DISKUZE

Základní informace + pravidla:

• Pro přidávání komentářů musíte být zaregistrováni a následně přihlášeni (vpravo nahoře).
  • Komentáře hrubě poškozující fanoušky a klub samotný budou mazány.
  • Nastavení profilového obrázku: → sekce Profil → vybrat soubor → aktualizovat profil → vlevo dole se spustí nahrávání → obrázek je nahraný.
1 180 181 182 183 184 259
    • Dobry den, mne by zajimalo co presne proti nim mate? To, ze prakticky ty rodiny podridili svuj zivotni styl hokeji, ktery hraji jejich deti vice jak 10let? Co nechapete na tom, ze by byly rady, kdyby si ti kluci mohli jeste par let zit svuj sen!

• Dnes se hral nejaky zapas mladeze, videl jsem skore 1:17, kdo hral?:)

• Dobry den, mate to asi nejake popletene. Dnes se zadny zapas deti LHK nekonal!! Ovsem Vami zmineny vysledek, patri k zapasu v sobotu, tusim 07 nebo 08 se Sumperkem.
      Za to v nedeli si reputaci vylepsili s Prerovem 27:5. Jiste jim fandite a maji Vasi podporu ?. A nebo co myslite, nemeli bychom je za tu sobotu zbit? ?

• INFO PRO AUTAŘE: Dnes budeme prodávat vstupenky na zimák jak na srazu v Prostějově, tak i před sektorem hostů, tak dojeďte!!! Lístků je dost…

• se divam, ze mi tam vypadnul otaznik. bylo to mysleno jako otazka nebo spis prosba

• mam listek na dnesek, ale zda se, ze nemam transport. muzu dojit na zimak a jet s vama busem, treba na stojaka, je mi to jedno, samozrejme dam penize na bus.

• Věc: Rozhodnutí disciplinární komise ČSLH
    Disciplinární komise Českého svazu ledního hokeje se na mimořádném jednání dne 19. 02. 2017 zabývala na základě podnětu klubu HC ZUBR Přerov zákrokem Ondřeje Fialy, kterého se dopustil v utkání WSM Ligy hraném dne 17. 02. 2017 v Prostějově, a rozhodla t a k t o :
    Dle údajů obsažených v zápise o Utkání nebyl Hráči za posuzované jednání, jehož se Hráč dopustil v čase Utkání 55:39, rozhodčími Utkání Pavlem Mikulou a René Trombíkem uložen žádný trest. Po provedení dokazování videozáznamem předmětné situace DK ČSLH shledala, že aniž by tím bylo dotčeno provinění proti pravidlům ledního hokeje v platném znění nenaplnil Hráč svým zákrokem proti protihráči Luka Petelinovi skutkovou podstatu disciplinárního provinění a disciplinární jednání v dané věci se v souladu s čl. 523 odst. 2. SDŘ zastavuje. V Praze dne 19. 02. 2017

• DNES se pokladna v MEO Aréně otevírá už od 13:30! Můžete kupovat vstupenky jak na dnešní, tak na úterní utkání nebo využijte jednoduchého on-line systému na našich webových stránkách.
    – na dnešní utkání zbývá posledních 450 míst!
    – na úterní zbývá 1420 míst
    Jsou věci, které jdou udělat zítra, ale nákup vstupenek na MEO určitě neodkládejte!

• Dnes nekupujte lístky na pokladnách, ale přímo od nás před sektorem hostů!!!

• Šance na koupi lístků ještě pořád je !!! Tak neváhejte 🙂

• tak jsem našel na přerovské internetové, že to dneska budou dávat…tak uvidime..už je tam i okno s video kde by to mělo běžet…tak snad to půjde jako vždy :)..

• FOR (pro přerováky to znamená PRO) Matty:
      Aby bylo češtině dáno za dost, tak velkÁ a malÁ písmena. Já vím…jsi rád, že jsi to dal česky alespoň trochu:-) 🙂 🙂

• Reakce na Zkurvený Emo- A ty jakože skvělí češtinář by jsis mohl procvičit diakritiku a velké a malé písmena.

• Precti si znova muj nazor..cena nevadi, kdybych nemohl osobne tak koupim, ale vadi ze si i s permici musim koupit prenos…jinak samo chvalim, ze to mate zadara pro hosty…

• Jste tak retardovani v ciganove ze neumite cesky? Blba otazka, jasne ze neumite, procvicte si vseci S a Z a pak zas prijdte jsem delat ostudu prerovu;)

• Tak cena je jako u vstupenky, to mas recht, ale to nevadi, jedine co vadi, ze treba, kdyz mas permici tak i tak platis…si treba marod a nemuzes jit…a pritom by stacilo nejake pristupove jmeno a heslo a stacilo by to…

• a dobry? ulevil sis? 😀 nebo ještě potřebuješ něco vypustit a dělat ostudu slušnejm přerovákům?

• Pro ty, co nesledují hokej s Přerovem : právě probíhá zastupitelstvo k dotacím do hokejové mládeže. Přenos živě online na stránkách města. Zastupitelstvo přerušeno z důvodu mimořádně závažné informace k exekuci na LHK PV mládež spolek. Pokračování od cca 18:30. Že by drama?

• No hlavne je uhradil az po te, co dostal dotace. Navic se nejedna jen o rok 2016. 2 exekuce jsou tam i za 2015. To ze TK ma vse uhrazeno neznamena ze je vse OK. Trebe jeste dluzi poplatky exekutorovi. Takze ma stale dluh. Navic podle sve ucetni zaverky skoncil v roce 2015 pul milionu v plusu. To proste cely smrdi….

• Dobrý den, také jsem sledoval tento přenos. Byla zajímavá reakce p T. a p.P. po zveřejnění exekuce na tabuli, ale řekl bych, že ještě zajímavější co nastalo. Pan T. řekl, že exekuce byla uhrazena v dubnu, čímž vlastně veřejně potvrdil, že exekuci měl. Domnívám se, že z toho vyplývá, že podané Čestné prohlášení je lživé a dotace získal podvodným způsobem. Podvod je již trestným činem podle trestního práva. Doufám, že se to nezamete pod koberec.

• Reditel TC potvrdil na zastupitelstvu, ze LHK zadnou pohledavku u nich nema, exekuce je davno uhrazena. Jeste se neradujte. Zastupitele uvedli, ze to co se dnes stalo, je nejaka zvlastni hra a budou zjistovat, kdo jim tento „list“ pry bez razitka dorucil ?.

• Tak jsem to jednání sledoval. Do dneška jsem si naivně myslel, že máme kašpary jen ve sněmovně v Praze. Bohužel úroveň jednání PV zastupitelstva se velmi blíží úrovni sněmovny. Asi jen s tím rozdílem, že to vede bodrá selka. Hrůza bez ohledu na to,co se projednávalo. Navíc klasika, ničeho se nedobrali.

• Ale prosím Tě, viděls Pospíšíla tam už je rozhodnuto.Přece když mám dokumenty o podvodech tak nebudu dávat podvodnikovi čas na další podvody a úniky přecik né

• Zdar, ackoli prerovak, tak toto nepreju nikomu. Ty decka za to nemuzou s melo by byt v zajmu vsech, aby se mohli ti maly kluci vyvijet. Tohle je spatne vzdycky. Doufam, ze to dopadne dobre. Hokej potrebuje mlade pusky , at jsou odkudkoliv.

• lzivy:D tomiga to má dávno všechno v baráku ty prachy, kolik jich vlastně má?

• Odloženo na 13.3., Tomiga tvrdí, že má vše uhrazeno a dnešní dopis exekutora je lživy. Do 13.3. se má vše vyjasnit.

• … Ten si to krásně zavařil
      Nikdo ho neměl rád
      Kdyby se tolik nesnažil, akorát…

• Takže zítra výhra a ve čtvrtek to rozhodnem. Peníze na cestu dál jspu potřeba. Dnes výkon bych řekl,že byl Vepřov lepší, bohužel. Nebýt Kantyho tak hoši nevím….

• Je to tak,veprov dnes lepsi…bohuzel.nemam tlak do branky,snad to zitra zlomime a rozhodne se ve ctvrtek

• Vynikající Pavel nás dnes držel ve hře až do konce. Zítra to chce cpát všechno do brány tam se o to prát. Bude to sice bolet, ale už není na co se šetřit.

• Ty picusku!!!pokud to nevis,hraje se to na 3 vitezne,ale ty jsi stejna nespudna pochva jak 90% veprovych hlav

• Vyloučení: 6:6. Využití: 0:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 3000 (vyprodáno). Střely na branku: 38:27. Průběh utkání: 2:0, 2:1.

No asi jasny

• Ve hre 5 na 5 ste neskodni, pokud máte presilovku dokazete hodne zavarit ale nemůžete prece hrat celý utkani v presilce sem klidny zítra bude hotovo 😀

• Co svět světem stojí většího kokota jsem neviděl Ty zmrde