DISKUZE
Základní informace + pravidla:
- Pro přidávání komentářů musíte být zaregistrováni a následně přihlášeni (vpravo nahoře).
- Komentáře hrubě poškozující fanoušky a klub samotný budou mazány.
- Nastavení profilového obrázku: → sekce Profil → vybrat soubor → aktualizovat profil → vlevo dole se spustí nahrávání → obrázek je nahraný.
Fantazie
Stare lunak si ho dneska urve
Knoflík?
střely na branku 41 : 24 !!!
jen ho nech, ono na tom není nic špatnýho
klidně ať nás přestřílí každý mužstvo v lize, jen když budem vozit body!
Konecny vysledek 2:3 po s.n. ty osle jeden!!!!!
Šubi99, sledovals? Dobrý co. Pozdravuj doma
Historická výhra, velká euforie…v sobotu aspoň 900 diváků 😀
V sobotu bude klasická návštěva – zapomínáte, že pondělí většinu lidí nebere a ještě prohra s Vepřovem předtím, která mnoho lidí odradila. Pondělky jsou tragedie pro všechny kluby – hrát 3x týdně je pitomost! Raději mají všichni začít hrát o tři týdny dřív!
Supeeer výsledek ? ✌ a možná přijde v sobotu i 950 diváků ? ?
Parada. Diky boys!
To je ono, hoši děkujem.
co by jsme meli mazat?? brusle se brousi !!! Volove:-)
Škoda jen těch 3 bodů s Přerovem mohlo by být ještě lepší tak bychom měli 73 bodů Přerov 61 a což by bylo 12 bodů rozdíl a předkolo by bylo na 100 pro ale i tak si myslím že máme předkolo jistě pac by musely 4 tými bodovat na 100% a mi nic nevyhrat i když máme Kladno, CB ,Slavie, či venku Havířov doma Benátky by měli být 3 body jinak to bude těžký ale snad i nám bude hrát do karet že máme Kladno či slavie v posledních kolech.5 místo je asi už pase Třebíč si to pohlida má venku most či doma Kadaň stači ji uhrát 4 body což doma Kadaň daji a v posledním kole mají ústí takže Třebíč už je 5 či 6 to je jasný to ústí má tedy nejtěžší los doma Kladno a Jihlava venku Slavie či Třebíč což si myslím že asi moc bodů neuhrali a lhk to tedy mají ve svých rukách 5 utkání z toho 3 krát doma takže sportu zdar a hokeji zvlášť
na kdyby se to nehraje, nejake body bude jeste potreba uhrat, do play out si soupere vybirat cenu asi nema, Prerov jiste nejatraktivnejsi souper
Sestřih včerejšího zápasu
https://www.youtube.com/watch?v=CCo9OzQspnA
v aktualitách je že od 1.2.2017 máme na střídavé starty 3 brankáře z exl juniorů. Mám strach o Kubu Neužila jestli nemá nějaké vážnější zranění. Nemáte někdo nějaké info?
Stačí sjet dolů… Zranění kolena cca 3 týdny když to půjde dobře
Již zítra proti Benátkám budou ve fanshopu k dispozici nové náramky Fans of Prostějov a Stoletá tradice! Cena za kus je 40 Kč.
ZÍTRA 16:55 V KOTLI!!!
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t31.0-8/16422325_748682761966328_4216000518950551980_o.jpg?oh=a758f180fb9b10feb37b78bba4151e3c&oe=591395AE
VŽDY oznamujeme novinky ve fanshopu zde v diskuzi a na FB, VŽDY máme velikosti minimálně od M po XXL. VŽDY upozorňujeme, že počet kusů je omezen, aby lidi s nákupem zbytečně neotáleli. Takže příště přijdi včas a nebudeš muset vypisovat kokotiny…
ok , jenom nechápu proč stále zůstává u oblečení velikost M , xxxl . každý normál ví že se prodá nejvíce XL. ale bundy ,trička když vám zůstali s velikostí M si strčte do …..sám bych koupil bundu XL , ne u vás to co nabízíte a všichni podle vás jsou bud suchaři nebo ovádka . je to jedno , prostě už bych nakoupil věci za pár tisíc , kdyby jste měli velikost XL. klidně napište na objednání , rád zaplatím předem a řeknu velikost. jinak si ty vaše velikosti M , XXXL strčte do …….
Zítra v kotli naplno fandit!
na sport.cz je článek o ženské repre a v nominaci je i naše hráčka 🙂
Jednej!)
Trošku extrém v dnešním derby Pce – Hradec, nechat si ve vlastním sektoru roztáhnout takovou plachtu a jen tupě zírat to mě docela odrovnalo, každopádně palec hore pro fans Hradce.
Na plachtě stojí: „Měníme fandění na jižní tribuně, nic než Hradec“
http://www.jpeg.cz/obrazek/gCbJ
Jinak na FB Mountfieldu HK je ke shlédnutí video celé akce vytažení a následná „reakce, nereakce“ domácích 😀
Dobre Hradec!! Pristi sezonu ty zoufalce treba uvidime na vlastni oci
Takova demence se muze stat jen v extralize a nebo na sparte
Dobrá akce 🙂
Vsetínští nás ostražitě sledují.
https://www.youtube.com/watch?v=eb1N30iMlKc
Spíš tam stojí úplně sám, naše chyba
Všimnětě si postavení útočícího hráče v brankovišti při 2.gólu Budějovic!
Na facebook lhk mládež zajímavá diskuze o exekucich a účetnictví p.Tomigu
Nezapomenu, co ten curak udelal s Plumlovem, ale to jisto bylo vse v poradku, ze Dejwe 😉
Hele a jak to je vůbec s Áčkem? to si nějak pronajímá doktor od toho podvodníka? V případě, že ano. Jak se řeší situace, kdy mu klub Luňák zhodnocuje? Vždyť si to začal pronajímat, když tu byla 2. liga a on postoupil do první => klub stoupl na ceně…
Jinak dál by bylo zajímavé, co by se dělo, kdyby se začali na svazu hlásit kluci co už hokej nehrají a i přesto byli nebo jsou vedeni jako členi mládeže a tudíž jsou na ně pobírány dotace. Sám mezi takové lidi patřím. (zabalil jsem to v dorostu ale další rok jsem byl veden jako člen mládeže a bůhví jak dlouho ještě…) To asi také není úplně čisté.
p. Tomiga verejne tento týden hlasil, že je ochoten klub i s ackem prodat. Vězte si prosim peníze, položte je na stul a můžete klidne dělat hokej.
Prijdes mi to říct do oči nebo budeš dělat jen frajera anonymně na internetu?
Tomigo, Tomigo, takhle se odkopat, blíží se okamžik, kdy skončíte u lopat…
„Muž na radnici“ je tvůj oblíbený seriál, to byla ale propaganda, lži a korupce, to jsi nepoznal?
Blíží se jaro, obleva a období, kdy tenký led praská, jen naivní a hloupé prase u koryta mlaská…
To co ale všechny teď baví nejvíce, je rykot tvého dobytka a kdákající slepice…
Přece krást, podvádět a lhát se nemá, to ví i malé děti a každá tvář němá…
Nejlepší je dvojka Krejčí + Cechmankova. Tihle dva byli asi na všech seminářích kde se vymyval mozek. Dejwe chod kanalama ty Tomigova devko.
Přesně, taky už mě to sere. Ať už táhnou do prdele. Co mě na tom ale nejvíc překvapuje, když čtu ten fb, je, že se ještě pořád najdou lidi, kteří se budou Tomigu zastávat a věřit těm jeho lžím…
Celkove je to tam tragikomedie na fb mladezi, mladej tomiga nejhorsi hrac vsech dob v pv a bude se srat na trenera.. nemel job, tak fotr zaridil. Preju jim to nejhorsi a vsechny ty podvody s pospisilem at vyjdou na povrch.. jestli mate soudnost, tahnete uz do hajzlu!!
Hlaste se dnes ve fanshopu na výjezd do Havířova, cena pouze 150 Kč!