DISKUZE

Základní informace + pravidla:

• Pro přidávání komentářů musíte být zaregistrováni a následně přihlášeni (vpravo nahoře).
  • Komentáře hrubě poškozující fanoušky a klub samotný budou mazány.
  • Nastavení profilového obrázku: → sekce Profil → vybrat soubor → aktualizovat profil → vlevo dole se spustí nahrávání → obrázek je nahraný.
1 171 172 173 174 175 259
  • Já bych tady moc neřešil lístky, jestli má víc ten nebo onen. Stejně je to vždycky o lidech, potažmo lidech v kotli, co udělají atmosféru a myslím, že my máme potencionál udělat pořádnej bugr!! 😀 teda když se přidá i tribuna za střídačkama! Taky máme vetší kapacitu stadionu a navíc náš sektor hostů se nedá zmenšit (viz jako je to v přerově). Takže jak říkám, více lidí větší bugr, tak ho pojdme udělat pořádnej, ať si ten vrchol sezóny pořádně užijem!! 😀 Btw. těším se na CHOREO!

• Nechapu jak nekdo muze resit cenu vstupu..neskutecny bud chcu jit a dam treba 150 nebo cumte na onlajn nebo teletext tupani…

• Co byste chteli vstup zdarma a pivo a klobasu k temu? A este pastikovat ze bylo pivo teply a klobasa studena…budicek…co chcete krajske prebor pristi rok?

• Pokud dostanou 700 lupenu,tak my by jsme meli dostat 400 listu.Aby to vyslo v % podle kapacity zimaku na cca nastejno,jinak jestli je pravda co tu ctu ze jen 200 at jdou do prdele zmrdi

• Sluko lesni co litas na nasi diskuzi….slysel sem jak ste dostali na prdel od junioru ježku nebo promin vy ste to vypustili schvalne abyste hrali s nama s pro vas nejprijatelnejsim souperem….to byste tady nezvanili kdybysme v tech najezdech vyhrali a mazali byste do Usti co?

• Lístků budete mít určitě víc jak 200. I když moc dobře nechápu k čemu Vám budou ? U nás bude lupen za 120 Kč +doprava .A jak to tady čtu já tak Vám je moc i kilčo doma !!!

• Na hlavní straně jsou informace o všech zápasech! Hlaste se do autobusů, lístků je málo! Autem se k lístkům nedostanete…

• ….tohle řeší v době online prodeje vstupenek.

• Tak myslím, že tuhle ostudu si nechám s hrdostí ujít. Raději zajdu na pivo a pak kouknu na online a přečtu si slovní přestřelku, o tom, že PV hrál hovno, ale že kotel byl famózní … Vždyť právě to se počítá do výhry …

• ještě ktěm vstupenkam je mě celkem jedno kplik stoji mam obyč, pernici a stejně budu platit vstupne je to od doktora takove povzbuzeni do dalši budoucnosti alei ještě play of nehrajem hraje se předkolo tam se musime teprve dostat takže tady o fandy vubec nejde.

• Kolikrát se hraje v roce play of,že tady zase pláčete nad vstupným? 🙂

• Lidi je to vrchol sezony a kdo tu resi dvacku tak je opravdu curak!!!

• Vyšlete někoho na předprodej do vepřova a vyrazíme auty, já můžu např. jen v pondělí.

• Furt je to jenom sport , tak je potreba to tak hlavne brat. Rozhodne se na lede, tak at postoupi lepsi. Konec sveta to nebude pro nikoho v Prerove ani Prostejove. Mozna jen pro nektere tupce. Sportu zdar

• Kdo nema 200 kc na hokej, mel by se nad sebou zamyslet. Samozrejme do toho netaham deti ani duchodce.

• Resite kolik vam dame listku v Prerove…. to je takovy problem dojet do prerova a koupit si listky v predprodeji?

• Nevim proc mi nadavas ale de stat i vedle kotle a pokud chci videt svuj tym hrat tak by mi nevadilo stat i nekde jinde….

• No to si jim to nandal teda. Rad bych se nad tim pobavil, ale asi nemam potrebne IQ . Nechapu proc se zde nekdo musi stale ztrapnovat. Je to ostuda nas vsech.

• Mazte ty hovna tady, to je otresny a vy cigani mate svoje forum ne? Kralove internetu jste, to se musi nechat.

• Pokud zde prispivaji slusni lide, tak muze byt treba z Mostu, ale vulgarity by se opravdu trpet nemely pravda.

• Po 7 hodinách přihlašování máme dva plné busy! Rozhodně na nic nečekejte, lístků do sektoru hostů je málo a zájem obrovský!

Tel. číslo 792 218 272 nebo zprávy na FB stránce Fans of Prostějov!