DISKUZE

Základní informace + pravidla:

• Pro přidávání komentářů musíte být zaregistrováni a následně přihlášeni (vpravo nahoře).
  • Komentáře hrubě poškozující fanoušky a klub samotný budou mazány.
  • Nastavení profilového obrázku: → sekce Profil → vybrat soubor → aktualizovat profil → vlevo dole se spustí nahrávání → obrázek je nahraný.
1 170 171 172 173 174 259
  • Jebat cigoše, ve čtvrtek jedu z Prahy..cca 14:00, kdyby chtěl někdo vzít přímo před staďák..;)

• Pokud ti nevadí že jsem cigán z Přerova tak bych se s tebou svezl.

• Ta tyčka po krásném Matušově nájezdu mě bude ještě dlouho strašit.

• Klid, Prerov ma hodne nemocnych hracu, Horcicka je bez formy….Gois je bez Popelky a Kovarika nulovej..

• Tak já si myslím že předkolo wsm ligy bude mezi Prostějovem a Přerovem bude vyzitkou ligy . Bude dobrý atraktivní divácký hokej na který určí přijde 3500-4000 diváků ve čtvrtek a pokud budem vést 1:0 na zápasy tak v pátek budem atakovat 4500 což bude urco vynikající pro nás hokej.a pokud se nám povede přejití přes Přerov tak to bude jen nabuzeni pro diváky pro další kola.
    Můj typ 3:2 na zápasy pro Prostějov . Rozhodující zápas vyprodáno doma

• Tohle bude těžká práce, já si přerov nepřál, chtěl sem přímo na Kladno, Kamil to na nás bude umět postavit, čekám bohužel prohru 1:3 na zápasy 🙁

• Věř a víra tvá Tě uzdraví,a když v víře přidají kluci dobrý výkon tak to dopadne dobře.

• Snad to dopadne stejně, snad 🙂 ale je lepší věřit tomu horšímu a být tak mín zklamanej, i když budu i tak, kdyby to nevyšlo

• bude to super hokej a kdo vyhraje je jen o štěstí. máme sice spoustu nemocných, ale na vás to umíme. doufám že bude super atmosféra jak u vás tak u nás tak jako vždycky.

• A proto Přerov bere od nás vyhozené hráče a trenéry 😀 jo jasny, vy jste leda přerovsky jelita a ty já nemám rád 😀 😀

• Nejlepší obránce ligy Holík :-D. Borec co má -12(+/-) Doufám, že postoupíte tam, kam míříte vy extraligová elito. Mohli by jste opět pobavit republiku.

• Vidíš, my máme zraněnýho nejlepšího „obránce“ ligy Holíka a Neužila. A bojím se, že po min. 3 zápasech s vámi budeme hrát s junkou..

• Tak chlapci, byl jsem dnes v Edenu a přišlo mi, že jsme sklidili to, co jsme zaseli ve třináctém kole doma. Slavia nezapomněla, co jsme provedli s jejich juniory. Byl jsem tam jako normální fanoušek s naší šálou a aspoň tisíckrát jsem slyšel, že ti jejich tam nechají úplně všechno i když jim naprosto o nic nejde.

• Především jsme nezapomněli na vaše whiskey tango árijce…Jeden by řek, že máte tý ostudy s hřbitovem a náhrobkama dost?!

• A co jsme prosím tě konkrétně zaseli? K jejich juniorům se naši hráči chovali slušně, nechodili do ostrých soubojů a nakonec jim celý stadion zatleskal. Sám Razým za to všechno děkoval, tak nevím o čem tu mluvíš.

• tak nevim, jestli to bude mit na neco vliv, ale extraliga ma do konce zakl. casti nejakych 7 kol, a hraje se jiz ted v patek, v nedeli I v utery, a pak hned zase pristi patek.

konkretne Zlin, momentalne na 11. miste hraje o kazdy bod, bude hrat v patek doma se Spartou, v nedeli v Trinci, v utery Vitkovice venku. pristi patek doma s Chomutovem.

• Fanousku nepochopil jsi. Cekal jsem trochu jinou reakci, treba od nekoho, kdo ma v maliku, kolik zapasu letos v extralize odehrali borci jako popelka, stastny apod, pripadne jaka je momentalne narodka ve zline potazmo v prerove, cili kdo by za ne mohl a nemojl hrat, protoze na jejich vykon to ma dost velky vliv. Pravda, dnesni sestava zlina muze neco napovedet. Jiste se to da dohledat, je fo takove rekneme sportovni tema pro zmenu, ano, mas pravdu, na diskusnim foru.

• Tak je potřeba psát na diskuzní fórum, kde je nějaká reakce že?

• Opet se ukazuje, jaky je Lunak zid!!!! Do marketingu nic a pak honi prachy žid!!!!

• stovečka je naprosto v klidu a nemyslím, že by lidi odradila. Ve čtvrtek tipuju tři a půl a když se zadaří tak v pátek k vyprodání daleko nebude…

• V předprodeji vychází lístek o 20,-Kč méně než je jeho cena, 20ka navíc oproti základní části není ani moc ani málo, pernamentkáři jsou na svým.
      Nevím jak je to jiných ZS.
      Tu 20ku navíc = nekoupím si jedny tyčinky k pivu.

• …boha tak se zaplati o 20kc za zapas vic…me to teda přijde pro fazy sezony,která nas ted céka uplne normální…

• Kupte v předprodeji na oba zápasy a stojí to 100,- bože to se zase budou řešit do čtvrtka lístky…

• O vyprodaným stadionu si můžeme nechat jen zdát, 120kč je těžkej ústřel… Ale mnohem víc mě sere, že dostaneme jenom jeden sektor u nich

• Jestli s něma k tomu všemu vypadnem, tak se budou dít velky věci…

• Přesně tak já to tak nějak čekal…. Není nad to mít permici…. 😀

• a co jste všichni jako čekali?? že naše vedení z ničeho nic začne něco dělat pro fanoušky? základní část byla za 80Kč, takže 100Kč za play-off byla jasná a je to ok

• Boze je to 20,- kdyz si koupite listky na oba zapasy v predprodeji.

• Aneb jak se radost z derby (díky hamižnosti a amatérismu) může za 1. den změnit v noční můru.

• Aneb jak nasrat lidi, ještě než se vůbec vhodí úvodní buly. Na lístky v Přerově jsem také zvědavý, čuchám nějakou z*rdovinu…

• Zmrdství zase o něco pokročilo. Luňák se domluví na jednotných cenách s Přerovem, který má o polovinu menší kapacitu. My za takovou cenu vstupenek stadion samozřejmě nevyprodáme, oni ano. A mimochodem, dostaneme i stejný počet lístků do sektoru hostů? Nebo oni dostanou 700 lístků a my 200? Tohle jenom dokresluje letošní amatérismus ze strany našeho vedení…

• Případný pátý rozhodující zápas v PV by měl být za symbolickou 1 Kč.

• to snad bylo uplne jasne,ze se cena listku na play off zvedne…co tady resite za sracky??!!pujdu na oba zapasy a je to za100 kc… to je jako nejaka zlodejna?vazne se vzpamatujte!!a aspon doktor vydela nejaky prachy,chtel bych vas videt to ctvrty rok dotovat ze sveho co byste jako rikali!!!!neskutecny tento narod!!!!

• Ti co přijdou 3x do roka tak 100 na zápas play off je úplně ideál. Nevím co píšete že Lunak je žid. Nebýt jeho, chodíme tak akorát na rybník. Cena je super, akorát 1 sektor v Přerově je na play off prasarna.

• PV potřebuje na příští sezonu za1 kvalitního golmana pokud odejde Kantor do Extraligy CO třeba Šturala? Za 2 4 až 5 kvalitních beku a2 lajny do utoku To bude stát miliony a někteří křičí že o 20 až 40 kč lístek víc je strašně moc klasičtí Blázni ze stadionu !!!!!!!

• Podle mě se tady spíš řeší počet vstupenek do hostujicích sektorů a tím, že Lunákovi je jedno, že nás tam bude 200 a jich tu 600, protože přece bude mít prachy za vstupenky, asi tak.

• Ten „žid“ to tady platí, tak snad má právo si říct i o peníze.
    Řekl bych to jinak. Jen ŽID by chtěl vše a pořád zadarmo…
    Každý měl tu možnost si koupit permici. Ten kdo nemůže z jakýchkoliv důvodů chodit na všechny utkání, tak má možnost předprodeje.
    Cena 100,- je naprosto adekvátní a kdo tady mluví o 120,- tak už předem oznamuje, že po případné první prohře už na druhý zápas nepřijde.
    Ve spoustě věcech Luňákovi nerozumím, ale 100,- za předkolo je naprosto v pořádku.

• Počet vstupenek je věc druhá.
      Spoustu lidí zde komentovalo cenu, proto je má reakce na ceny lístků nikoliv počet.
      Co se týká počtů, tak mám dojem, že na fotbale je to regulováno určitým % z kapacity stadionu. Minimum je 5%, ale jak je to u hokeje, to nevím…

• Tady v žádném případě nejde o cenu jako takovou, ale o to, že Luňák se na něčem domlouvá s přerovskou stranou a dopadne to tak, že máme 200 vstupenek a oni kolik chtějí… Doufám, že na nás aspoň nebude volat kripo jak minule a ty kamery si strčí do prdele.

• Jste všichni normální? Co by jste chtěli. Co to je dvacka za play off. Nadáváte na Luňáka, ale on musí sehnat miliony, abychom mohli chodit
    na hokej. Nebo radši na Valmez za pade. Jděte do p.r.d.e.l.e. kašpaři