DISKUZE
Základní informace + pravidla:
- Pro přidávání komentářů musíte být zaregistrováni a následně přihlášeni (vpravo nahoře).
- Komentáře hrubě poškozující fanoušky a klub samotný budou mazány.
- Nastavení profilového obrázku: → sekce Profil → vybrat soubor → aktualizovat profil → vlevo dole se spustí nahrávání → obrázek je nahraný.
http://www.hanackyvecernik.cz/zpravy/prostejov/namestkyne-hemerkova-podepsala-smlouvu-na-hokejovou-dotaci-tomigovi-jinou-nez-schvalilo-zastupitelstvo
Jméno Tomiga je čisté jak slovo boží
Neumíš číst blbečku, tys taky nic nepodepsal
Ja jsem nevinej !!!
Když to tak sleduju, co vše se už kolem licence napsalo, kolik politických bezpáteřníků se kolem toho protočilo, jak z podvodných nitek spojených se stal kabel soudržnosti, tak už jen čekám, kdy to semele i Dr.Luňáka. Je nemožné, aby jeho nitky v tom laně nefigurovaly. Samozřejmě tato sezona se nějak odehraje (alspoň v to věřím), ale stát se může cokoli. Žijem v ČR a všichni víme svoje. Nejhorší na tom však je to, že se mi ten hokej tak zhnusil, že je mi i jedno, kdo bude v kádru. Nesmysly ze svazu soutěž znehodnotily, na zimáku se sedačky taky nevyměnily, pro diváky se neudělalo vůbec nic, neznáme ani trenéra (nebo to bude opavdu Jirka?)… snad jen to vstupné potěšilo, že zůstalo stejné.
A co se týká licence – od začátku jsem byl přesvědčen, že sestupem do 2.ligy zanikla, což je i ve stanovech svazu. Postupová licence nemůže být ta kupovaná – to je snad logické. To, že ji pan „Tau“ s kamarády chce prodat… pochopitelně, rád by zúročené penízky, a že ji Dr.Luňák pozlatil? To už je riziko pronájmu. Jsou to gauneři, o tom žádná. Propletenec bez řešení – ono je od začátku špatně a dobře vymyšleno, že klub získá dotace na ledy od města a ty si vezme zase zpět město jako provozovatel – takové letadélko 🙂 Ono nedávno razené heslo – PROSTĚJOV MĚSTO SPORTU je od začátku úsměvné. Všichni víme, že ne vše je asi v pořádku např. s Národním sportovním centrem, od začátku s aquaparkem, paskvilovým stadionem na fotbal, nyní se řeší bazén, čekám brzké prosazení haly na Jezdecké (tipnul bych basket – chudákům Sport hala nestačí a na Vápenici se pro B)tým a děcka stavět nebude)… prostě zlaté hnojiště pro některé radní… a teď potíž s hokejem… jak to zamést pod koberec a čím se opět zviditelnit? 🙂
Jsou pouze dvě možnosti – 1. potopí se Tau a pár obětních beránků a nějakým způsobem se licence ocitne pro město (jako za vydané finance za ty roky, tak aby nakonec dotyční radní byli čistí) , nebo 2. Občané se hodí přes palubu, licenci Tau prodá, město očistí dotyčné radní a pojede se dál s heslem – čas rány zhojí, co je nám po ovcích, prachy nesmrdí… A na závěr všem škarohlídům z jiných měst – ten bordel máte možná taky, ale ani o něm zatím nevíte. Je to pochopitelné – v hokeji se točí miliony, takže pravděpodobnost je veliká 🙂
mrk: Ale tady přece vůbec nejde o to, že by licence patřila městu, ale o to, že pokud ji majitel prodá mimo Prostějov, tak musí do naší společné městské kasy vrátit těch 2,5 milionu, za které byla koupena. To byla podmínka, my to zaplatíme z peněz PV, ale ten hokej se bude hrát jen tady. A popsal jsi to přesně, v roce 1999 nebyl v Prostějově žádný hokej a město dalo peníze na to, aby se tady hrál. To co dnes tvrdí Tomiga a spol., kteří chtějí hokej prodat do Poruby, je, jako bys někomu půjčil na auto, on ho naboural a řekl ti, že dluh zmizel, protože je auto nabouraný…
Prostěoff do kraje !
ted hypoteticky, že by město přispělo na licenci na 1. ligu někomu, kdo už hraje 2. ligu?? (u nás se mužskej hokej ten rok nehrál, Kolář bral rovnou 1. ligu pokud se nepletu). Hráli by jedničku, spadli by a ta licence na dvojku by patřila městu?? blbost, když už tu dvojku hráli předtím.
S tou „licencí“ nemáš pravdu. Kupuje se právo hrát nějakou soutěž (místo mezi x týmy dané ligy) od jiného týmu, který už tam být nechce. Pokud spadneš, můžeš zase hrát o ligu níž (kde máš podle pravidel automaticky místo) a pokud postoupíš, tak zas máš místo o ligu výš. Tohle právo se převádí z týmu na nástupnický tým (v případě prodeje nebo převodu zdarma). Pokud by měla „licence“ pro Prostějov zaniknout, muselo by ji HC tehdy prodat např. Kroměříži, která by po něm hrála 2. ligu a HK postoupit z kraje nebo tu 2. ligu koupit např. od Poruby…
Nepiš tady sračky.
Nebrečte furt hulibrci. Ja ten zkurvenej zimak zlikviduji
Aby to neskoncilo pogromem na zkur…… Tomigu a radnici…!
Mám na prodej tři mláďata křečka džungarského. Cena dohodou.
Ja žádný exekuce nemám ! To je jenom výmysl prostějovskych kavarniku
Exekuce Tomiga: Lucinka jasně napsala že prodavá, nevyměňuje! Navíc licence už nikdo nechce když je ve hře velký Čombe ze Splávku, teď frčí pan Brambůrka z Happy Mealu.
Vyměním jednoho křečka za licenci.
prosím
Sel bych se podivat na zitrejsi schuzku rodicu LHK na zimak, to zase bude komedie…prida se nekdo?
víte na co teď přišla přítelkyně? že ten novej trenér sparty – fotbalové je takovej prostějovskej arnošt ..co vy na to? 😀
To je zas nabluto. Nechlemtejte ty lahvače, pak melete hovna.
Co to máš za bedila?
9.9. v Přerově hodíš moudrou přítelkyni do placu.
kluci..neberte to tak vážně…:D:D…je to jen sport 🙂
Ty ses nám sem jenom přišel pochlubit přítelkyní, že? :D:D:D Víš určitě, že si ji jen nepředstavuješ?
Fakt vtipný debile
Zajímavý příspěvek, takový duchaplný.
Jdi se léčit kundo
Pojďte všichni dovnitř, pozvěte si všechny známé,
my vám dobrou radu dáme, neboť právě otvíráme,
prodáváme, vyděláváme, co kdo chcete, tak to máme,
co nemáme, objednáme, všechno známe, všechno víme,
poradíme, posloužíme.
https://www.youtube.com/watch?v=KSuYFu9lKQA
Prosím, do kdy jste dostal ty vycházky od Dr.Chocholouška? Rád bych totiž věděl, kdy můžu vklidu pustit večer dceru s pejskem. Nerad bych ji hledal ochranu u našich hooligans.
Moje slova
Pana Tomigu bych doporučil panu Pospisilovi do Pvečka, on takoví pan Tomiga má velké zkušenosti ze soukromé sekce jak z firmy Gapa jako zelinář, firma také slušně prosperovala a vedla si v zisku tak jako Lhk. Prostě pro Pevečko slušný ekonom! Jediné on jim vyhraje volby. Hodný pán hodný pán ……
Pane Tomiga doufám že budete kandidovat na hrad. Takový schopný člověk se jen tak nevidí.
https://isir.justice.cz/isir/ueu/evidence_upadcu_detail.do?id=eb9e1a6c-288d-43ff-b998-7cbe88d25452
Chce se tady obhájit a v tom prohlášení ukáže jak je tupé ,proto mají ty exekuce ta jejich rodina! Finanční retardi! A tím sídlem v brně ste to jen potvrdili ze klub Lhk spolek je špinavá zumpa napojena na podvodníky.
Pane Martine Tomigo, chlubit se vaším bufetem je k smíchu. Ta břečka, které říkáte pivo je roky otřesná a nechápu, jak tu „zkyslou višňovku“ můžete vůbec čepovat. Raději si dám pivo ze stanu, ikdyž je to podobné. Mám však alspoň pocit, že nepodporuji vaši rodinu – ne kvůli hokeji, ale za GAPU, ikdyž i ten hokej už taky hraje roli. A mimochodem, to že máte bufet zavřený přes léto je vaše blbost. Co tak v sezoně nabídnout točené nealkoholické pivo, přidělat třeba výrobu langošů, zvýšit sortiment a hlavně nechtít za tatranku 15 kč… ale to by nebyl ten správný business, že?
Bůh stůj u Pv. hokeje .nezodpovědné má zodpovědnost.
Pán Tomiga, vy jste študovaný člověk…. Dobré odpoledne
Chudáci rozhodčí!
Dobré odpoledne všem haterům, anonymním internetovým hokejovým a právnickým odborníkům a podrobným znalcům historie dění v Prostějovském hokeji,
Dovolte mi ,abych se vyjádřil na vámi zaručeně pravdivé informace ohledně mé osoby z mého úhlu pohledu.
Ve vedení ,představenstvu nebo dokonce jednatelem hokejového klubu v Prostějově jsem nikdy nebyl!
Netuším podle kterého obchodního rejstříku to někteří místní znalci vyčetli, ale je to naprostý nesmysl.
Co se týče bufetu, tak ano. Již cca 14 let jsem provozovatelem bufetu na zimním stadionu, tzn.pro vaše historiky, bufet mám dlouhé roky předtím než vůbec můj otec vstoupil do hokeje.
Zřejmě vaši ekonomové vyhodnotili ,že nájem který tam celé ty dlouhé roky platím je „více než symbolický“ ovšem z mého úhlu pohledu platím taxu , kterou mi na základě m2 fakturuje domovní správa dle jejich tabulek a to celých 12 měsíců v roce tzn.i v měsících kdy je zimní stadion zavřený.
K mému stanovišti během zápasů… opravdu nestojím mezi střídačkami.
Stojím vždy na trestné lavici vzhledem k tomu ,že jsem členem komise rozhodčích a mám přímou zodpovědnost za hokej v Prostějově.
Tzn.všechny kluby v Prostějově tzn. SK PV 1913, LHK PV s.r.o a taky LHK PV spol.
To znamená ,že nejsem členem vedení žádného klubu! Jsem členem ČSLH.
Doufám ,že vám tyto informace usnadní večerní usínání. V případě ,že by vám někomu mé objasnění nestačilo ,neváhejte mě kontaktovat na mailu tomigamartin@seznam.cz
S přáním příjemného začátku hokejové sezóny
Tomiga Martin
člen komise rozhodčích ČSLH
Neee. Martin s tim nema nic spolecneho. Sice podle OR byl chvili jednatelem, kazdy zapas stoji mezi stridackama a provozuje na zimaku bufet u vstupu za najem od mesta vice nez symbolicky. Ale s hokejem nema nic spolecneho 😀 😀
Bych se ostudou propadl.a tihle lidí měli vychovávat prostějovsku mládež a jít příkladem dětem.hanba vám!
Byl jeden z členů a dokonce jednu dobu to na něj bylo napsané!
No až na to, že Martin nemá s hokejem nic společného 😀
10.12.2015 podáva město Prostějov přihlášku do insolvence Tomigy, v roce 2017 tvrdí, že i exekucích a insolvenci tohoto pána nic nevěděli?? Myslím že tady někdo lže a hodně.
Karlovy Vary – nejdřív azbuka, teď asi čínština 🙂 V tom klubu musí být strašní trotli – http://www.hokej.cz/cinane-si-splnili-sen-hrali-za-vary-domluva-pomohly-usmevy-i-gesta/5024548
Proč trotli ? Vědí kde jsou peníze… a nejsou jediní ve světě sportu.
Šlahař (Berger, Koblar), 54. Šlahař (Berger, Metelka – ale za Přerov. škoda
Všechna piva na Šlahaře….. 😛
Šlahař = Vandrák ligy…
Ahoj Roupy, jsi to ty?
Abyste se vy dva no name experti nedivili. Ono se hraje jinak v klubu kde to funguje než v klubu kterému šéfuje totální idiot.
Klasicky dá v přípravě kde o nic nejde pár gólů ale v sezóně bude nulovej.
jdem na to. zítra to začíná
Rád udávám fízlům
Lhk dnes změnilo sídlo spolku,ze zimního stadionu v Pv. Do Brna. Tak mládež Lhk.je defakto brnensky klub.
Všechno jde podle plánu
Lhk brno
Pračka na peníze a obsere to veterinář?
LHK v Království Komety 🙂 🙂 🙂
To je cim dal tim lepsi. A kdyz uz jsou tedy ofiko v Brne na virtualni adrese pro firmy v likvidaci, mohli by si tam vystehovat i ty kancelare a sklady za ktere dluzi najem a na ktere uz ani nemaji najemni smlouvu. Spravci zimaku to starost evidentne nedela (proc by taky delalo kdyz je zaroven sekretar toho klubu).
Můžou trénovat v brně!
Zítra poprvé na hokej! Sraz 17:55 v sektoru, pojďme přivítat maďarskou legendu Mory Štefana Žigárdyho..
https://www.youtube.com/watch?v=d_gF73zpsHk
Pamatujete Žigárdyho děkovačku? Nezapomínáme!!!
https://www.youtube.com/watch?v=mr44Z72QfE0
0:2 po první třetině? Prosím pana Tomigu aby sjednal nápravu…
Žádný stres, kluci absolutně nesehraní a z těch 4 pětek tady 2 na ligu nebudou.
Až se vybleješ, tak si vem prášek na palici… Ani bych se nedivil kdyby tvá IP „jestřábe“ měla vepřovský směr. Každý normální fanoušek chápe význam „přátelský přípravný zápas“ a neonanuje tady po prvním zápase.
Sestava jak víno a taková parodie… jdu blejt
ale poskládané to bylo tak, že ti kluci spolu hráli poprvé v životě. připadlo mi to jen jako taková rozbruslovací seznamovačka. sice jen první zápas, ale hráči bojující o místo (teda nejen oni) se moc nepředvedli, a golman… modleme se at se Kuba nezraní. prostě první zápas, bude to lepší
Venkrbec, Nouza, Fiala, Hozák, Dvořáček, Švarc, Žovinec, Kolář, Horyna…
Ty blbečku, byl jsi tam??? Určitě ne, tak si nech žvásty do parlamentu…
Podívej se na sestavu.
0:5 … to je forma. Radši rozpustit led a nedělat si ostudu…. chlemtat litoveli můžete doma s doktorem
Nevíte kde prodávají MEO spinner ?
Už nepij tu starorežnou.
Já teda nevím ale po přečtení lánku na ofic. webu mám dojem, že jsem viděl jinej hokej než slešna redaktorka … 😀 😀 😀 O prodloužení tam nepíše a vyhrané nájezdy 1:0 to znamená, že ty dva proměněné nájezdy Frýdku se nepočítají? 😀 😀
třeba měla upito, tak si toho moc nepamatuje