DISKUZE

Základní informace + pravidla:

• Pro přidávání komentářů musíte být zaregistrováni a následně přihlášeni (vpravo nahoře).
  • Komentáře hrubě poškozující fanoušky a klub samotný budou mazány.
  • Nastavení profilového obrázku: → sekce Profil → vybrat soubor → aktualizovat profil → vlevo dole se spustí nahrávání → obrázek je nahraný.
1 201 202 203 204 205 259
  • Jihlava – V Prostějově už pravděpodobně nebude pokračovat útočník Lukáš Žálčík. Spekuluje se o jeho odchodu do Dukly

• Ať si toho klauna nechají. Stejně se jenom vozil po ledě. Pičus

• jestřábe jen slušně vloni jsme mu všichni tleskali a extraliga se neodmítá

• §§§: To jakej su nech laskavě na mě, já se s tím vyrovnám. Mohl jsi napsat argument, proč je Holík prospěšnej. Já ti to povím. Říká se tomu statistika…Holík byl ve 47záp. u 44 obdržených branek (suveréně nejvíc z celého týmu), tzn. že skoro v každém zápase vstupuješ na led a prohráváš 0:1. Další věcí je jeho vylučování. Bruslí dobře, útočníky stíhá (pokud je v obraně a není zrovna v útočném rohu) ale většina vyloučení pramení z frustrace, nedokáže zvládat emoce a oslabí tým v opravdu blbou chvíli – viz PO v Přerově. Dopředu není marnej, ale to by s ním musel hrát v obraně asi Makelele, aby to všechno oblítal.
      Takže až budeš chtít na mě reagovat, napiš argument, nebo napiš, že jsi vyjebaný Sigmák a bude jasno. Pozdravuj starou

• Holík , konečně nějaký dobrý hráč podepsal. Akurát k němu musí být nějaký dobrý defenzivní bek, protože Holas je skoro jako 4. útočník, hodně gólů a asistencí, ale také honě mínus bodů.

• PM: TY MUSÍŠ BÝT MEGA KOKOT !!!!!! I S TÍM JESTŘÁBEM !!!!!!

• Chudák paní Rašková,neví co stím! To je tak když radnice toleruje a nekontroluje tok financí a celé to ovládá jeden muž.nechali ste to zajít daleko! Tak jak ve fotbale pan Pelta.

• Dostal podle Vykoukala podobnou nabidku, jen extraliga a stabilni klub je jine lakaldlo….nez exekuce Odstrcila

• Nečekal snad nikdo rozumně uvažující že by tady mohl hrát dál. Nejsou peníze, není láska…

• CHLAPI CHYSTA SE KONEC SOUDRUHA EMANA A SOUDRUHA ABISE CO VY NA TO_?

• Kurva už se ví kdo bude trenér ? Mohli by dát druhou šanci Arnoštovi, za jeho působení se hra zvedla.

• Myslím, že mají zažádáno o výjimku 3+golman v té Konci?ale ještě musí proběhnout rekonstrukce šaten…

• V Konici nevyhovuje hrací plocha – museli by hrát na Stražisku. Kdo by tam jezdil?!

• Nejlepší by bylo kdyby to prodali. Nedá se na to chodit dívat

• Jo bude, uklízečky v práci říkaly, že Konice a Brumov Bylnice by měly zájem…?

• co jiného může vymyslet blbeč.k z Tvargloňova 😀 😀

• Tak další ,,posila “ Dvořáček. Už tu máme perspektivního Hozáka, ještě perspektivnějšího Zabloudila a teď zase znovu nikdo. To bude sestava, kdo na to bude chodit?

• Tohle forum je největší odpad v republice!!! 😀 Taky tedy přispěju.Trenéra vůbec nepotřebujeme vy hlupáci… s takovým týmem letos do extraligy postoupíme na hladko i bez trenéra…

• jestřáb a další holky z mory: Přestaňte tu trolit jak maly děcka. Jestli vás něco sere, běžte za Kájou, ta vám pofouká bebí 😀
      Nebo to admini mažte kurva!!