DISKUZE

Základní informace + pravidla:

• Pro přidávání komentářů musíte být zaregistrováni a následně přihlášeni (vpravo nahoře).
  • Komentáře hrubě poškozující fanoušky a klub samotný budou mazány.
  • Nastavení profilového obrázku: → sekce Profil → vybrat soubor → aktualizovat profil → vlevo dole se spustí nahrávání → obrázek je nahraný.
1 165 166 167 168 169 259
  • Dejwe, aby ti to nepřišla říct do oči většina kotle! Možná se ti pak rozsvítí…

• Davide, tu větu „..jednejte fér, používejte podložené argumenty..“ nemůžeš snad ani myslet vážně 😀 Jestlipak to samé říkáš i Tomilžovi?

• Ale vcem se mi ma rozsvítit? Přečti si ty komentáře!!! Viděl si někdy někoho se prevlekat na tribune? Brání ti něco v tom jít osobně za Tomigou a zeptat se ho na to jak je to a tema exekucema? Proč jako zbraň k získání peněz atd ad porad používáte jen argument ze mate 130 děti? Není Vám trapny ty bezbranny deti, který neví o životě vůbec nic, neuvidí ani korunu z dotaci atd používat jako zbraň? Delejte si SK1913 delejte to jak mate a pak i já řeknu klobouk dolu předtím co jste dokázali…fungujete pul roku, nehrajete soutěže, nehospodarite s obrovským rozpočtem ale už ted všichni víte ze je všechno perfektní atd atd…Bojujte proti LHK to vám nikdo za zle nemá, ale jednejte fer, používejte podložené argumenty a neuvelicujte věci který jedna baba povídala…S lidma, kteří tohle chápou se da bavit a vyměnit si názory! S lidma co nechtějí slyšet nic jiného než svoji vykonstruovanou pravdu, tak ti se tady schovávají za anonymitou internetu…Ale silackyma recma ještě nikdy nikdo nic nedokázal!

• Zdarec, chtel jsem se zeptat, jestli muzu jet s vami do toho havirova, jak jsem se domlouval u kavky, a jestli nevadi ze to zaplatim ve stredu u busu, ja totiz nestiham, az potom na ten vyjezd

• Dejve aby jasno bylo Tomiga vytuneloval firmu Gapa todet dluži zaměstnancum peníze jeden znamy mu maloval šatny dosud mu dluží5000 kč A mužstvo za jeho éry nedostávalo výplaty OL dlužil za 4hráče statisice v listopadu žádal další dotace od Města mlady kluky dáva pryč hostovat ti hrávaji ve 12 lidech když proti Frydku povzbuzovali fans LHK a na konci při dékovačce skandovali Tomiga ven tak ze 12 mladých 10 bouchalo souhlasně hokejkama o led Sk PV to nemá jako výdělečny podnik Tito lidi žádny dluhy nemají !!!!!!!!!!!!!!!!!

• Ahoj Dave,už si zapoměl,proč a z jakých duvodu vzniklo SK! Kolik lidi Kolik lidi chtělo jit s nama?Maš pravdu jsme jenom pul roku,ale věřim protože co jsem zažil za 4 roky pod Michalem,tak to už nechcu!!Pavel Tesař

• Ty děti , bohužel neví co se vlastně vůbec děje . Kdyby věděli to , co mnozí z nás , tak souhlasně hokejkama mlátit nebudou . My je ale rozhodně do takového hnusu zatahovat nebudem tak jako vy . Zajímavé , že nikdy vás mládež nezajímala, tak co tak najednou.

• Samo o sobě mluví to , že se klub SK spojil se skupinkou lidí , co devastují zimní stadion , vyvolávají rvačky a když se jim nelíbí jak muži hrají , tak je jdou zmlátit. Tak si pak každý může představit , jak by jednou až opadne euforie a nebudou se potřebovat již nikomu zavděčit , vypadalo jejich vedení klubu.

• Jen k těmto vyjádřením dodam že to čím nám Děje „vyhrožuje“ jsou Tomigovi nabídky na odkup LHK mládež. Licence je vázána na město Pv a tu má Luňák pronajatou od Tomigu. Nicméně město má licenci na ligu ošetřenou a velmi pravděpodobně by ji Luňák od města získal.

• A tím koncim se vsema reakcema, kdo chcete zeptejte se me osobně rad vám řeknu věci které vim já, ale tady to handrkovani už me nebaví…Nikomu neberu to ze stoji za projektem SK1913 a preju Vám aby byl tento projekt úspěšný…ale to můžeme hodnotit az za určitý čas a ne za pulroku…

A jak píše PUK, jsou 2 zájemci o odkup licenci do jiného města…takže jestli chcete Tomigu ven tak pak se ale musíte smířit s tím ze tady hokej bude jen ve formě minihokeje a 1-4tr SK1913…

• Ano to já ti neberu. Ale s predposledni vetou nesouhlasim…proč ti klidně vysvetlim osobně a je na tobě zda argumenty budeš brát nebo ne…

• Pořád vytahujete to co bylo, ale to co se může stát neřeší nikdo! Až Vám p. Tomiga prodá celej hokej i Áčko do jiného města, tak pak můžete chodit na zimák fandit kvalitním výrobkům z Číny na tržnici a nebo kupovat koberce, to už tady taky jednou bylo… a nato si nikdo nevzpomene!

• no.tonouci se stébla chytá. informace od pana Lunaka.prvoligova licence nejde obchodovat bez souhlasu pana Lunaka. A v dnešní době kupovat licenci je nesmysl.přímí postup.a v nelehké ekonomické situaci? aspoň si všichni uděláme obrázek o Tomigovi. díky temhle vaším argumentům jen podporujete co je tohle za charakter.nikdy zvas nevypadal jediný argument,jen dokazujete co je Tomiga za bezcharakterniho člověka . za tohle vám děkujeme. aspoň si lidi udělají obrázek co a jak je zač,když vlastně jeho zastánci poukazují na to ,jak má pokřiveny charakter. zvas tady nevypadalo nikdy ale nikdy nic rozumného,žádný argument.prostě nic. nebo.? pádný argument není. je úsměvné jak se snazite obhajit něco,a defakto vyhrozujete prodejem licence.bez jedinyho argumentu proč nemelo sk.1913 vzniknout. k dnesnimu dni je v sk.1913 ……113 dětí,některé i dnes odchazi z Lhk. treninku se ucastni 17 trenérům. maji sponzory,dobrovolné prispevky,pripravka zdarma. materialove jsou za 6 mesicu kompletne zajištění.TAK SEM DEJTE PADNY ARGUMENT? A NE JEN VÝHRŮŽKY.

• Luňák má licenci pro půjčenou do 31.3.2017, 1.4.2017 se licence vrací Tomigovi, který se bude rozhodovat co dál. Má hodně možností, ktere si ani neuvědomujete a záleží jen na nem. Hodně mi soucasna situace připomíná konec HC v te době jsme byli nejbliz k extralize, HC byl nejsilnější klub v kraji, ale proti se postavil místní sportovni boss, který ovlivnil město, a HC Olomouc, který si to pohlídal na kraji. Od te chvile šla návštěvnost od 5000 k 900. A ted si myslíte, že synovec toho člověka to mysli s hokejem dobre, když jim vzdy prekazel. Lidi budíček…..

• Navrhněme p. Lunákovi otevřené účetnictví , když to chceme po Tomigovi měl by taky neee ?

• zde jde vidět,jak má tahle rodina pokřivené charakter .dluží kam se podívá.exzekuce . a ještě po pv. rozkrikuje jak prodá licenci. Lunak není žádnej amatér,aby to neměl osetřené . zoufalá rodinka,ubohá,uplakana,všude jen stížnosti,na svaz,na radnici. vyhrožování jiným klubům,jestli na turnaji necháte hrát sk.1913.podáme stížnost na registrace děti. zničil grewis plumlov.tohle je jim vlastní.peníze peníze peníze a pak deti. i ten bufet mají jako trafiku .tohle musí skončit. doufám že opravdu začínáte vnímat že Sk.1913 je dobrá volba. i z pohledu……….Lůna to tady položí ,a myslíte že Tomina rozjede mužský hokej.? proto i fang chtějí konečně mládež a vedení prostejovskych odchovancu aby zde byl koncepční plán i pro mužský hokej.a třeba pan Lunak se spojí s Sk. a začne to tady konečně fungovat. Áčko….mládež…..fanoušci průhledné financování,podpora odchovancu, otevřenost k fanouškům. jak jinak oslovit sponzory a nahnat fans ne tribuny. získat si znova důvěru v poctivej klub.

• Může prodat co chce ale licence je podmíněna setrvanim v PV. To si už je od Tomigu takové úsměvné kopání a kolem sebe“nechte mě bit nebo kvůli vám zkonci 1.liga“ to snad nemůže ani myslet vážně.

• Kurna taky Vám je tak líto Matouše? Nelepí to vůbec. Snaha tam je jasná. Přemýšlím čím to je že i prohrává tolik osobních soubojů…

• Jestli podle někoho funguje mládež LHK dobře tak je debil… DEBIL tečka

• Opět v Prostějově vše posprejováno v podaní Havířova

• Tohle nemá s hokejem nebo fanděním nic společného. pokud si tím kompenzujete malé ocasy aby jste vypadali jako véééélcí chlapi tak se to dá pochopit. pokud jste u toho měli i erekci tak blahopřeji. koho tady na foru zajímáte ? blahopřeji k cestě do Mostu , Benátek.

• Stari vas kontaktuji neustale,takze maximalne vy se muzete stydet.

• a vy se chovate jak vyfetovany levoty .vždyť tohle dělají špíny stříkat po zdech hovna a ničit majetek. vám to polsko leze do nosu. staří se za vás musí stydět.

• Mrdky prostejovsky tohle je hamba neuhlidat si svuj chram

• Nenašel jste někdo na zimáku(s MEO pičo) zelenej otvírák na konzervy? Nechte ve fan shopu nebo tak- Díky

• kluci nám začínají pěkně makat před PO,ale co to bylo včera za tragéda v tom pruhovaném ,aspoň dvě promile

• Pískal slušně, je s ním prdel, ale před minulým zápasem si dával rumíka v bufetu.. 🙂 a tak se třeba historie včera opakovala..

• máš pravdu pískal solidně ,ale neznám ho tak sem myslel že je nalitej..

• Rozhodčí byl suprovej – byla s ním sranda, pískal sice všelijak, ale rozhodně to šlo. Tobě se asi líbí Dědek z Vyškova, ne? Trombík tady pískal vždycky solidně, což se o některých povědět rozhodně nedá. Vždyť bylo fajn jak oceňoval dění na ledě a tribun. Snad až na diskuze se střídačkama a druhou brankou hostí – za mě je to borec a rád ho zase uvidím. Když si vzpomenu, že to tady kolikrát pískali čtyři a jak to dokázali mrvit…

• Staci se zeptat Kunckove z Lhk mladez, ta vi uplne vse:D to je strasna komicka na tom fb. Je rada, ze zna pravidla hokeje, ale tak hlavne ze je v tomigove prdeli, ale prece ho tomigia vychoval a je ted v boleslavi:D

• Jj. Ta děvčata jsou fakt výživný. Kluky jim Tomiga hokejově ubíjí, ale hlavně, že mají slevu na výstroj. Mimochodem tuto slevu dostane u Arisa každý. No, ale pokud to berou jako zájmový kroužek na zabavení dětí, pak je vše OK.

• jo jo a ta paní Pichalova ,tak tam to vypadá že dene sněží.

• Bingo! To sedí :-). Je potřeba si tu Boleslav nějak zasloužit. Někdo cáluje. Někdo pochlebuje, chválí, sdílí,…….. Asi chce ušetřit 🙂

• Dejw: „jednejte fer, používejte podložené argumenty a neuvelicujte věci který jedna baba povídala…“ Já myslím, že těch podložených argumentů tady byla použita hromada. Ale od LHK to nějak postrádám. Přijde mě, že se káže voda, ale pije víno. Neschopnost argumentovat vás dohnala do situace, kdy prakticky přiznáváte, že Tomiga to dělá na hovno, ale jelikož má licenci a na ní údajně zájemce, tak se budeme tvářit že je vše v pořádku, aby ji neprodal? SK 1913 je na scéně pouze půl roku. Jak říkáš, je brzy hodnotit. LHK pod vedením Tomigy je tady cca 7 let. To už je doba vhodná pro bilancování. Tak zkusme si najít nějaká pozitiva…. aspoň jedno.

Da.Ko. To je nějaká úchylka se sem jít jednou za týden ztrapnit? Licence se nevrací Tomigovi, ale svazu. Licenci vlastní svaz, který ji klubu na určité období poskytuje. Dr. Luňák má licenci v pronájmu a ne zapůjčenou, navíc s opcí, tedy smluvně vázanou. Silácké řeči, „dejte peníze na stůl“ jsou k smíchu, protože je známo, že Tomiga dostal několik velmi korektních nabídek. Není se ale čemu divit, že nabídka by měla být přiměřená reálné hodnotě klubu. Nikdo příčetnej přeci nebude platit něčí soukromé dluhy. To, že je absolutně finančně negramotnej a jeho manažerské schopnosti jsou na úrovni ministra financí Zimbabwe, je přeci pouze a jeho problém.

• Nevzpominam si, ze bych nekdy neco rekl proti nekteremu z rodicu. Verim, ze at uz jsou na kterekoliv strane, tak vsichni chteji pro sve deti to nejlepsi.

• Ano ale rad nezmenis pravidla jsou dane, to jsem psal vse melo pro a proti. Nakonec tady se pise kolik pustil Tomiga deti na hostování, takže možná existovala ještě další možnost. Takže jestli tohle byla jedina výtka, tak jsem rád že jsme se alespoň v něčem shodli. Nema smysl někoho s rodicu nějak ocernovat.

• S tou „svobodnou volbou“ bych byl opatrnej. Pro rodice deti v pripravce az 4. Tride, to bylo jednodussi, protoze rok bez souteze neni pro deti, co nehraji ani na cele hriste a stejne je vetsina zapasu formou turnaju. Horsi to bylo pro rodice vyssich rocniku. Ti svobodnou volbu vlastne nemeli. To ze setrvali bylo kvuli prestupnimu radu jedine mozne reseni v zajmu deti.

• Zkusil bych to shrnout:
      Před sezónou meli možnost všichni rodiče deti v lhk se rozhodnout jestli zůstanou nebo odejdou. Byla to svobodna volba každého a kazda strana mela sve pro a proti, tak jak to v živote chodi. Nebudu přeci toho či onoho urážet, nadávat či terorizovat. Jsme snad ještě trochu ve svobodne zemi a ve svobodne době.
      Někdo neveri tomu někdo zase tomu všichni mají svuj rozum.
      Já si pamatuji věci, kvůli kterym nemůžu souhlasit s jednou stranou, vy zase s druhou. Je to normální život.
      Jestli v budoucnu bude fungovat jeden nebo oba kluby nebo žádný je věc, kterou stejne neovlivnime. Hokej v Pv stejne nikdo nevydržel delat dyl než 10 let. Takže klídek, čas a peníze vse ukáží.

• Že máš komplex z Tomigu jsem chápal ale že jsi tak naivní mě překvapuje. je vidět že vůbec nevíš o čem píšeš.
      „Klub je řízen výkonným výborem, který se zodpovídá svým členům, tedy rodičům“ – ano soudruzi je to všechno naše.
      TAK TO TU UŽ JEDNOU BYLO !!!!!

• Těším se. A mimochodem to není jenom o Markovi. SK 1913 na rozdíl od LHK není „vláda jedné strany“. Klub je řízen výkonným výborem, který se zodpovídá svým členům, tedy rodičům. Navíc jeho předseda je pro mě osobně zárukou serióznosti a slušnosti. Jsem rád, že to je právě Milan.

• Dycko, jak myslíš. 1.8.se vse ukáže. Koneckonců mi to je jedno. Osobne Cernoskovi neverim ty jo tak si to uzijte.

• Jííííííííííííííííííííííííííííííííírka Vykoukal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Neskutečně skromný člověk.

• Ondro (Dyk) : „Licence se nevrací Tomigovi, ale svazu. Licenci vlastní svaz, který ji klubu na určité období poskytuje.“ Takže mi chceš říct, že když si na svazu řeknou, že V Pv už hrají ligu dlouho, tak ji teď dáme někomu jinému třeba do Hodonína tak na to mají právo?

„Dr. Luňák má licenci v pronájmu a ne zapůjčenou“ … Můžeš mi vysvětlit rozdíl? Ano možná se za pronájem platí, ale za zapůjčení můžeš taky platit…Vysvětli mi prosím rozdíl PRONÁJEM – ZAPŮJČENÍ

• Jen pro upresneni. Byla to firma MPS. Tech sportovnich klubu, co meli stejny problem bylo vic. Ale muj nazor je ten, ze si za to muze sam. 1. Penize ktere nemam, neutracim. 2. Kdyby nechteli ochcat dane, mohla byt podepsana darovaci smlouva, nebo neco podobneho a ne smenka.

Exekucni prikazy vydane v letech 2009 – 2017 hovori za vse.

Me se libi Tomigovo oblibene slovo polopravdy. Je na case je doplnit na pravdy.

• Nejde o áčko, ale vy na tom áčku volate Tomiga ven, jen tím chci říct ze az ho to prestane bavit se porad obhajovat tak to prodá cely…

Myslím ze ty jsi jeden z tech vice informovanych než někteří co tady zvraci ty nesmysly. Takže vis i to jak vznikli dluhy LHK, kdo neví tak at si zjistí něco o panu Medkovi a jeho firmě HŽP!

To ze Tomiga sehnal peníze na zaplacení těchto XX milionu korun, bys taky mohl vědět, a když si něco zjistis i o exekucich tak budeš vědět to ze exekuce je aktivní do doby než ji zaplatís a i potom co ji zaplatis exekutorum hoooodne dlouho tvra než tuto exekuci vymazou…Takže pokud ti chybí doplatit třeba jen 1 koruna porad je exekuce aktivní…

To ze Dr. Luňák ma taky exekuce ti vyskočí na internetu jako první když si zadas: Exekuce LHK Jestrabi Prostějov, hned vyskočí Dr. Luňák

Ale jak jsem včera psal už to nechci řešit…myslím si ze s tebou se da bavit tak klidně mužem pokecat…

Myslím ze oba můžeme vědět dost informaci

• Tak to uz je snad na jednani Dr. Lunaka a Tomigy. S tim preci nema mladez ani SK nic spolecneho. To je ciste jejich obchodni vec. Ja prave celou dobu nechapu proc do debaty o stagnujici a financne nepruhledne mladezi tahate Acko. Pokud chcete rict, ze si tim prodejem Tomiga zalepi vsechny svoje dluhy tak bych rekl, ze za castku, za kterou to bude zrejme chtit zobchodovat postavite kadr, ktery to vybojuje sportovni cestou a jeste mate hrace, ktere muzete pouzit z casti jako kostru tymu do 1. Ligy.

• Ok tak i kdyby to bylo jak říkáš ty, tak je pronájem vždy na určité období…někdo tu psal že je to do 31.3.2017, ale to já nevím do kdy je ten pronájem…Co pak?

• Chtel jsem tim rict, ze by se mela i zvazit moznost, ze Dr. Lunak ma licenci pronajatou na obdobi, kdy svaz poskytuje licenci klubu LHK Jestrabi, tudiz ten, kdo ji muze zobchodovat je vlastne pouze Dr. Lunak a nikdo jiny. Ale tteba se pletu…

• Ano HC Prostějov tenkrát KOUPILO prvoligovou licenci z Havířova ( někdy v 99 nebo 00 nevím přesně)

• Dejw: sice se neznáme, ale jsem rád, že nejsem sám kdo si pamatuje kolikrát Cernosek poskodil hokej v Pv.

• Stejný ve fotbale. Koupila se divize z Vítkovic, Proto se i tenkrát ve fotbale řešilo to, že na 1.sezonu musel vzniknout 1.FK Prostějov. Vznikl nový klub, kterému poskytl licenci klub Vítkovice…po roce se 1.FK Pv sloučilo s 1.SK Pv…

I to jste tenkrát nechápali a na nás křičeli, že jsme Černoškovy děvky…

A není to zase tak dlouho co jste to na nás řvali. A teď s rodinou Černoška spolupracujete…

• V klidu 😀

Neříkám, že licence neuděluje svaz, ale ty můžeš svoji licenci poskytnout někomu jinému, takže ji tzv PRODÁŠ…viz ZNOJMO -> KOMETA, HC Prostějov -> ROSICE

Vždyť přece logicky tu licenci nemůže přidělit svaz komukoliv! To by si přece mohli říct, tak jak píšu, že v Prostějově už první liga je dlouho, tak teď ji místo Prostějovu dáme zase na chvíli do Hodonína (je to příklad, samozřejmě by Hodonín musel splňovat podmínky Licenčního řádu atd)

• Chces rict, ze licenci neudeluje svaz? A kdo tedy? Samotne kluby? 😀 ale no tak…

Pronajem je podle me tedy presnejsi termin. Aby nekdo nebyl uveden v omyl, ze snad bezplatne.

Ty me davas 🙂 🙂

• Ok tak i kdyby to bylo jak říkáš ty, tak je pronájem vždy na určité období…někdo tu psal že je to do 31.3.2017, ale to já nevím do kdy je ten pronájem…Co pak?

• Hej.vám Tomiga říká něco………..!,nám pan Lunak řek,že tohle má právně ošetřeno. pravdu ví jen oni dva! a účelově tady lidi směřovat k tomu,aby se z Tomigu podělali je nesmysl.. aspoň ukáže svůj charakter.jak mu šlo vždycky o pv.hokej.

• Nikdo z vas nevidel smlouvu o pronajmu licence.co takhle přednostní právo na odkup licence pana Lunaka,pokud bude na prodej.třeba zrovna tohle ve smlouvě je. Davide ,tak určitě tě Tomiga,nechá nahlédnout do té smlouvy. tak se mrkni a pak nám to tu napiš.

• Dyk: můžeš sem prosím napsat kde Tomiga dluží a kolik ??? Stále se tím oháníš tak to určitě víš !!!

• Mohl bych. Ale kdo ma zajem si zjistit vic, at si zajde na Czechpoint…

• v komentářích na fb.lhk mládeže jedna paní vložila foku exekuci.tak se podívej.zajímavé.a na poště ti to vyjedou celé.argumenty bohužel jsou. jinak lhk.vs.přerov 1-17 dneska.

• Nechcete jít dopiče? Nikoho nezajímáte a nikoho tady nepřesvědčíte.

• v kolik se hraje v utery? někde je v 17:00, v radiu hlasili v 18:00, opět amateri.cz v akci…

• Vy jste jak trotli !!! Co se tak nejdřív podívat na of.web LHK? – tz.pro většinu kluiknout myší… připadám si jak na webu Zvěře 🙁

• Myslim,ze hluchy nejsem,ale v radiu rikali od 17 hodin,schvalne jsem to poslouchal,protoze me to zajimalo

• Navěky, protože hlídáme 24h denně všechny ploty a zdi ve městě…

• Díky za info… Otázka je jak vám to dlouho vydřží 😀