DISKUZE

Základní informace + pravidla:

• Pro přidávání komentářů musíte být zaregistrováni a následně přihlášeni (vpravo nahoře).
  • Komentáře hrubě poškozující fanoušky a klub samotný budou mazány.
  • Nastavení profilového obrázku: → sekce Profil → vybrat soubor → aktualizovat profil → vlevo dole se spustí nahrávání → obrázek je nahraný.
1 173 174 175 176 177 259
  • Oni si s těma nožama prostě nedajó pokoj. Z rozhovoru s Vykókalem…

Dlouho jste spolu spolupracovali. Bude i nějaké POPICHOVÁNÍ před předkolem?
    Oběma nám jde především o hokej. Nemyslím si, že bychom se nějak POPICHOVALI. Hlavní je dobrý hokej.

• Byl jsem se dnes podivat na rozbrusleni, muzu potvrdit, ze maji vsichni hraci vyholene hlavy. Na lede byli vsichni vcetne holika, ten ale, jak se zda, ma neco s rukou, vypada to, ze treba takova strelba z prvni ho musi dost bolet.

• Hlavně pořádně fandit, žádný teploušský : Dáme dáme gol a první sk prostějov a podobný chujoviny…,ale pořádně zostra Cikání z Přerova celej zápas !!!

• takže, je načase si říci, že soupeř vyhrál po zásluze.
    Ten letošní soubor hvězd si zaslouží vyhazov a zákaz hraní hokeje.

• konecne vam nekdo jako je Karel Plasek ukazal jak se ma hrat hokej

• No kurna utreli nas jak sopek pod nosem. Nevim proc tu zije fikce, ze mame lepsi hrace.Nemame. Ted sedim u piva uz a chci zapomenout na to. Jak furt rikam. Je to jen sport a oni sli za vyhrou vice. Hraje se dal no. Uvidime

• Prerov sme si prali vseci kvuli zaplneni stadionu. Ale byla tam snad pulka volna. To mne zklamalo vic nezli dnesni propadak.

• My to ale nevypustili na Slavii. Bohuzel sme nezvladli najezdy

• Vseci asi nechtel sem aby nas porzil hlavni nepritel a cetl ty blitky odnich,a takove ty vypustim zapas narazime na ty a naty se vzdy vymsti

• Já bych chtěl poděkovat folklornímu loutkohereckému spolku „Hloučela“ za úvodní představení s tím Kašpárek. Byť to bylo obsahově chudší.

• Přijel jsem se podívat za Šumperka na Pláška. Mohlo být v první třetině hotovo. Nebylo. Nejvíce mě překvapila návštěva. Čekal jsem plný dům. hf

• Hlavně se mi zdá, že nechali v přerově na konci základní části borce odpočinout. Dnes myslím v plné sestavě!? A čumím jak do toho chodí šampón Sýkora. Myslím , že to bude na pět zápasů. hf

• No tak ono hotovo bylo i potom stejne. Prvni gol sme dali po haluzi v presilovce kdy utkani teprva zacalo druhej gol opet jen v presilovce a nic vic. Impotence neco snima hrat. Oni nas vyskolili jak maly kluky z bojovnosti.