DISKUZE

Základní informace + pravidla:

• Pro přidávání komentářů musíte být zaregistrováni a následně přihlášeni (vpravo nahoře).
  • Komentáře hrubě poškozující fanoušky a klub samotný budou mazány.
  • Nastavení profilového obrázku: → sekce Profil → vybrat soubor → aktualizovat profil → vlevo dole se spustí nahrávání → obrázek je nahraný.
1 220 221 222 223 224 259
  • Asi další pokuta.
    Tak jsem se tu dozvěděl že motoraci mají extraligové myšlení.
    Nevím přesně co to je ale nezbývá než závidět. Jistě je to pořád víc než žádné.
    Kluci dělejte si na těch stadionech co chcete. Hrdě bojujete proti zakazum svazu a pravidlům která mnohdy stojí za hovno. Ale prosím za svoje. On klub nemá na výběr a zaplatit musí.
    Tak prosím za svoje. Jinak se z vás stavaji vyzirky a zbabělci. Každa bojuvka něco stojí ale nechat si svou platit jiným?
    Nemluvě o nechapani toho proč se mu to nelíbí?
    Šířky jako. Ubohé.

PS já určitě na sbirku na pokutu dam i když jsem tam nebyl.

Asi mám motoracke myšlení.
    Diky bohu

• chceme fandit, pokusit se hokejkám pomoci k lepším výsledkům. prostě nastal nějaký stav jako je zákaz kouření v hospodách a zákaz pyra na stadionech . ale pokud chcete takto pokračovat tak raději opravdu na zimák nechoďte. jsme všem pro smích a opravdu v současné době prostě klub již nebude donekonečna platit pokuty za několik jednotlivců bez mozku. proč to proboha děláte ?

• Protože jsou to zastydlé puberty. A asi mají v hlavě nasráno.

• Pro všechny chytraky,jak to asi bylo! Pc.nic nezačal vy moralisti! aveMotor: Urážení soupeře je běžná věc. Ty sá…
    Heleď, pokud si to dobře vybavuju, tak než přišli policajti, tak se ultras z našeho kotle snažili dostat přes zábranu na schodiště a vůbec si nevšimli, že u tý zábrany jsou děti, který na poslední chvíli někdo bral pryč. Potom tu zábranu vzali a hodili jí dolu na svoje spolukotelníky.

Toliko k inteligenci, myslím, že není třeba dál komentovat myšlení jedinců, kteří jsou schopni hodit bezmyšlenkovitě z cca 3 metrů kovovej plot do míst, kde může stát x lidí. To mohlo, řekl bych, dopadnout celkem zle, naštěstí ty lidi stihli uhnout.

Jinak nejvíc mě pobavilo, jak byli všichni strašný hrdinové a drsňáci a jakmile se objevil první policajt s helmou, tak najednou byli všichni Mirkové Dušínové a dělali, že v kotli vlastně nikdy nebyli Smajlík

A Prostějováci byli taky slušný vymázla. Už když chodili do svýho sektoru před zápasem, tak se chovali jak id1oti. No budu rád, když přijedou už jen jednou.

• Při včerejším zásahu PČR v průběhu druhé přestávky jsou zadrženi 4 prostějovští fanoušci. V rámci solidarity opouštíme sektor a jdeme vyjednávat o jejich propuštění. Je absolutní nesmysl, že jsme sektor vyklidili na příkaz PČR.
    Je nutné dodat, že stadion též opouští na protest i část domácího kotle. ČESKÝ HOKEJ PRO FANOUŠKY!!!
    https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t31.0-8/21765751_882507208583882_1736450356084583189_o.jpg?oh=9f82f4c6ba777e6ded3c959f95fc689d&oe=5A3E1E9E

• Jen pro pořádek já se až tak nevyjadřoval k tomu co bylo na motoru.
    Jen jsem si povzdechl že bude další pokuta.
    Mě spíš zaráží reakce na to ze Lunak chtěl od fans zaplatit pokutu.
    Já bych to chtěl taky. Asi bych si řek jinou formou ale zaplatit škodu kterou zpusobim mi přijde normální.
    Dresari z motoru to chápou.
    U nás byl špatný ten poškozený.
    I když ta forma z jeho strany……
    Jde o to ze on ty pokuty za piro nevymyslel neodpalil to tak proč to má klub platit.
    Já ho taky neodpalil ale protože mi to v rozumné míře až tak nevadí klidně bych nějakou stovku dal.
    Otazka je kam se ty pokuty vyšplhaji.

Stejně je divné ze mě nikdo hned nenazval cu a pi. ?

• dneska Honejsek za Zlin vitezny gol v Olomouci. Prostejovak zariznout Olomouc, to zahreje

• Odpovědět · 8 hod
    Spravovat
    Petra Pellarová
    Petra Pellarová Petka vody (0,5l) letěla z našeho kotle od bubnů.Prostějov ji pak hodil zpátky a pak začaly lítat kelímky s pivem…kdo tu petku od nás hodil,měl by si sáhnout do svědomí!
    To se mi líbíZobrazit další reakce · Odpovědět · 5 hod

• Tak jako pro vsechy, kdybyste myslel jako. Tak sna kdyby to vzal něgdo jinej. A ted du na pivo.

• Moralisti z domova,hovno víte jak a co! Ted ste potichu sluničkaři! hlavne že ste odsoudili fanoušky že sou hovada! Ste ovce!

• Pyro bylo jednou a pozapase. Taky má klub informovat veřejnost ,jenže to musí komunikovat a ne byť zavřené s odstrcilem a tomigou celí léto a vymýšlet jak vymrdat s Sk. A pak hrat divadlo.

• Tady nejde o posraných 5 litru,ale o aroganci tady toho doktora jakou to vyzadoval. Zaplat nebo vam zrusim fanschop. Místo aby zavolal a řekl chlapci je to v hajzlu ,svaz dělá co dělá,a kluby sou rukojmí,dostali sem 5 tis.flastr.tak se vezme 5 litrů a calne se to.ale schůzky jen když potřebuje ku li městu a dotacim.nasrat.blbce ať si dělá v olpran z lidí. Arogance-tady nejde o Pv hokej ,mu jde o jeho osobní cíle a město zaplať! Bez koncepce v listopadu dojdou mary jak loni a co? Zas ječí jak je kryze,deka, ho..no.proč myslíš že lidi nechodí už ho má každej dost.

• M19:
      Už se uklidni!
      …nikam nejezdi, nic neplať a zůstaň pěkně doma na horách.

• Vždyť jo. Jenže kvůli tomu nikdo nic neplatil.
      Já psal že mi ani to pyro až tak nevadí,jen nechápu proč to má platit někdo,kdo s tím nic nemá. Luňák nevymyslel ty pravidla ani je neporušil. A má platit? A když se mu to nelíbí ještě číst jaký je……….
      Kdybych byl uvědomělý nebudu dávat na pyro prachy ani nabízet podíl na zaplacení pokuty.
      Dresaři nedresaři v tomhle klobouk dolů před fans motoru.
      A jestli má s těmi pravidly někdo problém-šup to řešit před sídlo ČSLH a ne hrdě pálit světlice a nechat za sebe platit druhé.

Toť vše.

• Sám víš kolikrát co se dělo za hc.tak mysm ze tohle není o moc horší.! Akorat kolikrat udelas moc uvedomeleho ze sebe!

• Asi budu taky někdy muset někam jet,abych věděl.
      Posílám sluníčko.

• M19. Ty tady furt rozumujes ,zastavas se klubu ,a financí,atd.to všechno beru! Ale doufám že dávám ze své firmy i nějaký sponzorský dar panu Lunakovi, nebo jen tady tak tlachaš?

• Tlachám. Jen jsem koupil 2 permice.
      Ve firmách mám nějaký podíl. Jeden společník neví co je puk a druhý mi na tento návrh řekl,že sportovci jsou zdraví kluci a nechápe,proč by měli žít z jeho peněz.
      Ale ten pozná hokej od fotbalu.

Nicméně nechápu co má sponzorský dar společného s tím,že zastávám názor platit způsobenou škodu.
      Dále jsem se tady nikoho nezastával a co se týče způsobu jakým se Luňák ozval?
      Napsal jsem cosi o formě a pár teček. Taky se mi to nelíbí. To co je dnes na ofi stránkách,jestli se tomu tak dá říct,to mělo přijít hned po udělení pokuty. S tou arogancí souhlasím. Prostě on je jaksi….takový.
      Jenže on to tu vzal. On sehnal i nějaké peníze. On má pronajatou licenci,kterou vlastní????? To snad ani nikdo neví.
      Za 3 roky se ta soutěž uzavře a hokej se rozdělí na profi a poloprofi- a na prales bez možnosti jít nahoru.
      Pokud se ocitneme pod čarou čeká nás Nový Jičín atd atd.
      Nechci.
      Chci aby to třeba vzalo SK. Nelpím na Luňákovi.Jen jestli se nasere kvůli tomu co se tady děje,odstoupí od toho pronájmu tak to koupí třeba ta Poruba a je konec. Možná na xxx let.
      To je fakt.Momentálně to tady drží jen ta smlouva o pronájmu,která dává čas to řešit.
      Jestli to vyřeší Luňák,SK,město…… To je věc jiná.

A co se týče mistra ze sklepa……v pohodě.Já jsem úplně klidný. V klidu tady píšu svůj názor.Neříkám nikomu kam má a nemá jezdit. Nikomu vulgárně nenadávám.
      Prostě když můj syn rozbije okno tomu nejarogantnějšímu sousedovi tak to zaplatím.

Pa

• Nemohoucnost vystihuje dnešní zápas, nejsme schopni dát góla, naši útočníci jsou úplně jalový, Benátky měli minimum šancí a dali z toho 4 góly. Doufám že se proti kadani chytnou jinak už nevím na kom by se chtěli rozstřílet.

• file:///C:/DOCUME~1/IvoR/LOCALS~1/Temp/17-18-rozhodnut-dk-slh-k-vary-jednn-hostujcch-pznivc.pdf

• 21.9.2017|Svaz potrestal klub Energie KV

Český svaz ledního hokeje udělil klubu pokutu ve výši 6.000 Kč za odpálenou pyrotechniku hostujícími fanoušky během utkání 4. kola WSM ligy v Ústí nad Labem.

• Já jsem drsný Hudeček, obřízlej mám údeček. Pojďte si semnou děti hrát, pamlsek vám za to dám.