DISKUZE

Základní informace + pravidla:

• Pro přidávání komentářů musíte být zaregistrováni a následně přihlášeni (vpravo nahoře).
  • Komentáře hrubě poškozující fanoušky a klub samotný budou mazány.
  • Nastavení profilového obrázku: → sekce Profil → vybrat soubor → aktualizovat profil → vlevo dole se spustí nahrávání → obrázek je nahraný.
1 200 201 202 203 204 259
  • něco podobného už jsem psal před 3 týdny ohledně šlahaře.

fair play napsal: 11/04/2017 (8:13)
    Pokud Šlahaře podepíše zlín kde bude hrát tak 3-4 lajnu , tak bude asi hrát i za vepřov aby byl v zápřahu. nepřetáhne si kamil nějaké hráče k sobě ? zná je a ví co od koho čekat. navíc asi ví jaký tu měli plat a může jim nabídnout po domluvě s vedením vepřova lepší smlouvu.
    žádný překvapení teda a škoda ho taky není . stejně tu nebojoval a nehrál nic extra.

• https://or.justice.cz/ias/ui/vypis-sl-detail?dokument=48376043&subjektId=786462&spis=781312

LHK spolek měl valnou hromadu. Viz sbírka listin v odkazu. Několik poznatků:

Do 7.3.2017 měl spolek LHK skutečně jen 3 členy (Tomiga s mladým a JUDr. Krátký), a tento spolek tak dostával na 3(!) oficiální členy milionové dotace. Navíc vybíral od rodičů „členské příspěvky“, přestože členy nikdy nebyli ani oni, ani jejich děti.

A další, možná nejdůležitější věc. Michal Tomiga st. rezignoval na funkci předsedy spolku, a navrhnul do vedení nově příchozího člena MVDr. Odstrčila a ten vzápětí navrhnul a ustanovil ředitelem spolku Michala Tomigu st. Takže takové škatulata hýbejte se „na český způsob“.

Trapné, průhledné, zoufalé…

• Tak Šlahař zklamal, co se dá dělat. Také mě děsí že u nás nebyla ohlášena ani jedna nová posila, ale třeba se dočkáme něčeho hodně velkého. Celkem mě zaráží že tu nejsou spekulace o nějakých hráčích 😀

• No tak pokud se o tom spekuluje v PV, tak už je prakticky pravda. A v tom případě bych přišel i s transparentem.

• Spekuluje se, že by Jarda mohl skončit v NHL a přijít jako posila do WSM ligy do klubu LHK Jestřábi Prostějov. Bude vlastnit Kladno, ale jak říká, slíbil, že do Kladna půjde jenom pokud budou hrát extraligu.

Zdroj: Míša Tomiga

• Ikdyž nám hokejová sezóna skončila, už mi Prostějov chybí a v sobotu se opět objevím zde ve městě na fotbalovém stadionu!! Doufám v bouřlivou podporu!

• Nebylo tezke se podivat na google a zjistit co je Dr. Doolittle zac. To, ze vice firem, kde pusobil skoncilo v upadku a to kde a u koho bydli jiz bylo receno.

Podle informaci z Centralni evidence exekuci totiz ma navic novy predseda LHK spolku Dr. Odstrcil na sebe uvalene exekuce celkove za vice nez 1,6 milionu. Je videt, ze peclive vybirali noveho predsedu 😀

• Do 14 dnů se kluby musí přihlásit do souteže. V prostějově je současná situace kritická a patová. město bude podporovat pouze jeden klub, co se týká můžů tak tam je v podstatě situace neřešitelná a uvažuje se o prodeji licence do Poruby

• Já nemám potřebu se tady schovávat za anonymní nicky jako někteří. Nevím co si tu dokazujete, ale me jste úplně u prdele. NULY!!!

• Dnešní možnosti internetu jsou neomezené Davide. Buď jsi to psal ty a nebo leda tvoje stará. Tak neuvažuj o prodeji licence a běž se příště aspoň přihlásit na městskou wifi 😉

• čsob: Tohle jsem bohužel já nepsal!!!

A co se týče mužstva žen tak situace je parádní, dokonce se hlásila i tvoje stara, ale bohužel je moc tlustá a nejspíš by tu váhu neunesli brusle a praskli by holdery!!!

• Davide („Dejwe“,“Odvarenej Lunak“ atd.) ser na to. Těma tvéma plkama tady nikoho nevystrašíš. Jaká je situace u nejdůležitějšího hokejového mužstva ve městě, mužstva žen? 😀

• To jsi zase vyštrachal kde ? Licenci má na dva roky pronajatou Luňák, ne ?

• Buď tě klidní v pv se hokej bude hrát ale jaká úroveň to není jasný jen pro nás pv je pozitivní ze se nezestupuje takže proč neusetrit nějaký milion. Takže by se klidně mohli vrátit jedlička zachar či kolibar a další a bojovat s kadani o 13či 11 místo ale spekulace dobrá ne…….

• Když zž bude hokej na kulový, tak by to chtělo alspoň fakt dobrý pivo 🙂 jinak bude pořád těch 1000 hlav – masochistů

• Nekde jsem slyšel že doktor přemýšlí o prodeji licence. Co je na tom pravdy ?

• Chlapy v práci říkali že Hodonin nebo Poruba by měla zajem o naší licenci

• Ku.va to jsou žvásty….. to je fakt hrozný….běžte už do prdele….

• 3lahař není zas tak velká ztráta, jak o něco šlo byl neviditelný a jak tu nekdo psal bál se soubojů a jít do střely. Spíš se směji tomu jak se každý rok vepřov snaží někoho kdo hrál u nás přetahovat, myslím že to nebude jediný hráč letos ale nechme se překvapit. Šlahař je prostě jenom další bezcharakterní krysička neboli potkánek, ale takové mají v blackcity vepřov rádí 🙂

• Šlahař byl do příchodu trenéra Arnošta jedním z nejlepších hráčů, je rychlý a umí dát gól, ale musíte ho umět využít, a naše katastrofická obrana v čele s Vokurkou a Protivným neumí v tísni dát nahrávku. V play off byl jediný v plus bodech i při času, který dostala jeho lajna. Arnošt Lajnu Šlahař, Matuš Žalčík totálně zabil. Podle mě to byla nejlepší lajna a kdyby je podpořil beky tak vše mohlo dopadnout úpně jinak. A hrát pod trenérem Luňákem ml., který si dělá co chce a na led chodí kdy chce a dělá taktiku v kabině je asi dost těžké,. Uvidíme kdo na tu naši sestavu bude chodit

• 2 roky a dva roky lepsi umisteni nez pv ….to je fakt…tak se s tim smirte

• Ono je půjčit a půjčit.
      Hostování s opcí je přece jen něco jiného než střídavé starty a čekání kdo přijede.
      A s tou 4 lajnou….no tady jaksi asi není kam sáhnout. Mládež poněkud pokulhává,ale snad se blýská na lepší časy.
      Za xxx let

• Přerov – farma Komety a Zlína:D.. já měl za to, že Prostějova?! Vážně si myslíte, že Přerov přeplácí vaše hráče? Možná by stálo zato, zeptat se vašich hráčů nebo těch co odchází, co jim v PV vadí nejvíce ;). Vaše modla Luńák je sice životodárce vašeho hokeje, ale taky si sám sobě podkopává nohy. Krom juniorů vám nikdo nic „zadarmo“ nedá ;). Spíš se zamyslete, kdo hraje 3-4 lajnu v Přerově a kdo v PV. V podstatě jsou to odchovanci, nebo hráči co vybojovali 2.ligu. Kolik takových tam máte?

Mimochodem cesta pujčování.. kolik měla loni JIhlava pučených hráčů a kolik letos? I vy si je půjčujete ;).. těch co vám patří napočítate na 1 ruce.

• Přerov je farma. Přesně tak. Pokud chcete mít cíle musíte stavět vlastní team.A já jsem rád,že patříme mezi ty co staví a ne,že si půjčí hráče a pojďme hrát pěkný hokej.
      Možné pohádkové scénáře,ale aspoň se zkouší. Mě ty scénáře nevadí. Kometa je měla x let a nakonec to museli koupit.
      A směje se jim dnes někdo??
      A že bude Přerov před náma??
      N o a? Je to sport. Jenže oni ví,že touhle cestou půjčování nemůžou ani snít.
      A co se týče Šlahaře? Asi chce zkusit zabojovat o ELH. A že ho poslali do Přerova?? Nevím jak moc si mohl vybírat.

A Drtina? Skvělá zpráva. Pro ty co tu plakali,že nepřichází žádní hráči.
      Trošku trpělivosti.

• Majkl: Podle čeho soudíš, že Přerov dělá za méně peněz více muziky? Přerov nám přeplatil některé hráče a ti Sikorové, Sýkorové atd. tam fakt zadarmo nehrají :D. Přerov je narozdíl od nás farma, takže lidi do 3 a 4 útoku jim pošle Zlín/Kometa. My si je musíme sehnat a platit sami.
      Co lze Přerovu závidět, je celkové fungování hokeje. Město zapojené do chodu klubu, kvalitnější mládež než u nás, nevyhlašují pohádkové scénáře před sezonou.. To je bohužel momentálně realita.

• Aby se zase Vepřov nesmál nám a neskončil na tom líp. Místo smíchu bych spíš přemýšlel proč se ve Vepřově dělá za méně peněz víc muziky. U nás to nejde ale tam ano. Šlahař je jeden z těch kteří už nechtěli hrát pod diktátorským přístupem Dr. Luňáka. My zatím nemáme ani trenéra a část hráčů je na individuální přípravě kterou já osobně neuznávám. Hlavně že Vykoukal tvrdil jak se vybírá z deseti trenérů. Není tady ani jeden což hovoří za vše.

• M19 – Ty tomu opravdu hodně rozumíš co? Tvrdit o Přerovu že je farma když ve WSM lize z pohledu vlastních hráčů patří k těm lepším je totální pi*ovna. Spíš se podívej na nás kolik my máme vlastních hráčů. Ono to srdce v týmu dělá strašně moc a za peníze se koupit nedá. Někteří to tady neradi čtou ale je to holt krutá realita.

• A ja to psal kvůli Slaharovi.
      Tady mu nadávají ale prostě chce to zkusit výš. Tím pádem pokud se domluví Zlín na střídavých startech s Prerovem tak ho pošlou tam. A má šanci ze si ho kdykoliv stáhnou do elh.
      Tady by měl hostování a Pv by ho nemusel pustit.
      Takže spíš zastání k němu.

• Farmy mají hráče na střídavě starty aby si je mohly kluby stahovat podle potřeby. Hráči co chtějí zkusit elh nebo jsou po zranění atd jdou pak touto cestou.
      V Prostějově se jde cestou hostování. Většinou na celou sezónu a s opcí.
      To je rozdíl. S žádným klubem se nedomlouva žádná užší spolupráce.
      Co se týká odchovancu tak co chceš slyšet. Mládež je ve stavu v jakem je a není extra zatím kam sahat. To je realita.
      To je běh na dlouhou trať a vlak prostě ujel.
      Nicméně pokud chceš něco dokázat i třeba ten postup tak nemůžeš jít cestou střídavých startů a dohod s kluby elh.
      A to kolik má kdo odchovancu?
      Kolik jich má Brno Sparta?
      Kolik jich měl kdysi Vsetín?
      Prostě musíš pomalu budovat zázemí a kádr. A ne se domlouvat koho ti kdo půjčí. Na měsíc? Na tři?
      Ale jo. Rád bych aby tu hrálo 10 odchovancu.
      Ale asi by to byla jiná liga

• Ale to neni nic spatneho….kor ve vasi fin situaci. Budete fandit spartanovi, brnakovi apod.

• Přesně tak, letos budete mít na hostování víc hráčů než loni. Někdo tomu říká farma, někdo ne.

• Sračky sračky a zase sračky!!!!Zavedte nějakou povinnou registraci,ať zde nemusíme číst ty hovna z Olomouce a z Přerova, vazně se to už nedá….je to k blití!!!!

• Fando to že jsi sračka už všichni víme. Hold když je prostěoff nejhorší na hané tak za to bude trpět.

• Jj vetsi nez lunakove telefonni hovory do satny behem tretinove prestavky. Co se zmeni povinnou registraci ty mysliteli?

• Ano,opět se ukázali inteligenti z vedlejšího mesta 🙂 ia ia Moravia 😀 😀 to je sen!!!!!

• VENCEK je K.O.K.O.T!!! A veklý! Souhlas s Lupen…

• Me spis zarazi, kdo vynasi z klubu info o hracich, kteri jeste nejsou podepsani…demence.pak se muzem divit, kdyz je nekdo jinej preplati

• Doufám v comeback Arnošta a Kočiho. S těma by byla extraliga jasná

• Honejsek jdo dolů. Už ani neví co je to letní příprava, nechce se mu trénovat. Jenom chlastat vXku to by mu šlo.

• Odchovanci osoveni byli, ale neměli zájem. Konkrétně loni Honejsek s Vitáskem, ale ono je to s odchovanci těžké, koho jiného tady ještě máš?

• Je to hotová věc. Už údajně podepsali. Jenom čekám, kdy Doktor podepíše prvního odchovance Prostějova.

• Ve meste to vi x lidi a vzdycky se najde clovek kterej to napise verejne na foru.proc nepockate a nenechate to az je to ofic a jsou podepsani

• Ten Pastrňák je nejhorší hráč na MS. To měl jet raději ten Říčan….

• Hele, nemáš už bejt dávno ve škole?! Smrade nevychovanej!

• Na příští sezonu jsem stanovil cíl a to je postup do extraligy. Posily jsou už domluvený . Arnošt jako hlavní coach.

• Tak náš nejvyšší z Lhk mládež opustil post předsedy údajně. Důvod jeho exekuce.kdo je nemá v tom Lhk? Nepotvrzené info.uvidíme jesli se pan Odstrčil ukáže dnes na sezení rodičů Lhk. A přinese nekonecno financí .jak sliboval i pro A-tým.

• Dnes v Německu zadrželi 59-tiletého veterináře, který pašoval štěnata do Belgie. Stejně starý je i ten nový předseda spolku LHK Odstrčil. Že by snaha naplnit klubovou pokladnu ?