DISKUZE

Základní informace + pravidla:

• Pro přidávání komentářů musíte být zaregistrováni a následně přihlášeni (vpravo nahoře).
  • Komentáře hrubě poškozující fanoušky a klub samotný budou mazány.
  • Nastavení profilového obrázku: → sekce Profil → vybrat soubor → aktualizovat profil → vlevo dole se spustí nahrávání → obrázek je nahraný.
1 194 195 196 197 198 259
  • Ahoj sem z Prerova snad se tady nikdo na me nenastve.
    Hraval jsem hokej za Prerov a zapasy s Prostejovem byli vzdycky vypjate, ale bylo se na co divat. Jeto zbruba 10 let dozadu a Prostejovska mladez mela velkou kvalitu. Jemi lito ze to tedka u vas upada a clovek ktery zato muze se pravdepodobne jen smeje a hrabe penize…..

• Člověk by si rád odpočinul od hokeja a dal si pauzu ale kvuli tady tem co sedí u vedené to fakt nejde, opravdu smutné.

• oficielní stanovisko ke smazaní odkazu ze stránek lhk ze strany fop 1913 nebude ? tomiga nás má všechny v hrsti včetně dr. Luňáka

• Tak tady uz jsou vsichni zvykli ze vedeni Lharskeho Hokejoveho Klubu ma vychovani reznickeho psa. Ale mas pravdu. Preferovan je tu nezadluzeny, transparentni klub s budoucnosti. A to LHK opravdu neni.

• Ten tomiga , to je borec . Pro mě osobnost co dělá to nejlepší pro hokej

• Jaké stanovisko bys potřeboval ? Nečteš posledního pulroku příspěvky tady ? Který klub je preferován ? LHK to není.

• To co Mora včera předvedla na internetu to byla opravdu show, když jsme my tratili vlajku na úkor Havířova tak nikde nikdo z nás nebrečel. Včerejší urážková jízda ze strany Mory mě a snad i dalším prodloužila život o několik dní, 3x díky!!!

• Bylo řečeno, že z důvodu obav o nezvládnutí zajištění bezpečnosti na stadionu i mimo něj, nepřipadá přátelské utkání s Morou ani Kometou v úvahu 🙂

• Pozoruji tuto kauzu a hlavne tuto osubku pana T. jiz par mesicu a neni mi jasna jedna jedinna vec. Jak je mozne, ze po tolika zpackanych karierach mladych kluku, tolika podvodech atd..jeste tento clovek chodi po svych?? To je takovej “ mafioso“???? Jindy nekdo dluzi 20 tis a ma zlamane ruce a nohy a tento „fraja“ porad nic… Samozrejme chapu, ze se ptam na extremni reseni, ale jak je videt, legalni cestou se nic nestane… Vyvede me nekdo z omylu??

• To karlos: Jiz jen podle toho Tveho „cestina“ predpokladam, ze blb je nekdo jinej. A boss??? Boss vypada trochu jinak…

• Pánové . Ja mám takový prostředky už , že jsi muzu dělat co chci. Hold krásně jsem naspořil na blbcich

• Mimochodem dle slovnich obratu je „karlos a tomiga“ jeden stejny kokutek!!!

• tak podle vyjádření z večerníku ,nedávno nám pan Lunak tvrdil ,že za licenci zaplatil nemalé peníze a je tedy vlastníkem a jestli tomu tak není ,podle jeho slov byl podveden!a dnes TOMIGA TVRDÍ ,ŽE JE ODSTRCIL……TOMIGA DOMLUVEN S PANEM LUNAKEM NA DVOULETEM PRONAJMU! TAK KDO BYL PODVEDEN? opravdu kdo stojí o tenhle cirkus ? město má dát peníze někomu na dva roky (dotace) a pak se nebude zase vědět co a jak? tohle je opravdu nekoncepcni! a úplně k hovna pro budoucnost pv.hokeje!

• ahoj všichni v polsedích dnech a týdnech je úroveň diskusí na těchto místech jeden velkej hnus

• pro admin:
    Ahoj nechcete to rady „vypnout“ a spustit až před přípravnými zápasy?
    To co je tady za konverzace je k pláči. Seberealizace některých mentálních prosťáčků je den ode dne aktivnější.
    Díky

• Škoda že nehrajem my o baráž . Jihlava tam nemá co dělat . Prostějov je nejlepší

• Já tipuju,že extraligu udrží Vary a postoupí Jihlava,co Vy ostatní?

• Já doufám, že postoupí Motor i Jihlava, ať se nám obě ligy zpestří. Už ta samotná baráž vypadá, že bude zábava.

• Kdy už ta slavná ULTRAS Mora přestane plakat??? V komentářích vidím že mají ještě bolavé srdíčko :/ Už se těším na další sezonu jak nás budou každý zápas urážet 🙂

• Baník pristi sobotu. …Ale obávám se že budete sedět na prdelich doma….Strachem ze by vám prdel precvakla „trojku“ drat ..??

• Hele..pisu pro „rádo by hrdiny‘ co chodí na hokeji na fotbal se „odreagovat“…Ale v sobotu tam nebude ani jeden s „hrdinů“?protože“ ultras “ fans ..To je jak cigán….Nikdy se nedokáže postavit jeden na jednoho….Jen v přesile…?

• vidím, že seš demetní celkem..v PV byly vždy hokej a fotbal sporty č.1…!! SK!!

• Demente, ale tady jsi na hokejovém foru:)) Baník si strč do prdele,fotbal v PV nikoho nezajímá.V Prostějově je o fotbal zájem jako v Africe o hokej…

• Tomigo mysleli sem že nejsi takovej amatér ,ale tenhle DOKTOR ktery ho si sem dosadil tak to,tak to? to je vrchol blbostí! a výsměch všem lidem ! fakt si myslíte že lidi sou tak hloupí,opozice si smlsne!

• A DEJW TAM KYDA HNUJ A DAVA NOVOU PODESTYLKU SE ŠEBKEM ! Cha cha cha chaaaaaaaaáaaaa! to je sila toto! ten doktor to bude veterinář!

• pí…čo,tady se řechta na celé prostějov ,za zimakem se prý staví stáj pro koně! a navezlo se tuny ovse!

• Zásadní a hrubá chyba admina redakčního webu LHK… Toto vyjádření bylo chybně zveřejněno o den později, Apríl byl včera…

• Jako pobavil jsem se. Pan (nebo Dr. nebo kdo vlastne je) by mel misto ohanenin se nesmyslnymi domenkami a neexistujicimi dukazy starat o obstarani skutecnych dukazu ze jeho spolek opakovane uvadel nepravdive informace pri zadostech o dotace. Tak „hyjeeeee“ 😀

• Soudruh Odstrčil promluvil že se jeho spolku ubližuje že nikdo Z Sk Pv nedal nabidku na odkup mladeže Pane Tomigo Pane Odstrčile Pane Sebek vy to máte na kšeft ne na rozvoj Pv HOKEJE TAHNĚTE VITE KAM NIKDO VÁS TU NECHCE !!!!!!!!!!!!!!!