uvědomíme jestli jsme město hokejové nebo……

A nejlepší marketing jsou výsledky.
      Tím neříkám,že to co děláte nemá smysl.

• Hlavně že máš z toho radost. Jsi škodolibí a je vidět že si honíš ego.

• pro M19….je pravda že 1.200 diváku neni žadný zazrak,ale na slavii včera 600,na kadan klasika 300,litky 780…to je slabota,ješte na tom nejsme nejhuř,ale bývalo i líp. Na budějky nikdo nemá pořad okolo 6 000 !!!!!!!!!!! je to i dnešní dobou ,jak píšeš o tom kaufu,lidi jsou takoví otupělí,bez zájmu celkově,dříve hokej víc prožívali a atmosféra byla lepší….muj názor

• REPORT: Jiří Vykoukal požádal vedení Třebíče, aby nepouštělo žádné prostějovské fanoušky na stadion. Kdo nám nakonec pomohl a jak celý výjezd probíhal? Více v reportu na úvodní straně…

• Pirlo: Já jsem reagoval obecně, že když už musí takto řešit kotel Jirka, tak je to už čistý boj klubu na jedné straně proti „aktivním fanouškům“ na straně druhé. A tam se určitě ani jedna strana nechtěla dostat. Z dopisu jsou některé body vyložené hlouposti (maličkosti) a některé nejsou v moci Luňáka splnit.

Na druhou stranu souhlasím, že marketing je slabý a pak je otázka, jestli jsou na něho peníze a spolehliví lidi. Mezi fanoušky je určitě spousta schopných lidí, kteří by pomohli, ale je celá tahle skupina důvěryhodný partner? Je to „politicky“ vůbec průchodné? Každý týden se píše o novém problému na vlastním nebo cizím stadionu, pokuta za pokutou, pyrotechnika, Luňák se musí omlouvat kudy chodí. Uvědomme si, že ČSLH uděluje na tuto soutěž licenci, tzn. před každou sezónou hodnotí, zda klub splňuje všechny požadavky pro to, aby mohl soutěž hrát – nestačí jen nesestoupit.

A poslední věc, nemysleme si, že marketing je všemocný. Že se roznesou letáky, vyhlásí se to v rádiu a hned bude o 1000 lidí víc.

• Ať ty schody umyjí všichni místní písálkové podle kterých jsou kotel čur*či. takže M19 posbirej lidi, seber staré mop a můžeš začít. Ostatní co chodí do kotle už toho udělali pro klub dost.

• Třeba má Jirka něco v hlavě. A cítí že další a další pokuty ukončí to co tady buduje. On jaksi celý léto něco dělal.
      A k tomu dopisu. To je pro mě velký zklamání.
      Kluci vy jste tak trošku mimo. Něco beru ale…….
      Sorry. Asi mladicka nerozvaznost. Troška naivity…… Maličko netaktu. Absence diplomacie.

A rada na závěr. Nikdy nelacte někoho do něčeho co nejde splnit.

Ps:Co kdyby jsme ty schody umyli my fanousci když jsme si je zaflusaly a město se k tomu nemá?

A Jirkovi se až tak nedivím. Jestli to tu čte…….

Jo vy jste se za něj minuly rok postavili?
      Hmmm. Tak Jirko do smrti vděčnost a pokoru i kdyby ti kaleli na hlavu.

• Spíš Sherwoode se bojuje za neplatění pokut, chtěl ušetřit Jirka klubu no… visí ted dvacka ve vzduchu, za další „nekázeň“ že jo.

• Sherwood: Co navrhuješ? Zůstat příště před stadionem a jet pak zase dom? A napsat, že Jirka je fajn kluk, že nám to nevadí? Fanoušci Třebíče se zachovali ukázkově, přesně tak jak to má vypadat.

• Hm, proti všem… Časy se fakt mění, dřív se bojovalo za svůj klub proti soupeřovým fanouškům. Dnes se bojuje se soupeřovými fanoušky proti vlastnímu klubu 🙁

• Podle mě to dopadne tak, že příští rok bude chodit „sice“ jen na kraj, ale zato konečně na SK.
    Na WSM se mohou starat o bouřlivou atmosféru všichni ti chytrolíni.

• škoda že byl tak krátký a nemohli se tam věnovat všem.