DISKUZE
Základní informace + pravidla:
- Pro přidávání komentářů musíte být zaregistrováni a následně přihlášeni (vpravo nahoře).
- Komentáře hrubě poškozující fanoušky a klub samotný budou mazány.
- Nastavení profilového obrázku: → sekce Profil → vybrat soubor → aktualizovat profil → vlevo dole se spustí nahrávání → obrázek je nahraný.
Jiřík Vykoukalů – „Nějakou přípravu máme za sebou. To, co trénujeme, se už v zápase objevilo. Zatím ale nemáme natrénované přesilovky, oslabení, střední pásmo ani založení útoku. K tomu se teprve budeme dostávat,“… nějak tedy nechápu, co se doposud učili. Vždyť zapoměl ještě vyjmenovat trestné střílení, bully a střelbu. Jediné, co se ukázalo z tréninků, tak že vydrží bruslit celý zápas 🙂 … ano, šlo o první utkání a nic si z něho nedělám, ale ty řeči fakt pobavily 🙂 Jen moc nevěřím, že za měsíc budeme mít na to uspět u sousedů. První jsme s hokejem skončili a poslední ho zase začínáme – to není dobrá vizitka! K tomu hrát první zápas derby, no nevidím to dobře 🙁
Ano přiští sezóna už poslední bude 🙂
na přátelském zápase se vsetínem bylo v Přerově 1500 diváků
jestřáb: předbíháš, to bude až po Vánocích 🙂
Luňak ven !!!
xxx: nevěřím že uspějeme, derby nevidím dobře… Že by začali obranou, jak se dostat k puku a jak ho dostat ven ze třetiny?
Pokud jsi nepochopil co dělají na tréninku tak tam zajdi.
TO Sherwood – Opakuji, že z prvního sranda zápasu nedělám absolutně žádné závěry – jen jsem nepochopil, co tedy podle toho prohlášení dělají na tréninku. Vždyť vyjmenoval všechny věci, mimo střelby, které dělají hru hrou 🙂
Tady je to každou sezónu jak přes kopírák, chronologicky 🙂
1. Nadávání na cenu lístků, permic a marketing
2. Předem podělaní jedinci, kteří podle sestavy a po prvních 3 přátelácích vidí, že to nepude
3. Nadšení, že to v lize docela jde a není to tak špatné
4. První krize, hledání viníka, Luňák hraje blbě, trenér ven
5. Dr. je kokot, neumí to dělat a další sezóna bude poslední
Tak na ten první zápas jsem pracoval,ale je pravda,že jsem čekal mírnájší výsledek.To ale padlo po tom co jsem četl pětky farmářů.Jim jde pouze o jedno-začlenit hráče do Třince,nic víc!Tak se předem nestrachujme a dejme šanci novému trenérskému duu,aspoň pár zapasů.Proto jsem si ,konečné,koupil permici,Škoda zé přetlak u pogladen moc nebyl.Ale byl jsem tam brzo!
V Havířově pomalu neuvidí puk
http://karvinsky.denik.cz/galerie/v-havirove-maji-na-zimnim-stadionu-flekaty-led.html?mm=8000597&photo=3&back=4078474560-3189-72
Francis: Díky za zájem i starost, opravdu si toho obrovsky vážím, leč obávám se, že v pátek bude pozdě :-(. Ale jak říkám, těší mě, že i chlapec z Prostějova se do té kampaně zapojil
#pomozmeDžejovi
Mohli by jsme se složit a v pátek Džejárovi nechat v kleci primalex, aby své započaté dílo mohl dokončit 😀
Takovej nikdo nemá 🙂
Protože to dělal DŽEJÁR , tak je to v poho a nic se neděje. Džejár se do všeho sere i když o tom ví hovno , dobře mu tak.
Tak to vypadá, že tady zůstane Bažant a Pospíchal…
http://www.eliteprospects.com/team.php?team=1342
Havířovský Džejár je obyčejný blbeček který má místo mozku jedno velké hovno. Chce psát jak jsou všichni zamindrákovaní pisálci přitom on sám je obyčejný internetový žvatlal. Život má postavený na nesmyslech polopravdách a na tom co kdejaký jemu podobný exot někde řekne. Dnes mi přišlo tolik a tolik zpráv a dnes jsem potkal toho nebo onoho a támhleten zase říkal něco jiného. Ale každý jsme nějaký. Někdo si užívá večer se ženou v posteli jiný zase masturbuje nad návštěvností stránek za kterou se body ve WSM lize ještě pořád nedávají. Rozhovor o bělení ledu dát nechtěl. Proč asi že? Ono to chce hodně odvahy přiznat veřejně na kameru že byl hlavní osobou skupiny několika lidí která to tam zkurvila. Ještě že my takového blba v našich řadách nemáme.
Tak o tom nepochybuj,že v Pátek tam bede několik lidí navíc.Konečně se tam dostanu!Po tom zvedajícím se,i když stále přípravném trendu,se snad dočkáme slušné hry.Tak hurá na zimák!!!!!!!!!!!!
Davore, pochvala mých varlat mě velice zaskočila, popřemýšlím, zda je vhodné Ti poděkovat.
Až si nezareaguji 4x ale rovnou 5x, bude návštěvnost zas o kus vyšší. A o to tvůrcům webu, kteří nás za každý příspěvek platí, jde především :-).
Dane, netušil jsem, že tohle někdo tak lehce prokoukne :-(.
Vlasto, tentokráte nepřijdu ;-). Ale lidi ať na zimák samozřejmě přijdou, nové posily v čele s Nouzou či Divochem by si to zalsoužily. Vždyť přece, jak kdysi vymyslel Casu – Táhneme na hokej!
Serte na něj. Co je nám po nich. Raději dovalme v pátek na hokej (nebo aspoň k Hudečkům), kdyby ten JR fakt přijel, ať mu to můžete říct osobně..
Ještě smutnější je si posílat SMS zprávu ze SIM2 na SIM1 a pak to vždycky se slávou screenovat aby to vypadalo jak všichni za mnou stojí a kolem mě se točí celý svět. Pračurák z Guvířova který všude vystupuje jako ředitel zeměkoule je na tohle blbý dost.
Džeár se před letošním koncem roku hrozně kasal jak bude zásobovat JR-Fans jen do konce roku a pak se na to vykašle a mě právě příjde že právě od tohoto data začal stránky zásobovat 3 x více nebo se pletu?
Ovšem napsát příspěvek a 4x si na něj zareagovat a doufat že se najde jeden nadšenec co se zapojí do diskuze je někdy dost smutné, na to musí mít člověk opravdu velké koule.
S Kankem to byl hodně dlouhý a vyčerpávající rozhovor ale stálo to za to. Dnes už mi psali tři lidi a dostal jsem dva maily že další rozhovor bude ve středu od 22:00 do 6:00 s Bahounkem. A hlásí se i další hráči kteří chtějí udělat rozhovor (protáhnout prdel).
Ahoj Dane a jardo, díky za přečtení mých řádků ;-). Mějte se, ať se Vám i Prostějovu daří.
Hokejové město: S tím Kankem jsi to přepískl, hele! 🙁
Dane a Jardo s každým vaším slovem souhlas.
Když on to má v životě postaveny jinak. Místo ženy v posteli má radši rozhovor s Kankem.
Přesně tak, souhlasím. sám si píše a sám si odpovídá. max tam vloží něco jako web a všichni ví kdo za tím stojí. Džejár je prostě nejlepší , ale kokot.
http://www.hanackyvecernik.cz/zpravy/prostejov/smlouvy-mesta-s-tomigou-neobsahuji-datum-za-mesto-je-podepisovala-hemerkova
Volby za chvíli,zimak bez rekonstrukce! Za 4 roky vyhozených milionů do Lunakoviho cirkusu bez totální budoucností,ani licence mu nepatří! Mládež Lhk v troskách,krom pár slaboduchych přívrženců! Obraz dnešního hokeje v Pv.pod dohledem našich učitelů. Koncepce v Lhk je zakázané slovo! V Prostějovském hokeji byla koncepce jen v dotacích! SMUTNÉ.
A to se paní Herková zdála tak komunikativní k fanouškům tenkrát za pochodu k radnici.To ještě byla v jiné straně!
Defakto prostějovský hokej zničila radnice,která dotovala podvodníka!jestli je to pravda ,co se píše! Pvcko bude odvařený i s velkou hlavou!
Tým kroměřížské hobbyligy hledá hráče do Týmu. V případě zájmu volejte!!! 604 560 666
Bych musel zjubnout
Sice to sem nepatří, ale… http://prostejovsky.denik.cz/ostatni_region/orli-konci-nahradi-je-bk-olomoucko-20170816.html
Na takový klub může dojít pouze retardovaný důchodce 🙂 Na druhou stranu je to ukázka, kam takový podnikatelský paskvil podporovaný městem může dojít. To bylo slávy, když sport bez tradice reprezentoval PV , co politiků se tam přiživilo 🙂 Už se těším jak budou chtít finance z radnice – můžou to teď sponzorovat všechny obce kraje 🙂 🙂 🙂
Zitra bude výhra. Prostějov do extraligy !!!
Už by mohl Doktor odhalit cíle letošní sezony. Doufám že extraliga bude na 1. místě
😀 😀
Výborný onlajny.
To je úroveň. Ani pojebany onlajny nefungují. Beztak v tom má prsty Luňak
1:0 to bylo, když to přestalo jit…střelce nevim
Groteska…to je tím, že Robin nedostal pořádnou šanci 🙁
teď už tam ten zápas není vůbec..
3:0 v půlce zapasu, střelce nepíšou
Neřekne nám někdo jak to vypadalo a dopadlo?
5:2
Já myslel ze jestřáb je pochva. A on to trefil. Je to asi Sibylina pochva.
Dnes dobrej hokej, až na sudího z Vyškova, Dědka. Neskutečnej pičus! Když už mu i Havířovský hráč asi půl minuty musel vysvětlovat, že to opravdu faul nebyl! Ten člověk prostě nesnáší Prostějov a bude nám škodit jak to jen půjde :-/
Dědek je kvalitní sudí, který hře dává řád a systém
Včerejší zápas ukázal že hra dostává systém a řád Posilami určitě Divíšek s Nouzou druhá lajna Rudovsky s Venkrbcem pokud se ve vykonech přidají další včetně solidni hry obrany ze včerejška mohlo by to být velmi velmi dobré
Město kličkuje a jde Tomigovi na ruku ohledně hokejové licence http://www.hanackyvecernik.cz/zpravy/prostejov/podfuk-primatorky-raskove-navrh-na-soud-se-netykal-hokejove-licence-profesionalniho-klubu
podvodnici,lumpove! tohle je nehorazny podvod na prostejovskeho fanouška. Radnice řadu let podporovala špinu na zimaku ,diky nim to vše vzniklo! Pan nedotknutelny!
Co myslíte nastoupí Jágr za Kladno?
Kdybych si mohl hodit pivko na Jágra byl bych moc šťastnej.
jo třinec
Nová podepsaná posila Mikliš nastoupil proti Havířovu s číslem 26?
Jj, bylo ho vidět, dobrá posila 😉
Jj ten co měl sparťanskou helmu… hrál solidně.
Buran Mexican-chtěl bych být jak mexican.
http://jyxo.info/uploads/76/76bd9b6686ada32d4bab6599835525128f20b22f.jpg
Neco tady smrdi. Asi komunisti!