DISKUZE
Základní informace + pravidla:
- Pro přidávání komentářů musíte být zaregistrováni a následně přihlášeni (vpravo nahoře).
- Komentáře hrubě poškozující fanoušky a klub samotný budou mazány.
- Nastavení profilového obrázku: → sekce Profil → vybrat soubor → aktualizovat profil → vlevo dole se spustí nahrávání → obrázek je nahraný.
Dokážete si představit co by se dělo kdyby Tomiga tu licenci opravdu prodal jinam?
A nebo jeho zenu morozenu.
To bych hodil na carlosa!!
To by bylo na nějakou návštěvu u psna Tomigu…
Docela se desim toho že se do ligy fakt přihlásí Tomiga s něčím co by nestačilo ani na 2.ligu v čele se Sebkem a Kvalitou. Brrr
Mam nechat Tomigu zmizet?
Stejně bych se vrátil !!
Doufam že ve volebni sezone si připomeneme koho volit! poukazat jak ze strany fans probihala jednani a které politicke špičky hazeli klacky pod nohy! bude to velice zajimave! Jmena ,politicke strany! A nekteři sou tak kratkozraci že škodi dál!
Tomiga prosazuje Zavadila,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Tak to bude z louže do bláta
nebo Zabloudila?
Kdo nadával u nás na cenu lístků na play od tak ve Vsetíně na sezení 150,- a na stání 110,-
Je vidět že i ve Vsetíně nato jdou co se týče vstupného stejně blbě jako doktor,ted je to euforie a cena vstupného nikoho nezajímá ale přijdou všední dny, vyšší soutěž, více porážek ,více zápasů a rychle za sebou a potom jsem zvědavý kolik fandů v tomto chudém a na pracovní příležitosti nebohatém kraji, plném pasáků ovcí bude ochotno platit vysoké vstupné.Já zastávám názor že méně někdy znamená více.Ale mi ted hlavně potřebujeme vyřešit záhadu hokejové licence tak aby zůstala v Pv.
Kolikrát jste ten váš Lapač během playof vyprodali???? Jooo klidně ti odpovím, ani jednou.
U nas bude furt vyprodáno. Zatímco u vas bude stepovat pár zoufalců .
coz jenom poukazuje na to, ze I ve Vsetine z tech lidi delaji curaky. az budou hrat 52 kol a bude 26 domacich zapasu, v soutezi ve ktere nemaji o co hrat, a budou chtit podobne drahe vstupne, jsem zvedavy, kolik bude Valachu chodit.
pro fanda:
Mám dotaz k ceně vstupenek:
jaká by měla být a druhý dotaz je, jak by jsi reagoval pokud by tebou nastavené vstupné přišlo/chodilo stejný počet fanoušků jako před tím.
Vstupné tvoří cca 15% rozpočtu klubu, kde potom dohnat finanční výpadek.
Díky
Některé zápasy měly být i zadarmo – viz. po porážce 9:1 – asi tak!
Nebreč furt
Další sezonu vyjezd na pardubice !! (doufám)
Vás bys tam ani 10 netrefilo sedláci…
Stejně vás tam pojede tak 10 zoufalých židů
Omlouvám se Zabloudila,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Tak udajne včera byl panem Šebkem představen na schuzce pam dr.Odstrčil! A nova koncepce mladeže! nemate nekdo info?
Za nitky tahá jeden člověk p.P na městě. Chtělo by to volit jiné strany.
Tak to je hezký teda! místo aby město prostějov bylo rádo ze bývalí odchovanci chtějí pozvednout mladeznicky hokej,tak tady nechávají a podporují podle všeho další nekalé a neprůhledné vedení mládeže! jak to máme chápat? to je hnus tohle! TOHLE MĚSTO PROSTEJOV PODPORUJE? TO JE ZLEJ SEN!
Mám, jen takové kusé. Dr. Odstrčil na dotaz čeho je doktor nebyl schopen odpovědět. Bydliště má údajně na magistrátu města Brna a prý má 6 dětí. V představenstvu je 5 lidí ( p.Z.,Dr.O.,p.Peš.,p.Krá.) na jméno pátého si nemohli vzpomenout. Všichni jsou věřitelé p.T a čekají na přidělení dotací, aby alespoň něco dostali.
Tak majitel firmy WSM zadržen policií https://sport.aktualne.cz/hokej/policie-zadrze-miliardare-ktery-pumpuje-miliony-do-hokeje-na/r~5b512c480fc311e7bc55002590604f2e/?_ga=1.48128868.298494581.1482243127
Nastává zodpovědět zásadní otázky Za jakých podninek je Tomiga ochoten Panu Lunakovi prodat licenci? Bude stačit SK PV cca 4miliony na odkup mladeže LHK ? Myslím že nejeden fanda PV hokeje má z Tomigových her hlavu v dlaních Bohužel…………………………..
Nikomu nic neprodam !
Nikomu nic nedluzím Nikomu nic nedám.
Podle mě a podle stanov ČSLH – licenci na každou sezónu uděluje svaz, a to na základě dvou kritérií.
1. sportovní – to znamená, že o licenci může požádat jen ten subjekt, který tu I. ligu hrál a nebo si ji vybojoval sportovní cestou – takže ten, kdo dostal loni licenci, tak si může letos zase požádat
2. ekonomická – subjekty musí do konce května doložit, že nikomu nedluží a že jsou ekonomicky připraveni na další sezónu
Na základě těchto dvou kritérií pak svaz ledního hokeje udělí licenci pro příští ročník – takže to bude ještě zajímavé
Pry na zimaku se potuluje řechtajici kůň! nakonec ze zimaku bude hřebčín.
Odstrčil je Tomiga a dál čeká na dotace!!!
To si pleteš s doktorem blbe.
Ta k odkaz na FOPko už zmizel s oficiálních stránek!!!
Tak já osobně se divím že až ted
Válka … kouření šulinu leda tak. Tomiga na hrad !!
boj!boj!boj!
že by již válka začala naplno ?
To je ulet . timhle si opravdu pan LUNAK ziska fanoušky! bože na zimaku samej DOKTOR a hokej v krachu ! jak kratkozrake!
Smazání odkazu z ofi stránek LHK je hajzlovina! Pochopím zrušení sekce „ptejte se“, kde p.Vykoukal často odpovídal na stupidní kraviny – tohle je však pouhý odkaz na stránky, za které klub nenese žádnou odpovědnost. Naopak je to část možnosti komunikace fanoušků o dění kolem klubu. Pochopitelně není problém si dát odkaz na web do záložky a dělat, že se nic neděje. Bohužel se děje – kritizuje se vedení a kauza zlodějů a podvodníků dostává další rozměr. Osobně nevěřím Tomigovi, ale ani Luňákovi – za ty roky nevěřím vůbec nikomu, stejně jako ve fotbale. Jenže co můžu dělat? Nechodit na sportovní zápasy? Hlavní motiv je, že zde potkávám přátele, kamarády, známé a hra mě baví. Nemám miliony, abych to koupil, vyházel a vytvořil k obrazu svému a okolí (ikdyž to asi nejde i s těmi miliony). Nezbývá než věřit, že chlév se vyčistí a bude sloužit další roky! Jen bych prosil, aby se hrála 1.liga – jestliže se 3 roky nebude sestupovat, byla by to katastrofa!!!
ODSTRČIL=Tomigan a Lunak jim zobe z ruky nebo neví co bude s licencí,jak krátkozraké! a jde proti fanouškům!
Chce to zorganizovat pochod proti toťem zlodejum
Zajímalo by mě po schůzce s p. doktorem Odstrčilem jestli oravdu Lhk přijde o svůj znak na dresech. Nebo jsem to špatně pochopil.