DISKUZE

Základní informace + pravidla:

• Pro přidávání komentářů musíte být zaregistrováni a následně přihlášeni (vpravo nahoře).
  • Komentáře hrubě poškozující fanoušky a klub samotný budou mazány.
  • Nastavení profilového obrázku: → sekce Profil → vybrat soubor → aktualizovat profil → vlevo dole se spustí nahrávání → obrázek je nahraný.
1 192 193 194 195 196 259
    • SK.PV. ma počty jasne dany na svem webu! a on se každym tydnem meni! Přichazeji furt do SK. ZA 6 mesicu jich je cca 130. a zaleži jestli byl dotaz registrovanych na svazu ! a td!

• Zajímavé je, že na obou zastupitelstvech kde se řešil hokej, tak pan Sedlo každou chvilku měnil počty členů SK 1913 a to Vám zaslepencům nevadí 🙂 opravdu humorné….

• Nedávno to bylo 313! teď je to 269 ! a realita je 120! a kolik žádal ?z města 4 mil. ? na 100 děti ,a z kraje 1 mil.?

• Tak ono se stačí mrknout na FB mládeže a fotky ze zápasů. Nikde není víc než 12, 13 hráčů, tedy ani 3 pětky. Kde je těch zbývajících 15 by mě zajímalo. Asi dlouhodobě nemocní…

• Mám k dispozici Oficiální žádost Tomigy a dotace, kde v odstavci Informace o výši členských příspěvků uvádí :
      Počet členů :
      přípravka – 28
      do 10 let – 10
      do 19 let – 65
      neplatící – 86
      počet členů celkem 313
      ZASE LŽE a MANIPULUJE žádné počty mu nikdy neseděly!!!

• Odchod Tomigy je fajn věc, ale je potřeba vymést celý Audiášův chlév. Takový Kužílek, velký kamarád Tomigy, kterého mládež zajímá jen potud, pokud mu z ní něco kápne a jeho výdělečné akcičky s pořádáním turnajů a hokejových kempů, A pokud klub SK Prostějov 1913 zaujme pozice po mládeži LHK a mladý Tomiga bude působit v roli rozhodčího, je třeba se připravit na to, že je to zákeřné prase, které bude škodit. Ostatně nebylo by to poprvé. Škodil i za dob Zabloudila, takže jen naváže. A to co by jiným prošlo jako opomenutí či drobný nedostatek, bude u SK hrubý přestupek. Bývalí trenéři mladeže by mohli vyprávět legendy.

• Jen pro zajímavost – klub HC Baník Sokolov, se kterým jsme hráli baráž o postup do 1.ligy v r. 2014 sestupuje do krajského přeboru. 2.ligu si zachránil Jindř.Hradec a Technika Brno…

• Co to tady psalo nedávno za tydyta že se nemělo do ničeho šťourat a že Luňák konci?

• Ty zjebance, pretahni pres ten svuj obrovskej pupek dres, sedni si tou tvou velkou zadnici na dve sedacky a zacpi si hubu popcornem

• Opice by napsala smysluplnejsi vetu…bravo, zatleskej si, jsi frajer

• To se ti najednou ulevilo, mám pravdu? A teď šupky zpátky do klícky, pan doktor se vrací!

• čurák z vepřova a ohání se motorem . val k čističce , snížili jim pokutu o 6.5 mega. se nedivím že jste tam jinak kkt . bohužel to reaguje na každého jedince různě . a zrovna ty jsi ukázka jak se z čloévěka stane kkt. motor neberu , to je min. KHL . ex. liga je oproti nim sračka , jsou to buzny namyšlený – fanklubáci . nevadí , příští rok stejně budou hrát s benátkama , kadaní …..takových už bylo , silné řeči a hajzl stejně mají na chodbě . hlavně že mají kohyho . to je taky exot jak si stěžoval na FC vepřova. zkurvenej motor , olé olé olé

• Cele tohle forum je jak kdyz vylijes kybl sracek. Kdokoliv pise cokoliv. Ostatnim klubum se smejete a pak se tu navzajem obvinujete a hadate.

• Co takhle jít v hokejové pauze podpořit fotbalisty za záchranou ve fnl?

• Já byl na posledním vyhraném zápasu a zdalo se,že to se záchranou myslí vážně.Pak mi íekli jak hráli ostatní zápasy,a při pohledu na tabulku si taky sám myslím,že klesnou o poschodí níž.Rád příjdu i na fotbal,jen hokej mám radši!

• Jeden a půl roku jsem byl v Budějkách u tankánů ale nikde jsem tam takovou pí.u nepotkal.Nejsi ty přespolní??
    Nerad bych si kazil názoz na jihočeskou metropoli,zvlášt když odtud pochází jeden pivovarskej kámoš!

• Nejvíc mě serou ty kecy tady o zákazu rozbíjení věcí, třeba ve vlaku a tak- Kdo je tady pak fízl, píčo! Proč asi na ty stadiony chodím, a chci jezdit, pokud možno jen vlakem-

• Už se na vas další sezonu těšíme. Dostanete klepec i s tým slavným doktorem

• Ty ubožáku! Většinou, pokud tady smrdíš a lezeš sem, tak vidíš, že tady lidi VS postup přejí. Nevím tedy, proč zde prudíš a provokuješ. Tebe měl tata vysmrkat do kapesníku.

• Info z dnešního Večerníku.
    1. Licenci už nevlastní město, i když za ni dalo 2,5 milionu, historicky ji totiž bezplatně převedlo na Bartoška – tehdy to schválilo zastupitelstvo
    2. Luňák je přesvědčen, že licenci vlastní on, na základě smlouvy s Tomigou on, chystá se na novou sezónu, posiluje a pokračuje v plnění svého extraligového snu
    3. Tomiga tvrdí, že to Luňák blbě pochopil a licenci vlastní on, v minulosti ji totiž koupil za 1 mil. Kč od Zabloudila, který ji za něco koupil od Bartoška

Takže buď Tomiga mlží, nebo jsou smlouvy nejasné a bude soud.

• a také pan Lunak přiznává ze moh být podveden! nebo zaplatil nemalé peníze a dluhy,kdo by to řek že dluhy za Tomigu a zase ty dluhy! dlouhy dluhy dluhy ! nemel by se pan Tomiga jmenovat Michal Dluh!

• Dnes ten Večerník byl samá sranda – třeba Kaluža: „když to řeknu narovinu – já jsem teď u Jestřábů úplně ztratil chuť do hokeje a hledal něco, co mě dokáže zpátky nakopnout. Právě Poruba mi poskytla šanci se hokejem bavit…“ nebo – „… jedna z věcí, kvůli které jsem udělal změnu je, že jsem nedostal tolik šancí, kolik jsem si představoval a necítil důvěru…“ Člověk by řekl, že ten vychrtlý obránce má snad extraligové parametry – přitom za tři sezony je jeho statistika neskutečná: 47 zápasů – 0 gólů, 0 asistencí, 0 bodů …. osobně se mi líbilo, že se vždy snažil, vždy nechtěl nic zmrvit, ale nikdy nic převratného nepředvedl – to je bohužel holá skutečnost. Jediné pozitivum bylo, že je z PV. Myslím, že právě ty nuly rozhodly o jeho působení v klubu.

• Kaluža udělal pár bodů v té hobby lize a myslí si, že je mistr světa 🙂 Na 1.ligu nemá a pokud nepřibere 10 kg, nikdy mít nebude. Ale hlavní je, že se hokejem baví. Ostrava je pro zábavu jako stvořená. Bohužel pro něj, v 1. lize se už musí trochu makat.