DISKUZE

Základní informace + pravidla:

• Pro přidávání komentářů musíte být zaregistrováni a následně přihlášeni (vpravo nahoře).
  • Komentáře hrubě poškozující fanoušky a klub samotný budou mazány.
  • Nastavení profilového obrázku: → sekce Profil → vybrat soubor → aktualizovat profil → vlevo dole se spustí nahrávání → obrázek je nahraný.
1 216 217 218 219 220 259
  • Zajímavosti z ligy…. Martin Novák 1+1 v prvním zápase…. Lukáš Krejčík 4+0

Ale jinak včera dobrý hokej…jen to chce se chytnout střelecky…

• Tak jak není klid na hru ,tak i výkon jde dolů,běhání Lunaka do šaten o přestávkách nadrzenej jak pes za harajici fenou a štěkat tam! To přestane bavit aj Diviska a spol. Bohužel profi cirkus.

• Tak je za náma první zápas, první výjezd, první derby v sezóně. Já měl před sezónou letos obrovský strach jak to bude na tribunách vypadat, upřímně jsem se na sezónu vůbec netěšil. I díky mým pracovním povinnostem, které přes prázdniny mám, jsem navštívil pouze 2 domácí přípravné zápasy a moc mi to k tomu pravému těšení se na to, až zase začne hokej nepřidalo (2:5 Frýdek, 10 minut ve 3.periodě Pardubice). Navíc neustále opakující se neshody v mládeži, odchody hráčů kteří byli oblíbení u fanoušků (Lukáš Krejčík s Martinem Novákem) a hlavně taková ta celková negativní atmosféra okolo našeho klubu. I proto jsem měl trošku strach, že by to v Přerově mohl být trošku průser na tribuně, že tam budeme celé zápas poslouchat to jejich mečení E E E, Meo, Meo, Meo s takřka bezmyšlenkovým mlácením do bubnu.

Však ihned na nádraží (připojil jsem se v Olomouci, opět kvůli práci) jsem byl velice spokojen a překvapen tím, že jsem nenašel nikoho, kdo by na sobě ve vlaku neměl bílé tričko. Naprosto příkladná jednota, dívalo se na to opravdu krásně. Nebyla to zdaleka poslední věc která mě hřála na srdíčku. Nejvíce mě ten den hřálo na srdíčku, že i přesto, že jsme celý zápas prohrávali, nemohli se zaradovat po gólu, tak mi přišlo, jakoby to vůbec nevadilo, že to drtivou většinu sektoru bavilo i tak hlavně díky skvělému fandění. Kdyby se někdo díval na náš sektor, přitom jak si hráči podávali ruce, leckdo by si mohl myslet, že jsme vyhráli my. Dalším pozitivem z celého dne byla neměnící se naše dobrá nálada, která vygradovala na přerovském vlakovém nádraží, kde náš nový chorál „Na Moravě leží město“ nám zní v hlavách ještě teď. V Olomouci jsem se zase odpojil zpátky do práce a i přes prohru na ledě jsem odcházel nadmíru spokojený.

Protože v Přerově většinou z hokeje vidím tak 10% hry, podíval jsem se doma na záznam z utkání a musím říct, že pokud se zase Luňák nějak nezblázní po nějakém prohraném zápase, nemuselo by to být letos vůbec špatné! Dokonce jsme Přerov přestříleli 26:32, což zrovna my v Přerově, kde mě to vždycky přijde, že tam hrajem 50 minut ve vlastním pásmu, je vynikající. Musím zmínit jednoho našeho hráče, který je podle mě svým umem někde jinde, než všichni další. Tomáš Dívíšek. Na tohoto hráče se letos opravdu moc a moc těším. V útočné třetině dokázal z těžké pozice vybojovat spoustu puků, snad třikrát nebo čtyřikrát dokázal uvolnit spoluhráče do velké příležitosti, je takřka neodstavitelný od puku. Škoda jen té bídné koncovky.

Tak jak jsem na začátku popisoval, jak jsem se na sezónu příliš netěšil, obrátil jsem uplně o 180 stupňů a nemůžu se dočkat dalšího zápasu. Sice neočekávám nějakou závratnou návštěvu, ale něco mě řiká, že by to mohlo být dobré, že vyhrajeme a že to bude rachot. Snad nepřijde nějaký tvrdý návrat do reality.

• jestřábe: ty musíš být dobrej BLB…tebe bych v osobním životě fakt nechtěl potkat…

• Ten blb Divíšek se tam motal bludnej holaňdan. Jezdit jak profesor může v hobby lize

• 10% to sedí 😀 ,tak to dopadá, když trpaslíci stojí v 1. řadě v přerovským sektoru.

• V Přerově jsem nebyl ale podle ohlasů těch co tam byli tak obrovská spokojenost a nadšení.Pojďme teď ukázat že nám na hokeji moc záleží a zítra všichni na zimáku aspoň 2500 lidí.Ti kluci si zaslouží naši podporu. JSME PROSTĚJOV

• Mě teda zrovna Divíšek hodně zklamal. Celej zápas nic nepředvedl a třeba v porovnáním s Pláškem byl uplně nulovej. mě se líbil Hozák, ten tam lítak jak motorová myš. Ale chybí mi tam u nás hráč, kterej když se dostane na puk, tak můžeme čekat, že se bude něco dít, takovej byl třeba Říha, Piecha nebo i mladej Zachar se toho nebál.

• Vite jak se odpocitava Novy Rok v Olomouci? DESET, DESET, DESET….

• Jako Olomoučák musím říct, že tento vtípek je starej, ale furt dobrej 🙂

• Jediná dobrá věc na dnešním zápase Jestřábů byl ten Zubr co jsem si zakoupil na výjezdu v Přerově.

• …no soudě dle dnešní návštěvy většina „věrných“ fopáků radši seděla u onlajnů a chlemtala Litoveli

• Nemá někdo na půjčení kuchyňskej nůž na příští sobotu?

• Letos se dá očekávat teplý podzim, jelikož se budou hromadně pálit permice.

• První zápas – masakr! Hokej hnus a k tomu Litovel za 28Kč?! No to mi poser holý záda!

• Zajici se pocitaji po honu,tak tajne doufam,ze alespon 20zajicu na konci napocitame.30.bodu by byl sen???? Holomajzna jakou svet nevidel.???? Jen tak dal.

• Přestaňte pít pivo, idioti. Ve večerce majó cely palety vinka 2L za 35 korun. Se ožerete na celé den a skoro zadarmo…

• „máš vůbec nějakého koníčka?“
      „jo, fandím“
      … „ale nějakého jiného?“
      “ … na nic jiného není čas!… „

• Serem na to dneska, za týden k nám přjjedou Horníci tak to musí vypadat jinak! A pak si všeci užijeme výjezd Září do Českých Budějovic! Tam nesmí nikdo chybět, všichni v černém!!! Hecujme lidi kolem sebe a pojdme si všichni užít pořádnej výjezd.

ČESKÉ BUDĚJOVICE – SOBOTA 23. ZÁŘÍ – VÝJEZD MĚSÍCE!!!!!

Jednoznačný výjezd měsíce!!! V Přerově, v Praze i ve Frýdku-Místku jsme se již dokázali představit v opravdu slušných počtech, avšak na jihu Čech zůstává naše maximum cifra 90 ze sezóny 2014/2015. Sobotní zářijový termín je ideální příležitostí toto číslo překonat. Na tento výjezd jedeme hromadně autobusy VŠICHNI V ČERNÉM! Odjezd je stanoven na 11. hodinu s tím, že se po cestě uskuteční nějaká ta pauza na pivo a jídlo, jak je již u našich výjezdů měsíce dobrým zvykem. Již teď je zájem o výjezd enormní, a tak se dá očekávat opravdu skvělá zábava.

Sraz je naplánován na 11:00, odjezd od zimáku poté 11:15.

Cena je sražena na minimum, každý fanoušek starší 15 let zaplatí pouze 300 Kč. Fanoušci ve věku 15 let a mladší jedou tradičně zdarma!

Hlásit se můžete buď do zpráv na facebookové stránce Fans of Prostějov, nebo na telefonním čísle 792 218 272, nebo ve fanshopu proti Havířovu.

Uzávěrka přihlášek je ve čtvrtek 21. září ve 20 hodin..

V autobuse budou tradičně prodávána piva za symbolických 20 korun.

JEDEME VŠICHNI!!!

• Na uvod sezony mame jeste jednu novinku.Nekolik mesicu jednani prineslo druzbu pevnou jako cinska ocel s klubem Kunlun Red Star! Proc prave cinsky klub z KHL?Predevsim nas poji nenavist k tem zatracenejm Tibetanum. Hate Tibet! A protoze stejne jako oni i my chceme byt svetovi. Co nam tahle druzba prinese? Predevsim levnou pyrotechniku primo od vyrobce a stejne tak i veskere textilie. Trika, cepice, teplaky pro chuligany a dalsi.Na zkvalitneni nasi bojuvky nas prijedou cvicit mistri asijskych bojovych umeni a od majitele klubu nam pritecou miliony jenu na svrzeni vsech radnich! Na oplatku musime cinany naucit moravskemu fandeni. Choraly a pod. Napr. U Kunlunu na kopecku je tam cinska zed, palijo tam Tibetani trekrat za teden atd.. Samozrejme budeme jezdit fandit v hojnych poctech po cele evrope. Na Vanoce jsme pozvani do Ciny. Proto se budou pred kazdym domacim zapasem rozdavat prospekty a prirucky a slovniky, aby to nedopadlo jako v Slunce seno s Italama..

• Nazdar kamarádi, místo řešení ostud extraligových týmů by jste se mohli zaměřit na to, proč včera sázkovky stáhly váš zápas z nabídky. Při kurzu na hosty 4.4. Ale nevadí, je začátek sezony, ještě o nic nejde a klubovou kasu je potřeba naplnit. Ať se daří