DISKUZE

Základní informace + pravidla:

• Pro přidávání komentářů musíte být zaregistrováni a následně přihlášeni (vpravo nahoře).
  • Komentáře hrubě poškozující fanoušky a klub samotný budou mazány.
  • Nastavení profilového obrázku: → sekce Profil → vybrat soubor → aktualizovat profil → vlevo dole se spustí nahrávání → obrázek je nahraný.
1 176 177 178 179 180 259
  • Je pravda že jsme dostali více gólů a proto jsme prohráli všichni víme že jsme vedli 2:0 a měli jsme zápas pod kontrolou a zničeho nic prohráváte 2:3 během 192 sekund to byl asi ten moment kdy se zlomilo utkání o tom že padl či nepadl 4 gól se určitě už všichni fans podívali na webových stránkách i určitě delagat to má poslané i rozhodčí se na to velice rád podívá co udělal za Minsku ale zase jsou to jen lidé nejsou to stroje mi lhk jsme si to prohráli vlastní nemohoucnosti .Tak se play-off nehraje či předkolo včera jsme měli vyhrát 3:1 do prázdné a byl by klid ale je to sport a STIM se musíme smířit a jíti dál za vítězstvím a hrát o to že máme dres Prostějova na sobě jinak naštve a mizerni a snad i v historii nejmenší pro play Off s Přerovem dnes snad aspoň 3500 je pátek tak snad série bude vyrovnaná takže sportu zdar a hokeji zvlášť

• S tím souhlasím, je to play od a budou rozhodovat maličkosti. Včera rozhodli 3 góly za 2 minuty . jestrabi to zlomilo a zubry nabídlo. Dnešní zápas bude jiný. Týmy jsou vyrovnané a velkou roli bude hrát nasazení a srdíčko

• Prosím všechny kdo si žádal aby jsme dodělali černou šálu s pečetí (30ks) aby si ji dnes koupil, díky.

• Co to byli za včererjší rozhodčí, byli asi opití, dneska jsem se díval na video jak padl ten 4 gól přerova, to žádnej gól vůbec nebyl pochcanej přerov to bylo určitě podplaceny.

• To tvrdsi jadro tam stale je.Jen uz je nam trochu vice.Tihle mladi nevi jakej jsme dokazali udelat rachot a co to bylo stat a rvat se za klub.Dnes si to delaji po svem a nerikam,ze to delaji špatne.Jedine co jim muzu vytknout je,ze neumi vytvorit ten pravej tlak na hrace hosti a na nase borce taky ne.Chorea jsou nadherna a myslim,ze jedny z nej na hokejovych kluzistich.Ale ten zbytek je az na vyjimky prumer.Jo kde jsou ty casy kdy Brnaci koncily v popelnicich pred zimakem.Ti kteří touhle dobou prosli vi o cem je rec.Sem jezdil kazdej klub s obavama o svůj krk,tomu ja rikam fanatizmus.Dnes jsou jen slyset reci nefandis tak tahni,nechod na stadion atd.Kazdopadne serie teprve zacina a zajici se pocitaji po honu.AT ZIJE PROSTEJOV.

• když to srovnám a pamatuju i dobu o které píše martin, mně se víc líbí dnešní fandění. Jenom je škoda že na hokej chodí málo lidí. Což je celkem škoda, vzhledem k tomu že prostějov nemá moc jiný možnosti ohledně zábavy.

• Původně jsem měl rozepsaný velmi dlouhý komentář, ale je to jak házet perle svini.

• Martine, máš pravdu chorea jsou krásný, ale mnohem lepší než celý choreo by bylo kdyby se vytvořila atmosféra a tlak na jak na naše hráče tak tlak hráče soupeře. Hráči obou týmů musí pocítit tlak, tak jako když hrál Šakarov s Ministrem při každé jejich akci nebo střele byl slyšet celý stadion. Možná je to tou generací. Dnešní generace fanoušku ve věku 20-30 odpovídá době ve který žijí, je to taková bezpohlavní skupina, která si místo pití piva chatuje na mobilu..je to odraz dnešní doby.

• ŠUKERE mas muj respekt.Jen ja nemyslel fanousky,ale hrace soupere,ti se tu musi bat.Vim,ze jsou na zimaku tajny,kamery a plot,take vim,ze hromada lidi nezazila tu dobu pred x lety,ale to neni to,ze vyhazujete lidi z kotle,ze neni zadnej natlak na hrace,rozhodci atd.Choraly jsou krasne,ale porad rvat to same dokola nekolik minut,je take na zvazeni.Jsme tady vsichni pro jednu vec a to je hokej a ver,ze je jedno jestli je rok 2000 nebo 2017 .Vsichni chceme jednu vec a to je fanatizmus a vitezstvi.

• Chlapi, kurva, tak napište co konkrétně vám chybí, co by se mělo řvát a neřve. Píšete o tlaku na hostující hráče. Příjde vám, že toho hráči Přerova, Havířova, nebo kteréhokoli týmu, když hrají jak prasata, schytávají málo? Tak za tím šukerem příjďte a řekněte mu. On je taky celý zápas otočený zády a kolikrát nevidí, že někdo někoho sekne přes ksicht a rozjede třeba nějaký chorál, i když by se v tu chvíli hodilo víc něco jiného.
      Ale nezlobte se na mě, podle mě atmosféra, na to jaký chodí počet lidí, šla letos určitě nahoru. Hlavně proti těm „debilním“ soupeřům jako Benátky,Most atd. I výjezdy se rapidně zvedly.
      Ale bavme se nějak konstruktivně, ne stylem „spíkr mě taky sere a dřív to bylo lepší….“. Co konkrétně? To mlácení do osmi bubnů za HC?
      Věřte, že každý by vyměnil krásná chorea za to, kdyby chodilo do kotle 200 lidí na každý zápas a všichni řvali na max at je to 5:0 nebo 1:8.
      Někteří ti mladí v dnešním kotli ty zápasy s Brnem bohužel ani nezažili. Ale za to přece nemůžou ne? Tohle není cesta, až se na to vyserou, tak dopadneme jako v Havířově, kde letos doma některé zápasy ani neměli kotel. To chcete? Tak se vraťte do kotle, jděte jim příkladem jak se má fandit. Já jsem fakt neskutečně rád za druhou stranu (podle mě takhle „smýšlející“ lidi mimo kotel nikdo na hokeji v ČR nemá), ale tisíckrát radši bych byl, kdyby jste byli všichni v kotlu, to by se teprve udělal pořádné rachot.

Jinak o těch věcech „okolo“, to nemůžeš myslet vážně. Nechceš srovnávat bezpečnostní opatření před 15 rokama a dnes, že ne? Nebo si myslíš, že kdyby sektor hostů nebyl oddělený klecí ale jen páskou, jako dřív, že by se nenašlo dost lidí na to, aby hnalo přerováky ze stadionu? Já si myslím, že určitě našlo….

• Tohle jsou fakt neskutečny kecy furt do kola, co si myslíte? že se zastavíme v nějáke době 2000 a nepujdeme s dobou? vy si myslíte že chceme aby se v kotlu jen stálo, popíjela slivovička, řvali se Prohofácky pokřiky na soupeře atd. Fakt si myslíte že se zde soupeři nebojí?? že se tu cítí bezpečně? 😀 to snad nemyslíte vážně, myslím že letos se toho stalo na stadioně a v okolí víc než dost. Jestli chcete tak nabehnite přes tech 10 až 20 sekuritáku v mundurech, zlomte plot a zažente všechny Přerováky dolu, ale nepište tady ty sračky. Možná jste si mohli za tu dob všimnout že co se týče pořadatelské služby tak že ta se taky nezastavila někde v této době kdy hlídali obyčejní lidé ve vestě, venku bylo pár policajtu a klec neexistovala! Prostě si uvědomte že někomu se líbí to ale někomu zas to ale psát tady o tech sračkách nemá cenu. Třeba si přečtite poslední Haviřovský report a dozvíte se jak se tady cítili bezpečně. Taky si myslím že se to po téhle celé sezoně musí taky trochu uklidnit, páč za to všechno co zde letos bylo jsme sem dostali kamery na tribuny, asi tak 15 až 20 tajnejch po celém stadioně a v jeho okolí. Když se zařve na Přerováky tak tady někdo napíše jak je možny že na ně řvem že to bylo až moc, že nejsme fanoušci atd. Pak se hraje klidnější derby a zase se zde píše jak kotel už není jak býval že se už tak neuráží soupeře a pořád do kola. Zamyslete se nad tím v jaké jsme době, díky

• Ja to Vidim tak, ze pan doktor zavolal známému, který rozumi pc o něco více jako on a ten udělal záznam při střele kdy je to sekane, tudíž jde vidět spojnice (to tak chtel, to jeste gol nebyl) a po dalsim sekanci ve videu moment kdy puk jede pryc(to se mu taky hodi). Ale ten dopad puku za čarou je odseklej. .. bud je Karel čaroděj a puky mu ne kloužou a nepadaji na led, nebo nevim. Ale to jak objel bránu s Tim děravým pánem v ni se ve druhém videu neseka

• Dneska se budou ve fanshopu prodávat lístky do Přerova pro lidi co chtějí jet po vlastní ose! Dovalte co nejdřív, fanshop zavíráme po první přestávce!

• Fanoušci přihlášení na autobusový výjezd si lístky kupovat nemusí…

• Jedeme dal!!!!a ty 4 pruhovny prasata bych nechal na pranyri na namesti pres cely vikend,plus jeste toho kokota za brankou!!!takhle zkurvit zapas!!!a dedek jeste nepiskal normalne!!!!vetovat ho zmrda!!!

• … mimochodem – kolikrát jste včera dali opakovačku : PROSTĚJOV – PROSTĚJOV? jak pak chcete, aby byla lepší atmosféra? Zpívánkami druhou stranu nevyhecujete! … a to VLÁDCI HANÉ je bohužel trapný 🙁

• Velikým zklamáním jsou pro mě domácí. Ano, akustika místního stadionu je příšerná, ale mohu porovnávat s minulými návštěvami tohoto stánku, kdy dnes jsem zde více než podesáté. Naposledy loni, kdy to v hledišti parádně žilo a já se nad zpěvníkem sboru vokálistů, dirigovaným skvělým spíkrem, v reportu rozplýval. Porovnání s dneškem? Noc a den. Prostějovský kotel sice často zpívá, ale tak nějak se mi zdá, že na půl huby. Několikrát jim to bylo vyčítáno i vlastními fanoušky, i mně se zdá, že chybí více úderných pokřiků než dlouhých zpěvů, kdy za stavu 0:2 to mnohý zpívá jen tak, aby se neřeklo… Alespoň že hlavní domácí zástava je na druhou periodu už konečně reprezentativně vyvěšena. Že to ale trvalo…1.1.2017 report Prostějov Havířov

• jen abyste veděli, že to takhle vnímá i soupeř…přesně jak to tady někteří psali..více úderných pokřiků

• Meli ste dat vic golu nez 2 doma a ne tady furt brecet! Chteli ste hrat baraz o extraligu tak mate ten slaboucky Prerov prejet 3:0 na zapasy. Kdyby to tak bylo opacne , tak tady kvicite , ze to byl jasnej gol alibisti.

• No vidis to, ty zde sproste urazis a neumis se ovladat evidentne, ale mne budes radit neco o relaxu. Mne je uplne jedno , jak vam dopadne ta serie. Ja sem se byl podivat na hokej, protoze to mam 20 min autem a ver mi, ze ani cena vstupenek mi nevadila, jak zrejme nekterym vasim. Ten gol negol sem okomentoval , protoze se tady na to vecne vymlouvate uz od vcerejska jak maly decka. Dokonce i vas trener uznal hlavni priciny porazky a to zcela vystizne. Ze se hraci neumi ovladat na lede a chovaji se nekteri jak debili!

• Romane romane,jestli si myslis,ze jsi vtipny,tak to potom jo….ty budes asi nejaky stary mladenec,ani se nedivim,pri tvych nazorech budes hodne zakomplexovany jedinec.poradim ti,levou a pod nohou a mas to jak od ciziho

• Na jakym derby? O cem tocis? Ja nejsem prerovak , jestli myslis tohle. Mesto, kterymu fandim hraje extraligu. Na vas sem se byl jen podivat a stalo to za to popravde. Az na tu kulisu.

• Tak hlavne ze v sobotu na vasem derby jste meli 2700 nebo kolik, tak bych se moc nesmal frajere.

• Nefnukej a bez radsi roznaset letaky, ze dnes je hokej at vas tam zas neni pet a pul

• Ty suline,jak muzes o tomhle rict,ze to byl gol….i kdyby to dal kdokoliv,ty budes radne narusena pochva!!!

• Romane:D tak hlavne ze kulisa pocitam v olomouci je na nejvyssi urovni vid:D ultras mora, haha

• Romane rekni puska a vystrel osle!!!!a Plasek je taky prkny hovado a fair play mu ani v jeho letech nic nerika,radovat se jak maly decko,jasne musel videt,ze to gol nebyl…ale kolo se toci ty krivaku!!!!

• Od toho je tam brankovej rozhodci a ne Plasek, aby uznaval nekomu goly. Navic pochybuju, ze to v te rychlosti vubec dokaze ten hrac rozpoznovat jestli to bylo celym objemem v sibenici nebo ne. Zadna opakovacka na stadionu pro hrace neni na kostce, tak nemel nesmysly. Navic brankovej rozhodci byl vas clovek na vasem stadionu, takze to kviceni neni na miste.

• Tak mate serii vyrovnanou stim , ze ted 2x v Prerove, kde vas na tom malym hristi zadupou 2x jak mysi. Konecne piskal rozhodci dobre dnes? Presilovek bylo dost tak snad spokojenost 🙂

• Joooooooooooo, 1:1
    Důležitá výhra 🙂
    V pondělí a úterý všichni do Přerova, tam už se bude v úterý slavit vítězství 3:1 🙂

• Na Prerov co sem cetl jejich plany pred sezonou zadnej tlak neni. Prej chteli uhrat desitku a vse navic je udajne bonus, za to vy to do te baraze o extraligu mate jeste 200 svetelnych let daleko. Ale tak zazraky se deji, ikdyz nevim co by ste tam delali. Od toho jsou tam jine tymy, ktere opravdu hraji dobre. Vam se dnes svirala rit zas jeste 2 min pred koncem 🙂 podle mne pres ne neprelezete. Nemate na to koule

• Ty idiote ses tak tupej? Co to sem furt pises jak ciuak? Kazdej vi, ze to lunak vyhlasil takovou picovinu a kazdej v pv se tomu smeje a je jim to u prdele, bez vstan za tou klavesnicou a bez mu to rict, e je to picovina ale ne nam fanouskum trotle

• Kazdej jednou umre, ikdyz to nikomu nepreji 🙂 za to vam prasknou cevky az vas ukonci rival 🙂

• Mazte prosim ty picoviny, to je hnus, olomouc a prerov, na internetu kralove:)