DISKUZE
Základní informace + pravidla:
- Pro přidávání komentářů musíte být zaregistrováni a následně přihlášeni (vpravo nahoře).
- Komentáře hrubě poškozující fanoušky a klub samotný budou mazány.
- Nastavení profilového obrázku: → sekce Profil → vybrat soubor → aktualizovat profil → vlevo dole se spustí nahrávání → obrázek je nahraný.
Ja jsem ten nejvetsi debil a zakomplexovana pica!!!! – tohle je muj nejlepsi nazor co jsem sem dnes napsal….JEBAT MOTOR!!!
Jestli mě chceš imitovat, měl by ses naučit psát s diakritikou a bez hrubic. Na to jseš ale asi příliš inteligentní, že? ;)))
od Hřebejka byly 3 likvidační fauly do oblasti hlavy a krku, první byl na Zadražila při přebírání puku by dostal tělo a bránil se zdvižením loktu do hlavy, proto potom ta rvačka, druhý na Protivného ve 3 třetině v útočném pásmu- rozhodčí neviděl a nakonec faul na Šlahaře opět jako u Zadražila dostal by čisté tělo a vyřešil to úmyslným protiútokem loktem do krku, za to by měl dostat ještě dodatečný trest. Bylo to v opakovačkách na videu jasně vidět.
Bude přenos z Havířova?
je to 2:0 po 5 minutách,tak radši at není 🙁
Tri minuty a dva nula co k tomu řict
Ono to má pokračování!
Tak nějak…
Radši už nic.
Hosi hosi zas budete plakat? I ten Havirov si vas namaze na chleba…
no motor do ex. ligy nepostoupi a sponzor ma svou trpělivost a nemusi přišti rok ty jejich předražené šašky platit qa nezbude jim nic jiného než jezdit do hradce na bedu travníčka
Ty blbe,az dostanete na prdel v barazi,pokud se tam dostanete,tak polezu na vase forum psat tam sracky jak vy vypatlani jihocesi u nas….
hlavně,že vy jste si nás namazali na chleba chudáci.My určitě plakat nebudeme,to budete vy,až si s vámi v baráži každej vytře prdel!!
Hotovka ..Nezbývá než v sobotu porazit Kladno a přát si dnešní prohru Ústí :/
hrajem: http://www.sportovniaukce.cz/homepage/auction/630?_fid=4v34
A Vepřov vede na Jágrově?!
Ty vole vy tu hulíte dobrej matroš :-)…… Havířov do toho 🙂
toz aspon uz vime, ze nebudeme hrat playout 🙂 na vic je treba si priznat, ze hlavne co se tyka v obrane nemame
Tak pujdeme do predkola….hlavne,at to je do 8 mista….
Moc nechápu,proč do osmého?
Tak,nevím Přerov je letos bidný a jestli chcete do ČF tak je úplně jedno kde začínáte,stejně musíte uhrát 3 výhry :D,ale hodně štěstí,my v Praze doufáme,že podle signalizovanych informací,bychom mohli být v příští sezóně HC Mountfield Praha(což bude úplnej hnus,ale sportovně nemáme šanci tak uvidíme)
aby jsme nehráli s vepřovem
Neskutecny dotaz
kvuli domácim zapasum
Tak nehráli Holík, Šlahy a Fiala. Citelná ztráta při našich počtech.
Tak k tomu není co dodat.
Každá prohra s Přerovem nebo Havířovem bolí, minimálně tedy fanoušky, ale co hokejisty? U některých mám dost silné pochybnosti. Nebo jak si jinak vysvětlit tu včerejší velmi veselou náladu na naší střídačce? Prohráváme 3:0 v zápase, ve kterém se navíc zřejmě rozhodovalo, jestli postoupíme přímo do čtvrtfinále nebo půjdeme do předkola, a v týmu je veselo. A že se tam bude smát na celé kolo tragéd, co dal za sezónu míň gólů jak Džejár včera v přestávkovém programu, to je fakt síla…
No nic, ještě ale není nic ztraceno, každopádně reálná šance na šestku už je jen se 2 výhrami…
mz: A na stadionu fandím tomu, na koho jsem „vsadil“ v tipovačce, ty mozku 😀
Pořez: Hozák
Kdo to konkretne byl? :-O
Hlavne ze na kazde tipovacce tipujes ze prohrajem
Včera to byl strašný porod asi nejhorší výkon v sezóně ve všech ohledech (na ledě). Jidinej zápas, kde bylo vidět to zdravé naštvaní (emoce) s týmy jako Motor, Přerov, Havířov, které jsou sváteční byl úterní zápas s Motorem. Letos výborná bilance v tomhle ohledu (Přerov 0, Havířov 0, Motor 1,5). Hráče to ale očividně moc nesere.
Za včera patří velké díky těm co vyjeli a celý zápas nepřetržitě fandili našemu klubu, tem co spolupracovali s naši připravenou prezentaci. Takže vlastně všem tem co včera stáli v našm sektoru, někdy jsem měl pocit že právě my vedeme 3:0. FOP
Hlavně klobouček tobě za všechno!!!! Většina klubů WSM i Extraligy nám tě mohou závidět.Doufám že nepřestoupíš!! 😀 jsi borec,drž se.
Taky dnes nemluvím 🙂 Ale bylo to super.
V sobotu ve vepřově všechny cigánky vstup zdarma :-/
To si myslíš jen ty,ale zeptej se doma tvojí dygdružky
Hokejovéměsto:jedině kdyby tam hrál Prostějov ty zmrde 🙂
A gunther jim to tam hned pěkně okomentoval. Na stadion by ho neměli pouštět kreténa.
Takže tvoju potkám v sobotu v meoaréně
Nemám ve zvyku reagovat na urážky, ale když už jste začali: LHK Jestřábi Prostějov nepřijedou v sobotu do Přerova na zápas ročníku 2007, protože nebudou mít k dispozici dostatek hráčů. Starejte se o sebe, vládci Hané, jste ostudou..
Chlapci, asi jste nepochopili, že náš syn nehraje ani za jeden z PV klubů :-))
Vážený rodiči,je smutné,že děti LHK nemohou hrát soutěžní zápas,ale vy plačete na nesprávném hrobě.Dlouhá léta jsem pracoval jako sekretář sportovního oddílu tak vím ,že je třeba před přihlášením oddílu do soutěže mít komplet soupisku hráčů pro jednotlivé ročníky s dostatečný počtem hráčů ,tady to vypadá,že pan Tomiga tuto základní poučku nezvládl.Když mám starší mužstvo a to má málo hráčů ,tak si stáhnu mladší hráče,t ak to mužu udělat ve všech mužstvech která mám,až na to poslední pro něj už nemáte kam sáhnout a proto 07 měl málo dětí a nemohl podle Vašich slov hrát .Pro vysvětlení si musíte zajít za Vašim majitelem který jistě pravdivě uvede věci na pravou míru.Tedy jestli místo pomlouvání druhých najdete tolik odvahy .
On je vlastně taková neziskovka, dluhy exekuce a td. on je defakto socialne slabej. Vždyt ma dluhy kam se podivá! ostudy bylo dost. A to si vemte že dokonce i na ty mladežnicky kategorie LHK.chodi fandit nepřispusobivi občane!
Xyz: ty jsi asi dobra pica. To, ze Tomiga bere do mladeze cikany znamena, ze je naprosto bez decek a akorat potrebuje z mesta vytahnout prachy na svoje dluhy. Dela ostudu celemu PV hokeji. A ty z nej jeste delas samaritana co se venuje detem z vyloucenych socialnich vrstev. Normalne je vyuziva pro svuj prospech. Stejne jako mnoho jinych neziskovek….
Co to meleš rodiči, tobě z tobo Tomigu normálně hráblo… Že je vás málo to je jako vina fans nebo snad klubu SK PV 1913? Snad trochu soudnosti, ne? Chceš snad vzit za ruku a dovést na ZS k těm správným dveřím?
Když vás baví pořád dokola nadávat na Vepřov a cikány, nejvíce cikánů na Moravě hraje hokej za LHK…jinak klobouk dolů za to, že se jim někdo věnuje a něco dělají ve volném čase.
Prave jsi poukazal na to, jakej si dement:D protoze absolutne nevis o cem mluvis:)
Zkus nejprve zjistit jakej fanousci (mozna na vyjimku) pv podporuji mladeznicky klub, pak zde zase napis tatinku.
Ten Gunter to musí být dobrá p*ča 😀
Myslite Ladislava Gunthera?Co ten curak zase kde psal?!Nemuzu nic najit.Odkaz prosim.
Komentáře u úvodní fotky na facebooku HC Zubr Přerov. Každopádně v jednom má ale pravdu, to by se v Prostějově nestalo. Tady se totiž pro fanoušky tak maximálně nainstalují kamery…