DISKUZE
Základní informace + pravidla:
- Pro přidávání komentářů musíte být zaregistrováni a následně přihlášeni (vpravo nahoře).
- Komentáře hrubě poškozující fanoušky a klub samotný budou mazány.
- Nastavení profilového obrázku: → sekce Profil → vybrat soubor → aktualizovat profil → vlevo dole se spustí nahrávání → obrázek je nahraný.
Ahoj sem z Prerova snad se tady nikdo na me nenastve.
Hraval jsem hokej za Prerov a zapasy s Prostejovem byli vzdycky vypjate, ale bylo se na co divat. Jeto zbruba 10 let dozadu a Prostejovska mladez mela velkou kvalitu. Jemi lito ze to tedka u vas upada a clovek ktery zato muze se pravdepodobne jen smeje a hrabe penize…..
Člověk by si rád odpočinul od hokeja a dal si pauzu ale kvuli tady tem co sedí u vedené to fakt nejde, opravdu smutné.
Mora tratí desítky symbolů na úkor Prostějova! Více v článku…
http://www.fop1913.cz/zkurvenamora/
Suvenýry převáželi na zimák, byli odhaleni a obráni. A s vlajkou se její majitel procházel po ulici…
To by se hodilo na podpal do krbu
Vykradený ultras sklad?
oficielní stanovisko ke smazaní odkazu ze stránek lhk ze strany fop 1913 nebude ? tomiga nás má všechny v hrsti včetně dr. Luňáka
Tak tady uz jsou vsichni zvykli ze vedeni Lharskeho Hokejoveho Klubu ma vychovani reznickeho psa. Ale mas pravdu. Preferovan je tu nezadluzeny, transparentni klub s budoucnosti. A to LHK opravdu neni.
Ten tomiga , to je borec . Pro mě osobnost co dělá to nejlepší pro hokej
Jaké stanovisko bys potřeboval ? Nečteš posledního pulroku příspěvky tady ? Který klub je preferován ? LHK to není.
To co Mora včera předvedla na internetu to byla opravdu show, když jsme my tratili vlajku na úkor Havířova tak nikde nikdo z nás nebrečel. Včerejší urážková jízda ze strany Mory mě a snad i dalším prodloužila život o několik dní, 3x díky!!!
Stejně byste dostali na prdel jak na ledě a tak v hledišti
Lupen: a k čemu by to bylo dobré?
Bylo řečeno, že z důvodu obav o nezvládnutí zajištění bezpečnosti na stadionu i mimo něj, nepřipadá přátelské utkání s Morou ani Kometou v úvahu
Mohl by doktor na srpen domluvit pratelsky dvojzapas s Olomouci
Pozoruji tuto kauzu a hlavne tuto osubku pana T. jiz par mesicu a neni mi jasna jedna jedinna vec. Jak je mozne, ze po tolika zpackanych karierach mladych kluku, tolika podvodech atd..jeste tento clovek chodi po svych?? To je takovej “ mafioso“???? Jindy nekdo dluzi 20 tis a ma zlamane ruce a nohy a tento „fraja“ porad nic… Samozrejme chapu, ze se ptam na extremni reseni, ale jak je videt, legalni cestou se nic nestane… Vyvede me nekdo z omylu??
To karlos: Jiz jen podle toho Tveho „cestina“ predpokladam, ze blb je nekdo jinej. A boss??? Boss vypada trochu jinak…
Jo vyvede ty blbe. Tomiga je boss a nikdo jsi na něj netroufne
Pánové . Ja mám takový prostředky už , že jsi muzu dělat co chci. Hold krásně jsem naspořil na blbcich
Mimochodem dle slovnich obratu je „karlos a tomiga“ jeden stejny kokutek!!!
Proč myslíš blbe
tak podle vyjádření z večerníku ,nedávno nám pan Lunak tvrdil ,že za licenci zaplatil nemalé peníze a je tedy vlastníkem a jestli tomu tak není ,podle jeho slov byl podveden!a dnes TOMIGA TVRDÍ ,ŽE JE ODSTRCIL……TOMIGA DOMLUVEN S PANEM LUNAKEM NA DVOULETEM PRONAJMU! TAK KDO BYL PODVEDEN? opravdu kdo stojí o tenhle cirkus ? město má dát peníze někomu na dva roky (dotace) a pak se nebude zase vědět co a jak? tohle je opravdu nekoncepcni! a úplně k hovna pro budoucnost pv.hokeje!
ahoj všichni v polsedích dnech a týdnech je úroveň diskusí na těchto místech jeden velkej hnus
posledních
Krásně nabluto je v této diskuzi
pro admin:
Ahoj nechcete to rady „vypnout“ a spustit až před přípravnými zápasy?
To co je tady za konverzace je k pláči. Seberealizace některých mentálních prosťáčků je den ode dne aktivnější.
Díky
Škoda že nehrajem my o baráž . Jihlava tam nemá co dělat . Prostějov je nejlepší
Já tipuju,že extraligu udrží Vary a postoupí Jihlava,co Vy ostatní?
Já doufám, že postoupí Motor i Jihlava, ať se nám obě ligy zpestří. Už ta samotná baráž vypadá, že bude zábava.
Kdy už ta slavná ULTRAS Mora přestane plakat??? V komentářích vidím že mají ještě bolavé srdíčko :/ Už se těším na další sezonu jak nás budou každý zápas urážet
jakou odvetu ?
Ja se tesim nejvic na tu jejich odvetu…
Když jsi to zasloužite
Baník pristi sobotu. …Ale obávám se že budete sedět na prdelich doma….Strachem ze by vám prdel precvakla „trojku“ drat ..??
Prozradis, z ktere prdele jsi k nam zavital?
Hele..pisu pro „rádo by hrdiny‘ co chodí na hokeji na fotbal se „odreagovat“…Ale v sobotu tam nebude ani jeden s „hrdinů“?protože“ ultras “ fans ..To je jak cigán….Nikdy se nedokáže postavit jeden na jednoho….Jen v přesile…?
vidím, že seš demetní celkem..v PV byly vždy hokej a fotbal sporty č.1…!! SK!!
Demente, ale tady jsi na hokejovém foru:)) Baník si strč do prdele,fotbal v PV nikoho nezajímá.V Prostějově je o fotbal zájem jako v Africe o hokej…
Na další sezonu je cíl jasný : extraliga !!
Veterinář Odstrčil a jeho první zmrdovsky prohlášení…
http://www.lhkjestrabi.cz/clanek.asp?id=Vyjadreni-noveho-predsedy-LHK-Jestrabi-spolek-k-soucasne-situaci-v-prostejovskem-hokeji-3548
Tomigo mysleli sem že nejsi takovej amatér ,ale tenhle DOKTOR ktery ho si sem dosadil tak to,tak to? to je vrchol blbostí! a výsměch všem lidem ! fakt si myslíte že lidi sou tak hloupí,opozice si smlsne!
A DEJW TAM KYDA HNUJ A DAVA NOVOU PODESTYLKU SE ŠEBKEM ! Cha cha cha chaaaaaaaaáaaaa! to je sila toto! ten doktor to bude veterinář!
pí…čo,tady se řechta na celé prostějov ,za zimakem se prý staví stáj pro koně! a navezlo se tuny ovse!
Zásadní a hrubá chyba admina redakčního webu LHK… Toto vyjádření bylo chybně zveřejněno o den později, Apríl byl včera…
Jako pobavil jsem se. Pan (nebo Dr. nebo kdo vlastne je) by mel misto ohanenin se nesmyslnymi domenkami a neexistujicimi dukazy starat o obstarani skutecnych dukazu ze jeho spolek opakovane uvadel nepravdive informace pri zadostech o dotace. Tak „hyjeeeee“
Soudruh Odstrčil promluvil že se jeho spolku ubližuje že nikdo Z Sk Pv nedal nabidku na odkup mladeže Pane Tomigo Pane Odstrčile Pane Sebek vy to máte na kšeft ne na rozvoj Pv HOKEJE TAHNĚTE VITE KAM NIKDO VÁS TU NECHCE !!!!!!!!!!!!!!!