DISKUZE
Základní informace + pravidla:
- Pro přidávání komentářů musíte být zaregistrováni a následně přihlášeni (vpravo nahoře).
- Komentáře hrubě poškozující fanoušky a klub samotný budou mazány.
- Nastavení profilového obrázku: → sekce Profil → vybrat soubor → aktualizovat profil → vlevo dole se spustí nahrávání → obrázek je nahraný.
Chtel jsem napsat pochvalu za prenos na DF Prerova ale jelikoz je tam nutna registrace tak napisu aspon sem.Pro me velice simpatickej tym prerova ma nad ocekavani dobrej prenos.nutno dodat ze zdarma a ti dva borci to komentujou vic nez slusne,navic bechybi opakovane zabery a kvalita je hodne dobra bez vypadku.za dalsi bych chtel vypichnout navstevu ktera je hodna play off a pochvala prerovstim fans za aktivni podporu.ostatne celou zakladni cast maj nad moje ocekavani skvelou divackou kulisu.v tom se mame co ucit vzhledem k tomu kde se pohybujeme v tabulce i kdyz prvni sezona ve WSM a vysledky tohoto tymu maj na tom velky podil.co se tyce hokeje tak je tam dost nepresnosti a chyb ale celkove se na to dobre kouka jeste jednou podotknu ze zadarmo.nechapu totiz zpoplatneni nasich domacich zapasu ktere zdaleka nemaj takovou uroven.Na konec chci poprat Prerovu hodne stesti do dalsich vyrazovacich boju a udzeni takto nastavene latku v poctu navstevnosti i prebosove kvality.
Petr jihlava:prestal jsem to cist po 3 radku,strasny hovna
co se týče přenosu z Přerova , hokej pěknej, přenos zadarmo a to je na nováčka co říct, za to nenažranej Prostějov za přenos 120 kč. Že je hanba nefackuje. Smajlík :)-
Přerov dneska hraje o level líp než Prostějov. Žádný zákeřnosti tam teda nevidím.
pro cigány:proč si nediskutujete na tom vašem slavném meovepřo fóru,proč se všichni serete k nám
meoforum = mrtvé fórum
Copak Dežo, Aranka už šla spát?
Prijel jsem z Kromerize jako nezavislo divak a musim smeknout pred vykonem Kantora a i Klimes byl dobrej, fanousci obou tymu super, citil jsem vic nez rivalitu a docela Vam zavidim medialni sledovanost, myslim si, ze Prostejov to jeste otoci, zitra urcite vyhraje, Prerov bude v kreci.
Prerov nema byt proc v kreci ani ji mit nebude. Oni maji predsezonni cil splnen. Hraji uz jen pro divaky a tak trochu pro sebe. Je nikam nikdo netlaci vyse. Krec bude v tymu hosti, protoze ti budou muset zabrat a vyhrat. Jinak konec. Podle mne si to Prerov zitra uhraje nejak. Dnes byli lepsi ve vsech smerech az na tu jednu presilovku hosti, kdy se to nahodne odrazilo na 2x k Zalcikovi a golman byl uz davno na lede ackoli by chtel. Kazdopadne je to dobry bojovny hokej z obou stran. Jenze k bojovnosti je treba i trochu kvality a tu dnes velmi eliminoval Kantor. Nebyt nej, tak je to 5:1
Byli jsme dnes bohužel horší. O dost horší…… Vepřováci do toho šli asi víc a dle mně zaslouženě vyhráli. My máme bohužel jen jednoho hokejistu. Jediného, který hraje vše, přesilovky, oslabení, vše. Lukášek Luňák dnes dle mého měření odehrál v přesilovkách 8 minut 26 vteřin. Tedy cca 70% času našich přesilovek. Mimo to jsem zkoušel měřit jeho celkový pobyt na ledě. Vyšlo mi 21 minut a 31 vteřin. Výsledek jeho dominantní role v zápase? Jedna usmolená DRUHÁ asistence. No a to mně přivádí k tomu, že nemůže být líp. Je to začarovaný kruh. S Lukáškem to nejde, neboť jako hráč na špici první ligy nemá a bez něj to taky nejde, neboť táta by do klubu přestal pumpovat prašule. Smutná realita našeho hokeje.
Tak to tady zrusme. Ten hokej. Nez s vocasem.
Rozdíl v dnešním utkání : když se zranil hráč prostějova a zůstal na ledě, přerováci mu při odjezdu na střídačku sportovně zatleskali.. když se zranil hráč přerova, prostějováci místo aby taky sportovně zatleskali, skandovali „vstávej pičo vstávej“. Rozdíl v IQ obou táborů fans je tímto více než jasný, a jinak zítra hrajete poslední zápas v sezoně, tak vám přeji pěkný sportovní zážitek.
O hranici IQ fanoušků Vepřova víme svoje – odpad od dob Lokomotivy!
Rozdíl IQ je tak akorát u tebe, asi jsi nebyl v Prostějově na hokeji, když to samé řvali EMO fans na zraněného Kantora, který ležel na zemi, že?
Jeden klub jeden zimak a dva majitele. Jak tento paskvil muze dopadnout v budoucnu? Velmi spatne.
Myslím že včerejší zápas měl měřítka doopravdy má wsm ligu tak na semifinále kdo vyhraje je otázkou k postupu má lépe nakročení nás rival přerov ale hraje se na 3 vítězné utkání a když přerov prohraje dnes tak i tak má lepší pozici pacientů doma prostějov musi.máme před sebou 1-2 utkání smrti myslím že v této sérii o bylo rozhodující 192 sekund 1 zápasu z 2:0 na 2:3 co se týče dotazů veprovaku či některých pv fans proč u nich je přenos zdarma a u nás za 90-120 kč cílem klubu ke mít lidi na stadione ne u pc v přerově je stadion pro 3000 u nás 5200 takže kdyby celou sezónu chodilo 4000-4500 tak přenos asi nebude stát 90-120 kč jen pro ty hloupé hlavy.
Pokud někdo pochyboval o postavení Meofans coby ultras jedničky první ligy, po jejich včerejším představení není pochyb, kdo vládné Hané i celé lize! Neskutečné celostadionové choreo doplněné o proměnnou kartoniádu na hlavní tribuně a na závěr pyra víc, než když bouchne vietnamský sklad zábavní pyrotechniky u Chebu mi zcela vytřeli zrak! To ani nemluvím o tom neskutečném supportu. To by se roztřepala strachy i nejužžší špička polské fans-scény.
Ale teď vážně: Tak slabounký Přerov jakživ nepamatuji. Krom dvou odpovídaček MEO-MEO a asi třicetivteřinového úseku po druhé brance pěkná nuda.
Z nich se po postupu stala fanklubácká náplava. Tolik dresařů nemají ani v Budějicích 😀
Buď v klidu, každej přece ví, že jediní vládci jste vy 😀 😀 😀
Bude to velmi těžké, ale věřím že vyhrajem.
Proč hraje mladej Luňák vše?Hlavně při přesilovkách akorát překáží.
To je ten jeho otec tak zaslepenej a nevidí,že bez něj ta přesilovka
bude lepší.
Romane,už nežer ty drogy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A napusť si vodu do toho bazénu když skáčeš šipku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak jste našli viníka co? 🙂
Ale kdo se má na to dívat.
Včera Kantor extra. fazóna.
Doslova překáží 😀 Aji hráčům už to začíná vadit, taky byl vlastním spoluhráčem v přesilovce sestřelen 😀
Když vrážíš takový peníze do hokeje tak chceš aby mladej hrál. Pro koho myslíš, že to dělá. Kdyby fotr nebyl majitel, tak mladej nehraje ani II. ligu
Vzkaz pro ml.Luňàka(beztak to tady čte): Neser se do té hry
tolik,když umíš hovno.Chceme vidět dobrý hokej a mít výsledky,
tak si občas naskoč do 4.lajny,to Ti musí stačit.
Pak budou spokojení všichni…,až teda na tatínka ?
Romane,už nežer ty drogy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A napusť si vodu do toho bazénu když skáčeš šipku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Přesně tak…tyhle nesmysly o tom, jak je potřeba mít místní hráče, protože se za klub rvou co můžou, by měly zmizet.
Ono je to ohromně důležité skrz finanční stránku, protože nemusíte nikoho kupovat podle tabulek.
Zrovna teď ale nemáme v týmu nikoho, kdo by rád prohrával, kdo by to hrál jen pro prachy a kdo by uhnul střele. Troufnu si říct, že takový Novák, Krejčík, nebo třeba Luňák, by na tom ledě jezdili až do úmoru, jen aby se vyhrálo.
A do toho se nebál v simetrixu kritizovat fanoušky. To jen aby jste věděli že neznamená když je někdo místní, že je to automaticky srdcař.
Hlavně, že měl na každé brusli jinou tkaničku 😀
Tomiga mladší snad dodnes drží rekord 2. ligy v bodování plus mínus 😀 V sezóně 2012/2013 měl krásnou bilanci mínus 29 bodů v 37 zápasech, zatímco naši nejlepší hráči měli i víc jak plus 20 😀 I těch 0 vstřelených branek v celkových 63 odehraných zápasech ve 2. lize není k zahození…
Ne není, je to ideální hráč na oslabení a rozhodně má místo v prvních dvou pětkách. Možná by nemusel trávit tolik času v přesilovkách, to ale neznamená, že by v nich neměl vůbec být.
Ale pokud hodnotíš hráče jen podle statistik golů a asistencí, tak nikdy úplně nedoceníš přínos hráčů jako je on, Švec, nebo Fiala.
Nicméně tobě jde hlavně o to se opřít do jeho otce viď? 🙂 Dáváš to tu jasně najevo
Lukáš za ten tým bojuje, prožívá to a nedivil bych se, kdyby do budoucna byl majitelem hokeje v Prostějově on.
Jestli chceš vidět, jak vypadá „tlačenka“, které je to u prdele, tak si vzpomeň na mladýho Tomigu, kterýho si sem starej nasadil i když neměl ani na Plumlov.
Jo,dělà možnà co může,ale nemá na to.
Je to druholigista a to musí mít ještě otce v zádech.
Jsi idiot? Ten kluk hraje srdcem, padá do všech střel a dělá co může. Občas se to nepovede, ale i tak tam vždycky nechá maximum. Je naprostá pitomost, že by na to neměl.
Emofans včera večer zase dokázali, že jsou králové internetu. Od této chvíle bude každý příspěvek z Přerova smazán a jeho majitel dostane ban! Máte svoje stránky!!!
Prostě čuráci PROSTĚČURÁCI !!!!
Zavolám Jolandě
A jak viš že bude z Přerova?
Souhlas s Pavlem,mám na to stejný názor.
Roman estebacko kagebacke psychopat
Hoši…čtu to tu už asi týden a nestačím se divit co dokážete vymyslet….někteří jedinci by se měli nad sebou zamyslet….vyjadřování nula a ty výhružky nožem?smál jsem se hodinu co člověk dokáže vyplodit….přeju vám dnes výhru tak nezklamte….
To byl zrejme Jamie Oliver 🙂
Je tohle náhoda??? 😀
https://www.novinky.cz/krimi/65446-krejcir-mel-falesne-jmeno-tomiga.html
nemyslím si