DISKUZE

Základní informace + pravidla:

• Pro přidávání komentářů musíte být zaregistrováni a následně přihlášeni (vpravo nahoře).
  • Komentáře hrubě poškozující fanoušky a klub samotný budou mazány.
  • Nastavení profilového obrázku: → sekce Profil → vybrat soubor → aktualizovat profil → vlevo dole se spustí nahrávání → obrázek je nahraný.
1 207 208 209 210 211 259
  • Určitě to nebude horší jak pod Lhk. Vždyť na fb.mládeže Sebek přiznal ze několik měsíců trenéři nedostali výplaty.a postupem se vrátí všichni trenéři který ste vyhnali.Beck,třeba i Maier.vyhnali ste je a teď tady fnukate.

• Myslíš že se ti podepíše kvalitní trenér, když zde nebylo jasné jak to dopadne? Teď bude teprve práce schánet trenéry ,dovedl se Janes treba se příští rok ukáže Jarda Beck. Nebo tu chceš Kuzela, Mojruma, a td.jediny ko snesl měřítko byl Peštuka.

• tímhle příspěvkem si prokázal svou inteligenci.. proboha když jdu do zápasu ( tenhle zapas trval snad rok) tak na nej musím být do puntíku pripravenej! Tenhle přístup se mi vůbec nelíbí. Svůj názor sem tu napsal a další příspěvek vám podám až po příští sezóně. Přeji hodně štěstí!

• Dostali mládež do ruk před týdnem ani né! Co bys chtěl? Ukáže čas, zatím ho moc nebylo.

• Opakuji naposled,ze nic stim nemám společného.Jde mi o to aby tady konečně se začaly vychovávat talenti a byla tu minimálně základna jako před 15ti lety(já bych si přál o dost lepší samozřejmě) ale na to potrebujem v dnešní době kvalitu a lidi kteří jdou s dobou a mají chuť se vzdělávat a něco dokázat jelikož hokej se každým dnem vyvíjí trosku jiným směrem nez si dokážete představit (stačí mrknout na zapas NHL)a je třeba na to už konečně reagovat a to mi u lidi v realizačním týmu SK zatím chybí…

• Me zas prijdou jak z jine galaxie tvoje prispevky. Ja si myslim, ze Michal Janecek, Pavel Kumstat, Filip Smejkal, Milan Sedlo nebo Marek Cernosek urcite nejaky ty zakldy brusleni maji. Schuzka trvala asi hodinu. Myslim si, ze za ten rok, co SK zacalo pusobit s 5ti hodinama ledu tydne a satnou ve stavebnim kontejneru je zdvojnasobeny pocet deti a sposta spokojenych rodicu celkem prislibem. Nechapu tady to hnojeni, kdyz se poradne ani nezaclo…

• Hráč a Trenér to jsou dva rozdílné sporty jak po psychické stránce tak po té dovednostni..Já na nikoho nejnojim z lidi který si tu vypsal jestli sis všiml.. klobouk dolu před tím jak se dokázali vypořádat s podminkama o tom žádná! Ale kolik ztehle lidi tím hokejem opravdu žije a zajímá se o nové trendy o TRENERSTVI dosazeny ktem správným věkovým kategoriím?Viděl sem trénink SK. Super trénink byly tam stanoviště všechno možný vypadalo to na úrovni! Ale tenhle trénink je určen pro věkovou kategorii 10-14let! Na tom place byly děti kteří měl 5-6 let… jestli takhle budou trénovat a nede bože to někam dotáhnou tak v 25ti konci s hokejem i s určitým životním stylem.. Budou mít odrovnany kolena,kotníky,kyčle,natahly vazy,trisla… a to je důsledek toho ze ti lidi nemají TRENÉRSKÉ znalosti! Zadny ztehle lidi kteří tomu přihlíží a ty si tu vypsal na tuhle základní skutečnost do dnešního dne ne upozornili! Tebe chápu si fanoušek a chceš aby to tu bylo na dobře úrovni konečně ten hokej jak si všímám ale u toho by si měl skončit. Přeji hezky večer

• To Divák:
      Zásadní změnou teď pro všechny bude, že každého z vedení SK můžeš kontaktovat na každém tréninku a probrat to s nimi osobně. Každý kdo přijde s dobrým nápadem a myšlenkou jak mládežnický hokej v PV posunout o level výše bude určitě vítán. Už pominuly doby, kdy si mohl jako rodič dítěte v LHK mluvil do zdi, nebo psát na diskuzi…
      Odborníků je v SK dost a další budou přibývat. Chybami se člověk učí a těch bylo v minulosti opravdu hodně, takže je fakt z čeho čerpat. Celý tento upgrade byl vyvolán rodiči a výhradně ve prospěch PV dětí, nic více, nic méně.
      Tolik příkladné obětavosti, kterou lidi kolem SK do klubu vkládají, bezesporu přinese ovoce. Je a bude to klub otevřený, jak pro rodiče, obchodní partnery, fanoušky, tak i Magistrát PV. Jestli je tedy Tvůj zájem o PV hokej opravdový a cítíš se být odborníkem, určitě opusť tuhle formu komunikace a zcela otevřeně přijď toto téma probrat s kýmkoliv z vedení SK. Nakonec z Tebe může být důležitý článek řetězu, který náš hokej potáhne úspěšně vzhůru.

• Myslím ze tenhle člověk tě to vysvětlil velice logicky. Video sem shlédl a nevidím jediného hokejového člověka ani prostředí které by naznačovalo tomu ze by to šlo z hlavy lidi z výše. Jeho názor nikoho nenapadl jen tady podotkl na holou pravdu. Takže je na čem pracovat předpokládám!

• Podivej. Jak znam vedeni SK, tak jsou to velmi vstricni a otevreni lide. Podle me je staci kontaktovat a zapojit se do procesu vychovy mladeze. Ale to ty asi nechces. Pro tebe bude lepsi pod prezdivkou „Divak“ vykladat na netu bludy. Na FB „eskacka“ je dost fotek a videi z treninku ruznych vekovych kategorii a myslim si, ze si udela kazdy obrazek sam. Podle me kdyz 6ti letej kluk dela „opici drahu“ urcite to na nem nenecha negativni nasledky a da mu to vic, nez se tocit a chytat hokejku 10 minut furt dokola 🙂

• Buďme v tuto chvíli vůči SK shovívaví a nechme jim prostor ať mají možnost ukázat, co umí. Kvalita tréninku mládeže je odvislá od kvality trenérů. Volání po návratu Becka, Janečka a Majera je spíše zbožné přání. Jednak jsou na sezónu 2017/18 pod smlouvami ve svých klubech, kde mají pevné pozice a dobré finanční podmínky a otázkou je jestli by vůbec chtěli zpět. Je na vedení SK, zda mají na to, aby se pokusili je přetáhnout zpět. Do té doby, ale musí někdo trénovat. Pokud jste chodili na tréninky a zápasy LHK mládež a viděli tu plejádu různých individuí, tak bych se nebál o pokles kvality tréninkového procesu.

• MOHLI BY JSTE KONEČNĚ ŘEŠIT HOKEJ KOLEM A. MUŽSTVA A NE JEN NĚJAKOU MLÁDEŽ, KTERÁ 90% LIDÍ ANI NEZAJÍMÁ?! CHODÍM FANDIT NA MUŽE A NE NA DĚCKA! KECEJTE SI V DISKUZI NA STRÁNKÁCH SKP1913 KTERÝ FRANTA JE LEPŠÍ TRENÉR A KOLIK DĚCEK MÁ NA TRÉNINKY. ANO – TOMIGA TO POSRAL, VEDENÍ JSOU TROTLI, ALE TO JE VŠE! CO LUŇÁK, SMLOUVY, POSILY, TRENÉR… TOHLE ŘEŠTE!

• xXx: Když muži skončí, tak si představuju, že tu bude fungující klub a ne ten Tomiguv paskvil. Takový klub je poté schopný sehnat nové investory do klubu a třeba i A týmu. Je třeba si uvědomit, že Luňák to tu nebude dotovat do nekonečna. To nejde. A co pak? S Tomigou nikdo spolupracovat nebude. Doktor si furt stěžuje, že z okolních firem nikdo nedá ani korunu. Tak proč asi??!
      Mladý Luňák má zrovna u lidí v kotli a těch co aktivně povzbuzují doma i venku velikou podporu. Ty chytráky někde od bufetu snad nemůže brát nikdo vážně. Ti budou pomlouvat i kdyby tu hrál Jágr.
      Kamery nikdo z fans Luňákovi určitě nenutil, pyro je dvakrát za rok s Přerovem..
      A to s těma trikama a šálama myslíš vážně? To je jako naše chyba, že klub absolutně sere na JAKÝKOLI marketing a věci s tím spojené? Nápadů mu bylo podsouváno mnoho a mnoho..

• Tak teď nevím. Základem A-týmu by měli být zkušení hráči . To je jasné, ale do tohoto týmu by se měli dostávat odchovanci klubu. To znamená kvalitní mládež. A jako fanoušek hokeje napsat, že vás mládež nezajímá-divné. Vychovat hráče schopné nastupovat za A-tým, by měl prvotní cíl. Ne jen nakoupit, odehrát a opakovat to dokola. Nebude se fandit lépe, když budou hrát Prostejovaci???

• Tak teď nevím. Základem A-týmu by měli být zkušení hráči . To je jasné, ale do tohoto týmu by se měli dostávat odchovanci klubu. To znamená kvalitní mládež. A jako fanoušek hokeje napsat, že vás mládež nezajímá-divné. Vychovat hráče schopné nastupovat za A-tým, by měl prvotní cíl. Ne jen nakoupit, odehrát a opakovat to dokola

• Každý názor má nějakou pravdu ale na druhou stranu si myslím,že k čemu je mít kvalitní mládež (snad už konečně bude),když A-tým bude hrát třeba 2 ligu… přece každý kdo na to má,půjde hrát za někoho kdo má ambice a kvalitu v profi soutěži …pochybuji,že se tu udrží kvalitní mládež pokud A tým nebude hrát špici první ligy. .

• 90% ani nezajímá? To si nemyslím ani náhodou, za sebe a kluky co znám můžu říct, že Áčko jim je momentálně ´´u prdele´´.. zvláštˇ, když 3 roky můžem být poslední (nádsázka). Pro mě osobně je důležitější momentálně fungujicí mládež a s ní i celý hokej v PV, aby to mělo řád a nebyl tu Tomiga a spol.

Určitě ti forum nepatří, tak tu nerozkazuj kurva kdo sem co má psát..

• Luňáka potřebujem? A proč ho nepotřebují ostatní prvoligové kluby jako Přerov, Havířov, Třebíč, Vsetín, Ústí atd.? V čem jsme jiní?

• … to máš sice pravdu, ale když muži skončí, tak si představuješ, že lidi budou chodit na mládež? To snad ne?! Nebo si naivně myslíte, že v tom případě hokejky seženou dvacet hráčů do kraje, nebo koupí 2.ligu, a to vše pro nějakých cca 800 diváků. Prostě Luňáka potřebujeme – bez něho jsme jako ve Vyškově, Uničově, Rosicíc a dalších řitích – tz. nadlouho v prdeli! Pak si ty vaše vytrénovaný děcka za pár let užijí v Olmucu a Přerově, no a vedení bude mít své investice zpět. Nebuďte naivní! … a že na nás Luňák sere – samozřejmě – spočítejte na kolik ho přišlo placení za pyro, policii, dohadování s DomSprávou, prodáváme si šály, trika (samozřejmě má být akční), věčná kritika Luňáka juniora a jeho přehmatů v sezonách…

• Tady se řešila budoucnost prostějovského hokeje třeba na několik desetiletí dopředu. Tak promiň, že jsou tu lidé, fanoušci, kteří se dívají i do budoucna. Až Luňákovi vyschne pramen, tak budeš za ty děcka rád. 90% lidí to nezajímá. To máš bohužel pravdu, kdyby zajímalo, nemuselo to dojít tak daleko…
      Luňák má svoje internetové stránky, svoji marketingovou pracovnici. Jseš nespokojený s informacemi o klubu? Nejsi sám. Luňák totiž na fanoušky očividně sere. Všechny akce s fans zrušeny pro nezájem ze strany klubu. Propagace klubu veškerá žádná. Ale co, zase se vydá týden před soutěží prohlášení, jak je cílem boj o extraligu a bude se čekat, že na první mistrák příjde 3000 lidí…..

• Divák
    Vidím, že jste přinejmenším trénoval NHL a samozřejmě několik let hrál. Rád bych se zapojil do této debaty, když už moje jméno zmiňujete ve svých odkazech. O mně už zřejmě víte vše, takže bych byl rád kdybych věděl kdo hodnotí moje hokejové dovednosti. Děkuji
    Otakar Kovář
    trenér SK PROSTĚJOV 1913

• PIRLO PROČ POTŘEBUJEM PANA LUNÁKA? ODPOVĚD JE JEDNODUCHÁ ZNAŠ NĚKOHO KDO KDY DÁVAL MILIONY ZE SVÉHO DO PV HOKEJE? PROTO HO POTŘEBUJEM ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

• Já si myslím, že to jsou spojené nádoby…. pokud bude kvalitní A team = bude chodit hodně lidí…víc děcek víc vzorů = víc malých děcek zapálených do hokeje = možnost že se objeví víc talentů….

• Vždyť Lunak nechal zrušit fórum pak odmazal i odkaz na Fop1913.takhle se bojuje o fanoušky. Svým chováním odradil určitě fanoušky od podpory svého cirkusu. Vy furt A-tym!tenhle A-tym nevlastni licenci,ma ji v pronajmu na 2 roky,nevlastni logo ani nazev klubu.to radeji zhruba 10 mil za dva roky co vytaha z města, at mesto vynalozi do Sk.a da jim ukol postup do druhe ligy.jak tohle dopadne za 2 roky?bez koncepce jen pod vedenim emotyvniho GM. Pokud neziska město zpátky zástavní právo nad licencí tak je tenhle neklub,zábavná atrakce na kolotocich.to je realita dnešního Pv. A vše způsobily pan T. Nebo obechcal i Lunaka který díky své najivite s licencí stratil důvěru skoro u všech, hlavně ze máme do 5 let extraligu.

• Je to úplně stejné jako ve fotbale. Tam se vám nelíbilo, že to měli lidi napojení na TK+, kteří se rozhodli pozvednout soutěž tam kde měla být. Začali jste chodit na tzv. B)tým, který byl správný tím, že tam byli „prostějováci“ – jezdili jste po dědinách a fandili – ano, bylo to paráda, plno zážitků a elánu… druhá strana byli blbci, co se zaprodali „Černoškovi“ a chodili na II.ligu… hanba, ostuda, nejste fanoušci… správný je B)tým… na stadion Za místním nikdy nevlezeme… co na tom, že někdo nějaké okresní soutěže nepovažuje za něco, na co se měl dívat. Pak vám hračku zrušili a zbyl pouze zase jen ten hokej. Pár hlav časem, tak nějak začalo chodit k rohovému praporku pod falangu 1.SK, ale spíš symbolicky. Časem to přestalo vadit i těm nejradikálnějším. Nicméně bojkot trvá nadále, což je myslím chyba, neboť jste se ošidili o možnost zážitků s týmy z 2.ligy – mohli ste si zafandit proti Baníku, Sigmě, Viktorce, FM, Opavě… Třeba by ti kluci soutěž odehráli i jinak. Ironií je, že právě tuto soutěž hráli hlavně ti mladí prostějováci 🙂 Stadion ve Sportovní stejně nikdo nikdy nespraví, zbylo jen jméno Skalní – značka, která dnešním nejmladším nic neřekne. Stadionek na Beneše je paskvil, ale jiný už zde nebude a fotbal se hraje dál i bez vás. A tohle vše je podobné s hokejem. Taky chcete mladé kvalitní hráče, podporovat je a třeba fandit juniorům. Jenže hokej nejste pouze vy – samozřejmě hájíte kvalitu (což je v pořádku), ale jdete proti majiteli A)týmu – jasně, měl vazby na Tomigu a takytrenéry mládeže, dělá si co chce, je ve všem bordel… jenže si uvědomte tu nejpodstatnější věc – vše je o penězích, závazcích a známostích. Nechci obhajovat Luňáka a vím, že to s ním může dopadnout katastrofálně a bude třeba strčený do kolnky k Tomigovi, ale jejediný kdo zde strká peníze. Zatím je to pořád on, kdo dokáže mít hráče na WSM ligu. Až odejde a nebude se zde hrát, nebo to vaše SKP 1913 bude hrát třeba kraj, tak to bude bavit leda tak hrsku vás. Lidi nebudou chodit na nějaký Kroměříž, Brod, Bylnici… Vemou auto a za čtvrthoďku mají extraligu. Časem vám to mužské družstvo zruší, protože bude finančně a hlavně kvůli kvalitě vhodné mladé poslat právě k tomu sousedovi a nikoho nebude bavit vyhazovat miliony pro prázdný stadion stále bez rekonstrukce, která se právě kvůli odchodu z WSM ligy nikdy neuskutečnila 🙂 Zkuste trochu myslet a hlavně se poučit z minulosti!
    PS – ještě nezapomeňte zase připomenout, že toto fórum patří jen vám (to škatulkování „jen my máme ten správný názor“ zde svědčí o všem)
    A na závěr jedna otázka – Když už vám ten Luňák a jeho přístup pořád vadí, tak proč celou sezonu pořádáte zájezdy a fandíte jeho produktu? Proč povzbuzujete jeho zaměstnace? 🙂

• Žádný bojkot na fotbal není. My máme přes sezónu dost práce okolo hokeje a věř, že místy jsme z toho až znechuceni, kolik nás to stojí času. A do toho ještě organizovat fotbal? Ne.e díky. Můžeš si to vzít na starost ty, pokud ti to tak moc leží na srdci, ale pochybuju, že bys něco udělal, jsi totiž jen další z těch, co hledají chyby, ale skutek utek.
      Proč chodíme na hokej? Protože jej máme rádi a s tím, kdo a jak tomu šéfuje nejsme schopni nic udělat.
      Poslední věc: Říkat na fóru fanoušků, které spojují určité hodnoty, že jejich názor není správný je stejné jako jít na forum sociální demokracie a předhazovat jim pravicovou politiku. My jako fanoušci máme určitý pohled na věc. v některých věcech se třeba rozcházíme, ale na tom nejdůležitějším se shodneme a tuto schodu pak prezentujeme i na tomto fóru, které ať už chceš nebo ne, je naše. Oficiální klubové, kde by se měli řešit posily, přestupy, hráči atd. pan Luňák uzavřel.

• Já ti teda odpovím za sebe. Třeba se ozve ještě někdo kompetentnější. O tom fotbale to není tak úplně pravda. Fandit na fotbal může jít kdo chce. Prostějov je prostě hokejové město a fotbal tak netáhne. Mě osobně to, že se nechodí organizovaně na fotbal mrzí, ale víc s tím nezmůžu. To co tehdy bylo a stálo za FK se už docela pročistilo..
      K tvé poslední otázce. Dokud se hrálo, tak to ještě nebylo tak špatné jako teď. Já osobně nejezdim fandit Lunakovi, Vykoukalovi ale Prostějovu. Zvyšovat prestiž Fans of Prostějov před jinými ekipami. Protože mě fandění a vše kolem baví. A je mi jedno, jestli budu jezdit na extraligu nebo krajské přebor. To je asi ten rozdíl mezi mnou a těmi diváky o kterých píšeš. Kde ti diváci byli, když se pod Arnoštem párkrát prohrálo?! Proč je nikdo z nás neviděl v Benátkách, Usti, Kadani apod. Ty to píšeš, jak kdyby tu chodilo na hokej 5000 lidi v průměru. Ale nalejme si čistého vína. Ty návštěvy jsou tristní a letos to bude ještě horší. Jestli píšeš, že by chodilo 800 lidi na kraj. Tak aby jich tolik nechodilo už letos..
      Avšak vše má své hranice. Pokud chce majitel klubu rozdávat zákazy vstupu na hokej svým fanouškům, tak je něco špatně. To už je podle mě za hranou a nejspíš proto se v posledních týdnech nálady vůči doktorovi tak vyostřily…

• Konečně člověk s mozkem na pravém místě. Snad to nesmažou !!!!

• Nechápu co ten článek má společného s tím komentářem. Ten kluk to prostě v sobě má. Chce.
      Takových je pár. Pak jsou kluci co je to baví a někdy není na škodu i zakricet. A pak jsou kluci co prostě chodí a většina z nich se na to příchodem puberty vykasle.
      Jako hystericky řvát určitě ne, ale pokud vím ze ten kluk dělá opičky, nebo má na víc, tak nevidím problém i zarvat.
      Já dělal s detma fotbal a když mi osmiletý frajer řek že se mi na to může vysrat tak taky dostal sodu. A protože jsem věděl ze ten fotbal má rád tak jsem jen čekal až se vrátí omluví podali jsme si ruce a od té doby fungoval.
      No je to super trénovat takový kluky jako je ten článek. A kluky co mají takové rodiče. Ale těch je bohužel pár procent.

• Lidi a tady to mate černý na bílém.Misto aby tu prokázal profesionalitu a úroveň tak mu tu odepíše jako náfuka a člověk který je nejchytřejší akorat u piva. Možná to bylo myšleno jako inspirace a motivace a ty by si měl ukázat že to tak není ale bohužel jediný zatím Kováře zajímá akorát kdo tu píše!..

• Divak
      Sokole. Vidím, že už si tykáme. Slušné chování zřejmě nula, nevadí. Pokud používáš pro tebe cizí slova, je potřeba skloňovat. Vidím, že už jsi se ozval, jak píšeš o té huse,a rád pokecám. Možná mít koule tak se podepíšeš!!!
      Zdareček

• Kovář přečti si tenhle článek velice pozorně! Už nechci vidět aby si řval po 6ti letych dětech a nutil je do stoprocentní akceleraci! To dítě musí chtít samo! Jednou tě navštívim a představím se ti protože potrefená husa se vždy ozve!

• Jako otec dítěte které ať chce, nebo nechce asi musí podle prvních slov pana Černoška, musím říct, že schůzka na kterou nás SK pozvalo stala za za pěkný hovno! Nic jsem se nedozvěděl, snad jen to, že trenéři jsou z velké části rodiče a pan Janeček tak ten je třešničkou na dortu!

• Hele Hugo,hlavně za Tokiu ste měli schůzek co ?a informaci!

• Pane HUGO, nikam přecházet nemusíte, V případě že LHK končí vaše dítě je volné a můžete si vybrat VY , klub kam půjdete – třeba Olomouc, Vyškov , Uničov, Šternberk či Přerov. Je to jen na Vás ! No a pokud by jste měli jít pod SK dejte si do smlouvy že můžete jít kdykoliv a kamkoliv bez tabulkovného , Hodně štěstí při volbě

• Buď jste na té schůzce Fanouši nebyl a nevíte o čem je řeč, protože já a ostatní co jsme tam byli víme a nebo jak se říká potrefená husa? 🙂

• Hugo z hor alias zarputilý přívrženec LHK a MT transformovaný do SK bude hledat chyby za každou cenu. Nemám pravdu? Chce to chladnou hlavu a pozitivní mysl :-).

• To je logika jak prase, takže pokud někdo neleze do prdele SKčku a napíše svůj názor tak už je to Tomigovec. Tak na to mám jen jednu odpověď….,, To jsme pěkně v prdeli a bude to horší jak za Tomigu“

• Pro pana Tomigu, je podle večerníku hokej srdcova záležitost. A Pospíšil mu notuje, jestli on nebude ten dirigent té filharmonie.

• Dělám pro hokej v PV všechno a vy mě tady jenom urážíte. Hovno tomu rozumíte, na bruslich jste nikdy nestáli. Kokoti hlavy židovský

• Hrůza, co se tady v prostějovském hokeji děje. Můžeme závidět 1.SK, jak to dělají. Budou hrát msfl, peněz není, ale mládež se dělá s chutí a má to hlavu a patu.

• Řekl bych, že myslel především mládež, kterou opravdu může hokej fotbalu závidět.

• To ne, myslel jsem spíš celkové fungování klubu s důrazem na mládež a odchovance. Druhá liga byl propadák, ale nezkusit to by byla škoda.

• No nevím, nevím jestli máme závidět 1.SK – že by tu letošní ostudu, co předvedli ve 2. lize?

• Jaké rozštěpení fans scény PV? Já bych řekl, že všichni fans jsou za jedno a to radši vybudovat transparentní klub s fungující mládeží a řadou odchovanců v A-týmu a konečně vychovat nějaké hráče pro český hokej na nejvyšší úrovni. Pro co jsou ostatní diváci, kteří chodí na hokej, to nevím.

• To tady raději nepiš 🙂 zde se schyluje k totální revoluci – rozštěpení fans scény PV – bohužel 🙁

• Tady se clovek fakt pobavi. Skoro 7 let tady nikdo nechtel videt postupnou devastaci PV hokeje. Ale po 5ti minutach uz vsichni vi, co vsechno je spatne. Ale nikdo tady nenapsal co je vlastne spatne? (kdyz neberu nesmysly o trenerech, kdy SK je dle meho nazoru schopno zajistit dostatek schopnych treneru. Ale mozna, ze alkoholik a gambler Mojrum trenujici nejmensi v LHK byl lepsi alternativa).

Clovek se musi zasmat, kdyz si precte, jak Tomiga je znechucen z vyvoje kolem hokeje. Ze pry je jeho „srdecni zalezitost“. Vsichni vime, ze pro nej to byla zalezitost predevsim existencni. Asi zapomnel, ze to byl on, kdo privedl Odstrcila do klubu. On mu prenechal pravomoce (a hlavne zavazky), on ho poveril vedenim klubu a on ho nechal, at situaci vyresi. A Odstrcil ji vyresil.

Cloveka pobavi, kdyz namestek Pospisil nevi co je s licenci a v cich je vlastne rukach. Mozna, kdyby Mesto PV a jeho Rada, ktere zastupuje v roce 2004 zridili na licenci, ktera byla zakoupena z verejnych penez zastavni pravo jak ulozilo Rade tehdy zastupitelstvo, misto toho, aby ji predalo do soukromych ruk bez nahrady, tak mohla licence lezet pekne na radnici. Je s podivem, ze zpochybnuje smlouvu (do ktere mu nic neni), ktere byla pri jejim podpisu pritomna nejen primatorka, ale podle jejich slov i notar.

No. Snad se tomu jednou opravdu zasmejeme.