DISKUZE
Základní informace + pravidla:
- Pro přidávání komentářů musíte být zaregistrováni a následně přihlášeni (vpravo nahoře).
- Komentáře hrubě poškozující fanoušky a klub samotný budou mazány.
- Nastavení profilového obrázku: → sekce Profil → vybrat soubor → aktualizovat profil → vlevo dole se spustí nahrávání → obrázek je nahraný.
Na hokej.cz přestupový speciál z WSM Ligy. Potvrzené přestupy i spekulace v onlajn článku:
http://www.hokej.cz/online-prvoligove-prestupy-erat-a-dolnicek-pokracuji-kladno-udrzelo-mladiky/5022808
TO: FOR fait play
Díki že se zajímáž o můj pitní režim. zapoměl jsem , že bes tebe bi ostatní nepochopili o čem jsem vlastně psal. jsi prostě skvělý . PS: prosím opraf to , at to pochopí i ostatný . díki , snad ti s toho nepraskne céfka D .
FOR fait play:
Už nick je asi překlep!!! Ta čeština… Ti kluci jsou rozhodně lepší hráči, než ty češtinář! Nevím, proč by k sobě musel Krejčík někoho „umývat“… 🙂 🙂 🙂 Které holky to „ukázalY“??? Radši nepiš a dej si ještě jedno…
Pěkné , ale s hráčema co zatím ukázaly je to tak na na předkolo . pokud si vezmu útok a vidím tam zabloudila , hozáka , fialu , lunáka …….to že má být 2-3 lajna ? no tak to je teda hnus. chtějí být mezi 4-my nejlepšími týmy ? hokejisti u mě jsou rudovský , venkrbec , neužil , krejčík – ten k sobě ale musí mýt hráče . zatím sestava na …… , určitě nebude chodit 2000 lidí . čekám na další hráče , snad ted už budou oznamovat HRÁČE . posily
Radim Matuš miří do Znojma….
http://hokej.cz/znojmo-sazi-na-drave-mladi-do-ebel-miri-raska-racuk-nebo-matus/5022954
A Jakub Šlahař asi taky definitivně pryč….
Ve Zlíně mají aktuálně starosti se sháněním sponzorů, přesto by ještě dnes měla být oznámena další letní posila. Podle informací iSport.cz jednají ševci s Pavlem Klhůfkem ze Zvolena a reálný je návrat odchovance Jakuba Šlahaře, který naposledy působil v Prostějově.
Luňák sehnal obrovského sponzora.Do Prostějova brzy zamíří spousta EHL hráčů uvolněných po ukončené sezoně!!!Také posily ze zahraničí.
Jo jo přeci pan Odstrčil má nekonečné finance napojené na rusko,! Možná i hráče z KHL .
😀
WSM Liga – Dosud mohly prvoligové kluby nasadit 18 hráčů do pole a dva brankáře bez věkového omezení. Pro příští sezonu se limit snížil na 17 hráčů do pole a dva gólmany. Znamená to, že pokud budou týmy chtít nasadit do hry všech 22 hokejistů, tedy kompletní čtyři pětky, musí dostat prostor minimálně tři junioři (v příští sezoně hráči ročníku narození 1998 a mladší). Nové pravidlo jistě ovlivní i tvorbu kádrů.
Přesně tak máme z čeho vybírat! Proto zaslepené maminky hlaste svoje kluky co na to mají, co jsou zde vychováni k profesionálnímu hokeji 🙂
Ještě že máme takovou juniorka co pan Tomiga vybudoval svojí koncepční práci za 7 let,
Tomiga ml. hledá děti pro krachující LHK mládež. Zaujala mě věta v náborovém článku. Cituji „Hledáme nového Michala Černého.“ Nezbývá než popřát hodně štěstí v hledání s přáním, aby našel také nového Pavla Maláče! ? http://www.lhkjestrabi.cz/zobraz.asp?t=mladez-nabor
https://www.youtube.com/watch?v=Zs6pAjUEZ94
Opravdu krásný příklad pro naši mládež. V tom spolku hovad se už však nedivím ničemu.
Já bych tam nedal ani svého křečka,teda možná o křečka se v Lhk postarají ,velí tomu spolku vlastně veterinář, je to krásný morální příklad pro děti, klub zmítaným podvodama a ruznyma kauzama. Ale uvidíme třebas soudy uznaji Lhk jako čistý klub. 🙂 🙂 🙂
http://dnesnibrno.cz/kamery
Tak takovej cu-racek je ted ve vedeni klubu. Ze me to vubec prekvapuje v PV. Doufam, ze lidi prestanou chodit na „hokej“ a ukazi, ze takhle ne. (naivni predstava co)…
http://www.vecernikpv.cz/sport/ledni-hokej/19872-novy-predseda-lhk-jestrabi-spolek-sk-1913-pro-me-neni-partner
Vladislav Odstrčil.: „Rád bych věděl, kdo z těch, kteří se chtějí zadarmo zmocnit klubu, by zastavil vlastní majetek?! Zatím ukradli jen logo Jestřábů a vytvořili zde nedýchatelnou atmosféru. To je všechno, co se jim povedlo…“
ČLÁNEK NEBYL NALEZEN – 404
To se dlouho neohral… tohle je tak vtipny, az je to k placi 😀
Je strašně vtipné sledovat, co vždycky za nesmysly tenhle Dr. Doolittle s jeho partou vymyslí. Mě by zajímalo, jak se dá ukradnout logo 😀 asi zapomněl zmínit, že klubu nikdy nepatřilo. Posledně zmiňoval obchodní aktivity v Německu, teď zas Rusko. A to, že klub fungoval snad nemůže myslet vážně. Když se podíváte na soupisky hráčů v mládežnických týmech ze zápisů o utkání tak zjistíte, že nemá víc jak 100 hráčů. Exekuce spolku a v účetní závěrce hezky napsaný černý čísla. To, že i část dotací z města a veškeré dotace z kraje byly poslány na účet LHK spolku už vědomě lže.
Kantor odchází do Litvínova
A divíte se že odchází já se tedy nedivím vůbec místo aby wsm liga šla nahoru tak ji ještě prihorsili úroveň bude rozdělena prvních 7 týmu a zbytek bude hrát nehrát a těch prodanejch zápasu kolik bude o tom se bavit ani nebudu no ty by lhk mohl vlastně vydělat ten nějaký milion z prodaných zápasu pac že vstupného při počtech 900 -1200 neviděla nic
Tak Kantor bude chytat za Litvínov
Bude zajímavé sledovat jeho výkony.jen,aby to nebyl sjezd tabulkou dolů.
Co se divíte, že Kantor odchází do extraligy, když to 1.bylo jasné už loni 2.jen se vrací do extraligy 3.co by tady ještě hledal? Naše jednička je Kuba a nadějnou dvojku mu nějakou kolem 19let seženou poměrně snadno. Zvlášť, když se nesestupuje. Osobně vidím kádr mnohem horší než loni – když vidím, co se všechno kolem LHK vyrojilo, tak nějaká špice tabulky je těžká utopie! Aby si ještě nakonec Duba neobul brusle 🙂
Dnes jsem viděl reklamu na Lipánka, které vypadal jako Tomiga. Odteď doma řikáme Lipánek – Milhálek.
P.S.: Prosím o nespletení s Capitan2012!
Legendarni perly Dr. Odstrcila: „Co se týká klubu, dnes už vím, že fungoval velmi dobře…“ a v tom samem clanku pokracuje : „My chceme pracovat a celý klub pozvednout…“
A jeste jedna zajimava vec. Podle Odstrcila prevzal Tomiga klub bez dluhu. Pak rozjel sezonu. Sponzor nesplnil zavazky (stat se muze) a on zastavil svuj dum. Ale klub je stale v dluzich. Navic z let pozdejsich. Takze nasekal dluhy nove? A dalsi? I po tom co uz mu jednou pomohlo dluhy zaplatit mesto?
Boha jeho to jsou takove nesmysly co ten pan vypousti.
http://www.hokejprerov.cz/clanek.asp?id=Zubri-posiluji-utok.-Jejich-dres-bude-oblekat-zlinsky-odchovanec-Jakub-Slahar-3599
To je kokot ten Odstrčil!!
Všechny piva, na Šlahaře!!!
No jo jde za lepším . Tady je stejně celý pojebany
Já mu to narozdíl od některých nikdy nežral. Z jeho chování bylo tak jasně patrné, že mu jde jen o sebe. Nikdy neskočil do střely, byl uražené, když ho trenér posadil, atd atd. Doma asi naočkoval i svoji přítelkyni, která si v první sezoně veřejně na fejsbůku stěžovala na obranu a Kubíčkovi spoluhráče…
Šlahy, seš kunda, na tu extraligu stejně nemáš :))
Šlahař je gaaaaj….
A to jsem myslel že to uz nemuze byt horší
To, že uzavřeli WSM je nakonec Vaše největší výhra, co extraligisti 😀
stejně jako že jsi se narodil . doufám že to nebyl incest 😀
A tedka už konečně i nějaký prostejovsky posily,hmm?
Ale já nenarážím na ostatní týmy, situace se změnila a některé týmy šetři určitě budou, já narážím na ty nesmysly co píšeš o tom, že si moc výher neužijeme, že Luňák bude chtít šetřit, to že jsme v prvních dnech přestupů neoznámili 10 nových hráčů s extraligovou potenciálem snad znamená, že nikdo nepříjde ?
To Francis: a co jako? Tebe by to nenapadlo,že? V podstatě 3 roky jde o houno a některé týmy to tak můžou řešit…
Bože ABC ty seš rozumbrada, jen víc takových odborníků a znalců hokeje.
mam totiž pocit, že když je soutěž teď uzavřená tak si těch výher moc neužijeme a vedení bude šetřit peníze…možná se pletu ale vzhledem k tomu jak přestupují hráči a naše vedení mlčí, tak to tak vypadá 🙁
Tomiga někoho splaši