DISKUZE

Základní informace + pravidla:

• Pro přidávání komentářů musíte být zaregistrováni a následně přihlášeni (vpravo nahoře).
  • Komentáře hrubě poškozující fanoušky a klub samotný budou mazány.
  • Nastavení profilového obrázku: → sekce Profil → vybrat soubor → aktualizovat profil → vlevo dole se spustí nahrávání → obrázek je nahraný.
1 222 223 224 225 226 259
  • Na vyjezde do Budejic si se mnou nekdo vymenil cernou mikinu bez kapuce, mel jsem mikinu M a zustala mi tam XXL, kdo chce provest vymenu zpet at se prihlasi, diky

• Je to ostuda. Celý náš klub. Letos nechodím. Ne,že bych chodil jen , když se daří. Na hokej chodím desítky let a zažil jsem mnoho, ale prostě z principu. Chci v Prostějově klub , který má koncepci. Ať hraje klidně druhou ligu. Na co má,ať hraje. Tak jako fotbalisti. Ale to,že nám někdo namaže med kolem huby s extraligou, každý rok tu budou jiní hráči a nevíme co vlastně bude , to je vážně na nic. Na co máme být hrdí?

• Už tě vidím, jak by jsi bral 2. ligu s koncepcí dle tvého gusta. Luňák je slon v porcelánu, to víme už dávno, ale taky řešil hromadu sr.ček ve spojení s tunelářem Tomigou, ale jede to. Pálí vás dobré bydlo a máte krátkou paměť. Dejte tomu čas, myslím si, že se cesty SK a doktora nakonec potkají.

• Souhlas, hodně lidí je z toho všeho znechuceno a přestávají chodit.

• Tak to je úlet ,na hokej nechodíš z principu před tím jsi chodil několik let jak píšeš takže se Ti zamlouvala koncepce a jak to vedl Tomiga .Super.

• Právě proto ,že to je pořád dokola.. a nejsem sám ,kdo chce změnu.

• Už se těším jak zveřejníte ten dopis – to pak bude diskuzička 🙂 Nevěřím, že by doktor vyměkl a bavil se s váma.

• AUTOBUS DO FRÝDKU! Stále se můžete hlásit na zítřejší výjezd. Na venkovních zápasech se bude fandit stejně jako doposud. Bojkot se týká pouze domácích zápasů.
    Info o výjezdu: http://www.fop1913.cz/vyjezdy/

• rikal jsem to mockrat, reknu to znovu. kdyby slo Lunakovi o PV hokej, angazoval by se od pocatku u mladeze. to se nestalo, a nedeje se tak ani nyni. Tomiguv konec je jiste dobre, otazka je, jestli to muselo trvat tak dlouho. PV hokej neni ani Nouza, ani Divisek ani Lunak, ale jsou to ty decka a jejich rodice.

• Lunak je stejny podvodnik, jako ti pred nim…. jen hodne lidi skocilo na jeho sliby a vykriky do tmy, hodne lze…z fanousku ma dobry den…..bohuzel, hokeji absokutne nerozumi, nemit Vykoukala, uz by tu hokej nebyl….
      chtelo by to pruhlednou strukturu s velkym vlivem a podporou mesta vedenou odborniky a srdcari se vztahem ke klubu, napr. Kumstat, Cernosek….

• Stále dokola se musím smát, jak zde někdo neustále volá po koncepci, je to až úsměvné jak jste naivní a absolutně nerozumíte, jak to v hokeji chodí a netušíte co se tady posledních 10 let děje s mládeží. Doktor udělal obrovskou chybu, když mu bylo opakovaně vtloukáno do hlavy, ať koupí celej klub i s mládeží dokud může, protože bylo jasné, že vzájemná spolupráce Tomigy a Luňáka nebude z dlouhodobého hlediska po tom, co se věci daly do pochodu možná a nikdy nebude dělat dobrotu, když se někdo bude starat jako vlastník o mládež a člověk co jen vlastní licenci na dobu určitou o „A“ tým. Nejvíc na všem mě sere, že Doktor nebyl za celé léto schopen se vyjádřit k situaci, která tady nastala ohledně zmrda Tomigy a bylo jasné kdo komu bude házet klacky pod nohy, kdy to údajně musel Luňák hrát na obě strany, aby zde vůbec mužský hokej zachoval, ale jak víme komunikace k fanouškům není zrovna doktorova silná stránka a tudíž dodnes nikdo neví, na čí straně doktor byl, nebo stále je?

Největší vinu na tom co se tady stalo s mládeží a díky ní zde v současné situaci není možné plánovat s výhledem v horizontu 3-4 let a dále je, ale město nikoli Luňák. Je až neskutečné, jakou činnost, nebo spíše nečinnost vyvíjeli za těch 8 let co to Tomiga odkoupil od p. Zabloudila, který ještě prohlásil do světa pěknou větu. „Stojí proti nám člověk, který je v exekuci, je zadlužený a je intrikář, který vymýšlí spoustu věcí tak, aby se dostal k mládeži. Každý moc dobře ví, že mládež je samofinancovatelná, že je podporovaná z města. Jsou tam dotace. Byl by to pro něj kšeft, ze kterého by chtěl žít“. Když se na to divám zpět tak p. Zabloudil snad musel být věštec, nebo už tehdy muselo být všem jasné, jaké má Tomiga s Prostějovským hokejem úmysly a je neskutečné, že město celou tu dobu přehlíželo a neřešilo podvodné dotace a bylo jim jedno kam finance, které do klubu vloží zmizí. Do piče to snad není možné a někdo by se za to měl nést zodpovědnost.

To, že je Luňák neskutečnej diletant v chování k fanouškům, tolik slibů a nabídek co dal fanouškům a za 24h je vždy vše jinak a pak je akorát člověk za píču, když chce klubu v nelehké situaci pomoc, to už snad musí vidět každý, a kdo to nevidí tak je trouba a obdivuju, že většina z nás do toho stále vkládá tolik svého času, úsilí a peněz, ale láska k prostějovskému hokeji je mocná věc :-), i když vám někdo neustále háže klacky pod nohy. Nynější situace je jen logickým vyústěním.

Za současné situace, ve které se klub nachází, není možné, aby zde byla koncepce fungování A teamu v návaznosti na mládež, jako je např. v Třebíči, Přerově, nebo Havířově, jejichž mládežnické kluby hrají nejvyšší soutěže a mohou v tomto úzce spolupracovat s extraligovými kluby. Je jasné, že hráče jako Matuš, Žalčík, Štindl, Novák, Krejčík (který je ale jiný případ) je nemožné po vydařených sezonách udržet, nachází se v produktivním věku a když dostanou zajímavé nabídky nic je tu nedrží (takhle to funguje ale všude), protože Prostějov berou jako přestupnou stanici, na druhou stranu si myslím, že je tu dobré jádro, na kterém se dá stavět pokud zde hokej bude pokračovat, ale kdo ví?

• Každopádně by všichni rodiče měli podat žalobu na město PV, za zmařené investice do svých dětí.

• Já to taky nepisu jako reakci na ten protest.
      Spis jak tady někteří pořád píšou o mládeži a návaznosti.
      A přitom faktem je ze mládež se poslední roky sotva někdy sešla aby to odehráli.
      Napřed je potřeba tu mládež pořádně dělat a vychovat.
      Tot vše.
      Co je v tom dopise nevím ale dovedu si to představit.

• V požadavcích není jediné slovo o skladbě mužstva, výběru hráčů nebo stylu hraní přesilovek :D. Sportovní stránku věci nám nepřísluší komentovat.

• Přesně,koncepce v návaznosti na mládež je na úrovni 1.ligy možná pouze s extraligovou juniorkou a i dorostem.
      Ty mládežnickou extraligu hraje tolik mužstev,že…….
      To je co 2 roky stovky hráčů.
      Prostě to je blbost. Tady žádná mládež přece není. To co zbylo po Tomigovi je úsměvné.
      Takže návaznost na mládež? Možná za 8 let.
      Taky je velké vítězství vznik SK. Je naděje. Ale taky je to běh na dlouhou trať.
      Nevím jestli udělal doktor chybu,že to nevzal celé.
      Prostě to tak nechtěl. To se dá pochopit. Asi měl s Tomigou dohodnuto,že hráči co na to budou mít přejdou do Ačka.
      Jen si nikdo nevšiml,že jich moc není. Dnes už v podstatě nula.

A ty řeči,že na to někdo nechodí??
      To jste fanoušci. Dnes je tu Luňák,byl Tomiga Bartošek Kolář…….
      A mě pořád zajímá jak budou hrát,kolik přijde lidí a pořád mám radost z vítězství.
      Je to sport a nezlobte se na mě to mužstvo není špatný. Ani vloni nebylo. Kecy o tom jak jsou tu každý rok jiní hráči?
      Kostra nějaká je. A že se nedaří některé hráče udržet?
      No tak kupme 4000 permic a půjde to. Možná.
      Tak asi je musí někým nahradit.
      Já jsem letos se složením docela spokojený.
      Jen aby po nějaké prohře nevlítl doktor do šatny a…….nevyhodil Jirku.
      To už snad pochopil,že tak to nefunguje.

• Dnes do Frydku nikdo nejede, protoze stovky fanousku vcera odleteli do Ciny na Kunlun, ktery prave hraje. Tak drzme bratrum palce!

• 4:0 po druhé třetině…..tak to je panečku zase nadílka jak o vánocích..

• Tak teď bych do te šatny vletěl i ja a ty primadony proliskal,aby se vzpamatovali,protože za tohle si nic jinyho nezaslouží!!!!

• Ahoj,
      píšeš, že to bylo hrozné, tzn. jako doma proti Litoměřicím?
      Hrají jako noc a den?
      Děkuji

• Buďte rádi,ze to nevidíte,protože to co se na tom ledě děje,to je normální výsměch prostejovskemu fanouskovi

• Čert ví, co se zase děje. Tak probrat třetinu není normální.

• Hoši my do toho nevidíme ale snad se to zlepší.Nic proti p.Vykoukalovi ale podle mě by to chtělo pořádného trenéra který si udělá v kabině pořádek.Někoho jako je třeba Flasar. Zdarec

• Njn u nás nejde o to sehnat trenéra, těch je jak sraček… jde o to kde na něho vzít prachy.

• nic proti Vykoukalovi, ale mel zustat na manazerske pozici a sehnat poradneho trenera…..za tuhle hru uz by byl Precechtel nekolikrat odvolanej….

• Aleš Flašar by byla dobrá volba,ten by si dokázal udělat pořádek v kabině,když zvládl Lukáše Říhu, tak s touto partou bezduchých pionýrů (jak nazýval některé hráče) by si poradil.Navíc by konečně začli chodit lidi,což za současného stavu nehrozí.

• Bylo to otřesné,druhá třetina byla z naši strany jak kdyby jsme byli poprvé na ledě,rozebírat to nemá cenu. Od toho jsou tam jiní. Jestli to tak půjde dal,není po 25 kole o co hrát. A někdo by mohl rict paní Diviskovi,ze už se hraje 8 kolo mistrovských zápasu a ne první přípravný zapas na to,aby mu sedly nové brusle na nohu.

• Někdy snad za 10 roku sk. Stejně na hokej nechcete chodit a jelikož nehrozí sestup tak to jde do kytek. Pošlete Jestrabi do prdele.

• může mi někdo říct která piča vymyslela že se budete mlátit s chacharama?? před policajtama?? ztraceny tři hodiny mýho života, naposled s vama!!!!! si kurva uvědomte že normální lidi mají po návratu další program a vaše bitky je nezajímají. zas akorát ostuda a ještě mě ACAB budou lustovat co jsem jenom proto že jsem udělal chybu a jel s vama podívat se na hokej. čúráci jste nic jinyho.

• Na to se nedá dívat . Hráči nejsou špatní , tak nechápu. Bud je to tím , že je Jirka svazuje špatnou taktikou nebo nemají formu a nebo na to serou. Oni se jenom brání a v útoku se vůbec neudrží na puku. FM odehrál zápas před Neužilem , lepší pohyb ,souhra , PV žádná kombinace , tlak , no hnus. Při těch vlajkách se Jirka otočil , uviděl to vaše pyro a zakroutil hlavou. dokonce se na chvilku i posadil na střídačce jak to viděl . Další pokuta a tentokrát určitě větší. Přestáváte fandit , vydíráte Lunáka a přitom jenom děláte bordel a škodíte klubu. Ten pokřik -Vaše matky polské kurvy jsou stál taky za to.

• Jak bych jim dal doživotí… Přinejmenším 25let tvrdých prací v gulagu….

• Zapoměl jsi ještě napsat jak par debilu hazelo kelimky s pivem na naše hrače při odchodu do šaten neskutečni debilové kteří dělají PV jen ostudu.

• Jsou to dementi! Vi, že přijde další pokuta a klidně odpâlí pyro. Měli je hned vyvést ven, nafotit, obvinit z výtržnictví a zakázat vstup na stadiony v celé republice. A 100 hodin prospěšných prací!