DISKUZE

Základní informace + pravidla:

• Pro přidávání komentářů musíte být zaregistrováni a následně přihlášeni (vpravo nahoře).
  • Komentáře hrubě poškozující fanoušky a klub samotný budou mazány.
  • Nastavení profilového obrázku: → sekce Profil → vybrat soubor → aktualizovat profil → vlevo dole se spustí nahrávání → obrázek je nahraný.
1 183 184 185 186 187 259
  • Není se na co těšit, toto byl poslední prvoligový hokej v PV !!!! Aspoň na pár let, protože SK ho hrát nebudou !!!!

• Chtel bych rict diky, ale absolutne neni za co…… nedekuju, netleskam…z vidiny baraze o e-ligu pad na dno…. absolutne nejhorsi sezona za x-let

• Raději jednu výhru v předkole, jak 2. ligu nebo kraj. Přerov nejsou ořezávátka. Mají velice zkušený mančaft a spoustu bývalých extraligových hráčů. Někdo rozumný už to tady taky psal. Taky mě sere, že se vypadlo, ale klidně to mohlo skončit naopak. Kluci určitě ostudu neudělali.

• Třeba za to, že někdo musí sehnat peníze, abych jako fanoušek mohl chodit na Budějovice, Jihlavu, Třebíč, apod. a ne na Valmez a Hodonín. Třeba za to, že za můj klub hrají Žalča, Rudovský, Novák a další.

• Ty nemůžeš být z Prostějova. A jestli jo, tak potěš koště. Já naopak klukům i vedení děkuji a doufám, že se můžu těšit na příští sezonu.

• Dělá ti to dobře na šulinka, cigošku, vypisovat tu kokotiny?

• Objezdil jsem celou sezonu vsechny zapasy WSM ligy co by novinar a dnesni zapas se mi libil ze vsech nejvic nasazeni vykon brankaru a tolik opevovana atmosfera v Meo arene me nadchla Prostejov me take nezklamal budte radi ze mate takove paradni derby ktere ve WSM lize nema konkurenci.

• Obranu můžeme krom Štindla vyměnit. Možná Holíka bych ještě rok nechal, má aspoň tu zkušenost, tvrdou střelu a i když dělá hrubky, tak věřím, že může jěště něco přinést. Protivka je vyplašenej a ve dvojici s kolářem to tam hořelo jak cyp. Do útoku kritizujete Luňáka, ale co takový Šlahař, Hozák, Augustin, Fiala, Švec…… Ok, nemusel by být na ledě pořád, ale je to tak, že pan tatínek vede klub, tak proč ne, asi je třeba být za to rád. Matouš letos jako kapitán omyl. Nestrhl mužstvo. Letos palec Hore Novákovi s Krejčíkem, ostatní průměr. A chybí nám zkušenost jako měl Přerov – Plášek, Sýkora, Spurný. Škoda, tak možná zase někdy

• Tak zrovna Šlahař, který hrál až od půlky zápasu, dnes nejlepší hráč. Je rychlý vybojoval puky a tu šanci kdy Luňák nedal do prázdné vybojoval taky on. Pro tyto hráče nemáme obránce, jeho šikovnost a rychlost nikdo z beků nevyužije protož,e neumí nahrát, místo toho jen zahazujeme a nahazujeme, to samé platí o Žalčíkovi. Mě se hra lajny Šlahař – Matuš- Žalčík líbila, nevím proč po včerejšku, kdy jsme hráli gobře to celé rozházel a k ničemu. Je pravda že lajny Luňáka a Nováka jsou 3x tolik času na leďě a dostanou víc gólů než dají.

• No nic, je po sezoně. Jak zhodnotit sezónu? Od neskutečné fantazie v podobě první čtvrtiny soutěže, přes absolutní omyl zvaný Arnošt, až po ono derby, které bylo dle mého názoru, ozdobou soutěže! Chtělo by se říct: pýcha předchází pád (viz. kauza Arnošt atd. – Dr. Luňák). Nicméně si myslím, že nám chybělo ono pověstné srdíčko. Kluci bojovali, ne že ne, ale pokud do toho to srdce nedáš, nemůžeš vyhrát. Je to sice klišé, ale je to tak! A tak, pokud boudou pro většinu hráčů Jestřabi jen ,, přestupní stanice“ tak to lepší nebude. Náš Pv hokej má své problémy, o kterých my všichni velmi dobře víme, a já pevně doufám, že se je podaří (ideálně) do dalšího ročníku vyřešit, ku spokojenosti nás Všech! P.S. Díky moc Jirkovi Vykoukalovi! Doufám, že s námi tu naši jestřábí bárku potáhneš dál!

• Bohužel jsme prvním týmem, který letos skončil sezónu. Po tomto předkole zaslouženě. Bohužel. Vepřov byl lepší. Ovšem tento náš tým prostě nemůže být lepší. Byl vytvořen k obrazu svého spolumajitele Lukáška Luňáka. Lukášek odehrál vše. Každou přesilovku, každé oslabení, prostě všechno. Sestava se dělá poslední čtyři roky tak, aby Lukášek hrál s tím nejlepším, co je zrovna k mání, Lukášek si určí, s kým chce hrát,Lukáškovi to nejde, tak mu vyměníme spoluhráče do lajny, Lukášek prostě velí a rozhoduje, jak to bude. Špatný Přecechtěl? Jasně, nechtěl stavět tým tak, jak mu řekl Lukášek. Chápu. Pan šéf Luňák starší to zde platí a vše dělá proto, aby měl Lukášek místo, aby mohl ukázat, jaký je to plejer. Skutečně to celé chápu. Ovšem potom nechtějme, aby Jestřábi šli někam dál, než do předkola. Nebudu vás dnes unavovat čísly, která jsem naměřil ve Vepřově. Měřil jsem Lukáškův icetime………. zřejmě je jasně nejlepším .A to o dost. Na druhou stranu, musíme poděkovat Luňákovi staršímu, že sem dostane takový hráče, jaký zde máme, je to jistě vysoký nadprůměr na tuto soutěž. Ovšem nikam dál se tento tým nedostane, pokud bude muset trpět, že v čele je naprosto průměrný prvoligový hráč …. spolumajitel klubu Lukášek Luňák.

• Ferdys to u uvedl na pravou míru.Tak to přesně je.Bojovnost tam jistě je,ale rukám neporučíš.
      Jak to tam není………

• Tak zrovna včera byl Luňák náš nejlepší hráč. Kdyby to na sebe nevzal v tom oslabeni tak ve 3 třetině nebylo o co hrát

• Opravim te…. Druhigovy !!! Nebýt fotra tak nehraje ani za Uničov

• Nemám nic proti tomu, že Lukášek bojoval a rval se. Ovšem …. a to zcela upřímně tahoun, špílmachr a rozdílový hráč to prostě není. Ovšem prostoru dostává tolik, jako by jím byl. Nechci říct, že je totální dřevo, ovšem je to hráč tak do třetí, čtvrté lajny. Ovšem jinde, ne u nás, zde musí být u všeho podstatného, i když krom bojovnosti na to prostě nemá.

• A opět to opírání do Lukáše, který na ledě nechal všechno, jen skrz jeho příjmení…
      Neuvěřitelný

• Hej kluci nebrečte zde. Můžete začít chodit fandit na hobíky(ale bez PIRA) chodí jich každej večer 40 – 60 kousků (jak se tomu některý z vás smál) a mají k hokeji mnohem blíž než kterejkoliv z vás. Tam ty vaše hokejový rady a chytrosti( protože jste určitě všichni hokej hráli podle těch vašich rozumů k hráčům a trenérům ne tak vysoké úrovni) určitě můžete ještě zúročit. Nebo jste ten hokej nehráli???? Takže ho znáte jen z televize a jste jen teoretici , nebo co jste vlastně zač????
    Jinak výsledku je mi líto samozřejmě jsem to PV přál. Bohužel to nevyšlo 🙁 ale je to sport !!!

• Znam par kluku,co neumeji ani bruslit,ale pravidla a celkove hokej maji zmaklej marodky posili aktualni forma a pod.nejen nas ale i nhl,je to jejich konicek.A neboj se urcite s nekoho nedela vetsiho odbornika jen to ze si jde vecer sklouznout na led,takze tady nejak nepredhazuj ze kdo hraje vecer hokej je odbornik,nevim s jakou partii chodis hrat ale moc dobre vim ze spousta kluku co chodi hrat po vecerech tak vi o hokeji uplne kulove,ani je to nezajima.Tak se tady prestan povysovat ze ti co chodi bruslit musi met lepsi prehled o hokeji a tak….Dobry Mechanik nemusi byt i dobry ridic a naopak

• Chlapi, za mě je potřeba poděkovat majiteli klubu, všem klukům a kotli za to, že nám dali možnost užít si sezónu! Ať už je jejich motivace jakákoliv. O tom, jestli se zachoval šéf jako profesionál nebo ne při vyhazovu Přecechtěla se napsalo a řeklo už hodně. Za mě, je potřeba více pokory v našem klubu a také by neškodilo přiznat si, že ne ve všem má majitel pravdu. Je to o zkušenostech. V každém případě, tenhle tým je na ligu nadprůměr, nebavím-li se o top 4, která má na extraligu. Nebýt pana Luňáka, mohli jsme dopadnout třeba jako Kroměříž… Jsem si jistý, že se z určitých chyb ponaučil a posune se zase o úroveň výš. Prostě: Žádný učený z nebe nespadl…Jasně, sezóna je u konce, ale další je před námi. Nic nejde podle plánů a to víme všichni. A navíc, hokej je sport a sport nezná logiku. Takže ještě jednou díky všem a už se těším na další zápasy v nové sezóně.

• Myslím, že Prostějov je jednoznačný favorit vzhledem k cílům, které vyhlásil před sezonou: má ambice postoupit do extraligy a nic jiného není. My jim to budeme chtít v každém případě co nejvíc znepříjemnit,“ velí Přecechtěl.

„Extraligové ambice ale nejsou otázkou jednoho roku,“ podotkl prostějovský kapitán Matouš Venkrbec. „Ale baráž je dostupná, dostanou se do ní dva prvoligové týmy. To je pro nás cíl a pro mě osobně taky.“

Na konci základní části trápila Přecechtěla marodka týmu, ale také malá produktivita. Před velkou bitvou však s úsměvem hlásí: „Jsme v maximální pohodě a výborné formě. Lepší to být teď po postupu do desítky nemůže.“ Dává najevo, že Přerov už základní úkol splnil.

Na rozdíl od Prostějova. Hokejová válka nesmiřitelných začíná.

• Postoupit do extraligy je jedna věc a realita je druhá…Třeba se to časem podaří a nebo vůbec ne, kometa nebyla schopná postoupit do extraligy až musela koupit licenci od Znojma…

• Musím uznat, že série nabídla velmi velmi kvalitní podívanou a před Vámi smekám, jak jste fandili do posledních okamžiků.
    jeden tým ale musel postoupit a bylo to po krásným čtyřech zápasech plných stopro nasazení. Takže sláva vítězům, ale čest poraženým… kdyby jste včera vyrovnali, tak nevím nevím…
    a těším se na další pááárty v příští sezóně, ať už v PV nebo PR.
    čest

• Každý má na sezonu nějaký názor, nikomu to neberu, ale na jednu věc tu jaksi zapomínáte!
    A to poděkovat také všem fans…

Chtěl bych poděkovat celému „týmu“ z FOP1913, za neskutečné fanouškovské zážitky a skvělou organizaci všemožných akcí včetně výjezdů do (pro někoho) neznámých destinací naší ČR.
    Samozřejmě všem těm, kteří přispívali a případně podávali pomocnou ruku fanatickému jádru. Fanouškovská scéna letos byla u nás, dle mého názoru, skvělá! 🙂 DÍKY MOC!

• souhlas, borci to tu pozvedli na vyssi uroven, ti kluci tomu davaji hodne ze sebe. pri vyssich navstevach by se toho dalo delat jeste vice, ale to uz je vic otazka na Lunaka a na marketing. fans podle me ze jedna.

• Ahoj, respekt k soupeři i fanouškům LHK Jestřábi Prostějov, nakonec vše proběhlo v mezích slušnosti. O idiotech se nemá cenu bavit. Čau v sezóně 2017/2018! P. S. Vzkaz pro komentátora přímých přenosů z PV: chtělo by to nadhled jako kluci s mikrofonem z Přerova..

• Srdcař Tomiga, nemyslící na svůj prospěch a aktuálně se topící ve sračkách vlastních podvodů a lží, nabízí licenci na WSM ligu všude po okolí…Poruba, Hodonín… „Ještě než mě na všechno přijdou a skončím v tepláčcích, tak rychle zpeněžit co se dá…“
    Co na to radníce, která licenci koupila historicky od Havířova, kde je nějaká kupní, nájemní nebo snad DAROVACÍ smlouva, případně jak se dostala licence do spárů tohoto lumpa…?
    Co na to p.Luňák, který má velké sny a ambice bez zajištěné licence…?
    Nebo jsou tom opět jen Tomigovi blafy od prázdnící se misky na žrádlo…?

Jen tak pár podnětů a otázek pro středeční den…TOMIGA VEN!!!

• Podle mě licenci od Havířova dávno Zlámal prohrál. Licenci na 1.ligu získal klub LHK Jestřábi Prostějov v roce 2014 postupem v baráži!!! Žádná kupní ani darovací smlouva nemúže existovat. Nemůže ji vlastnit ani město. Bohužel pan T. bude mít pravdu.

• Pan T., se sám přiznal před zastupiteli města Pv, že podváděl.

• Fakt nechápu proč někteří kritizují mladého Luňáka. Neviděl jsem zdaleka všechny zápasy, ale když jsem na zimáku byl tak jeho nasazení bylo příkladné. Jezdil jako motorová myš, lehal do střel a se svou subtilní postavou napadal hráče, což taky není žádná sranda a bolí to. Určitě se mu vše nedařilo jak by chtěl, ale není to Gretzky. Dle mého subjektivního názoru patřil mezi 5 nejlepších hráčů Prostějova.

• Já to chápu, ono to totiž bohužel není jenom o obětavosti a nasazení, což mu skutečně neupírám.

• udelali jsme tech chyb vic, vcerejsi goly na 2:0, Holik, a na 3:1, spatne vystridani a Protivny hlidajici kus ledu misto Prochazky najeteho na prostredku, byly hodne lacine. jinak vsechny zapasy celkem vyrovnane, hrane ciste, hlavne kvuli tomu, ze proti sobe hrali Precechtel s Vykoukalem, kteri k sobe maji asi dost respektu na to nez aby se snizili k necemu unfair, ono to mohlo vypadat i jinak, kdyby tam stali jini treneri. nejvic trestu padlo hned v prvnim zapase, ne proto, ze by se hralo nejak o poznani sprosteji nez v tech dalsich trech, ale jenom proto, ze to prvni zapas piskali nejslabsi rozhodci. hned v tom prvnim zapase se to dost lamalo, za stavu 2:0 mel prijit treti gol, misto toho dve oslabeni, dva goly, zarez ve treti tretine s golem negolem. pri nejlepsim to mohlo byt dnes 2:2 a jeste by se hralo. ale na kdyby se to nehraje, my jsme oproti prerovu byli o neco kostrbatejsi a nadelali vic chyb v tech ctyrech zapasech, vcera dva uplne zbytecne goly, podobne to bylo v pondeli s golem na 2:0, Zalcik. za posledni dve leta jsme odehrali 8 zapasu v play off a vyhrali jenom jeden, skore jsme neotocili nebo ani nevyrovnali ani v jednom z nich. s poctem bodu po zakladni casti nenam problem, dejme tomu ze jsme si v obou letech uhrali prvni pulku tabulky, a s tim jsem ja osobne spokojen, prestoze hlavne letos jsme tech bodu projebali vic jak dost. play off je ale o necem jinem. letosni manccaft oproti lonsku si myslim byl o neco slabsi, a to hlavne o Drtinu s Dragounem, ktery kdyby loni play off hral, tak jsme treba aspon jeden zapas se Slavii uhrali, letos, pri vsi ucte k Rudovskemu, tu hrac formatu Dragouna proste nebyl, z letosnich posil se vetsina neujala a mnozi se konce sezony tady ani nedockali. koncem zakl casti a v play off chytil celkem formu Kantor, rekl bych, ze zachytal nakonec lepe nez vloni Horcicka. Prerovu se povedl moment prekvapeni v prvnim zapase, my jsme meli dva zapasy v Prerove zrealizovat to same, ale nedokazali jsme to. Precechtelovo vystridani Horcicky za Klimese se take ukazalo jako jedno z tech lepsich rozhodnuti. nejlepsi Lunakuv kauf za celou dobu, co tady je, je Jiri Vykoukal, ktery Lunaka nakonec nenechal ve stychu, kdyz ho Lunak nejvic potreboval.
    jinak co se tyka postupu a sestupu, v teto soutezi maji na postup podle me akorat Budejovice, Vary dolu, otazka je, co by s hokejem ve Varech bylo po sestupu do WSM. nahrada za most bude pravdepodobne nekdo z trojice Vsetin, Brod, Tabor. az Prerovu skonci veterani jako Sykora, Plasek nebo Prochazka, bude zajimave sledovat, jak se o hrace Zlina, potazmo Komety nebo Olomouce bude delit vsechny ty moravske mancafty v prvni lize. Lunak nechce s nikym zadnou uzsi splupraci, taky nechce nikomu nikoho pujcovat, clovek by si rekl, ze kdyz to tak ma, a drzi ten mancaft pohromade celou sezonu bez tady toho rozptylovani, v play off to potom bude poznat. ne, poznat to nebylo, Prerov byl presnejsi a mene chyboval, a proto taky vyhral.

• Tak a je konec.

Sezóna nebyla jednoduchá a konec je trochu hořký, ale patří se poděkovat všem, kteří se na ní podíleli. Především Dr. Luňákovi, který do PV první ligu přivedl a drží ji, Jirkovi Vykoukalovi za obrovské srdce, všem hráčům, kteří se bili do posledního zápasu a v neposlední řadě fanouškům v čele s fanatickým speakerem.

Je to přece jen hra, ve které můžeme prožívat jak úspěchy, tak i neúspěchy. A to je hlavní, že se hraje! Na profi úrovni, s týmy jako Kladno, Budějovice nebo Slavia. Doufám, že i příští sezónu budem chodit na Jestřáby a užijem si skvělý 1/2 rok s hokejem 🙂

• Souhlas se Sherwoodem. Jedna připomínka: nikdo nevidíme do zákulisí, všichni se můžeme dohadovat-spekulovat a být chytří jak rádia. Všichni víme jaké hráče tým potřebuje, všichni víme jak to postavit ajak hrát-to je normální v každém sportu, ale o čem nemá cenu diskutovat je práce J. vykoukala pro klub. Bez něj by spousta věcí nebyla a nefungovala. Jiří, děkujeme !!!!

• Poděkování Panu Lunakovi za to že sehnal přes 50 sponzoru dává miliony na provoz klubu ze svého Pane Doktore jste první manažér v PV který dělá tolik užitečné práce Všichni pevně věříme že budete pokračovat v této práci že se Vám podaří přivezt 3 až 4 kvalit beky a to same do utoku Velké uznání fandum za chorea povzbuzování vybírání do kasiček zapojení druhé strany do povzbuzování od zápasu s PORUBOU ještě v Druhé nar lize Druha strana nikdy předtím nepovzbuzovala ! Pevně doufejme že i s mládeží to dopadne ku prospěchu PV hokeje !!!!!!