DISKUZE

Základní informace + pravidla:

• Pro přidávání komentářů musíte být zaregistrováni a následně přihlášeni (vpravo nahoře).
  • Komentáře hrubě poškozující fanoušky a klub samotný budou mazány.
  • Nastavení profilového obrázku: → sekce Profil → vybrat soubor → aktualizovat profil → vlevo dole se spustí nahrávání → obrázek je nahraný.
1 195 196 197 198 199 259
  • Samej doktor a hokej v troskách! Lunáku tímhle si stratil dalších 20% fanoušků! a ten nastrčené bílé kůň! nemá páru co napsal ,tomu se směje celej prostějov,te vaši hlouposti ste daly hřebíček ! na takové prohlášení musíš být fakt doktor! dochází vám dech a děláte víc a víc chyb! nastrčit tam člověka který do nedávna neznal hokejku! i bilej kůň v poslední křeči kope !

• Nebudeš jediný,takových bude povic! totální nedůvěra v hokej a v politiku Pvečka a celé koalice! tohle se vám vrátí!

• Mě tu třeba ukamenujte, ale já na ten zimák opravdu nevlezu dokud tam bude ta pakáž.

• Přečetl jsem si prohlášení p.Odstrčila a můžu povědět jenom jedno – hokej v PV je na blití. Nejvíc mě pobavila věta:Než jsem do tohoto klubu vstoupil, dosahoval velmi dobrých výsledků – muži i mládež… to snad nemyslí vážně! Obávám se, že A)mužstvo se stává odvařeným subjektem. Kdo bude mít zájem chodit na hokej, když perspektiva na desetiletí neexistuje a majitel celého LHK jen vydírá. Jeden chce hrát extraligu a nezajímají ho junioři, mládež už vůbec ne. Druhý mele něco o tom, že mu druhý klub krade hokejisty, přitom jsou rodiče nespokojeni s úrovní tréninků a přístupem. Jako vrchol všeho obhajuje p.Tomigu, který získal dotace protizákoně (což radnice potvrdila a podala trestní oznámení) – věta: Bývalý předseda poskytované dotace řádně vyúčtovával a nemohl je ani rozkrást nebo zneužít, neboť to byly účelové dotace a peníze nepřišly panu Tomigovi na konto… je tudíž naprosto nesmyslná! U mě p.Odstrčil prohrává již na začátku. Spolu s ním však prohrává i doktor Luňák – nemá koule k razantnímu kroku, když se nedokáže postarat o to, aby hokej v PV fungoval a byl perspektivní. Přece musí chápat, že celou kauzou tratí diváky a sponzory! Stojí mu to vůbec za to?

• o co jde ? že se nechcete domluvit , tak nadáváte a urážíte ? je my to jedno jak to dopadne , fandím SK 1913 . urážením a pomlouváním asi nic nedosáhnete. už mě to příde ,že jenom VY máte pravdu a i kdyby ten klub vedl BATMAN , tak to je u vás špatně. a že Lunák přišel o 20% fanoušků ? to je kolik – o 5 ? Vy musíte být rádi že prodáváte a jezdí na zápasy ven . lidi tam stejně budou chodit , pokud budou chtít. a Vaše kecy koho volit – stejně volby neovlivníte . nehrajte si na něco , co nemůžete ovlivnit. chtělo by to trochu pokory , nebudte takový namachrovanci .

• Můžeme ovlivnit hodně, což už leckdo pocítil, že pane Tomiga? 🙂 A s tím Batmanem jsi pobavil…. ,? A že my máme svojí pravdu? Kdo vidí ty prohlášení spolku, tak si sám udělá obrázek, kdo je objektivní a kdo mimo mísu… ?

• jo , vám nejde o pv hokej už , ted je to osobní a Vy a jenom Vy MÁTE VE VŠEM PRAVDU. neumíte se přenést a domluvit , fandím vám . pokud se ale tak budete chovat a skončíte , nebude to vůbec vadit. . základ je komunikace a vyříkat si co má jeden na druhého .

• Kdo je p. Odstrčil? Někdo psal, ze MVDr. Na seznamu veterinární komory není. Zato toto jmeno figurovalo min. ve 2 s.r.o, která skončila v konkurzu : Mark a Sally. I když Mark povstal z popela a ožil. Zajímavé, ze 22.3.2017. Ví někdo něco víc?

• TO:Fanouš. Ano a zajimave je že v nekterych firmach je jmeno jedne pani ktera je na vazana na dalši firmy v likvidaci! a vše se mota kolem PANA MVDr. tohle je teda zachrana hokeje v podani pana TOMIGY!?

• Zatím se ví pouze to, že MVDr. Vladislav Odstrčil, sídlí ve Vyškově na stejné adrese, jako firma VIP investice s.r.o., jejímž jednatelem je Zdeněk Zabloudil. Navíc na jiné kontaktní adrese p. Zabloudila ve Vyškově sídlí také Jaroslav Vinický (ano, ten co dělá videopřenosy zápasů A týmu). A v obchodním rejstříku je jako statutární orgán stále veden Michal Tomiga (chápu, může se jednat o prodlevu). Takže těžko tedy říct, kdo má vlastně vůbec oprávnění jednat, zda chce vůbec jednat a o čem chce jednat….

• Prohlášení pana veterináře Odstrčila zmizelo z oficiálních stránek. Co nás čeká příště?

• Nezmizelo, je ve článcích…jen je méně na očích, ale pozdě bycha honit…
      Okamžitě jsem si uvedené vyjádření uložil do složky PERLY…

• Prohlášení MARŤANA Odstrčila , který oficiálně nemá s LHK nic společného a veřejně napadá řádně registrovaný subjekt byl zcela mimo mísu a zapadá do mozaiky „profesionálního“ vedení klubu v podání MT.

• Podle dnešního Večerníku, dnes na zastupitelstvu Dr. Luňák žádá o sloučení dotací pro mládež pod LHK Jestřábi Prostějov – A tým s.r.o. Oni už fakt neví, jak ty prachy vytáhnout…. FUJ!!!

• Tu žumpu sem nekupoval, ale pokud je to pravda, tak Luňák klesl hodně hluboko…

• Tohle to je nefalšovanej cirkus v podání dvou doktorů, Lunak stratil veškerou soudnost ! a Veterinář neměl soudnost nikdy,nebo za prodat své jména pod frašku s názvem zachranme Tomigu ! je hrozný,amatérský,najivni, do nebe volající,!

• Velký kulový víte v jaké pozici je a hlavně o co usiluje pan Luňák … doporučuji přestat hulit to co hulíte, pak přestanete sem psát takové bludy.

Ale každopádně vyjádření nového „předsedy“ LHK mělo uroveň slohu žáka páté třídy. Nepochybuji o tom že je to fiktivní postava, pokud ale opravdu není… tak pánbůh s námi.

• Tak JIRKA P. se dnes hodne snažil na zastupitelstvu jak znepruhlednit vyplaceni učel.dotace pro LHK. Nemame si myslet že je to kuli LHK MLADEŽ?

• Jak bylo dnes v tisku prezentováno, kraj štědře rozdával peníze na sport – klub LHK Jestřábi mládež obdržel 1,4 mil. Kč – tak jsem zvědav, jak se to „domlouvání o slučování“ subjektů bude dařit 🙂 Je pochopitelně dobře, že mládež peníze dostala. Na druhou stranu prezentace klubu od p.Odstrčila mě osobně vede k názoru, že to zas tak dobře není. Přiznejme si, že patová situace vnesla mnoho otazníků o budocnosti zdejšího hokeje. A to nejen mládežnických kategorií, ale i seniorů! Myslím, že ještě bude srandy plný kopec 🙂

• KLDR:Turecko 11:3 a 100 divaku…asi ty kurvy misto navstevy hokeje jen zbroji

• Vážený pane magistře,

obdržel jsem Váš e-mailový podnět ve věci nepravdivého čestného prohlášení předsedy spolku s názvem LHK Jestřábi Prostějov, spolek, který měl být součástí žádosti spolku o poskytnutí dotace z rozpočtu Olomouckého kraje na jeho činnost v letech 2016 a 2017. Vámi uváděné skutečnosti jsme prověřili a současně ve spolupráci s právní kanceláři jsme připravili postup, který po projednání a schválení orgány kraje, v tomto případě Zastupitelstvem Olomouckého kraje, bude v důsledku znamenat, že dotace uvedenému subjektu nebude poskytnuta.

Konkrétně tedy Rada Olomouckého kraje na své schůzi dne 3. 4. 2017 revokovala své usnesení, kterým vyslovila souhlas s poskytnutím dotace dotčenému spolku pro rok 2017. Současně doporučila Zastupitelstvu Olomouckého kraje revokovat i své usnesení o poskytnutí dotace v roce 2017 . Návrh na revokaci usnesení je zařazeno na program zasedání zastupitelstva 24. 4. 2017.

Ve zbytku Vašeho podnětu, tj. poskytnutí dotace v roce 2016, jsme připraveni učinit kroky, které budou v souladu se schválenými pravidly dotačního programu a příslušnou legislativou.

S pozdravem

Krajský úřad olomouckého kraje
    Mgr. Miroslav Gajdůšek, MBA
    odbor školství, sportu a kultury

• Slovo:
      revokace

Význam:
      odvolání, zrušení dřívějšího rozhodnutí

• Jak jsem dostal, tak dávám, pokud tohle měly býti slibované peníze hokejového odborníka a předsedy klubu, tak je po nich. Co ještě bude slibovat? Peníze z ministerstva ?? Nene, taky nebudou, podvod je podvod…

• Dobře 🙂 Kraj se s tím evidentně tak nemaže jako město. Asi tam Tomiga nemá tolik kamarádů…

• Taky držím palce. Ještě, aby naši magistrátní úředníci našli v sobě zbytek slušnosti a zachovali se stejně. Vůbec mi hlava nebere, že po tom všem s tomigovci někdo na radnici ještě jedná. Asi už za ty roky ztratili pud sebezáchovy.