DISKUZE
Základní informace + pravidla:
- Pro přidávání komentářů musíte být zaregistrováni a následně přihlášeni (vpravo nahoře).
- Komentáře hrubě poškozující fanoušky a klub samotný budou mazány.
- Nastavení profilového obrázku: → sekce Profil → vybrat soubor → aktualizovat profil → vlevo dole se spustí nahrávání → obrázek je nahraný.
Já bych tady moc neřešil lístky, jestli má víc ten nebo onen. Stejně je to vždycky o lidech, potažmo lidech v kotli, co udělají atmosféru a myslím, že my máme potencionál udělat pořádnej bugr!! 😀 teda když se přidá i tribuna za střídačkama! Taky máme vetší kapacitu stadionu a navíc náš sektor hostů se nedá zmenšit (viz jako je to v přerově). Takže jak říkám, více lidí větší bugr, tak ho pojdme udělat pořádnej, ať si ten vrchol sezóny pořádně užijem!! 😀 Btw. těším se na CHOREO!
Fakt hanáci !!!
Nechapu jak nekdo muze resit cenu vstupu..neskutecny bud chcu jit a dam treba 150 nebo cumte na onlajn nebo teletext tupani…
Co byste chteli vstup zdarma a pivo a klobasu k temu? A este pastikovat ze bylo pivo teply a klobasa studena…budicek…co chcete krajske prebor pristi rok?
Pokud dostanou 700 lupenu,tak my by jsme meli dostat 400 listu.Aby to vyslo v % podle kapacity zimaku na cca nastejno,jinak jestli je pravda co tu ctu ze jen 200 at jdou do prdele zmrdi
Sluko lesni co litas na nasi diskuzi….slysel sem jak ste dostali na prdel od junioru ježku nebo promin vy ste to vypustili schvalne abyste hrali s nama s pro vas nejprijatelnejsim souperem….to byste tady nezvanili kdybysme v tech najezdech vyhrali a mazali byste do Usti co?
Lístků budete mít určitě víc jak 200. I když moc dobře nechápu k čemu Vám budou ? U nás bude lupen za 120 Kč +doprava .A jak to tady čtu já tak Vám je moc i kilčo doma !!!
Na hlavní straně jsou informace o všech zápasech! Hlaste se do autobusů, lístků je málo! Autem se k lístkům nedostanete…
pro cigoše lupen za 360,-
Jim to socialka proplati
jestli nedají 400 lístků tak jaká dohoda !!!!!!!!!!!!!!!!!
….tohle řeší v době online prodeje vstupenek.
Tak myslím, že tuhle ostudu si nechám s hrdostí ujít. Raději zajdu na pivo a pak kouknu na online a přečtu si slovní přestřelku, o tom, že PV hrál hovno, ale že kotel byl famózní … Vždyť právě to se počítá do výhry …
Jsou tu lidé co jsou mimo ,ale i s těmi by se mělo pracovat 🙂
Proc to tady pises myslis ze ses zajimavý..
ještě ktěm vstupenkam je mě celkem jedno kplik stoji mam obyč, pernici a stejně budu platit vstupne je to od doktora takove povzbuzeni do dalši budoucnosti alei ještě play of nehrajem hraje se předkolo tam se musime teprve dostat takže tady o fandy vubec nejde.
Kolikrát se hraje v roce play of,že tady zase pláčete nad vstupným? 🙂
Lidi je to vrchol sezony a kdo tu resi dvacku tak je opravdu curak!!!
Vyšlete někoho na předprodej do vepřova a vyrazíme auty, já můžu např. jen v pondělí.
Furt je to jenom sport , tak je potreba to tak hlavne brat. Rozhodne se na lede, tak at postoupi lepsi. Konec sveta to nebude pro nikoho v Prerove ani Prostejove. Mozna jen pro nektere tupce. Sportu zdar
Kdo nema 200 kc na hokej, mel by se nad sebou zamyslet. Samozrejme do toho netaham deti ani duchodce.
Resite kolik vam dame listku v Prerove…. to je takovy problem dojet do prerova a koupit si listky v predprodeji?
Nevim proc mi nadavas ale de stat i vedle kotle a pokud chci videt svuj tym hrat tak by mi nevadilo stat i nekde jinde….
I do kotle? Hňupe
No to si jim to nandal teda. Rad bych se nad tim pobavil, ale asi nemam potrebne IQ . Nechapu proc se zde nekdo musi stale ztrapnovat. Je to ostuda nas vsech.
Mazte ty hovna tady, to je otresny a vy cigani mate svoje forum ne? Kralove internetu jste, to se musi nechat.
Pokud zde prispivaji slusni lide, tak muze byt treba z Mostu, ale vulgarity by se opravdu trpet nemely pravda.
Po 7 hodinách přihlašování máme dva plné busy! Rozhodně na nic nečekejte, lístků do sektoru hostů je málo a zájem obrovský!
Tel. číslo 792 218 272 nebo zprávy na FB stránce Fans of Prostějov!
No ty seš teda borec, že sem dáváš příspěvěk z března roku 2013
POZOR!!! Ať tě nezbijou ti vaši 🙂 http://www.vecernikpv.cz/co-se-stalo/zpravodajstvi/3600-aktualizovano-cikanske-utoky-se-mnozi