DISKUZE

Základní informace + pravidla:

• Pro přidávání komentářů musíte být zaregistrováni a následně přihlášeni (vpravo nahoře).
  • Komentáře hrubě poškozující fanoušky a klub samotný budou mazány.
  • Nastavení profilového obrázku: → sekce Profil → vybrat soubor → aktualizovat profil → vlevo dole se spustí nahrávání → obrázek je nahraný.
1 191 192 193 194 195 259
  • Krátký sumář z dnešního jednání zastupitelstva:
    1. licence byla bezplatně převedena 2004 na Bartoška. Ten ji převedl na Zabloudila a teď ji vlastní Tomiga.
    2. dnem 7.3.2017 není Tomiga předsedou a nikdo tedy neví kdo ji vlastní.Vlastní ji klub spolek. Kdo to je???????
    Závěr: Konec první ligy v PV!!! Děj se vůle lidu prostějovského!!!

• Davide, Davide.. Nevíš s čím si zahráváš a píšeš tu něco o tom, že si někdo vykopal vlastní hrob. Četl jsi bibli Davide? Zapamatoval jsem si jednu pasáž která se do týhle situace náramně hodí. Ezekiel 25/17 – Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností, sobectvím a tyranií lidské zloby. Požehnán buď ten, kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty, neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí. A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny, kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry. A když uvalím svou mstu na tebe, seznáš, že jméno mé je Bůh…

• No spis nikdo z FOP a z SK1913 nikdo neví kdo to je. Ostatní, kterých se to týká to vědí . A ne pan Z to opravdu neni. Vykopali jste si vlastni hrob blbecci! 😀

• Paní primátorka nemá kousek vychování! ten Tomiga se z toho zase vylže! jak mohli dát Bartskovi licencí zdarma ?cena brýle v 99 2.5 mega

• Jo a zapoměl jsem. Město nemá na vlastnictví licence žádný vliv.

• Ale konec FOP 1913 to je definitivní! Tahnete doprdele!

• Tak už se to doneslo i k nám do Kolumbie, chcípneš jak krysa v kanálu!!!!!

• No sice nevím proč do toho tahas me, já mám tady svůj nick a nepotrebuju se schovávat za jiný jako vy, ale v jednom mas pravdu, já nebrecim, já se smeju. Já to Dykovi i Lubosovi říkal ze do toho nemají šťourat, aby se pak nedivili…A ejhle, je to tak

• Správně. Zkuste sem někdo dát info o novém vlastníkovi. Vždyť s mládeží rozhoduje i mužích.

• Tady se patrně ví všechno, ale pojem sdílené připojení, sdílená data pro firmy asi ne, když nevíte, ze z jedné IP adresy může psát x lidi, stejně tak jako když se tady někdo vydává za Čechmankovou i když to ona nepíše , ale fajn, už jsem to tu říkal několikrát, kdo chce klidně si s nim o tom osobně pokecam, protože já nemám zapotřebí se tady schovávat za anonymní nicky atd.

Jinak k věci, několikrát jsem říkal, s Lubošem si o tom psal, ze když to toho budou rypat atd, ze to Tomiga prodá a bude to i Lunakuv konec. No a jak to dopadlo? Unahleny řešení vytáhnout všechnu spinu najednou atd, nikomu a ničemu to neprospělo. Tomiga odešel ale mládež jede dal, na SK se nic neprevede atd atd, mohl bych tady psát hodiny. Zapojili se do toho lidi, kteří sice maji informace, maji kamarády na správných místech, ale způsob jednání kterým si mysleli ze docílí Tomigovyho konce a bude fungovat jen SK Prostějov 1913 byl zvolen špatně…

Každopádně osobně si myslím, pokud jde o PV hokej, je to krok vpřed.

Na další nesmysly z anonymních nicku odmitam odpovídat. Pokud někdo chcete, najdete si na me email, domluvme si osobní schůzku a s lidma, kteří jsou normální a respektují i jiné názory než svoje si rad pokecam. Jinak mi dejte pokoj, zijte si v anonymním světě internetu a nechtejte spasit svet na základě řeči typu jedna paní povidala.

• „Co dál?“ „Já ti řeknu co dál. Zavolam pár zfetovanejch negrů s kleštěma a letlampou pro pana domácího, aby si tady hoši trochu zablbli. Slyšíš mě co řikam ty vidláku ze Seloutek? Eště jsem s tebou, hochu, neskončil. Tvá prdel pozná středověk!“

• To by mně zajímalo co na to odpoví 😀 Krejčí je prostě po uši v hovnech

• Ty ses ale neprozradil jenom IP adresou, ze které píšeš mimochodem pouze ty…

• Dejve Dejve Dejve podvody měly zustat pod pokličkou LUNAK sehnal miliony a ma končit Považuješ to za spravedlive řešeni s tim neznámým sponzorem Pepou s Honkongu a a neznámým Odstrčilem_?

• tak je to jednoduché,Zabloudil nemůže být v pv hokeji,nebo už jednou byl neduveryhodny! tak proto pan Odstrčil,co Dejwe?

• Tak dneškem asi skončila zábava. Hoši zkusili jste to a nevyšlo to. To je život. Jestli někdo nabídne 500,- druhý 1.000,- tak se můžete hádat jak chcete, ale záleží jenom na prodávajícím komu a za kolik to prodá. A nakonec bych snad jen dodal, že Zetkovi můžete jen děkovat za to, že tady Elko dohrál sezonu. Konec a zvonec.

• i to se může stát, ale myslím si, že pravděpodobnost je tak 0,0001%, 100% to nebude SK

• a co když Lko bude pokračovat,a ty si myslíš že Zetko je lepší jak Lko,třeba bude dohoda mezi Lkem a Zetkem

• Dneska si o primatorce udělal obrázek úplně každý,bez slušného vychování! skákání do řeči! odvádění dotazů! sem občan prostějova,a stydím se za tohle složení na radnici!nikdy sem se nezajímal o koalici ale tahle kauza mě donutila sledovat tohle zasedání a mužů říct ze tuhle koalici už volit nebudu! Tomina lhal a Pospíšil chvílemi evidentně nervózní

• Zlatá slova,jenom bych doplnil ,že ryba smrdí od hlavy a chování primátorky připomíná chování pavlačových bab.Chtěl sem napsat ,že má vychování řeznického psa,ale to bych toho psa urazil.Podporovat zloděje a vymlouvat se na děti může jenom bez charakterní člověk a pokud toto činí člověk který vede město je potřeba se postarat aby dá nemohla.Aby nedošlo k omylu ,myslím na VOLBY a nic jiného.

• Tak jsme se dočkali, konečně jsme docílili konce největšího podvodníka co zde všechno zrušil a začal se maličko snažit až mu teklo do bot! To už bylo ale pozdě Pane Tomigo 😀 Hold jsme jako Fans of Prostějov dosáhli čeho jsme potřebovali a nemá cenu tady číst nějáky hovna co zde na truc vypouští nějáci zaslepení tomigoví přívrženci 😀 kolik vás je??? Jinak to co zde bylo vloženo dopoledne to bylo opravdu dílo, díky Dejve 🙂

• hlavně je to na paragraf! ne my ,nám je jedno kdo co tvrdí,ale ostrý slova a obvinění jiných! vše je archyvovano,

• Pokud jste dnes sledovali tu komedii, ktere rikaji zasedani zastupitelstva, tak jste mozna zaznamenali, ze p. Tomiga zaslal zastupitelum materialy, ve kterych uvadi pocet mladezniku v jednotlivych kategoriich. Tak kdyby jste to nevedeli, tak v mladezi LHK je celkem 269 hracu. Napriklad v juniorce jich hraje pry 47 a starsi dorost ma k dispozici 36 hracu.

No. Asi je nekde schovava…

• To je špatně pochopené, to jsou počty za celé působení p.T. v prostějovském hokeji 🙂

• nak došla slova panu Dejwovi !ono obvinovat lidi bez argumentu se nevyplácí! vy ste stejne jedna sebranka křivákú,která to minimálně právně nevyhraje a budou padat i na radnici! a to smrdi kurwa paragrafama! i ten neopravneny prodej licence! dotace! exekuce!černý registrace!faktury! 260 děti 10000 ročně příspěvek,a jen dlouhý nikde nic. prodána licence kterou spolek zdarma dedil prostě tady není čistý ho lautr nic! ani ty trenky. i Filmová výpověď proti fanouškům,už se ti chystá předvolání na policii určitě,,,

• Tak přítomným bych doporučoval, aby se uklidnili. Vaše zaručené fámy o konci a týmu jsou opravdu mimo mísu. Pokud to není černé na bílém tak radši držte hubu a držte se při zdi.

• Jděte už všichni někam s těma zprávama.
    Si tady mastí brk obě strany a my na horách máme špatné spaní.
    Jsem dokonce kontaktoval i Véčko,jestli neví jak je to s Elkem. A co myslíte? Věděl Háčko.
    To by se tady z toho jeden poPéčkoval.
    Aspoň že tu právní a morální vejšku to tady má.
    Cabani

• To tě závidim, žes vyrazy lna lýže. Čas na to není. Už mě na ty prachy, co jsem si na to schoval, začíná padat plíseň

• Hoši klid ,dr.Luňák řekl v novinách Prostějov a jenom Prostějov.