DISKUZE
Základní informace + pravidla:
- Pro přidávání komentářů musíte být zaregistrováni a následně přihlášeni (vpravo nahoře).
- Komentáře hrubě poškozující fanoušky a klub samotný budou mazány.
- Nastavení profilového obrázku: → sekce Profil → vybrat soubor → aktualizovat profil → vlevo dole se spustí nahrávání → obrázek je nahraný.
Po Litoměřicích jsem čekal debakl. Hoši děkuji, teď to zopakovat ve středu.
První 3 body doma
Tak bodík jsem čekal,ve dva doufal,ale takové tři jsem nečekal.Díky,díky a ještě jednou díky!!!!!
psi mrdku na vas vsecky!
To je hnus. Skrz Tomigu už nechodí lidi ani na hody. Tak málo lidí na městě nepamatuju….
Co se tu rozčilujete !!! Vyžeňte Luňáka !!! Vždyť máte ten správný klub SK1913, tam se můžete potom realizovat u dětí a příští rok u krajského přeboru. Stále si jen stěžujete jak vám ubližují ! Luňák tohle a pak zas tohle, myslíte si že to na vás stojí ? NE NESTOJÍ !!! Vládci Hané kde jste byli při prvním domácím zápase ? Nebo ta hrstka co tam byla to je vše ? Možná drahé vstupenky nebo neměli by vám dát pernamenky zato že tam vůbec jdete ???
Mne se libi jak kazdej rok se urcuje vladce hane:D jeden rok je to podle nejvetsiho mesta, pak to preslo na prumer kolik lidi chodi na stadion a ted kolik hlav je v kotli:D pise podle stylu tady ty sracky furt jeden a ten samej dement a jeste z prerova ne:D
ČESKÉ BUDĚJOVICE – PROSTĚJOV
sobota 23. září – 17:00
Na tento výjezd jedeme hromadně autobusy VŠICHNI V ČERNÉM! Odjezd je stanoven na 11. hodinu s tím, že se po cestě uskuteční nějaká ta pauza na pivo a jídlo.
Hlasme se!
No pokud pojedete přes Brno a vemetemě? Jsem pro.
Já už by skoro v těch budějovicích. Ale tam by chtěl žít každý.
Oprava: Su pro.
http://www.hokej.cz/prostejovu-hrozilo-vylouceni-z-wsm-ligy-pripad-resi-disciplinarka/5025309
ať je Luňák jakej chce, ale bez něj by tu první liga nebyla a my bychom se plácali s Tomigou v pralese
Fredy
Když na to má.
Myslím, že ti hráči jsou spíš zásluhou Jirky Vykoukala. Dr. jen cáluje.
…to bylo keců, že má vše v pořádku, že licence je v pohodě, že svoje závazky plní… a pak se zase bude divit, že mu radnice nebude chtít dát prachy. Myslím, že je doktor v řiti a hrají mu pěkně nervy – viz. např. ta zábavná formulka o pokutě z Vepřova, výkon s litoměřickýma děckama taky mohl něco naznačit. Aby se nakonec ještě něco neprovalilo s Tomigovci. Já mu nevěřím ani nos mezi ušima – možná tady dovedl pár zajímavých hráčů, ale to je tak vše 🙂
Další ukázka toho, jak to tu „skvěle“ funguje…
Pan Luńák si stále myslí že on může všechno. ale to se velice plete.
HLASTE SE NA VÝJEZD MĚSÍCE DO ČESKÝCH BUDĚJOVIC!
http://www.fop1913.cz/vyjezdy/
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/21558568_879490928885510_1462416500006877550_n.jpg?oh=967d8c66f16084f97f4eb825e6bf4436&oe=5A4F9272
Kuka daaa gola vy kurvy Kuka daaa gooolaaa
Shanim velke mnozstvi Vicodinu pro me a pro meho kamose.Prosim pomozte, bez opiatu tuhle sezonu fakt kurva nezvladneme.
Nevim mozná veňa. My fungujem přes e recept.
Zdarec borci jen dotaz jedu do CB po vlastní ose vstupenky tam koupím???
Frajere a ostatni 🙂
Doporucuji koupit online 😉
http://hcmotor.sport-ticket.cz/online/#/59417166c47f7e6b70d1a6701bf4efdd/matches/sektor/6/A1 … primo sektor hostu. Neni ani potreba tisknout. Jen u vstupu v mobilu ukazes QR kod, co Ti prijde na mail.
Jen pozor – je potreba zaplatit min 48hod pred zapasem, jinak se cena zvysuje o zbytecnych 10kc
V Budejovicich na videnou 😉 😀
Koupíš tam. Akorát pokaždé, když jsem tam byl, tak se pro lístky do hostujícího sektoru chodilo kamsi do hajzlu, úplně do nějaké jiné budovy. Na pokladnách je nemají..
ČESKÉ BUDĚJOVICE – PROSTĚJOV
sobota 23. září – 17:00
Na tento výjezd jedeme hromadně autobusy VŠICHNI V ČERNÉM! Odjezd je stanoven na 11. hodinu s tím, že se po cestě uskuteční nějaká ta pauza na pivo a jídlo.
Tak neváhejte a zítra se nahlaste!
Co to je kurva za onlajny. To si někdo dělá prdel?
Chceš si to vyzkoušet? Podle nicku si nadčlověk a umíš i dát nějaký věty dohromady
A jeto
Dneska pochvala pro všechny, kteří fandili od začátku až do konce. Mělo to opravdu dobrou úroveň 🙂
A aby se neřeklo, tak pochvala i pro hráče. Skvělý hokej z obou stran…
Včera super výkon v obraně a zbytek pokryl výborný Kuba. Motor bude ten pravý test jak na tom jsme. Mimochodem ty články na ofi webu jsou fakt strašné, škoda, že padla spolupráce s fans…
Včerejší zápas nelze hodnotit jinak, než že to byla jedna velká paráda se vším všudy, jak na tribunách, tak na ledě. Na začátek musím říct, že jsem vůbec nepochopil hysterii, která se strhla po prvním domácím zápase s Litoměřicemi, jak celá sezona bude stát za hovno, číst některé názory, že místo návštěvy hokeje si uděláme raději cestu někam do divadla, nebo na krasobruslení je Hnus !!! Tito lidé ať na ten hokej ani nechodí. V Přerově jsme odehráli velmi dobrý zápas, kde zkrátka chyběla jen 1. věc a to vstřelit branky. Na tento povedený zápas jsme navázali výborným výkonem na Slávii. Vrcholem začátku sezony byl, ale dnešní zápas. Nepamatuju si, kdy naposledy jsme odehráli zápas proti rivalům jako je Přerov, a Havířov, (který je považován za černého koně soutěže, já to vidím jinak a jsem hrdý na náš klub, že nejsme ničí kurvy a farma jakou se pomalu Havířov stává), téměř bez jediné chyby a kdy soupeř snad neměl jedinou vyloženou šanci za zápas, včera jsme prostě ať si každý říká co chce Havířov totálně přejeli.
Zvláštní kapitulu a poděkování bych chtěl věnovat muži, který každý domácí zápas stojí na stoličce. To co včera Šuker předváděl s kotlem byla jedna velká paráda a byly pasáže, kdy jsem ani nesledoval dění na ledě, ale sledoval hecování našeho spíkra a reakce lidí a bylo vidět, jak to všechny v kotli neskutečně baví a naplno si to užívají, až z toho jeden nejmenovaný fanoušek začal předvádět parádní taneční čísla s deštníkem nad hlavou, se kterými by se uchytil i v soutěži Česko Slovensko má talent. Myslím, že Jirkovo hodnocení, které prohlásil a je na webu mluví za vše „ Šuker zvládl kotel na jedničku a fandové nás celý zápas skvěle povzbuzovali“. Kéž by to takhle pokračovalo dál. 🙂
V poslední řadě musím říct, že jsem příliš nepochopil včerejší návštěvu Havířovských fanoušků, kteří včera navštívili náš stadion, v sestavě v jaké přijeli jsem očekával něco úplně jiného a otevřít 3x hubu za celý zápas (z toho 2x jako reakci na domácí pozdravy) bylo pro mě nepochopitelné.
Aby nebylo na včerejšku vše pozitivní, tak mě osobně hodně zklamala jedna věc, a to když náš oblíbenec z Vyškova naposledy fouknul do píšťalky, tak téměř půlka stadionu začala vyklízet svá místa a nepočkala na závěrečnou děkovačku, kterou si tenhle zápas určitě zasloužil, ale to je nešvar, který tu panuje téměř každý zápas a myslím, že kdyby lidé vydrželi na tribunách o 5 minut déle nic by se jim nestalo.
A teď všichni do Budějovic !!!!!