DISKUZE

Základní informace + pravidla:

• Pro přidávání komentářů musíte být zaregistrováni a následně přihlášeni (vpravo nahoře).
  • Komentáře hrubě poškozující fanoušky a klub samotný budou mazány.
  • Nastavení profilového obrázku: → sekce Profil → vybrat soubor → aktualizovat profil → vlevo dole se spustí nahrávání → obrázek je nahraný.
1 193 194 195 196 197 259
  • Dokážete si představit co by se dělo kdyby Tomiga tu licenci opravdu prodal jinam? 😀

• Docela se desim toho že se do ligy fakt přihlásí Tomiga s něčím co by nestačilo ani na 2.ligu v čele se Sebkem a Kvalitou. Brrr

• Doufam že ve volebni sezone si připomeneme koho volit! poukazat jak ze strany fans probihala jednani a které politicke špičky hazeli klacky pod nohy! bude to velice zajimave! Jmena ,politicke strany! A nekteři sou tak kratkozraci že škodi dál!

• Kdo nadával u nás na cenu lístků na play od tak ve Vsetíně na sezení 150,- a na stání 110,-

• Je vidět že i ve Vsetíně nato jdou co se týče vstupného stejně blbě jako doktor,ted je to euforie a cena vstupného nikoho nezajímá ale přijdou všední dny, vyšší soutěž, více porážek ,více zápasů a rychle za sebou a potom jsem zvědavý kolik fandů v tomto chudém a na pracovní příležitosti nebohatém kraji, plném pasáků ovcí bude ochotno platit vysoké vstupné.Já zastávám názor že méně někdy znamená více.Ale mi ted hlavně potřebujeme vyřešit záhadu hokejové licence tak aby zůstala v Pv.

• Kolikrát jste ten váš Lapač během playof vyprodali???? Jooo klidně ti odpovím, ani jednou. 😛

• U nas bude furt vyprodáno. Zatímco u vas bude stepovat pár zoufalců .

• coz jenom poukazuje na to, ze I ve Vsetine z tech lidi delaji curaky. az budou hrat 52 kol a bude 26 domacich zapasu, v soutezi ve ktere nemaji o co hrat, a budou chtit podobne drahe vstupne, jsem zvedavy, kolik bude Valachu chodit.

• pro fanda:
    Mám dotaz k ceně vstupenek:
    jaká by měla být a druhý dotaz je, jak by jsi reagoval pokud by tebou nastavené vstupné přišlo/chodilo stejný počet fanoušků jako před tím.
    Vstupné tvoří cca 15% rozpočtu klubu, kde potom dohnat finanční výpadek.

Díky

• Omlouvám se Zabloudila,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

• Tak udajne včera byl panem Šebkem představen na schuzce pam dr.Odstrčil! A nova koncepce mladeže! nemate nekdo info?

• Za nitky tahá jeden člověk p.P na městě. Chtělo by to volit jiné strany.

• Tak to je hezký teda! místo aby město prostějov bylo rádo ze bývalí odchovanci chtějí pozvednout mladeznicky hokej,tak tady nechávají a podporují podle všeho další nekalé a neprůhledné vedení mládeže! jak to máme chápat? to je hnus tohle! TOHLE MĚSTO PROSTEJOV PODPORUJE? TO JE ZLEJ SEN!

• Mám, jen takové kusé. Dr. Odstrčil na dotaz čeho je doktor nebyl schopen odpovědět. Bydliště má údajně na magistrátu města Brna a prý má 6 dětí. V představenstvu je 5 lidí ( p.Z.,Dr.O.,p.Peš.,p.Krá.) na jméno pátého si nemohli vzpomenout. Všichni jsou věřitelé p.T a čekají na přidělení dotací, aby alespoň něco dostali.

• Nastává zodpovědět zásadní otázky Za jakých podninek je Tomiga ochoten Panu Lunakovi prodat licenci? Bude stačit SK PV cca 4miliony na odkup mladeže LHK ? Myslím že nejeden fanda PV hokeje má z Tomigových her hlavu v dlaních Bohužel…………………………..

• Podle mě a podle stanov ČSLH – licenci na každou sezónu uděluje svaz, a to na základě dvou kritérií.
    1. sportovní – to znamená, že o licenci může požádat jen ten subjekt, který tu I. ligu hrál a nebo si ji vybojoval sportovní cestou – takže ten, kdo dostal loni licenci, tak si může letos zase požádat
    2. ekonomická – subjekty musí do konce května doložit, že nikomu nedluží a že jsou ekonomicky připraveni na další sezónu

Na základě těchto dvou kritérií pak svaz ledního hokeje udělí licenci pro příští ročník – takže to bude ještě zajímavé

• Pry na zimaku se potuluje řechtajici kůň! nakonec ze zimaku bude hřebčín.

• To je ulet . timhle si opravdu pan LUNAK ziska fanoušky! bože na zimaku samej DOKTOR a hokej v krachu ! jak kratkozrake!

• Smazání odkazu z ofi stránek LHK je hajzlovina! Pochopím zrušení sekce „ptejte se“, kde p.Vykoukal často odpovídal na stupidní kraviny – tohle je však pouhý odkaz na stránky, za které klub nenese žádnou odpovědnost. Naopak je to část možnosti komunikace fanoušků o dění kolem klubu. Pochopitelně není problém si dát odkaz na web do záložky a dělat, že se nic neděje. Bohužel se děje – kritizuje se vedení a kauza zlodějů a podvodníků dostává další rozměr. Osobně nevěřím Tomigovi, ale ani Luňákovi – za ty roky nevěřím vůbec nikomu, stejně jako ve fotbale. Jenže co můžu dělat? Nechodit na sportovní zápasy? Hlavní motiv je, že zde potkávám přátele, kamarády, známé a hra mě baví. Nemám miliony, abych to koupil, vyházel a vytvořil k obrazu svému a okolí (ikdyž to asi nejde i s těmi miliony). Nezbývá než věřit, že chlév se vyčistí a bude sloužit další roky! Jen bych prosil, aby se hrála 1.liga – jestliže se 3 roky nebude sestupovat, byla by to katastrofa!!!

• ODSTRČIL=Tomigan a Lunak jim zobe z ruky nebo neví co bude s licencí,jak krátkozraké! a jde proti fanouškům!

• Zajímalo by mě po schůzce s p. doktorem Odstrčilem jestli oravdu Lhk přijde o svůj znak na dresech. Nebo jsem to špatně pochopil.