DISKUZE

Základní informace + pravidla:

• Pro přidávání komentářů musíte být zaregistrováni a následně přihlášeni (vpravo nahoře).
  • Komentáře hrubě poškozující fanoušky a klub samotný budou mazány.
  • Nastavení profilového obrázku: → sekce Profil → vybrat soubor → aktualizovat profil → vlevo dole se spustí nahrávání → obrázek je nahraný.
1 187 188 189 190 191 259
  • kurna ,JAK ČTU TEN VEČERNIK ! TEN MIŠA T. JE SVATEJ . CHUDAK NA NEJ SI KAŽDY VYMYŠLI! VŽDYT ON TO MYSLI DOBŘE! PRO DĚTI! JE TO TRAPNY V BULVARU SE OBHAJOVAT! TOMIGA VEN.

• Tak mohl pan předceda ukazat na radnici učetnictví a rozpočet ! a řict vydaje jsou takové přijmy nedostatečny! tak bud zvednu přizpevky nebo radnice přida! ale proč tedy tohle nenastalo ? To je ted jasne ,zlaté koryto ! a ted trapna obhajoba.

• Přesně takové články si pamatuji v prvopocatku ,jak bude vše fungovat,jak ti co se nevlezou do Áčka,půjdou hrát do plumlova.jaká zde bude koncepce! a výsledek plumlov zlikvidován,mládež v troskách.bože ten člověk tomu co plácá snad i věří! a do toho všeho tahá opozici,nevím kdo z toho udělal politický sportovní klub Pécéčka. Dospělí jedinec tomu nemůže ani věřit !

• Muže mi někdo vyvrátit informaci ze zde gm luňák konci . Slyším to ted kazdej den !!!!!!!!

• Dozvedeli jste se vcera na setkani neco zajimaveho?nemohl jsem se zucastnit z duvodu nemoci.diky za info

• Asi už jste zapomněl, kdo to táhl v 1/4 sezony byla to lajna Šlahaře s Krejčíkem než přešel Krejčík k Novákovi a Rudovskému, a jak jsem psal již dříve, od příchodu Arnošta lajna Matuš Žalčík Šlahař hrála 1/3 času než Novákova a Venkrbcova a kam jsme to dotáhli? A to lajna Matuš Žalčík Šlahař za sebou měli obranu s Vokurkou, který už tenkrát neměl hrát, ale pochopili to až ve 4/4, když už teklo do bot. Jo a odečti si 7 bodů plejerů s dorostencema Slavie a už to nebude v bodování takový rozdíl. Zkrátka se vsadilo na 2 lajny a oni to neuhrály.

• Možná Šlahař nehraje oslabení, protože místo aby střely blokoval, tak před nima uhýbá.. Viz. gól v Přerově při té ostudě 0:5. Když už sem pletete statistiky, co kanadské body? Suverénně nejmíň z těch našich „ofenzivních“ útočníků. Přitom chodil na přesilovky, na spoluhráče (Krejčík,Žalčík) si snad také stěžovat nemůže. Ale co mě nasere nejvíc je, když ho vidím chvíli po prvním zápase předkola chodit vysmátého po zimáku. Co si pak má člověk myslet…

• O čem to svědčí, Krejčík a Švec dobře blokovali střely hlavně v oslabení, které např. Šlahař a Žalčík nehrají, také to svědčí o tom, že na lajny těchto hráčů bylo mnoho střel, což asi taky není dobře a hlavně se podívejte na statistiku play off, kde Šlahař je jediný +1, tak co melete s takovými hráč do ply off ne?

• Kolovaly také zajímavé statistiky zblokovaných střel a hitů. Nejvíc samozřejmě Krejčík a Švec. Zato Patrik Moskal, za půl sezony 0 a 0!! Šlahař 3… S takovýma hráčema nikdy v play off, kór přes důrazné soupeře jako Přerov, dál neprojdeme..

• tak pokud by zůstali ti co se psalo tak by to bylo fajn…+ nějaké ty „rváče“ na případné play off a uvidíme…když by neudrželi Kantora tak by se už měl nechat neužil asi chytat jako jasná jednička 🙂

• Zůstávají Krejčík, Rudovský, Neužil. Novák možná. Kantor podle zájmu z extraligy. Pokud spadnou Vary, tak se k nim připojí Švec s Kvapilem. Pokud nespadnou, tak by měl Švec zůstat a Kvapil jít asi do Kadaně. O návratu Moskala se neuvažuje.

6. března se bude jednat o rozdělení soutěže na dvě skupiny + případné postupné rozšiřovaní ligy bez možnosti sestupu. Zkurvené farmy dělají všechno proto, aby se z první ligy stala totální žumpa. Snad zvítězí rozum a nepovede se jim to…

• Děkujeme za vámi úchvatné odpovědi a promiňte že nejsme super jako vy…….

• Dozvěděli jsme se že po příští sezoně se licence prodává do Jablunkova, mladej Luňák jde na hostování do Přerova a Matouš je tehotnej

• Kauza Tomiga ma dalsi pokracovani. Dnes mi volali ze sekretariatu pani primarorky s informaci ze mesto vyhodnotilo me informace za pravdive a samo mesto Prostejov dnes podalo na Tomigu trestni oznameni.

• ku..va pane Bob.to je pro děti a nás fans světlo na konci tunelu ,ale ješte nejasejme! uzdraveni prostejovskeho hokeje se blíží. Tomigo vypadni už si napachal dost zla.mej trochu cti!

• Kantor,Holík,Luňák,Krejčík,Matuš,Švec,Rudovský – tyto borce je potřeba udržet pro příští sezonu – ostatní jsou nahraditelní.

• Bral bych i Kvapila a možná i Koláře, oba jsou mladí a celkem spolehlivý, viz. +/-. Každej obránce nemůže být ofenzivní střelec jak Holík.

• Dnes začíná baráž o setrvání ve 2. lize, zajímavé složení v podobě 3 celků (Technika, Sokolov, Jindřichův Hradec), které ještě nedávno usilovaly o postup do 1. ligy…

• Kdyby záleželo na mě, tak Sokolov – ty komunistický destinace nesnáším! Bohužel to ale bude Jindřicháč – tam je totální krize a destrukce 🙁

• Nevážený pane Tomigo,

Opravdu s dojetím jsem si přečetl Váš článek ze dne 27. února 2017 s příhodným názvem „Nikdy jsem netvrdil, že dluhy a exekuce neexistují“. Člověk, který nezná situaci v prostějovském hokeji a Vaši osobní zaangažovanost, tak by Vás opravdu politoval a možná by do Vaší kasy přidal nějaký ten peníz.

Dovolte mi tedy, abych Váš hokejový pláč uvedl na pravou míru. Lžete, mnohokrát jste tvrdil, že dluhy a exekuce neexistují a to v roce 2016 i v roce 2017, kdy jste písemně prohlásil, že spolek LHK Jestřábi Prostějov nejsou zatíženy žádnými exekucemi, přičemž minimálně dvě exekuce, které byly zahájeny 26.5.2015 a 23.7.2015 a byly platné nejméně do 21. února 2017. Pokud tvrdíte nestydatě opak, pak lžete veřejnosti i městu Prostějov, který Vám v roce 2016 na základě Vašich lží vydatně dotoval částkou 2.800.000,-Kč. Skutečnost od kdy a do kdy byl Váš spolek zatížen exekucemi je velmi lehce ověřitelná, stačí se informovat na EÚ v Prostějově a v Kroměříži. V roce 2017 jste se stejnou lží pokoušel získat další veřejné prostředky, což se Vám, i na základě mého trestního oznámení, zatím nepodařilo.

Pláčete nad současným stavem hokeje a hokejové mládeže v městě Prostějov, nějak jste zapomněl na skutečnost, že Vy jste tou hlavní osobou, která za několik let dovedla zejména hokejovou mládež tam, kde je. Vy jste hlavní příčinou, že mládež LHK Jestřábi Prostějov upadá pomalu na samotné dno a z kdysi vynikající prostějovské mládeže je dnes stín. Radíte zasvěceně radním, jak a co mají dělat a že mají podporovat cíle klubu. Pokud to, co jste s mládeží dokázal za Vašeho dosavadního působení je součástí Vašeho cíle, pak jsem spokojen, že radní, doufám, nedají na Vaše rady a že Váš doslova likvidační cíl nepodpoří.

V době, kdy množství klubů oddělilo, nebo odděluje mládež od A-týmu, tvrdíte opak a chcete majetkovou strukturu propojit. Nyní, kdy Vám doslova teče do bot, byste nejraději spojil A-tým s mládeží, neboť je to jediná cesta, jak Vy byste mohl opět rozhodovat o financích, které, na rozdíl od spolku LHK Jestřábi Prostějov, A-tým dostane. A penízky by se kutálely opět do bezedné studny a mládež by opět jen paběrkovala. Pláčete, že prostějovské děti mají k dispozici špinavé a plesnivé šatny, ale opět jste nějak opomněl, že je to zejména Vaše zásluha. Co tak například použít částky 132.495,-Kč, částku 135.452,80 Kč a částku 104.810,20 Kč, za které jste, v roce 2015 z prostředků daňových poplatníků, pro mládež nakoupil rukavice, hokejky a brusle v seniorských velikostech (k dětem se asi tyto věci nedostaly, nebo, možná čekáte, až dorostou) odplísnit, vyčistit a vymalovat šatny?

Naprosto nestydaté je Vaše napadení zastupitelů, že SK Prostějov 1913 jim nabízí podporu při volbách. Opravdu nevím, kde berete tu drzost něco takového vypustit z úst, když celý Prostějov se baví tím, že náměstek primátorky Jiří Pospíšil, by za váš spolek položil snad i život ať se děje co se děje. Dovoluji si vás upozornit, že se zastupitelé ničeho nedopustili, že nechutný boj, lži, udání a podobně je Váš styl. Chcete zaslat Vaše udání na Prostějov 1913 svazovým funkcionářům, nebo snad výhrůžky Opavě, Uničovu nebo snad Havířovu, nebo Vám také mohu zaslat vaše čestné prohlášení o exekucích. Nebudu s tím mít žádný problém. Víte, kdyby Váš spolek fungoval řádně, nikdo by neměl nutkání zakládat jiný. A i kdyby jej založil, pak Vám do toho vůbec, ale vůbec nic není. Vás také nikdo neomezoval při zakládání toho Vašeho.

To, že navrhujete, aby si všechny strany sedly a začaly jednat, to je, nezlobte se, z Vašich úst, naprosto směšné. Buď trpíte ztrátou paměti, nebo jste opravdu sedmilhář, jak se o Vás říká v Prostějově. Asi si nevzpomínáte na množství návrhů, které jste v minulosti dostal od SK Prostějov 1913 a asi si nevzpomínáte na svá slova na posledním zastupitelstvu, když Vy sám jste prohlásil, že žádná dohoda není možná? Pusťte si záznam…

Vaše exekuce a falešné čestné prohlášení jsem zveřejnil já, jakož i hodně podezřelé nákupy seniorských hokejek, bruslí a rukavic. Nejsem radní, nejsem politik, nejsem člen SK Prostějov 1913. Jsem jen obyčejný člověk, který mnoho let pozoruje kam až jste dovedl prostějovskou mládež, jak se stále vykrucujete, lžete a manipulujete s veřejným míněním.  Ptáte se, proč by se veřejnost měla touto otázkou zabývat? Na to je jednoduché odpovědět. Je to proto pane Tomigo, že se ucházíte o peníze občanů Prostějova, které pocházejí z jejich daní. Hospodářem těchto peněz je radnice. Takže jak radnici, tak i občany musí zajímat, kdo, jak a s jakými výsledky jejich peníze utrácí.

Zajímavé, že po dočtení článku jsem nezaregistroval ani jediné přiznání chyby z Vaší strany, všichni ostatní jsou špatní, podvedli vás, bojují proti Vám, město Vám neoprávněně sype peníze, ale nezakázalo vznik jiného klubu, vaši věřitelé Vás poškodili, exekutoři Vás poškodili, a Vy, spása Prostějovského hokeje ještě nabízíte geniální řešení, místo generálního managera, další funkce v předsednictvu. Nezlobte se na mne pane Tomigo, ale kdo by s Vámi chtěl spolupracovat? Vždyť i Vaši fanoušci A-týmu chodí na zápasy s dresy SK Prostějov 1913, založili si vlastní web, kde výkřiky Tomigo ven, jsou zcela normální a to ještě patří mezi Ty slušné. Já se nebudu snižovat k podobným neurvalostem, ale dovolím si závěrečnou poznámku. Pane Tomigo, pokud Vám jde opravdu o prostějovskou mládež, jak často prohlašujete, pokud Vám jde opravdu o to, aby se tyto děti dostaly zpět na takovou úroveň, jakou měly před Vámi, zanechte všech funkcí v hokeji a nechte tyto děti v klidu trénovat a bojovat za klub, na který mohou být hrdí. Na Vás, ani na zprofanovaný spolek LHK Jestřábi Prostějov již snad nikdo být hrdý nemůže….

Mgr. Bohumil Vincura ředitel Superturnaje.cz (největší web dětských hokejových turnajů)

Otevreny dopis Mgr. Bohumila Vincury v celem zneni Michalu Tomigovi. Neni co dodat. Snad jen, kde to mam podepsat?

• spousta lidí zanevrela na hokej ku li p. Tominovi

Přesně tak, já jsem jeden z nich. Léta jsem pravidelně chodil na jakoukoliv ligu, která se zde hrála a to i v neveselých dobách. Teď však nehodlám tomuto kriplovi a likvidátorovi prostějiovského hokeje cpát do chřtánu jakékoliv finance.

• krásné napsané!! jen teď doufat že Lůna se konečně ponauci a začne naslouchat lidem z prostějova,fanouškům pro které se to dělá a spojí se s klubem který mu může pomoct získat důvěru všech fanoušků,právě spousta lidí zanevrela na hokej ku li p. Tominovi.

• Pan dr lunak uvažuje o prodeji licence pokud prostějovský hokej nepodpoří dostatečnými financemi město jsem zvědavej jak tohle dopadne

• To prohlašuje před každou sezónou a nic nikam ještě neprodal…

• To se tu píše před každou sezonou. stále dokola , že vás to ještě baví. stejně to neovlivníme tak co.

• Kauza „Tomiga“ spěje do dalšího dílu – http://www.hanackyvecernik.cz/zpravy/prostejov/k-trestnimu-oznameni-na-lhk-se-asi-pripoji-i-olomoucky-kraj Nevím jak to vidíte vy, ale myslím že karty musí během pár dní vyložit i p.Luňák – nedělám si iluze o čistotě finančních toků ve sportu všeobecně, ale jestli boss pana „T“ ihned neodstřelí, je po hokeji v PV. Smířím se i se značkou „Gladiátoři“ 🙁 Každopádně tato kauza vůbec nemusela být, kdyby p.Luňák měl někdy vůbec nějaký zájem o PV hokej celkově a ne pouze o svoje ego…

• Tak jsem zaznamenal nový rekord WSM ligy – dramatické a očekávané utkání hrané dne 1.3.2017 mezi HC Most a HC Litoměřice vidělo celých 87 ks lidí, což je paráda. Skutečná oslava hokeje – kuwa, ještě že ten Most je pryč z ligy …. V průběhu roku jsem zaznamenal v lize návštěvy nějakých 147ks , pak 100ks , ale 87 ks je fakt nádhera.
    Jenom nevím, jestli se do toho počítá i kustod, hlasatel, paní z pokladny, paní z bufetu, uklízečka a sekurita, jestli ano, pak zbývá nějakých 67…

• Jarní permanentky fotbalové Opavy a Baníku, klubů bojujících o postup do nejvyšší soutěže…
    Opava: 200 Kč na 8 zápasů – 25 Kč na zápas
    Baník: 300 Kč na 7 zápasů – 43 Kč na zápas

Hlavně srovnání, že naše dva zápasy v předkole play-off stály víc, než v Opavě celé jaro, působí až komicky…

• Mozna by se dalo vyuzit brzkeho konce a zkusit zjistit verejne mineni, co by dostalo lidi zpet na tribuny.

1. Cena vstupneho. Nemyslim si, ze vyse jednotneho vstupneho je neco neprekonatelneho. Dokonce vstup do 130cm zdarma je podle me vstricny krok. Ale chtelo by to asi vyrazne vetsi nabidku permanentek. Tedy cenove atraktivbejsi. Permici studentskou, rodinnou, nebo permici na vybranych napr. 10 zapasu.

2. Terminy a casy utkani. Vlozena kola v pondeli jsou fakt zlo. Navic bych se nebranil posunuti zapadu na jednotny cas ve stredu i v sobotu na 18:30. Tem, kteri delaji 12tky by to asi dalo sanci stihnout zapas.

3. Sluzby a stadion. Tak zimak je proste zatim ve stavu v jakem je. Ruku na srdce minimalne rekonstrukci by si fakt uz zaslouzil. Je jasne, ze jsme limitovani prostory, ale neuskodila by nejaka fanzona. Proste misto, kam si muzou lidi zajit na klobasku nebo jine lokalni pochutiny pred, behem nebo po zapase. Navic si myslim, ze klub by mohl znacne financni prostredky ziskat, pokud by obcerstveni zajistoval sam. Bude to znit hnusne, ale decka klidne i do 150 vm muzete pustit zadarmo, ale ty penize pak ziskate nabidkou sluzeb (merc, gastro, souteze).

4. Povest klubu. Myslim, ze je jasne, ze s lidmi jako Tomiga ta povest nildy nebude dobra. Myslim si ze nezanedbatelnou slutecnosti je i fakt, ze dobrou povest nemaji i fanousci. Nekdy opravnene. Ruku na srdce. Ale casto je vec v mediich zvelicena.

• ted je to o ničem , uvidíme co vymyslí na schůzce. jestli rozdělí ligu na 2 skupiny a bez sestupu , tak aby nebylo ještě hůř.

• fair play: Nejde o letáky, ale o tisíc dalších možností, jak nalákat lidi na hokej. Líbí se mi, jak se tu pořád oháníme, co se tady hraje všechno za sporty, ale kolik na ně chodí lidí? Na žádný z těch, co jsi vypsal, nechodí víc jak 400 lidí (beru reálné návštěvy, ne výmysly v novinách), takže o tvrdé konkurenci nemůže být ani řeč…

• Tak se zkusit přes Jirku Vykoukala.
      A přijít tam opravdu s věcnými podněty a i finančním rozborem.
      Ono návštěvnost nepřispívá do kasy 50% spíše tak do 20% ale jde o to lidi naučit chodit celou sezónu nebo kupovat permanentky.
      Protože hokej je pro ty lidi a plný ZS to je jiná atmosféra než těch 1300 nejvěrnějších.

• pirlo: vy jste letáky natiskly a roznesli.stejně víc lidí nechodilo. ve městech jako vs chodí na hokej . v pv máš basket , volejbal, tenis , box , fotbal , nohec , kulec ….

• Před každou sezónou se zkoušíme v tomhle ohledu na něčem domluvit, zatím to bylo ale vždy marné. Uvidíme, kam až ta návštěvnost bude muset spadnout, aby se někdo konečně zamyslel…

• To je pravda, že to co dělají kluci z FOP je neuvěřitelné…. spousta triček, šál a nevím co ještě… jen v tomhle jste o míle před klubem…

• Pirlo, k tomu bodu B nemám co dodat a souhlasím s tebou, protože jsem často ve Vsetíně a vidím ve městě jak komunikují. Druhá strana je, že i tam spousta lidí remcá na cenu vstupného, ale jdou.
      Jen srovnávat hokej a fotbal neberu.
      Ano vím, že byl problém od klubu 1000Kč na letáky.
      Na zamýšlenou je proč na derby a pár zápasů přijde spousta lidí a potom nic.
      Předpokládám, že info mít musí. Bude tam ale více faktorů. Ale to je spíš dotaz na majitele.
      To co dělají FOPkaři je neuvěřitelné a všude by je „nosili na rukách“ snad dojde k posunu a jak je sraz s fanoušky, tak by mohl být takový sraz i ohledně marketingu a majitelem,aby mohlo dojít na argumentaci a debatě a pohledu i z druhé strany.
      Každý by dal podnět, včetně řešení, kalkulace, nákladovosti atd. ať je to konstruktivní a věcné.

A třeba se něco změní.

• Takže chceš říct, že předchozí pracovnice dělala něco pro zlepšení návštěvnosti? Nedělala v tomhle ohledu vůbec nic. Ale ono to hlavně není vůbec o té bývalé nebo současné marketingové pracovnici, protože když máš rozpočet 0 Kč, tak se těžko něco vymýšlí. Bylo tu plno nápadů, ale Luňák všechno smetl ze stolu. A nebyly to žádné hlouposti, vše se už na českých stadionech objevilo a mělo to úspěch…

• Byla tady marketingová pracovnice a pokud si pamatuju, tak jste tehdy stávkovali… nevím co tam dělala nebo nee… ale ono, když chceš psát ty A tak bys měl taky psát i B…

Ale nechci se tady pouštět do nějakých velkých diskuzí…

Jinak je pravda, že v té propagaci se tady fakt dělá velké PRD…

• Pokud píšeš A, tak napiš i B. Vsetín si může dovolit takovou cenovou politiku, protože co se týče marketingu, tak je před námi tak o 100 let a dokáže ty lidi na hokej dotáhnout. Až se tady začne v tomhle ohledu něco dělat, budeme mít slušný počet permanentkářů a lidi budou chodit i na Kadaň a spol., tak se může nasadit cena vstupného, jaká chce. Stejně jako např. v Budějovicích. Ale pokud seš spokojen s návštěvností zhruba 1300 diváků (když odečteme derby s Přerovem), tak se nemáme o čem bavit…

• Pirlo, to srovnání přece nemůžeš myslet vážně co?
      Srovnávejme hokej s hokejem, ne s fotbalem nebo jinými sporty.
      Vsetín: 1kolo play off- 70,-Kč stání 100,-Kč sezení
      2kolo play off- 90,-Kč stání 120,-Kč sezení

• Zajímalo by mě kolik by jste si představovali cenu vstupenky na předkolo play-off 80 Kč či 70 no to bychom museli hrát tu 2 ligu tam by to bylo optimální. Vezmeme to tak hrajem 1 ligu a vse stojí peníze a pokud chcem v pv dobrý hokej tak musíme mít kvalitu hráčů trenérů atd …… A to nestojí 100- 200 tisíc za sezonu stojí miliony a pokud věrný fanoušek chce chodit na svůj oblíbený klub tak hold musí podpořit nějakou korunou i navíc .Jde tě v sezóně na hokej dá te za vstupny 80 Kč dáte si na každou třetinu 3 piva jeden parek a da tě za to 100 Kč a to vám nevadí tak vynechte pátek 2 piva a dáme ty peníze na cenu vstupného a uvidíme třeba v příští sezoně lepší hokej než už a vlastně minulé.

Takže si uvědomte šetřící že hokej není levná záležitost
    Most ,Benátky Litoměřice Kadaň tam si můžou dat vstupné 50-70kc ale jsou tam kde jsou
    Ale třeba v mostě bude vstupné 30 Kč příští sezónu tak můžou šetřící jezdit na hokej tam a můžou vylepšit počet diváků z 87 na 120

• Pirlo: S tím webem je to pravda. Kolikrát se člověk dozví o zápase informace dříve a obsáhlejší než na oficiálním webu. A to že kolikrát není po zápase (většinou prohraném) vyjádření trenéra, to mě vyloženě sere! 🙁

• Samozřejmě, že věrný fanoušek to zaplatí a přijde, ale co ostatní? To chceme, aby nás chodilo pořád 1000? Jediná aktivita od vedení směrem k lidem je, že se zdražilo vstupné. Proč se dává přes milion korun měsíčně na mzdy hráčů a nedává se nic na marketing? Proč není klub schopný uvolnit ani tisícovku (a to myslím vážně, opravdu ani tisícovku) na letáky? Proč nejsou nikde upoutávky na zápasy, billboardy, polepené autobusy, akce pro školy atd. jak v ostatních klubech? Web je taky katastrofa, celá sezóna se jede v režimu preview – report – ohlasy pořád dokola, nuda nuda nuda. Grafické upoutávky v malování, také krásná vizitka profesionálního klubu. Několik hráčů tady bere skoro 100 tisíc a pro lidi pořád hovno…

• tady se zase řeší cenu vstupenky, která podle mě byla adekvátní. nebavím se ovšem k otázce nějakého marketingu a bonusů k permanentce. Důležité je udržet kostru týmu a podívat se i v klubech z 2. ligy, nebo v kadani a mostu by se taky našel nějaký dobrý hráč, ať už je to Kůs, Chlouba, Havlíček,……tohle by nebyli vůbec špatní hráči. nebo ve 2.lize se určitě pohybují šikovní mladí i starší zkušení hráči,proč je nezkusit? JSME PROSTĚJOV

• Teda jestli to tady čte Luňák, tak bych se nedivil, kdyby si ten svůj ansámbl přestěhoval na podzim do Šternberku. Měl by to z Kopečku blíž a nosili by ho na rukách, že mají slušný hokej. Protože tady dělá všechno blbě. Spolupracuje se zlodějem, nenechá hrát prostějováky, chce po hráčích za jejich platy aby vyhrávali, vstupné je moc vysoké, neinvestuje do marketingu, chce aby zde hrál jeho syn, otevřeně mluví o svých ambicích, nespolupracuje s Moráky a další přešlapy… Říkají teda chlapi na fóru, kteří by to všechno dělali úplně jinak, správně, všichni by byli spokojení a odchovanci by tu jen váleli. Akorát teda mají problém dát 80 Kč za zápas, protože únosné maximum je pro ně tak 50…

• Proboha, tak znova. Myslím, že pro nikoho, kdo se tady vyjadřuje, není problém zaplatit ani těch 120 Kč za play-off, ale co ti ostatní? Nebo vy jste spokojení, že nás v sezóně chodí někdy i polovina co v Přerově? Tam se pro lidi něco dělá a je to pak vidět…

• Souhlas – chytrolínků je tu plno, ale nikdo nechce dát ani pětikačku navíc

• myslim, ze tady prispivaji nekteri celkem rozumne, ale zrovna tak tady byva k precteni spousta hovadin. iniciativy fop1913 jsou chvalihodne, klub dela smerem k fanouskovi velmi malo, vanocni trenink a setkani s fanousky je jiste fajn, ale to je tak vsechno, a to je opravdu malo. samozrejme vysledky na lede jsou veci jinou, s temi ja vicemene nemam problem, protoze hrat prvni ligu nekde v pulce, nekdy lip, nekdy mozna hur, je asi tak to, kam patrime, a kam moznosti pana Lunaka dosahuji. jde spis o to, jak verejnost ten hokej vnima, to se pak treba odrazi i v tech navstevach. jinak vubec nerikam, ze to delaji vsude dobre, to vubec ne. pokud ale mimo prostejov nekdo zachyti neco o prostejovskem hokeji, tak jsou fotky ze zimaku, kde to nekdy vypada jako kdyz nastupuje Bern, Davos nebo Lugano, a v druhe rade jsou to ne zrovna stastna prohlaseni nebo rozhodnuti pana Lunaka. chyby dela kazdy, to je jasne, a kdo nic nedela, ten nic nezkurvi. ja si jenom preju, aby se vyresila situace kolem mladeze, stabilizovalo se to, a pokud mozno doslo k nejake vetsi jednote na trase mladez, acko. Lunak tu nebude nafurt, nic neni naporad, presto si myslim, ze nejaky rok treba jeste vydrzi, dokud teda hraje Lukas.

• A co bude s tou rekonstrukcí, která měla začít hned po skončení sezony?

• Fanda:
      Tak někdy zvedni hlavu a podívej se ke střeše. Nebo dojdi, když prší, jak krásně kape i na ledovou plochu. A o naší krásné kovové „stříšce“ nad ledem se snad nemusím bavit. Vždyť se na to každý bojí sáhnout, aby to nespadlo…
      Kromě toho právě kvůli dětem je to potřeba. Podívej se, kde se teď převlékají. A nejen ony, ale šaten je zkrátka po čertech málo. I lidi, co si jdou jen zahrát hokej, se často musí převlékat na střídačkách.
      Nová moderní hala by přinesla řadu výhod, včetně nižších nákladů na provoz.
      Nedávno v tomto tématu vystoupil i Milan Hnilička s tím, že většina zimních stadionů je 40 let starých a je potřeba vybudovat nové. Myslím, že o tom víme svoje.

Mně jde o to, že se pořád město ohání tím, jak krásně hospodaří. Tak proč nejsou ochotní to využít na něco takového? Je to pro lidi? Je. Je to potřeba? Je.
      A pokud se někdo začne ohánět tím, že A tým je soukromý subjekt, který by si to měl zaplatit ze svého, tak kromě A týmu tam funguje kraso a mládežnické celky. Nemluvě o klasickém pronájmu ledu a veřejném bruslení. Když si to spočítáte, tak A tým tam ve srovnání s ostatními netráví ani 20% času.
      Nový stadion potřeba je, tečka.

• tak ten stadion se nerozpada, ale je to stary zimak, cili je tam zima. nedavno mesto investovalo do ledu a do mantinelu, krome nejakych dalsich investic do saten, hajzliku apod. si myslim, ze neni potreba vic utracet. urcite ne v prvni lize, urcite ne pri prumerne navsteve 1300, a uz vubec ne v Prostejove, kde pocet deti hrajici hokej klesa, ostatne jako na spouste jinych mist. uvahy o novem zimaku, druha plocha atd. je proste v roce 2017 sci-fi. i kdyby Lunak nebo kdokoli jiny hral extraligu v Prostejove, coz se hned tak nestane, zadal by o vyjimku, a s nejakymi upravami na zimaku, vice sedacek, dejme tomu jedna tribuna na stani druha na sezeni, by ji dostal, stejne jako Olomouc, Boleslav, Litvinov apod. jediny, kdo kdyz si tady rekne, ze neco postavi, tak uz to z pulky stoji, je Mira Cernosek, potazmo Agrofert a Babis, ktery samozrejme Prostejov presahuje, koneckoncu v blizkosti zimaku je dukazu dost, a jeden novy, velkolepy, brzo pribude. Ale jak rikam, to jsou jeho aktivity, ktere presahuji Prostejov. A pri Cernoskove veku 69 let si myslim, ze cas na to, aby se nejak angazoval v PV hokeji, jiz je pryc. Jestli je to dobre nebo spatne, to tezko rict. Kazdopadne zimak ted podle me neni na poradu dne.

• Rekonstrukce by měla začít příští rok. My se tomu budeme na webu věnovat v následujících týdnech…

• Sherwood:
      Hlavně nezapomeň, jak rychle se z jejich programu nový stadion vypařil a už mluvili jen o přestavbě. Asi proto, že jejich návrh byl ukraden z hry NHL…
      Je to směšné. Náš stadion se přebudovat nedá. Kdo tvrdí něco jiného, lže si do kapsy. Pokud k přebudování mělo dojít, mělo to být 2005, když se dělaly opravy, teď už je na to ale pozdě. Důvod je jednoduchý. Pokud ho chtějí předělat, tak by museli sundat náš úžasný kovový strop nad ledem a potom i celou střechu, což by bylo dražší a trvalo by to déle, než stavba nového stadionu. Navíc 4 tribuny s oddělenými sektory a pořádnou akustikou z toho nikdy nebudou.
      Jediné možné řešení je nová hala s ponecháním starého stadionu, jako další ledové plochy, nikoliv ale té hlavní.
      Radní se všude chvástají, jak máme výborné hospodaření. Co tak něco z těch peněz použít na něco skutečně potřebného? Mít hokejový klub se stoletou tradicí, ale rozpadajícím se stadionem je ostuda.
      Ale co…hlavně, že se staví olympijské centrum že?

• Myslím, že s LHK je ámen. Město už nedá nic ani na muže. Tomiga prostě musí zmizet.

• Naopak, já si myslím, že to je velice správná připomínka. A jak jsem viděl Pospíšila sedět na zastupitelstvu když se probíral Tomiga, tak mi to hned docvaklo. Připomeňme si tedy nedávnou historii:

Před posledními komunálními volbami viděl zastupitel ODS Pospíšil, že jeho strana jde po skandálech do kytek, že asi půjde z radnice do jiné práce. A tak si (asi nebyl sám) vzpomněl na klasickou fintu politiků „to já ne, to oni, proto už s nima nechci nic mít“ a založili novou stranu. Pak si vzpomněli na druhou fintu „Robert Kolář do Senátu, HC Prostějov do extraligy“ a světlo světa spatřilo pár obrázků se 2 variantami – 1. totální rekonstrukce zimáku a okolí a 2. úplně nový stadion a vedle toho zachovaný ten starý. Překvapivě rychle pak město koupilo na zimák velkoplošnou obrazovku, na které pak ty krásné 3D běžely a fanoušci byli masírování koho mají volit. Dokonce i Honza Kolibár je dodnes na videu s velkými plakáty nového stadionu a říká nám proč tuhle stranu. Někomu to samozřejmě připadalo jako utopie, ale dost lidí věřilo, že aspoň ta rekonstrukce by se mohla prosadit. A vhodili jim to tam. Pévéčko je dnes v magistrátní vládě, Pospíšil je náměstek a LHK je vděčný za pomoc před volbami. Rekonstrukci stadionu má Pévéčko dodnes na webu jako programový cíl, ale kromě šaten pro A-tým jsem za ty roky nezaznamenal od nich nezaznamenal jediný návrh na investice do zimáku. Tak na to prosím nezapomeňme až budou zase nějaké sliby a půjdeme volit…

• jak rikam, nekdy jsou tady fakt prispevky … rekonstrukci ceho? mesto podava trestni oznameni na LHK, potazmo Tomigu, to jiste muze mit vliv na nejake schvalovani dotaci, a zde prijde dotaz na rekonstrukci, jako ceho zimaku? prijde mi ten dotaz mimo, nezlob se. myslim si ,ze odpoved na tvoji otazku zni, muzes zustat v klidu, zadna rekonstrukce nebude, ted urcite ne.