DISKUZE
Základní informace + pravidla:
- Pro přidávání komentářů musíte být zaregistrováni a následně přihlášeni (vpravo nahoře).
- Komentáře hrubě poškozující fanoušky a klub samotný budou mazány.
- Nastavení profilového obrázku: → sekce Profil → vybrat soubor → aktualizovat profil → vlevo dole se spustí nahrávání → obrázek je nahraný.
čim dal horší….je to tu o hovně ten hokej
Včera opět to nebezpečné pyro. Odpáleno 5 červených desetivteřinových hirošimek. Následky? Zničený stadion, 4 vážně zranění fanoušci, 2 mrtvé těhotné maminky a 9 mrtvých rodin s dětmi. Kdy už to pyro přestanete zapalovat? Co se ještě musí stát, aby to skončilo???
Porubě byla licence nabídnuta včera, ale nikdo neměl zájem ji od nás odkoupit, takže asi tak, neviděl bych to s tím prodejem tak černě.
…vase opakujici se a trapna reakce,dokazujici ze mate někteří v hlavě fakt nasrano…
Poruba si to tenhle rok uhraje sama
Bohuzel svazu to nevysvetlis…za me zbytecnej dalsi flastr
Tohle skončí jedině prodejem licence do Poruby.
Proč se vše tak změnilo ? Dosáhli jste svého a Tomiga je pryc.ale proč se naplno nevenujete podpoře A týmu. Kde zapálil pyro opět nikdo netuší. Prosím pokračujte v bojkotu domácích zápasů a na venkovní nejezdete . Bude konecne klid. A beda vam přijít na Vsetin nebo Přerov.
Pálí se nejmíň pyra za posledních asi 12 let. Hlavně je zajímavy, že to pořád řešíte jenom tady na netu a nezapomenete k tomu přidat několik urážek. Kolik z vás přišlo rozebrat bojkot, pyro atd. osobně?
Chodím na každý zapas,když mám čas,jedu se podívat i ven s je mi jedno jestli je to 25 kmdo Přerova nebo do Benátek. Cením si jak fandit a podporujete hráče při zápase.Ale hlava mi nebere,když jste jednou oflastrovani,pardon,ne vy,ale klub!!!za pyro,jasné se všude řeší,ze je to zakázané,ze za to budou další pokuty,tak zapálite zase další pyro a vysvětlíte to tím,ze to byly 10 vterinove hirosimky!!!!no a doprdele???i kdyby to kurva bylo na vteřinu,klub dostane další pokutu a je to.proc to nechápete??vysvetli mi to někdo logicky?
Tak to je argument palime mnohem měně. Tolerance je nulová.
No, to mě taky pobavilo. “ Pálí se nejmìň pyra za posledních 12 let “ Jako by řekl řidič policejní hlídce když nadýchal 0,5 promile, pánové, nadýchal jsem nejmìň za posledních 12 let, tak o co vám jde?!
Svým chováním jste za tím docílili jedno – normální člověk s váma raději nikde nejede. Jedna věc je fandění, druhá věc je chování. Ano, nelíbí se lidem buzerování svazu, ale to není důvod ze sebe dělat pitomce a zase použít pyro. Že je hirošimka nebezpečná jako prskavka není důvod k používání, když je na 100% jasné, že přijde pokuta. Rozhodně to už nebude ve formě Masarykovy bankovky. Dokážu pochopit některé pokřiky, které k fandění patří. Fandit třeba proti Vepřovu jenom slušně snad ani nejde, už vzhledem k historii všech zápasů a jejich průběhům! Stejně tak s týmy ze Slezska. Na jednu stranu chcete podporovat tým, na druhou mu děláte ostudu – fakt některé z vás nepochopím. A co nechápu už vůbec, tak potyčky s fans za asistence policie. V době, kdy získáte flastr jak prase. Jezděte si na pole a na Sigmu. Nezatahujte do toho další skupiny, protože to nemusí dopadnout dobře!
Souhals se vším!!!
naprostý souhlas se vším!!!!
Článek o Matoušovi…https://sport.aktualne.cz/hokej/venkrbec-hokej-na-vedlejsi-na-kolej-nikdy-nemuze-byt-top-hra/r~271c6d20a61311e7b286002590604f2e/?_ga=2.105920579.1358341027.1506793736-1177924858.1504973538
Každý rok skládáme v Prostějově lepší a lepší tým. :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) To mě fakt poser
Ještě dodatek pro ty, co odpalují pyro: Tuto válku nemůžete vyhrát…
Vy máte argumenty jak 10 letej fracek. Pirlo ty ses myslim ukazkovej pripad cloveka kterej bud nic pochopit nechce a nebo vyvojem skoncil na zakladni skole. Ac Lunaka vubec nemusis skrz plno veci, tak ale doufam ze se s vama vubec bavit nebude. Proc by mel? Nedokazete pochopit jednoduchy pravidla navstevy zapasu! Nadavate na navstevy ale vubec si neuvedomujete ze plno lidi nechodi na hokej prave kvuli takovejm blbeckum jako jste vy. Jestli si chcete neco odpalovat a je jedno jestli prskavky nebo nejaky delobuchy, tak si zo odpalte venku nkdyz z toho mate takovou detskou radost a hlavne, na hokej do pv uz prosim vas NECHODTE!!!
a vás neučili že zakázané ovoce chutná nejlépe :))
Pielo + šuker + ………jsou idioti . s váma na výjezd a ostudu ? zaplatíte další pokutu , nebo zase se bude vydírat Lunák ? kurva když vím že něco nemůžu , tak to nedělám. Maminky vás neučily když něco nesmím , že je to špatně ?
Doufám, že město už nedá nikdy ani korunu.Na tady tuhle šaškárnu. Sami to všichni vidíte na vlastní oči.Městské peníze se dají investovat mnohem lépe do jiných sfér veřejného života.
Jak to tady tak procitam, tak si rikam, ze je dobre, ze je ten, jak se rika bojkot. Protoze ve stredu konecne prijdou vsichni slusni fanousci, rodiny s detmi, Yetti, Lochnesska a dalsi bajne postavy, zaplni tribuny a bude kurva rachot.
P.S. Doufam, ze nebude pokuta za osklive slovicko. Protoze vite pane redaktore co to je pussy?
I bez vas
Říká se tomu vývoj. Nikdy nic nevznikne ze dne na den. Ale pokud se nynější kotel rozpustí, věřte, že vznikne kotel nový, z nových lidí. A dopředu samozřejmě nikdo neví, zda bude lepší, či horší, zda v něm budou žáci základní školy, či důchodci, atd…:)
A ja bych zavedl registraci…samej anonymni zidak
Bude peklo, kotel nebude ani potřeba. Akorát se tedy musí vést aspoň o 3 branky :))
Vím co je pussy a taky vím kdo je dick.
Pirlo já nevím co je nejasného na tom, že je odpalování čehokoliv zakázané, tak se s tím smiř, nebo zůstaň doma a tam si odpaluj třeba balistické rakety. Ty na zimáku nikomu slušnému fakt chybět nebudeš.
milan: myslíš, že bude zbytek stadionu fandit, když se bude v zápase prohrávat???
valerij kniazev: Šaškem jsi asi ty, když tady žvatláš o tom, že má Prostějov jedny z nejlepších fandů. Naše fandy kritizuje celá liga, mají pověst bezmozků a ožralů. Minulý zápas doma se fandilo i bez rádoby fandů, kteří mají pocit, že jim patří zimák, klub, Luňák a já nevím co ještě.
nejlepsi tábor fanoušků,za který bude klub každý druhy zapas platit pokuty!!!!!tleskam!!!takovy fanoušky závidí snad každý klub!!!???
Valerij Kniazev: Spousta času strávená nad supportem je fajn, o tom žádná, ale jaksi neopravňuje člověka k tomu, že může dělat bordel na zimáku. To je tak, když si někdo hraje na chytráka a mudrlanta, ale ve skutečnosti je blbý jak punštok. Běžte si s tou ožralou čtrnáctkou před avalonem podat ruku.
To může napsat naprostý šašek. Měl by sis uvědomit, kolik svého volného času stráví pirlo a spol. zařizování, psaní, tvoření věcí, které se ti mohou zdát jako drobnost, ale je za tím obrovský kus práce. Mezitím, co ty tu bleješ sračky na forum jak ožralá čtrnáctka před avalonem. Nebýt těchto lidí, byl by support a všechno kolem něj na úrovni Benátek, Ustí, Kadaně, Litoměřic, a Prostějov by nebyl jedním z nejlepších hokejových táborů v ČR. A všichni co tu píšete podobné nesmysly se zamyslete, co jste pro atmosféru na stadionu udělali vy!
Sorry ale https://www.youtube.com/watch?v=U5L7uZOoVwo
Tajemný Pirlo odhalen – http://img.cncenter.cz/img/3/article/3466246_venezuela-v0.jpg?v=0
xXx: Na rozdíl od tebe nežiju v anonymitě.
Dle Tvých názorů nevím, jak dalece rozumíš a vyznáš se v hokeji, ale vím jistě, že ve fotbale určitě ne. Neznat italského Thomase Gravesena či Josefe Němce, tedy rozbíječe soupeřových útoků ve středu zálohy, však u Andrei i muže schopného založit útok přihrávkou, která má myšlenku, to je na pováženou!
Tvůj obrázek je výsměch italské kopané! Arriga Sacchiho, s přivřeným okem i Zdenu Fládra, na Tebe, plantážníku!
Nova posila redakce…ach ta cestina…socialnih, jakekoli…to zas bude neco
Joe69 pockat az dochodi zakladni skolu? Mela by si udelat culicky, vzit sukynku a nechat se poradne vymrdat na tech pochcanejch zachodcich pod vipkou. Yeeeeah!
Lupen a v titulku „marketigového“ vypadlo písmenku „n“
Nebuďme ale hnidopichové, pravopis ji sice moc nejde, nebo ji jen vynechávají písmenka… dejte ji čas, pak brečme.
Socialnih opraveno…jakekoli a mne zustalo…holka je bystra
Říct už k tomu nemůžete snad nic. Teď už můžete jen doufat, že Dr. Luňák té nové marketingové pipině alespoň vysvětlil, že se hokej hraje na dvě brány a vyhrál ten, kdo dal více gólů.
O tom zpíval už pan R. řečený Mouka po cestě z Kopřivnice:
„To víš, Kluci chtěeeeej, na noc barbíny co nemysléééééj,…“
Já už nevím, co k tomu víc říct. Chce se mi brečet…
Už jen to jméno Tereza Medina dává spoustu pochybností. To zase Dr. Luňák předvedl úžasný výkon a angažoval do svého fantastického marketingu nějakou namalovanou barbinu a la zpravodajství TV Nova, která ještě včera nevěděla, co to je hokej. Moc rád bych se pletl, ale bohužel očekávám další články na úrovni krajského přeboru.
Nebylo zde řečeno, že zverejnite obsah dopisu Dr. Luňákovi? Nebo snad ještě probíhají nějaká jednání?
Info zítra…
Já bych Terezku nekritizoval, nevíme co je zač. Možná je to ta osoba podnikající s IČO: 71919945 z Olomouce. Příjmení Medina je hezké, takové orientální – Medína znamená Město prorokovo a nachází se v SAE. Je historicky první obcí, která přijala islám – tolik Wikipedie. Mimochodem už udělala první krok a doslova historický – vložila na ofi webu LHK odkaz na SK PV 1913. Teď už jen smazat tu hroznou hokejovou hymnu 🙂
Když už se snažíš byt chytrý i s pomocí strýčka googlu tak nepiš bludy. Medina je v Saúdske Arábii. Je to třetí nejposvatnejsi město toho debilniho Islámu.
http://www.ceskatelevize.cz/porady/10527616846-hokej-den-pote/217471291162425/
Asi takto. Nevím co je v dopise Luňákovi a vím,že ho psali lidé,ktrým jde o PV hokej. Takže čekám na info.
Ale taky tady cítím krásnou aroganci a pocit nenahraditelnosti některých jedinců.
Vážím si toho co určitá skupina lidí tvořila i udělala pro vznik SK.
Nicméně DYKu očekávat a argumentovat atmosférou na prvním zápase?
Nebude to hitparáda i když kvůli hokejistům bych chtěl,aby stadion fandil.
A jednou po dobrém výkonu lidi zůstali a poděkovali hokejistům.
Jenže tohle už fakt zavání pocitem jedinečnosti a nenahraditelnosti a…….všichni ostatní jsou pi…..ču…..a prd ví.
Vraťme se k pokutám a porušování pravidel na stadionech.
Jebat svaz. OK. Nesouhlasím s jejich zákazy.
Ale????
Uvažujete někdo hlavou?
To jako na protest zapálím něci i třeba malého a?
A zaplatí to klub.Takže bojujete proti nařízení svazu a poškodíte klub?
A víte na čí účet putují ty platby pokut?
Už jste se zamysleli kam?
Ano na účet toho svazu co je ho třeba jebat.
Ti tam sedí v oblecích a smějí se. Řeší kolik dát LHK PV flastr a kolik si dají výplat.
Opravdu nechápete,že to co děláte je poněkud úplně naopak?
Některé reakce mi přijdou jak od dementů.
My jsme někdo a my…….nemusíme ani přemýšlet.
Každá odpálená prskavka přesune peníze z kapsy klubu do kapsy svazových činovníků.
Tak hlavně jebat svaz kucí
Pirlo Pirlo, chapu tvuj pohled nasrani, vsecky ty veco okolo svazu, lunaka, gaucaku, pyra vseho, ale vytvaris fakt dojem nejakych nadfanousku, co se o to ted staraji, tak mohou vsechno a zbytek at drzi tlamu a krok…navazis se tady do lidi ze hodi 10 korun a zatleskaji, kdyz se dari, tak takovy lidi jsou snad vsude, je jich drtiva vetsina, vzdy to tak bylo a bude nebo jsi naivni az tak, ze cekas neco jinyho? trocha pokory by nezaskodila a trocha kompromisu uz vubec ne…a pokud ti zitra doda uspokojeni ze je ticho a bez nadfanousku to nejde, tak to teda potes koste
Gambrinus – Nepřekvapils. Co jsi mě tím chtěl říct? Přečti si nejdříve, o čem píšu, a pak zkus relevantně reagovat. Jsi mimo „moji“ mísu.
radegast- co tady furt brecis, spis ty se chovas jak decko. co mas furt za problem? on te nekdo nuti hodit neco na choreo? ty se tady vztekas ze nekdo nefandi, tak to je moc. vem svoje kamarady ze zelezaren nebo mubee, urcite ty nejchytrejsi, protoze podle tebe je kazdej dement a zacni fandit sam a furt to sem necpi ty chytrolinku. bez fanousku co to tady delaj a ze to delaj kurva dobre, by byl prostejov nulovej. nebo si vseci myslite ze prostejov je znamej jako hokejem? jo kdysi mozna, ted je pro smich. ma uznani ted, ale skrz fanousky. nezapomen zas vytahnout pyro;-)
kez by zde napsali lidri z osttanich taboru a uprimne neco napsali, at uz je to ten trouba dzejar, lidi ze vsetina, motoru apd
Já jsem nikdy nic takového nepsal, i když můj názor na věc by pro vás také nebyl potěšující. Grrr
Ale, ale 😀 Tak my jsme čuráci, bezmozci, kokoti, piče, zmrdi a když někdo oplatí stejnou mincí, tak se ti to nelíbí? Však jak už se psalo, vy nás ani nepotřebujete. Zítra očekávám totální peklo proti Vsetínu…
Kurva komu tady budeš nadávat do zmrdů, ty zmetku jeden. Co si to dovoluješ, šmejde.
Chybí Vám slušný chování, respekt k názoru druhých, respekt k majetku druhých, k pravidlům. To buď přijde s věkem a někdy ani vůbec. Už mě nebaví, jak opovrhujete tím „masem“ kolem Vás, kolem nadfanoušků nejlepších a nejskalnějších. Kdyby nebylo těch lidí kolem, tak tam v tom kotli stojíte jak péra z gauča sami. A kolik by vás bylo, 30?, 40?. Ani po sobě v sokolce neumíte uklidit, když zašviháte parkety. Machři jedni.
A mě zas nebaví tady číst každé den, jak banda zmrdů kritizuje všechno, co kotel udělá nebo neudělá. Všechno byste dokázali líp, všemu rozumíte, ale pro dění na tribunách jste v životě nic neudělali. Teda pardon, jednou za dva měsíce hodíte desetikorunu do kasičky nebo když se vede, tak zatleskáte do chorálu. Ale klidně v tom pokračujte a dojde to vše do bodu, kdy se na to ta skupina, která se o vše stará ve svém volném čase a za své peníze, vysere a bude to tady jak v Kadani. A pak budete určitě všichni spokojení.
Ale s kasičkou nás navštívit nezapomenete.
Už mě fakt nebavíte.
Radegast: O bojkotu kotle rozhodují lidé z kotle, to dá snad rozum, ty nadfanoušku.
Cítím to úplně stejně. Už to, že o těchto věcech rozhoduje a jedná úzká skupina nadfandů, kterým nestojíme za to s námi sdílet důvod celého protestu. Za koho vlastně jednáte a jakým právem.
palec nahoru
Oni to nepochopi,zase jsem napíší nějakou sracku