DISKUZE

Základní informace + pravidla:

• Pro přidávání komentářů musíte být zaregistrováni a následně přihlášeni (vpravo nahoře).
  • Komentáře hrubě poškozující fanoušky a klub samotný budou mazány.
  • Nastavení profilového obrázku: → sekce Profil → vybrat soubor → aktualizovat profil → vlevo dole se spustí nahrávání → obrázek je nahraný.
1 184 185 186 187 188 259
  • Díky Všem za krásnou sezonu, plnou zábavy, super výjezdů a všeho okolo. Doufám, že příští sezona se povede stejně tak a ještě líp! JSME PROSTĚJOV !!

• Dragoun chybel,to je pan hokejista. Pred brankou zase zaparkovany Jirka Cetkovsky,takove typy hracu nam chybely. Rudak az na serii 6 zapasu,kdy strilel a padalo to tam,tak vymyslel jeste jine reseni,misto toho aby takovy strelec do toho pral a bral to na sebe. A Matousovi skoda mluvit,proste mu tahle sezona nevysla,mel jine priority a kapitanske cecko mu taky neprospelo.prvni ctvrtina souteze byla fantasticka,bohuzel pak asi podle vsech prosla osudova chyba doktora. Nevadi,je to jen hokej…nejde o zivot

• Tak prvně gratulace soupeři, snad to nebude konečná a uhrají něco vic…

K našim: myslim, že když se doplní nějak solidně obrana a přivedou 2 zkušeni útočníci – co v jak se hraje play off – nějaké hecíře a „rváče“ tak by to mohlo klapnout lip jak letos…

K trenérovi – buď nechat Jirku nebo někoho kdo zná první ligu nebo má u hráčů nějakáý respekt – něco v hokeji sám dokázal…každopádně Jirka mus v Prostějově zůstat stůj co stůj!!!

K mládeži: myslim, že ať je pravda jaká je tak se časem ukáže – teda doufám a povede to ke spojení s Ačkem do jednoho celku. Dále si myslim, že je chyba v tom, že naši odchovanci – Michal Černej, Janeček Martin, atd..prostě ti co tady zažili zlatou éru – HC buď netrénují nebo jsou jinde – chce to vic zapojit bývalé hráče – teď to je aspoň v Sk PV…nen totiž nic lepšího než, když trénuje někdo kdo sám hrál a něco dokázal a ti mladi prcci mají nějaké vzory…

K vedení – myslim, že výměna trenéra byla chyba, ale na to má majitel právo a určitě se poučil – každý dělá chyby..takžeš pro příští sezonu – dobré vedení – týmu – klub – Ačko má dobrého šéfa, pořádného kondičního trenéra a zkusit potřešit vic pořadatele – není možná, aby jeden nebo druhej tábor fandů po sobě házeli nevím co…to na hokej nepatří – ať si každej řve co chce, ale pokud se chtějí bít atd ať si daj sraz jinde a tam si to pořeší a neobžují ostatní fandy, kteří se musí dívat zda na něco něco neletí…prostě kdo dělá bordel ať je pořadatelem vyhozenej ven a jestli se chce vrátit ať si znova koupí vstupenku…

A to je tak vše…snad jsem někoho neurazil a třeba bude i někdo souhlasit…

P.S.: z hráčů se mus udržet: Novák, Krejča, Šlahař…myšleno ty co nejsou jisti – není dlouhodobá smlouva nebo není kmenovej hráč…

• Letošní sezóna je obrovské zklamání. Vzhledem k papírové kvalitě kádru je celkové 9. místo špatné. Jak už se tu psalo, pro příští ročník by to chtělo více srdcařů, hecířů, rváčů. Prostě těch, kteří budou pro úspěch ochotní udělat na ledě cokoliv.
    Nechci nikomu sahat do svědomí, ale na soupeři bylo vidět, že chce víc než my. Především musím vyzdvihnout brankáře Klimeše a jeho upřímnou radost. I když hráč nepřítele, tak mu osobně to snad v tu chvíli ani nešlo nepřát. Rád bych se dočkal takových emocí i u nás…
    Co se týče tribun, tak myslím, že jsme letos udělali zase velký krok dopředu. Návštěvy byly sice horší, než vloni, ale ty samy o sobě atmosféru nedělají. Fandění i výjezdy byly většinou na velmi dobré úrovni a doufám, že se příští sezónu zase posuneme.
    I když nám letošní sezóna na ledě skončila, tak na webu toho bude v následujících dnech a týdnech opravdu hodně. Report z dvojvýjezdu do Přerova, vyhodnocení tipovačky, shrnutí letošních výjezdů, hlasování o nejlepší choreo sezóny, pokračování kauzy Tomiga a v neposlední řadě také začátek kampaně za lepší stadion…

• Dnes se k nam dostalo:

Otevřená výzva primátorce města Prostějov.
    Vážená paní primátorko. I když jsem volal k Vám na sekretariát s žádostí, abyste se s námi spojila, že mám nevyvratitelné důkazy o podvodném jednání LHK Jestřábi Prostějov, doposud jste tak neučinila. Vyzývám Vás tímto veřejně, abyste se připojila k trestnímu oznámení, které jsem osobně učinil na tento subjekt a na p.Michala Tomigu prostřednictvím Vrchního státního zastupitelství ze dne 21.2.2017 pro podezření z trestného činu dotačního podvodu a pokusu o dotační podvod. V žádosti o dotace z roku 2016 p.Michal Tomiga jednoznačně uvedl formou čestného prohlášení, že LHK Jestřábi Prostějov není zatížen žádným exekučním řízením. Totéž čestné prohlášení učinil i při žádosti o dotace pro rok 2017. V roce 2016 dostal tento subjekt dotace i přesto, že radnice měla informace i exekucích na LHK a je pro mne nepochopitelné, že si tuto informaci neověřila a spolku byly dotace přiděleny. Tatáž situace nastala i v letošním roce, kdy se město rozhoduje o přidělení dotace spolku, který je zatížen nejméně dvěma exekucemi z roku 2015. Dovoluji si Vás upozornit, že v případě, že rozhodnete na základě lživého prohlášení p.Tomigy o přidělení dotací spolku LHK Jestřábi Prostějov, nejednáte jako řádný hospodář a riskujete přitom, že peníze, které vydá město na obecně prospěšnou činnost skončí v rukách exekutorů. Je zcela relevantní, jakým způsobem budou peníze spolku vypláceny. Po přidělení dotace tomuto spolku má exekutor plné právo přikázat městu vyplacení těchto prostředků na jeho účet. To, že pan Michal Tomiga uváděl v žádosti o dotace vědomě nepravdivé údaje mám ověřeno a jsem ochoten Vám poskytnou nevyvratitelné důkazy. Jedná se exekuci č.j.122EX 141/15 vedenou u EÚ Mgr. Davida Chaloupky na částku 441.536,- ze dne 26.5.2015 a o exekuci 018EX08908/14 vedenou u EÚ Mgr.Lenky Černoškové na částku 229.500,-Kč s příslušenstvím. Obě exekuce jsou k dnešnímu dni t.j.22.2.2017 platné a je zcela evidentní, že Michal Tomiga lže a zcela záměrně uvádí zastupitelstvo a Vás v omyl a to jen za účelem získání dotace.
    Z výše uvedených důvodů Vás žádáme, jako řádného hospodáře, o připojení se, či k podání trestního oznámení na spolek LHK Jestřábi Prostějov a Michala Tomigu, jako jejího předsedu.
    Mgr.Bohumil Bob Vincura

• Ale to je přece v současnosti jedno! To není argument, kterým by se měl kdokoliv zastávat Tomigu. Naprosto mimo realitu a bez urážky Oldřichu ale toto je argumentace buď žáka 1. stupně Základní školy nebo Ministra financí.

• Tento pán Vincura je ten samý pán co fotí dětí na zápasech atd??? Jestli ano, tak mám od toho člověka nekolik fotografií a kartiček dítěte a světe div se, doklad ani jeden a ani mi nikdy nebyl nabidnut…. hmmm zvláštní…..

• Vincura, já furt přemýšlím kde jsem to jméno slyšel. Není to náhodou ten předraženej fotograf, co nedával doklad o zaplacení, když fotil na turnajích?? Tak to je velká prdel, podvodník podává trestní oznámení. HA, HA, HA…..

• Sandokan: Tak mi vyjmenuj jedno jméno, které to tu vedlo tak jak mělo? Anebo ještě líp, které to tu do budoucna povede?

• Oldřichu Váš argument „A který z těch manažerů předtím nekradl?“ snad nemyslíte vážně? 😀 Já už se opravdu nedivím, že je ČR tam kde je.

• to Gangster : Vy hajzlove, co si berete do huby Sebu, ten tady prvni ligu vybojoval s klukama z Pv …Jedlou, Kolibarem…..to jste ho oslavovali Vy parchanti…..a kdyz ho nechal mladej Lunak vyhodit, skandovali jste jeho jmeno, vsichni jsme to slyseli. U mladeze je v dobrem i zlem a za kluky by dychal!!! A toho Vaseho odchovance Kumstata, toho jste vypiskali. Co Vy jste za verbez!!!! Normalni bezpateraci, divim se, ze se na sebe muzete vubec podivat do zrcadla. Se za Vas uplne stydim, jak mate kratkou pamet ???

• A který z těch manažerů předtím nekradl? Taky bych rád viděl zde trénovat naše odchovance ale moc mě nenapadá který z nich by to měl být? Napište sem pár jmen at vím…

• TO ROMAN: chlape Vy mate v hlave na rozdil od nektych mozek. Za me mate palec na horu ?

• to ROMAN: jo pár šupů…zaplatit to z veřejných peněz a jede se dál…podvodník a lhář je partner magistrátu a vzor mládeže…opravdu kombinace hodná šéfa mládežnického hokeje…a o děti se nikdo bát nemusí, ty si budou mít kde hrát…a konečně na úrovni, pod vedením prostějovských odchovanců a ne vandráků s vysazovacími zuby, že Šebku…

• ROMAN prosím když nevíš o čem je řeč tak nepiš hlouposti,podvod je podvod to už tak prostě je

• A ja sem si myslel, ze se tam jedna aspon o miliony, ale tam se jedna v podstate o par supek. Z toho dela nekdo vedu? Tak to zalepil a jede se dal ne? Furt lepsi , aby decka mely kde trenovat, nezli vubec nic.

• Na každou svini se vaří voda, ta na Tomigu už krásně bublá.

• … a konec předsedy LHK Jestřábi se blíží 🙂 … vše jsem dělal pro děti 🙂

• Dobrý den, viděl jsem přenos ze zastupitelstva města Pv dne 20.2.2017, po zveřejnění exekuce na jednací tabuli p.T. řekl, že už je to splaceno, čímž vlastně přiznal před zastupiteli, že exekuci skutečně měl a je uhrazena. Je to možné považovat za podstatný důkaz podvodného jednání při získání dotací.

• sorry ti nepatřilo nikomu z vas ale jednomu co tady psal o prodání klubu

• to karlos: spíš je otázka, proč to okamžitě zmizelo, že?

• Pokud zde někdo hodlá psát zaručené zprávy, nechť připojí zdroj informací, jinak bude příspěvek smazán…

• Hoši moc zdravím .Jsem původem Prostejovak a už 30 let jsem Prerovak když jsem se prizenil .Na hokej jezdím i do PV mam tady rodinu i kamarády.Vyhrál šťastnější ne lepší.Mrzí mě to ale takový je sportovní život.Když nejde o život tak jde o h..no.Příští rok to bude určitě lepší .Ať žije Prostějov.

• Co se k tobě dostalo, je na hovno. Kde? Z agentury JPP, nebo jsi to slyšel na nádraží? Takový zprávy radši fakt nikde nepiš a hlavně to nešiř dál.

• je to na hovno !!!!! Máš pravdu ale upřímně se mu vůbec nedivím. Je zvláštní že každý kdo tu dělal hokej tak se z něj stal zloděj, podvodník ……….. atd. Jen s podivem že nikdo nic nepíše o Luňákovi !!! Ten čas na něj vyhrabat nějakou špínu teprve přijde !!!

• Spíš nám tu jen papoukuješ to, co na fb šíří ten kokot Ladislav Gunther…
    A nebýt Luňáka, tak tu žádná první liga není…narozdíl od ostatních majitelů je u něj vidět, že o hokej vážně stojí.
    Sice udělal pár chyb, ale kdo ne…pořád je v hokejovém prostředí relativně krátkou dobu. Důležité je, aby se poučil.

• je rozdíl tunelovat mládež,kde jde o výchovu dětí. co se týče dospělého sportu to je asi jiná kapytola všude.a důsledek kam pan T. dovedl děti do jakého stavu je všem známo. do jakého to došlo stádia a kam to on nechal dojít je jen jeho zásluha,ani Sk. ani fans za to nemůžou,odpovědnost nese jen on sám. lidé jen upozornili na to že je něco špatně,! házet to na jiné a ukazovat prstem ten to a toto,je ubohost..Argumenty ?

• Mladez a chod zimniho stadionu ma mit na starost mesto, protoze se jedna predevsim o vyvoj sportu a mladeze v okrese. A na takove projekty by mesto urcite dostalo i nejake dotace. Nechapu proc mesto Prostejov nechava takove aktivity na nekom jinem. Zimak stoji v Prostejove x let tak jako namesti, tak je potreba se o to starat . Ale jednodussi je se nestarat o nic . Oni delaji jak kdyby v okrese bylo 5 zimnich stadionu a 5 klubu.

• Vy budete mit taky asi hlavu ve spatnem stavu, kdyz pisete takove blbosti ?????

• Ptal sem se párkrát ňákýho kokota z kotla co řve Tomiga ven! : Víš kdo je vůbec Tomiga st.? Dlouhá pomlka a nic. Tak se aspoň nestrapňujte KOKOTI (někteří)!!!

• for Mudrlant: nejste náhodou podle příspěvků zde a na fb fena Pichalova co by potřebovala dostat do análů až vyleze z tomigove prdele?

• Bohužel je to pravda. Teda pro vás bohužel. Vždycky z toho máme prdel jak sviňa

• to Petr: mas recht, dyt ti chlapi nic nevedi….ridi je tam 5 pitomcu, oni jim vsechno veri a jeste se nechaji navezt do pruseru, kdyz je poslou dobit lidi do kanclu.

• Aspoň si tu tak trapně nevymýšlej proboha…
      A elpidos dej už pokoj…beztak jsi ten Ladislav Gunther, nebo jak se ten kokot píše…

• Mě se líbí jak tady většina bojujete za mládež LHK…. MY RODIČE děkujeme za vaši PODPORU, ale děkujeme, NEMÁME ZÁJEM. My jsme všichni spokojení, nevšiml sem si za celou dobu sebemenšího problému. Pokud se někomu něco nelíbí můże jít přeci hned zítra do SK… Všichni trenéři LHK supr, samozřejmě Michala Tomigu ml. mají všechny deti nejradši. Super, krásný období. Tak se pořád neserte do dětí LHK, nebo se rovnou přejmenujte na Fanklub SK atd vy PATRIOTI

• Pro otazníka ….to sou furt otázky jak v ,, Co na to Češi“ . A tak já teda taky, kdo je bude mít lepší.
      Kdo platil muže, když se hrála II.liga? Když Medek zkrachoval a byly podepsané smlouvy, odebíraly se hokejky a výstroj????
      Kolik dalo město na hokej a na basket?????
      Kuwa vyhrál bych milion, protože to vím!

• Pro mně je částka za rok směšná. Podotýkám 2 děti,
      platí se jen jedno (první rok se neplatilo vůbec nic, navíc vše půjčeno zdarma). Ale hlavně jde o přístup všech z LHK. Trenéři supr, Míša Tomiga ml. NEJ!!! Děti jsou spokojené, co bych chtěl víc!!!

• Jo a proto je spolek Lhk.5 let v exekucich a jisti lidé ne něj mají směnky .

• Dovolim si Petra trochu poopravit :-). Koho klub za poslednich asi 6 let vychoval , napr. Kuncek, Antonicek, Popelka, Studeny, Liska, Langr….a kdo si kde nabančil Patrik Liska v Chomutove? Arnost, Pozdena aj v Chomutove u Beca nebo Nemec v Havirove.
      Platíme 10tis. za sezonu ….jen tak pro srovnaní, v jisté taneční škole v Pv se platí 7200kč za sezonu a rodiče hradí autobusy.
      Jinak co se děje s našimi penězi víme, děkujeme za optání, vůbec nám totiž nevadí, že trenéři a asistenti dostávají plat. A představte si, nevadí nám, že plat bere i představenstvo klubu. Že jsou placeni rozhodčí, zdravotníci, fitnes trenéři, účetní ……rodiče v LHK jsou totiž slušní a nezávistivý lidé, co si umí spočítat, co takový klub stojí.

• 1. 4000 Kč rok/dítě (pokud sou 2 částka zůstavá)
      2. 0
      3. 0
      4. tje individuální:-)
      5. Doufám, že tomu tak není

• 😀 😀 😀 …. já nevěděl, že někdo z Fop 1913 je exekutor

• A kolikpak platíte za rok? 🙂
      Kolik kvalitních hokejistů Tomigovci vychovali? 🙂
      Kolik z nich hraje první ligu, nebo extraligu? 🙂
      A jak se chovají hráči, co od nich vyjdou…jsou to slušní kluci, nebo namyšlení frajírci, co si namlátí hubu v prvním klubu, kde to zkusí a pak radši skončí? 🙂
      A jak se ti líbí, že peníze, co jsou PRO VAŠE DĚTI skončí v kapse exekutora? 🙂

• michal tomiga je trenér? borec co hrál obranu měl – 50 bodu za sezonu… nejhorší obránce co v pv byl… ten ví o trénovaní uplně všechno no:) at se daří.

• spíš jde o to, že tomiga neměl žádnou práci, zeptal se tatínka a ten mu dohodil supr plat a že může trénovat, ještě aby to nevzal, to by byl uplnej vůl:)

• Ale no tak. Jestli si někdo myslí, že čím déle a čím vyšší soutěž hraju – jsem automaticky výborným trenérem?
      Není to pravda. Třeba Lukáš Majer. Skončil v dorostu a jen pro svoji zapalenost je tam kde je.
      Pokud Tomiga a kterýkoliv jiný trenér nemaji za sebou úspěšnou kariéru – neznamená to, že jsou špatní trenéři.Práce
      s dětmi je úplně něco jiného.
      Co potom ti tatínci v Sk? Žádnou vyšší soutěž nehráli.Udělali si licenci a jsou teď trenéři, ale baví je to.Chtějí se dětem venovat. Ale profici se zkušenostmi to také nejsou.

• Jose Mourinho taky nic nehral, a kdyz hral v mladeznickych letech, tak byl spise podprumernym clenem. V mladem veku se dal na trenovani a ucil se od jinych. A dnes ho zna pul planety 😉