DISKUZE

Základní informace + pravidla:

• Pro přidávání komentářů musíte být zaregistrováni a následně přihlášeni (vpravo nahoře).
  • Komentáře hrubě poškozující fanoušky a klub samotný budou mazány.
  • Nastavení profilového obrázku: → sekce Profil → vybrat soubor → aktualizovat profil → vlevo dole se spustí nahrávání → obrázek je nahraný.
1 208 209 210 211 212 259
  • Na scénu vstupuje nový díl Pyšné princezny alias Prohlášení předsedy LHK : Odvolávám jsem odvolal a slibuji, co jsem slíbil. Režie : V. Odstrčil. Hlavní role : V. Odstrčil. Žánr : tragikomedie. Více na FB LHK Prostějov mládež

• Tomu rikam prohlaseni. Bez hlavicky klubu, bez podpisu. To mohl napsat kdokoliv. Klidne i ja 😀

• co se vyklada.pan T. DOSTAL LUKRATIVNI nabidku z poruby na odkup celeho klubu za 5.2 mil. Včetne licence! proto ty kroky! A poruba pak da mladež k prodeji SK. TOHLE JDE Z ŘAD LHK. JE V TOM PAN Z RADNICE A PAN T. JIM PODEKUJTE!

• Když jsem před několika týdny psal, že bude prodána licence do Poruby nikdo nechtěl věřit. Vždyť si vzpomeňte kde působil pan Peštuka před několika lety a proč se jeho jméno stále objevuje kolem mládežnického hokeje a hokeji dospělých .

• Vážení hokejoví příznivci,

dnes spolek LHK opět předvedl, že osud prostějovského hokeje a jeho mládeže je mu naprosto lhostejný. Tímto krokem jen potvrdil spekulace, že licenci na “A” tým I mládež chtějí prodat do Poruby za nejvyšší možnou cenu.

Licenci na “A” tým, která byla prokazatelně pořízená z veřejných prostředků a mládež, která byla po léta dotována taktéž z prostředků města, kraje, ministerstva a v neposlední řadě z peněz rodičů, daňových poplatníků.

Žádáme tímto zastupitele a radní města, aby neprodleně tomuto obohacení soukromých osob na úkor veřejnosti zamezilo a spolek LHK Jestřábi Prostějov poslalo do insolvence.

Nedovolme těmto parazitům, aby znehodnotili peníze a čas nás všech…

• Zdravím všechny…Co se to tady tedy děje je jako neuvěřitelný román,já jen čekám na to co vlastně bude za hapyend…

• Bod 3.poslední věta! Bylo schváleno. Tak že licence převedena na Hk.

• @ SHERWOOD:
      Jako pardon..teď to čtu a tam je ve smlouvě vysloveně bod:
      a) Krajská liga mužů
      hned na straně 2 té smlouvy

To co píšete je v pouze v zápise z valné hromady LHK….takže tam ještě nic podepsáno není….ale i tohle je docela masakr…kdo teda sakra a kde má tu licenci na tu WSM ligu, co jsme hráli….že by i proto takový omezený nákup hráčů prozatím???

Tam ta větička o dobrovolnosti uzavření smlouvy, je právě ta berlička, aby to později nikdo u soudu nemohl napadnout, že mu drželi (i kdyby to tak bylo) nůž pod krkem….

• Zajímavé jsou 2 věci:

1. Z valné hromady LHK
      Následně předseda spolku seznámil valnou hromadu s návrhem smlouvy o přenechání práva účasti v soutěži 2. ligy (!!!) ledního hokeje z LHK Jestřábi Prostějov na Hokejový klub Jestřábi Prostějov

2. Ze smlouvy o převodu
      Smluvní strany výslovně potvrzují, že tuto Smlouvu uzavřely svobodně a dobrovolně, určitě, vážně a srozumitelně, nikoliv v tísni, nebo za nevýhodných podmínek, obsahu Smlouvy porozuměly a podpisem ji stvrzují.
      Tady jsem zvědavý, jak bude MVDr. Odstrčil u soudu hájit že to podepsal v tísni a nevěděl co podepisuje 🙂

• Možna diky převodu licence z LHK.na HK. se zachranila licence pro PV. ZE ZDROJE BLIZKEMU PANU T. BYLO OPRAVDU JEDNANE S PORUBOU O PRODEJI!

• Jsem nesmírně šťasten, že klub SKP 1913 podepsal smlouvu s LHK a tím nám prostějovským fanouškům zajistil „KRAJSKOU LIGU MUŽŮ“ …
    … takže se tady veřejně ptám, jak spolek LHK k této licenci přišel, kde je licence na dnešní WSM ligu (což je zcela jiná licence – jiná soutěž!)…
    … otázky ohledně mládeže nemám – zajímá mě pouze kategorie MUŽI !!!

> můj osobní názor je ten, že klub SKP 1913 klidně WSM ligu nechá padnout a následně bude dělat spasitele, že je alspoň kraj s nějakými nasmlouvanými hráči z okolí, veteránů a neperspektivních juniorů. Pochopitelně a logicky je nějaký Luňák a jeho projekt nezajímá! Když padnout LHK – tak se vším všudy!

– a teď do mě vy zastánci mládeže 🙂

• V podstate „brecis pekne, ale na spatnem hrobe“. Kupni.smlouva a zapis z valne hromady je potreba rozlisovat. Kupni smlouva definuje rozsah licenci a prav na hrace (krajska liga nahrazuje ligu junioru dle rozhodnuti CSLH). Valna hromada schvaluje prodej mladeze pod SK a prevedeni licence na jiny, s SK nesouvisejici subjekt.

• Pochopitelně je nějaký Luňák nezajímá, když jim jde celou dobu v prvé řadě o mládež a ne nějakou WSM ligu…. Krajská liga mužů je místo 1. ligy juniorů. Ale to by měl každý, kdo se alespoň trochu zajímá o hokej, vědět.

• svaz zrušil 1 ligu junioru a pokud ma klub juniory a nema juniorskou extra. Tak musi kluby přihlasit kraj ,jinak junci končijou! sk.pv1913 nema nic s wsm licenci!

• Krajská liga mužů je otevřená soutěž, stejně jako teď od nové sezony Regionální ligy staršího a mladšího dorostu. Přihlásit se do těchto soutěží je jednoduché. Když svaz zrušil Ligu juniorů, tak LHK spolek hned přihlásil béčko mužů do Krajského přeboru. O naši licenci na WSM ligu mají zájem dva kluby. Na 99% půjde do Poruby, která za přenechání práv nabízí extrémně vysokou částku, kterou by dal málokdo. Je to zkrátka byznys. Zítra možná budeš Vykoukalem na akci ve Šnytu oblbován, jak je všechno OK. Realita je ale úplně jiná.

• Pár hnupů zničilo mužský hokej. S mládeží běžte do prdele. Koho to zajímá , chodím na A – mužstvo .dementi.

• Tak tedy znova – ve smlouvě je napsáno „Krajská liga mužů“ … dle vašich vyjádření jsem trotl (což je samozřejmě možné), protože mi tvrdíte, že se jedná o juniory –
    takže: http://www.cslh.cz/souteze/5-liga-junioru.html – LHK Jestřábi – sk. východ … junior není muž, ale mladík do cca 22 let. Tedy soutěž nemůže znít „mužů“ – něco je tedy špatně – smlouva, nebo soutěž? Krajská liga by měla být soutěž, kde figurují kluby jako Boskovice, Blansko, KM…

• Kapitánovi zřejmě uniklo,že SK nemá s A týmem ani licencí WSM nic společného.
      Z valné hromady LHK vyplývá,že licence měla být prodána HC Jestřábi.
      Nevím taky nic o tom,že by LHK mládež měla něco společného s Áčkem,tzn.nechápu,proč je SK a fanoušci spojováno s problémy A týmu a licence.
      Pokud vím pan Luňák jasně deklaroval,že licenci má pronajatou na 2 roky. Pak o čem se tedy bavíme?Pokud ji má pronajatou tak má jistě natolik dobrou smlouvu,že nájem trvá. Nebo se nakupují hráči a trénuje na základě slibu či čestného slova? S Tomigou??
      No a pokud splnili to co si odhlasovali na valné hromadě,pak by už žádnou licenci neměli. Mělo by ji HC.
      A pokud ji mají tak jsou vázáni nájemní smlouvou.
      A pokud nic neplatí tak je to blázinec.
      A za vše může město,které licenci mělo ošéfovanou a zaplatilo.
      A pan Luňák,který buďto nemluvil zcela pravdu,nebo to má ošéfovaný dost blbě.
      A to si ho vážím a upřímně bych si přál ať pokračuje. Ale už bez těchto trotlů kolem sebe.

• Navic predmetem prodeje neni zadna licence na jakoukoliv ligu junioru, takze z toho logicky vychazi ten KP muzu. Navic to prihlasilo LHK. SK to jen prebira prave proto, aby juniori meli kde hrat. Ja doufam, ze se ve veci licence na A tym vyjasni a Dr. Lunak bude mit klid na praci s WSM ligou.

• Pokud někdo někam neprodá licenci na WSM ligu tak by se v PV hrála jak WSM liga tak současně i KP

• Je to sezona 2016/2017…pro sezonu 2017/2018 je liga juniorů zrušena…hráči kteří věkem dosahují kategorie juniorů mohou hrát (dejme tomu „na výjimku“ ) krajský přebor mužů … Tudíž se přihlašuje soutěž krajský přebor mužů kde budou hrát právě junioři + třeba někteří starší hráči … Pokud by se nepřihlásil KP mužů znamenalo by to, že hráči co vychází ze staršího dorostu by dále neměli kde hrát a v 18ti letech museli skončit s hokejem, tedy pokud by si je nevybrali týmy z juniorské extraligy, nebo některé z mužských týmů

• pokud budou tedy junioři hrát soutěž opravdu s těmito týmy, tak taková soutěž 80% lidí zajímat nebude. Na druhou stranu by mě zajímalo, zda v takovém juniorském týmu budou smět hrát i dospělí, jejich počet a zda budeme hrát severní moravu, nebo jižní se zlínskem. Představa zápasu např. s Velmezem mi nahání kopřivku! Než takovou plácanou s děckama…

• Teď spekuluji, ale Porubě nevyšel postup do WSM a v polské extralize je odmítli. Od března stavěli na PL extraligu kádr a podle webu mají na stole 2 nabídky na WSM. Teď se zřejmě řeší, jestli je výhodnější nájem od Luňáka nebo prodej. Takže byznys…
    Chtělo by vědět koho ta licence vlastně je, např. zastupitelka Naiclerová si myslí, že město má stále zástavní právo. A pokud licenci zastupitelé prodrbali, tak najít a nevolit ty, kteří hlasovali pro, plus žalovat o náhradu škody, byly to veřejné peníze…

• Pojďme najít viníky této situace. Jsou to fanoušci? Nový klub SKP 1913? Město, které nechce cpát miliony do této exekuční komedie? Celé LHK je pouze obětí tohoto spiknutí 🙁

• a to tu jde – ono se taky může stát, že bude řečeno: dr.Luňák schválil převod Porubě s tím, že v PV mu neustále házeli klacky pod nohy, pronájem za odstupné zrušil a nechal možnost prodat licenci osobě „X“ spolu s tou jeho hrstkou hráčů pod smlouvou. Syn bude hrát třeba v Litoměřicích, Jiřík bude mentálně pomáhat třeba v Letňanech a radnice bude vymývat mozek prohlášením, že hokej mužů zde nadále existuje pod hlavičkou SK v kraji 🙂 Že nám vlastně zachránili hokej, neboť PV je přece město sportu 🙂

• Tak s téma dvěma to hned vypadá lépe. A pokud vyjdou zmiňovaní obránci,tak můžeme být spokojeni. Jsme Prostějov!!!

• Zdar ve spolek, jak dopadl ten včerejší sedánek s p. Vykoukalem? díky za info

• Asi tajemství.

Takových prohlášení o Porubě a konci hokeje,pak nové posily,schůzka s fanoušky……..
      To je maglajz.

A nakonec velké ticho.
      A licenci má Luňák….Jirka.