DISKUZE

Základní informace + pravidla:

• Pro přidávání komentářů musíte být zaregistrováni a následně přihlášeni (vpravo nahoře).
  • Komentáře hrubě poškozující fanoušky a klub samotný budou mazány.
  • Nastavení profilového obrázku: → sekce Profil → vybrat soubor → aktualizovat profil → vlevo dole se spustí nahrávání → obrázek je nahraný.
1 219 220 221 222 223 259
  • DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ PRO VÝJEZD DO ČB!!!

Na zítřejší utkání v Českých Budějovicích je nutné si zakoupit lístky do sektoru hostů (sektor A1) přes online prodej. Prosíme všechny autobusové i automobilové fanoušky, aby tak učinili na níže uvedeném odkaze. Pokud se k někomu z autobusových fans nedostane tato informace či si s online prodejem nebude vědět rady, s koupí lístku mu pomůžeme zítra na srazu v restauraci U Hudečků.

Odkaz na online prodej: http://hcmotor.sport-ticket.cz/online/#/59417166c47f7e6b70d1a6701bf4efdd/matches/sektor/6

• Mám nervy jak nikdy. Každou minutu mi někdo píše, že si to nemá jak koupit nebo jestli se to musí tisknout atd. Děkuji za krásné páteční odpoledne, vy zmrdi z Motoru.

• Kurva,co tady řešite s těma lístkama.Na motoráckém fóru se nám akorát smějí ?

• To je aspon videt jaci jsou to idioti. Nejde o to ze je problem koupit listky online, ale ze jich je malo.

• Ať si na tom jejich fóru dělají co chtějí. Na takové pochybné weby stejně od nás nikdo nechodí…

• Ty jsi pěknej dement. A Tobě podobní, co si neumi koupit lístek přes NET…

• bude to znit blbe, ale potrebuju zitra baleni prskavek! kdo mate berte

• Stydím se za chování rádoby fanoušků, kteří se ani neumí chovat a fandit prostějovu. Místo toho zase jen škodí klubu, chválím!!

• Pyro – Přesně tak, věděli, že může přijít pokuta, tak ať platí!

• Francis: Kde bych asi tak začal…:) Když pominu některé vyhrocenější zápasy, na které asi není rozumné děti vodit (moje blbost), tak mám i pár dalších zkušeností s určitými individui, které s dětmi rozhodně nechci opakovat… Zkrátka na některé české hokejové stadiony už chodím jen sám, či s kamarády…

• Giallo: Bože to je za sračka co si napsal, co se u nás za poslední léta stalo, že bys nemohl vzít manželku s dětmi na hokej?

• Proto řada známých na hokej už prakticky nechodí…nemohou tam vzít ani manželku, natož děti…to je pak těžké vést potomstvo ke sportu, když ho děti z bezpečnostních důvodů ani nemohou vidět na živo…

• sektor pro hosty je tragédie….policie si může dělat co chce a může nechat vyvést hosty skoro za nic…

• Třetí třetina se odehraje bez prostějovských fanoušků. Hostující kotel byl totiž během přestávky vyveden těžkooděnci.
      Skvělé, naši “ borci “ se opět předvedli :-/

• Netuším co se v Budějkách stalo, ale jedno vím jistě – Klub Motoru má stále extraligové myšlení (tz. popcorn, mávátka, dresaři a poslouchání svazu – extraliga je někde jinde kolem fansscény a Motor rád vleze do zadní části, jen aby tuto soutěž opět hrál) – osobně do takové destinace nikdy nepojedu! Na druhou stranu je pravda, že v PV fans „smečce“ je pár trotlů, které zajímá pouze bitka a pyro. Bohužel na to dojíždí 95% ostatních. Nevím jak tento problém kotel v budoucnu bude řešit, ale přiznejme si, že v rámci bezpečnosti fans je tato skupina potřebná, pokud se nebude projevovat jako na fotbalové Spartě.

• Je ve své podstatě jedno, co se stalo.
    Podstatná jsou jiná fakta. Každý hokejový (fotbalový) stadion někomu patří, ať už přímo danému klubu, nebo onomu klubu formou pronájmu od někoho jiného, třeba města.
    Majitel daného objektu má právo si stanovit pravidla za jakých podmínek umožní jiným navštěvovat jeho objekt.
    Pakliže tato pravidla někdo nedodržuje, má právo jej vyvést.
    Jde o prosty respekt k majetku druhého.
    Ono je to jako s návštěvou. Pozvete si ji domů, OK…vše je v klidu než vám třeba začne rozbíjet nábytek…to ji asi taky rychle vypakujete ven.
    Problémem máme v tom, že se nám poněkud vytratila ucta k majetku druhých a dodržování pravidel celkem obecně.
    Dneska jsem shodou okolností byl na zápase QPR vs Burton Albion přímo na Loftus Road.
    Na sadionu pivko koupíte, ale na tribunu s ním prostě nesmíte.
    Prošli dva kluci s pivem, borec z ochranky slušně přišel, vyzval je ať se s pivem vrátí dolů, pod tribunu, jinak že je bude muset nechat vyvest mimo stadion. Ti kluci patřili k partičce Němců co se zašla podívat na fotbal a nepřečetli si pravidla…no po chvilce v klidu vstali a pivo si šli vypít pod tribunu, pak se vrátili.takhle to v Anglii dneska funguje na všech ligových stadionech. Nikdo nemá problém, proč? Protože lidí ta pravidla respektují.

• Pane Začnu, jestli jste nepochopil, psal jsem obecně.
      Navíc, ta kovová zábrana co letěla dolů…nevím, ale jako vám přijde normální ničit majetek někoho druhého, byť se zdá že je tam ta věc k ničemu?
      Taky jsem kdysi hulil přímo na zimaku jako projev odporu k zákazu kouření…pak mne to přešlo, on ten čpavek co se používal k chlazení, kdyby náhodou unikl ven…to by byla sakra rána s tím cigarem. On ne vždy nějaký zákaz je úplně pitomý, někdy je to kvůli bezpečnosti.

• Tolik vět a nic k věci, to je umění… Jinak jaké pravidlo kdo z PV dneska porušil?